Κατηγορίες
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

 

https://athens.indymedia.org/post/1630294/

 

από διεθνιστές-στριες,αλληλέγγυοι-ες στον αγώνα των Παλαιστινίων

10/05/2024 5:09 μμ.

ανάληψη ευθύνης

Το βράδυ της 15ης Απριλίου αποφασίσαμε να δείξουμε με τον ελάχιστο τρόπο την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό Λαό που βιώνει τη γενοκτονική βία του Ισραήλ. Επιτεθήκαμε λοιπόν με μπογιές ενώ γράψαμε συνθήματα στο the met στην οδό Μετσόβου 25, ξενοδοχείο Ισραηλινών συμφερόντων χτυπώντας έτσι το ισραηλινό κεφάλαιο το οποίο ταυτόχρονα συμβάλλει στον εξευγενισμό της γειτονιάς των εξαρχείων. Ταυτόχρονα επιτεθήκαμε στα starbucks της Γλυφάδας με σφυριά και σπρέι ενώ ταυτόχρονα ανοίχτηκε πυροσβεστήρας στην κουζίνα με αποτέλεσμα την αναστολή λειτουργίας του καταστήματος. Τα starbucks στοχοποιούνται λόγω της υποστήριξης τους (οικονομικής και ηθικής) στον IDF.

Αυτές οι δράσεις εντάσσονται στο διεθνές κύμα αλληλεγγύης στον μαχόμενο λαό της Παλαιστίνης. Ένα πολύμοροφο κύμα αλληλεγγύης με πρακτικές που αφορούν από την κατάληψη πανεπιστημίων που συνεργάζονται με ισραηλινό κεφάλαιο, μέχρι σαμποτάζ και παρεμπόδιση του απόπλου πλοίων που μεταφέρουν πολεμικό υλικό, μποϊκοτάζ στο ισραηλινό κεφάλαιο και τους υποστηρικτές του και πορείες αλληλεγγύης.

Με τον δυτικό κόσμο να στηρίζει τη γενοκτονία και τη συμμαχία ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ να συμβάλει στο αιματοκύλισμα το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φέρουμε τον πόλεμο πίσω στις μητροπόλεις της Δύσης. Τη στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει τους εγκλωβισμένους άμαχους στη Ράφα το ελληνικό ναυτικό διατηρεί παρουσία στην ερυθρά θάλασσα με σκοπό την προστασία του εφοπλιστικού κεφαλαίου με την στήριξη της ΕΕ και τις ευλογίες του ΝΑΤΟ. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε σε αλληλεγγύη με την μαχόμενη παλαιστίνη είναι να επιτεθούμε και να στοχοποιήσουμε κάθε σύνεργο της γενοκτονίας.

ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

 

Από τον/την kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος.

Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *