Κατηγορίες
Θανάσης Πικάσης

Κείμενο από τον απεργό πείνας Θ. Πικάση

https://athens.indymedia.org/post/1631592/

από @

01/09/2024 3:36 μμ.

Φτάνοντας σήμερα τις 55 ημέρες απεργίας πεινας,έχοντας πάει 55,8 κιλα,δηλώνω από τις φυλακές Αγιου Στεφανου Πατρών, οτι το δίκιο του αγώνα μου είναι πιο καθαρό από ποτε,συνεχίζω μέχρι τέλους τον αγώνα αυτόν ενάντια στην υποβάθμιση των δικαιωμάτων μου ως κρατούμενος και όντας πια σε οριακό σημείο,το μόνο που θα με σταματήσει είναι ή ο θανατος ή η δικαίωση.

Ειναι στιγμες όπου αν γυρίσεις και το άλλο μάγουλο σε ένα χτύπημα, δεν χτυπιέσαι κιαλλο μόνο εσύ αλλά δίνεις χώρο στην αυθαιρεσία,το φασισμό στη νομιμοποίηση του να γίνουν οι φυλακες ιδιοκτησίες διεφθαρμένων αρχιφυλακων,πολιτικών και διευθυντών.

Το δικαιωμα στην εκπαίδευση είναι ιερό.Ούτε βήμα πίσω.Μέχρι τέλους. Θανασης Πικασσης απεργος πεινας από 8/7

Χαιρετίσματα σε αλληλεγγύους και συγκρατουμενους που με κρατάνε δυνατό!

 

Από τον/την kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος.

Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *