Κατηγορίες
ANTICOVID-19

Πολιτική δίωξη, απαγωγή, σκευωρία, συκοφαντική δυσφήμιση, αντιποίηση του ρόλου

https://athens.indymedia.org/post/1631799/

από Γεωργία Βιβιλάκη

20/09/2024 1:13 μμ.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΠΌΔΙΣΗ ΆΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΌΝΤΩΝ ΜΟΥ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΉ ΜΗΤΈΡΑ ΤΗΣ ΚΌΡΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΉ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΕ28

Πολιτική δίωξη, απαγωγή, σκευωρία, συκοφαντική δυσφήμιση, αντιποίηση του ρόλου μου ως βιολογική μητέρα της κόρης μου, αντιποίηση του επαγγέλματος μου ως οστεοπαθητικής νεύροεξελικτικής νεύροαναπτυξιακης παιδιατρικής φυσικοθεραπευτριας.

Στις 5/8/2021 στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου της Κρήτης, εν μέσω καραντίνας covid-19, μπάτσοι και κοινωνικοί λειτουργοί άρπαξαν το παιδί μου μέσα από την αγκαλιά μου και το έκλεισαν στο παιδικό χωριό SOS Ηρακλείου, μην επιτρέποντας μου τίποτα, με την αιτιολογία ότι είμαι ακατάλληλη μητέρα. Στις δικές τους συνθήκες έκαναν την βιολογική μου κόρη να κλάψει για πρώτη φορά στην ζωή της, την αρρώστησαν, αδυνάτισαν, ανέστειλαν την φυσιολογική της ανάπτυξη κ.α. Ο,τι μας κάνουν ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ. Γιατί απλώς αποφάσισα να το μεγαλώσω στην φύση ειδικά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, χωρίς εμβόλια και χημικά φάρμακα.

Αρνούμαι κάθε κατηγορία, όπως και την παραμικρή υπόνοια ότι βλάπτω στο παραμικρό ή έστω παραμελώ το παιδί μου, είμαι δε ιδιαίτερα θλιμμένη καθώς διαπίστωσα πως η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον μου στηρίζεται σε μια αρχική ανώνυμη καταγγελία καθώς και σε παρατηρήσεις που στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό σε κοινωνικά στερεότυπα για την καταλληλότητα ή όχι μιας μητέρας, απλώς και μόνο επειδή η ζωή που κάνω φαίνεται να μην ταιριάζει . Εκτός λοιπόν από το κράτος, στιγματίστηκα και από τον κοινωνικό και οικογενειακό περίγυρο ως μια ψυχικά διαταραγμένη προσωπικότητα, γιατί μεγαλώνω μόνη μου το παιδί, αρνούμενη να παντρευτώ ή να το βαφτίσω , να ζω μέσα στα τέσσερα ντουβάρια ενός σπιτιού και να ακολουθήσω τα κοινωνικά και οικογενειακά πρότυπα που αναπαράγονται στην κλειστή επαρχιακή κοινωνία του τόπου μου, η οποία κουβαλάει έντονα πατριαρχικά χαρακτηριστικά. Όπου οι γυναίκες που δεν χωράνε σε αυτά τα πλαίσια τρομοκρατούνται όπως και κάθε ευάλωτο άτομο.

Ωστόσο οι επιλογές που καθημερινά έκανα για το παιδί μου ήταν απολύτως ασφαλείς και όχι μόνο δεν του δημιούργησαν οποιοδήποτε πρόβλημα, αλλά του έδωσαν την δυνατότητα να αναπτύξει ένα υγιέστατο οργανισμό και μια πλήρη προσωπικότητα.

Η ζωή στην φύση αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της ανθρώπινης υγείας και ευημερίας. Στηρίζω την διαβίωση σε αντιεξουσιαστικές οικοκοινότητες, σε μια ευρύτερη αντιιεραρχiκή βάση ελευθεριακού τρόπου ζωής ενάντια στη λεηλασία και την καταστροφή της φύσης. Χωρίς βιομηχανοποίηση και στρατικοποίηση της καθημερινότητας, υλοτόμηση, ηχορύπανση, τσιμέντα, φάρμακα, καταναγκασμούς, επιβλαβείς ανθρώπινες παρεμβάσεις . Υπάρχουν διεθνώς αναγνωρισμένα επιστημονικά στοιχεία, τα οποία τεκμηριώνουν αντικειμενικά τις πολυποίκιλες και πολυεπίπεδες ευεργετικές επιδράσεις της καθημερινής ζωής, και του τρόπου ζωής εν γένει, στην φύση.

Απλά, ως υγειονομικός, οστεοπαθητικός και παιδιατρική νευροαναπτυξιακή φυσικοθεραπεύτρια, έτσι έχω μάθει να λειτουργώ: στη βάση διεθνών επιστημονικών τεκμηρίων και τη βέλτιστη δυνατή, με κριτική πάντα προσέγγιση, εποικοδομητική χρήση τους (στο εδώ και τώρα) στην διαχρονική εξελικτική πορεία του ανθρώπου, της ποιότητας ζωής του και όσων έμβιων όντων τον περιβάλλουν. Η οστεοπαθητική, όπως και όλες οι δια χειρός εφαρμοζόμενες φυσιοθεραπευτικές τεχνικές, τις οποίες διδάχτηκα και κρίθηκα ότι τις κατέχω άριστα, και τις εφαρμόζω επιλεκτικά και/ή συνδυαστικά με γνώμονα τη βέλτιστη δυνατή πλήρη και άμεση ίαση του θεραπεύομενου.

Ειδικά λοιπόν για τα παιδιά και τους βιολογικούς τους γονείς η συνεισφορά της φύσης στην ψυχική ισορροπία και υγεία τους είναι σπουδαία. Και όντως, αυτό είναι ένα πραγματικό γεγονός. Η φύση επιδρά σε πολλούς τομείς στη ζωή ενός ανθρώπου, τον διαμορφώνει ηθικά, κοινωνικά ακόμα και βιολογικά. Όταν η επομένη γένια δεν έχει δάση, οξυγόνο, όσο θηλασμό θέλει , χαλάει τα μάτια της στις οθόνες, αυτό δεν είναι πρόοδος… Δεν είναι καν κάτι υποφερτό ακόμη και σε επίπεδο συνείδησης.

Στο παιδικό χωριό SOS που κρατείται η κόρη μου, είναι εκτεθειμένη σε πολλαπλούς κινδύνους, σε ψυχοφθόρες διαδικασίες, τρομοκράτηση, σοκ, αναστάτωση, διατάραξη και καταστροφή του οικογενειακού προγραμματισμού μιας μονογονεϊκής οικογένειας.

Γιατί να μην αφήσουν οι Αρχές μια μαμά, υγειονομικό και παιδιατρική φυσικοθεραπεύτρια να αναθρέψει όπως επιθυμεί το παιδί της, από τη στιγμή που αυτό που κάνει είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο και το καλύτερο; Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα ήταν τόσο κακός ο κόσμος και οι «υπηρεσίες» μαζί μου, κάνοντας τόσο μεγάλο κακό σε εμένα και την κόρη μου.

Έξω στην φύση όπου ζούσαμε, Αύγουστο μήνα, ήταν τόσο όμορφα, παίζαμε, ζωγραφίζαμε, χορεύαμε, ενώ συγχρόνως μέναμε και σε κανονικό σπίτι. Ο ιδιοκτήτης αρνούνταν να μου κάνει ενοικιατηριο. Και, όταν το επέτρεπε ο καιρός, εξερευνούσαμε, ανακαλύπταμε, τραγουδούσαμε, τρώγαμε ό,τι καλύτερο (λαχανικά, πετιμέζι κ.α. χωρίς φάρμακα, πολλοί, καθώς και ιατροί διαβεβαιώνουν την πολυεπίπεδη και ποικιλόμορφη χορτοφαγική διατροφή). Γιατί γενικά ο άνθρωπος δεν είναι απαραίτητα σαρκοφάγος. Συχνά πηγαίναμε και σε παιδικές χάρες όπου έπαιζε με συνομήλικα της παιδιά. Τίποτα άσχημο δεν μας συνέβαινε, αν εξαιρέσουμε φυσικά τις άκρως επιλήψιμες και ενοχλητικές παρεμβάσεις σας και τις συμπεριφορές των Αρχών και κάποιων συγχωριανών μου.

Η νεύροεξελικτική/νεύροαναπτυξιακη αγωγή, το ελεύθερο κάμπινγκ όσο και τα αυτοσχέδια καλυβάκια, και η καθημερινή ζωή σε ένα τέτοιο πλαίσιο, ως σταθερός τρόπος ζωής, είναι απαραίτητος για υγειονομικούς και για παρά πολλούς άλλους λόγους και δεν πρέπει να διακόπτεται, ποσό μάλλον τρομοκρατώντας, σοκάροντας κτλ. Πρέπει κύριοι εισαγγελείς, κοινωνικές υπηρεσίες και λοιποί (αν)αρμόδιοι να εξηγήσετε το γεγονός ότι η κορούλα μου όσο ήταν μαζί μου δεν αρρώστησε ποτέ, εσείς μου την αρρωστήσατε εν μέσω covid-19 και ό,τι μας κάνετε είναι άκρως αντιεπιστημονικό, σαδιστικό και κάνει παρά πολύ μεγάλο κακό, στην κορούλα μου.

Ενάντια στην τρομοκράτηση/εκβιασμούς/συκοφαντική δυσφήμιση/αντιποίηση/διαπόμπευση/δίωξη της μητρότητας και οστεοπαθητικής νεύροεξελικτικής νεύροαναπτυξιακης παιδιατρικής φυσικοθεραπευτριας. Είναι απίστευτος ο σύγχρονος φασισμός, η επικινδυνότητα και καταστροφή που παράγει και ο τρόπος με τον οποίο επιβάλλεται.

Μην πιστεύετε τα ψέματα τους. Ό,τι κάνουν σε εμένα και την βιολογική μου κόρη ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ, παραβίαση σύμβασης Οβιέδο, παραβίαση αντίστοιχης απόφασης ευρωπαϊκού δικαστηρίου άρθρο 8 προστασία οικογένειακης και προσωπικής ζωής, παραβίαση άρθρου 24 προστασία μονογονεϊκής οικογένειας, παραβίαση νόμου.

Που ακούστηκε να κυνηγάνε μονογονεϊκή οικογένεια, να παίρνουν το μικρό παιδί από την κατάλληλη και στοργική φροντίδα της πραγματικής του βιολογικής μαμάς και παιδιατρικής φυσικοθεραπευτριας, από τον καθαρό αέρα και τη φύση για να το φυλακίσουν σε ένα πλήρως ανθυγιεινό περιβάλλον ??? Ποτέ δεν άσκησα οποιασδήποτε μορφής βίας στο παιδί, το ήθος μου, δεν μου επιτρέπει χρήση ο βίας και παραβατικής συμπεριφοράς, το ελεύθερο κάμπινγκ δεν είναι παραβατική συμπεριφορά και πόσο μάλλον εν μέσω covid-19 όπου η επαφή και διαμονή στη φύση αναστέλλει την εξάπλωση και προστατεύει.

Ενάντια σε όλα τα αίτια της μιζέριας και της καταστολής της ίδιας της ζωής και των πάντων, η ποιοτική διάφορα βρίσκεται στη ελεύθερη επιλογή και την συλλήβδην απόρριψη της βιομηχανίας και των ολοκληρωτικών καταναγκασμών.

Έγραψα λοιπόν αυτό το κείμενο-καταγγελία για να γνωστοποιήσω την περίπτωσή μου, γιατί θεωρώ ότι η δίωξη μου είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ, να σταματήσει η παρακολούθηση μου και ο,τι κάνουν σε εμένα και την βιολογική μου κόρη καθώς είναι πλήρως αντισυνταγματικό και παράνομο. Χωρίς να μας πάρουν/πειράξουν τίποτα. Να ζητήσω την άμεση κατεπείγουσα ανάκληση των αποφάσεων, να μου την επιστρέψουν, ώστε να αναλάβω δια ζώσης συνολικά την γονική επιμέλεια και γονική μέριμνα της βιολογικής μου κόρης, προκειμένου να την αναλάβω συνολικά, να την αναθρέφω, να την φροντίζω, να την προστατεύω, να της παρέχω ο,τι χρειάζεται, να μεριμνώ για αυτήν και το έκανα με τον καλύτερο διεθνώς επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο κατάλληλο και ασφαλη όπως αποδεικνύω ποικιλοτρόπως. Επίσης, ζητάω την άμεση κατεπείγουσα ανάκληση της απόφασης διεύθυνσης εκπαίδευσης προκειμένου να επιστρέψω στα καθήκοντά μου (εντοπιότητα) ως φυσικοθεραπευτρια ΠΕ28.

 

Άρση απορρήτου των καταναγκαστικων τηλεφωνικών συνομιλιών που μας επέβαλαν ο,τι κάνουν σε εμένα και την κόρη μου ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ για λόγους υγείας και πολλούς άλλους λόγους

Μην πιστεύετε τα ψέματα τους εγκληματουν απάνθρωπα εις βάρος εμένα της κόρης μου και πολλών άλλων

Ανεπαρκής αιτιολογία για να υιοθετηθεί παιδί χωρίς στοιχεία για κακοποίησή του ή προβλημάτων ψυχικής υγείας των γονέων του! Παραβίαση της οικογενειακής ζωής

https://www.popsci.com/1950s-experiments-attachment-unethical/?amp

Bruce Levine: Η Χρήση της Ψυχιατρικής Εναντίον των Αντιεξουσιαστών

 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΙΒΙΛΑΚΗ

 

Από τον/την kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος.

Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *