Κατηγορίες
ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Μοχάμεντ Καλμάν ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΕΣ

[Gr/Eng] Μοχάμεντ Καλμάν – Καμία ρατσιστική δολοφονία δεν θα μείνει αναπάντητη – Συγκέντρωση σήμερα 26/9 στις 9μμ, Πλατεία Άγιου Παντελεήμονα

https://athens.indymedia.org/post/1631895/

από Solidarity with Migrants

26/09/2024 5:01 μμ.

[Gr] Καμία ρατσιστική δολοφονία δεν θα μείνει αναπάντητη

Συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη 26/9 | Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα | 9μμ

Η ελληνική αστυνομία βασανίζει μετανάστ(ρι)ιες και τις δολοφονεί. Αυτή τη φορά είναι ένας μετανάστης εργάτης από το Πακιστάν.

Το Σάββατο 21/9 δολοφονήθηκε στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα ο 38χρονος εργάτης από το Πακιστάν Μοχάμεντ Καλμάν. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ φρόντισαν να αποκρύψουν τη δολοφονία του αναπαράγωντας το αφήγημα της αστυνομίας ότι ο Μοχάμεντ Καλμάν “πέθανε από φυσικά αιτία”. Όμως, συγγενείς του φρόντισαν να δώσουν στο φως φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο Μοχάμεντ ήταν θύμα ξυλοδαρμού. Οι ένστολοι βασανιστές και δολοφόνοι του ελληνικού κράτους τον είχαν βασανίσει μέχρι θανάτου.

Το συγκεκριμένο περιστατικό καθώς ακολουθεί μια σειρά από δολοφονίες στη πόλη, στον Έβρο και στη Μεσόγειο. Το ελληνικό κράτος βρίσκεται σε πόλεμο με τον μεταναστευτικό πληθυσμό χρησιμοποιώντας όλων των ειδών τα μέσα, επαναπροωθήσεις, εξουθένωση στα κέντρα κράτησης, εν ψυχρώ εκτελέσεις. Να θρηνήσουμε, να διαδηλώσουμε, να αντισταθούμε. Να οργανωθούμε και να παλέψουμε ωστε να μπει ένα στοπ στον πόλεμο κατά των μεταναστριών.

Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Μοχάμεντ Καλμάν σήμερα στις 9μμ στη Πλατεία Αγ. Παντελεήμονα.

ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΤΡΑΝΕ

ΚΑΜΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

[Eng] No racist murder will go unanswered!

Demonstration today Thursday 26/9 | Agios Panteleimon Square | 9pm

Greek police torture and murder migrants. This time it is a migrant worker from Pakistan.

On Saturday 21/9, 38-year-old Pakistani worker Mohamed Kalman was murdered at the Agios Panteleimon police station. The mainstream media made sure to conceal his murder by reproducing the police narrative that Mohammad Kalman “died of natural causes”. However, his relatives made sure to bring to light photographs proving that Mohammed was the victim of a beating. The uniformed torturers and murderers of the Greek state had tortured him to death.

This incident follows a series of murders in the city, in the Evros border and in the Mediterranean. The Greek state is at war with the migrant population using all kinds of means, pushbacks, exhaustion in detention centres, cold-blooded executions. To mourn, to protest, to resist. Organise and fight to put a stop to the war against migrants.

We call for a gathering to protest the murder of Mohamed Kalman today at 9pm in St. Panteleimon Square.

MIGRANT LIVES MATTER

NO RACIST MURDER WILL BE LEFT UNANSWERED

 

Από τον/την kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος.

Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *