Κατηγορίες
ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ 2024

Για την αρπαγή συντροφιών την 17/9/24 -κι όχι, «Ο φόβος» δεν «τρώει τα σωθικά»

 

https://athens.indymedia.org/post/1631881/

 

από Οι “ύποπτοι/ες” των Αθηνών

25/09/2024 12:34 μμ.

Τίποτα δεν μπορεί να φέρει, τη συνειδησιακή πυξίδα ελευθερίας, σε ακινησία, ούτε η κρατική πολιτική του αστυνομικο-δικαστικού συμπλέγματος που συστηματικά το επιχειρεί, ούτε οι επιδέξιοι «παρακολουθητές» των ζωών μας.

Στις 17/9/2024, παραμονή της αντιφασιστικής πορείας μνήμης για τον Παύλο Φύσσα,  η κρατική ασφάλεια Αθηνών επέλεξε, όπως ξέρει πολύ καλά να κάνει, καθ’ υπόδειξη του κάθε λογής ρουφιάνου, να μπουκάρει στα σπίτια μας παρουσία εισαγγελέα, έχοντας «βάσιμες υπόνοιες». Η παραβίαση των προσωπικών μας χώρων και των χώρων των δικών μας ανθρώπων, το πλιάτσικο των κατασχέσεων ηλεκτρονικών συσκευών (κινητών τηλεφώνων, laptop, σκληρών δίσκων κλπ.) αλλά κι αρχειακού έντυπου υλικού αντιπληροφόρησης· τα ασφαλίτικα μπλόκα στον δρόμο προς το μεροκάματο κι η κοινωνική πίεση στις γειτονιές μας· η αρπαγή μας κι εν τέλει, η μεταφορά μας στη ΓΑΔΑ ως «υπόπτων», χωρίς καμία γνωστοποίηση περί τίνος επρόκειτο, στο πλαίσιο «μυστικής έρευνας για υπόθεση», αποτελούν πάγια τακτική του κρατικού μηχανισμού με νομική κάλυψη, για να έχει το πάνω χέρι στον έλεγχο και στην αναβάθμιση της εποπτείας των προσώπων που κάνουν επιλογή τους, τη συμμετοχή στον αντιιεραρχικό κοινωνικό-ταξικό αγώνα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, τέτοιες μεθοδολογίες, με τους/τις υπόπτους/ες να αφήνονται τελικώς ελεύθεροι/ες δίχως κατηγορίες, βρίσκονται σε πύκνωση, κάτι που υποδεικνύει την πρεμούρα των εξουσιαστών να καταχωρήσουν υποψίες κι υπόπτους/ες/α στους φακέλους της κρατικής ασφάλειας προκειμένου να θέσουν το αγωνιζόμενο υποκείμενο σε πεδίο περιορισμού της αυτοδιάθεσής του. Κι αυτό, γιατί το κράτος εκκινεί από θέση φόβου, μπροστά στις επερχόμενες εκρήξεις της κοινωνίας, την οποία καταληστεύει και καταπατά αδιαλείπτως. Φτωχοποίηση κι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μόνο για τις ελίτ, κατοικίες στο σφυρί, εκκενώσεις καταλήψεων και λεηλασία γης-αέρα-νερού, μαφία, βιασμοί και καταστολή, κρατικές δολοφονίες, στρατόπεδα συγκέντρωσης και φυλακές, πόλεμος: αυτό είναι το κράτος.

Δεν παύουμε να αγωνιζόμαστε μέσα από την αλληλεγγύη, την αλληλοβοήθεια και την αυτοοργάνωση, για έναν απελεύθερο κόσμο ισότητας και δικαιοσύνης.

Όσο υπάρχει εξουσία, πατριαρχία, κράτος και κεφάλαιο, θα υπάρχει αντίσταση.

ΕΞΩ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ & ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Οι “ύποπτοι/ες” των Αθηνών

 

 

Από τον/την kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος.

Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *