Κατηγορίες
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΛΙΒΑΝΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ

https://athens.indymedia.org/post/1631777/

 

από Κ.

25/09/2024 12:28 μμ.

 

Δήλωση Χεζμπολάχ μετά της κυβερνοεπίθεσης του Ισραήλ στο Λίβανο. Αλληλέγγυα αφίσα προς τον λαό του λιβάνου.

Μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Λίβανο, η Χεζμπολάχ έβγαλε την παρακάτω δήλωση: “Αφού εξετάσαμε όλα τα γεγονότα, τα τρέχοντα δεδομένα και τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την αμαρτωλή επίθεση που έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα, θεωρούμε τον «ισραηλινό» εχθρό πλήρως υπεύθυνο για αυτή την εγκληματική επίθεση που είχε επίσης ως στόχο αμάχους και οδήγησε στον μαρτυρικό θάνατο αρκετών ανθρώπων και στον τραυματισμό μεγάλου αριθμού με διάφορα τραύματα. Οι μάρτυρες και οι τραυματίες μας είναι το σύμβολο του αγώνα μας και των θυσιών μας στο δρόμο προς την Αλ-Κουντς, στη νίκη για τον έντιμο λαό μας στη Λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Όχθη και τη συνεχή υποστήριξη στο πεδίο. Η θέση μας για τη νίκη, την υποστήριξη και την υποστήριξη της γενναίας παλαιστινιακής αντίστασης θα παραμείνει πηγή υπερηφάνειας και τιμής για εμάς σε αυτόν τον κόσμο και στο μέλλον. Αυτός ο προδοτικός και εγκληματικός εχθρός θα λάβει σίγουρα τη δίκαιη τιμωρία του για αυτή την αμαρτωλή επίθεση, από όπου την περιμένει ή όχι, και ο Αλλάχ είναι μάρτυρας σε αυτό που λέμε.”

Αυτήν την στίγμη υπάρχουν πάνω από 2800 τραυματίες, 9 μάρτυρες (μεταξύ των οποίων και ένα κοριτσάκι!) με 200/300 άτομα να είναι σε σοβαρή κατάσταση. Αίμα χρειάζεται σε όλα τα νοσοκομεία του Λιβάνου. Η παρακάτω αφίσα είναι ελεύθερη για διανομή / αφίσοκόλληση (μέγεθος Α3)

Από τον/την kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος.

Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *