Κατηγορίες
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΝΑΣΙΜ ΑΛΑΤΡΑΣ ΑΠΟ 25 ΙΟΥΛΗ 2024

 

ΣΕ P.D.F: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΝΑΣΙΜ ΑΛΑΤΡΑΣ ΑΠΟ 25 ΙΟΥΛΗ 2024

25 Ιουλίου στις 10:53 μ.μ.

Το Κογκρέσο πρόσθεσε μια ακόμα μαύρη σελίδα στη πολιτική και θεσμική του Ιστορία..

Υπήρχαν αρκετές απόψεις που άσκησαν κριτική και, δεν έχει σημασία αν ήταν έντονη ή χαλαρή, για την απόφαση του αμερικανικού Κογκρέσου να καλέσει έναν εγκληματία πολέμου έναν Ναζινιάχου για να μιλήσει σε “βουλευτές και κομπάρσους” των λόμπι και των εταιριών. Λες και ήταν η πρώτη φορά που αυτός ο “θεσμός” οργάνωνε τέτοια φιέστα και μάλιστα μερικοί έγραψαν πως πως ήταν “αυτογκόλ” και πως ήταν άκυρη η πρόσκληση αυτή τη στιγμή που το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ενέκρινε μέτρα για να σταματήσει την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και τη ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ στη Λωρίδα της Γάζας και λίγες εβδομάδες μετά τις αποφάσεις εναντίον του ναζιστικού εκτρώματος που λέγεται “Ισραήλ”, για τα εγκλήματα πολέμου και τις συστηματικές και ρατσιστικές πολιτικές που ακολουθεί στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη που παραβιάζουν τις Συνθήκες της Γενεύης.. .. έγραψαν σαν να ήταν πρώτη φορά που αυτό το “Δημοκρατικό” σώμα πήρε τέτοια απόφαση ή ανέλαβε μια τέτοια πρωτοβουλία ή έστελνε τέτοια πρόσκληση σε εγκληματίες πολέμου .. λες και δεν είναι ίδιο σώμα που υπερψήφιζε και ενέκρινε και χρηματοδοτούσε όλους τους πολέμους, τις παρεμβάσεις και πραξικοπήματα που έκαναν ΗΠΑ σε δεκάδες χώρες και εναντίον δεκάδων λαών και κυβερνήσεων.. λες και δεν είναι το σώμα που εκβίαζε και εκβιάζει συνεχώς και απειλούσε και απειλεί πολιτικούς και επιχειρηματίες άλλων χωρών με κυρώσεις και μέτρα αν δεν υπέκυπταν στις γεωπολιτικές και οικονομικές επιλογές των ΗΠΑ .. λες και δεν ήταν το σώμα που υιοθετούσε ρατσιστικές πολιτικές και κάλυπτε και καλύπτει ρατσιστικά και φασιστικά και δικτατορικά καθεστώτα .. λες και δεν κάλυπτε τον Μακαρθισμό και ρίψη απαγορευμένων όπλων σε πολίτες τρίτων χωρών.. Αυτό είναι το αμερικανικό Κογκρέσο ένα όργανο πολέμων και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ .. και δεν το ομορφαίνουν μερικές φιγούρες και πρόσωπα που αγωνίζονται εκεί στη κοιλιά του κήτους των πολέμων…

 

27 Ιουλίου στις 5:49 μ.μ.

 

Νομίζουν τα αφεντικά των “κοινωνικών” Δικτύων και των ΜΜΕ ότι κρύβοντας τα βίντεο της Παλαιστινιακής Αντίστασης, θα σώσουν το στρατό των Ναζί και πως θα σώσουν την εικόνα του ηττημένου στη Λωρίδα της Γάζας ..

Νομίζουν πως αφήνοντας μόνο τα βίντεο των σφαγών και της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ και της μαζικής εξόντωσης παιδιών και γυναικών στη Λωρίδα της Γάζας, θα οδηγήσουν τους λαούς και τα κινήματα σε απογοήτευση και σε παραίτηση απέναντι στον “ισχυρό” αδίστακτο στρατό, που ατιμώρητα δολοφονεί αθώο κόσμο και ισοπεδώνει δομές νοσοκομεία, πανεπιστήμια, σχολεία και σπίτια πολιτών.. πιστεύουν πως με εικόνες φρίκης θα τρομάξει ο κόσμος και θα πάψει να ελπίζει και να αγωνίζεται για μια Ελεύθερη Παλαιστίνη .. Όπως νόμιζαν οι παλιοί αποικιοκράτες οι φασίστες και οι καταχτητές ότι με τα αντίποινα θα καμφθεί κάθε μορφή απελευθερωτικής αντίστασης .. γελάστηκαν παλιά και γελιούνται και τώρα .. ο λαός της Γάζας που βιώνει τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ βιώνει παράλληλα το Έπος της Αντίστασης σε κάθε γωνιά και δρόμο στη Λωρίδα της Γάζας.. τόση δυνατή αντίσταση εκδηλώνεται εκεί που πια οι Ναζί σιωνιστές για πάνω από 9 φορές δεν μπόρεσαν να αποσύρουν τα στρατιωτικά τους οχήματα που έχουν ανατινάξει οι Αντάρτες της Γάζας και τα παρατάνε στους δρόμους και στις πλατείες της Λωρίδας της Γάζας … όπως βλέπετε στο δεύτερο βίντεο .. στο πρώτο βίντεο βλέπετε δυο ενέδρες που έστησαν οι Αντάρτες σε ειδικές ομάδες του ναζιστικού στρατού που έψαχναν τρύπες-ανοίγματα τούνελ .. τους οδήγησαν οι Αντάρτες εκεί και είχαν στήσει μάλιστα και κάμερες παρκαρίσματος στα δυο σημεία και μόλις μαζεύτηκε καλός αριθμός στρατιωτών ανατίναζαν τις τρύπες ..

 

 

Αρχή φόρμας

 

27 Ιουλίου στις 6:48 μ.μ.

Για να μην έρθει αύριο μεθαύριο κανείς να μας πει “δεν γνώριζα” .. “δεν είδα” ..”δεν άκουσα” .. “δεν διάβασα” .. “είχα τα προσωπικά μου” “δεν είχα χρόνο” .. “ήμουν μακριά” ..”δεν είχα προσβαση” .. δεν και δεν ..

Στη Λωρίδα της Γάζας η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .. γιατί δεν κάνει ο καθένας το ελάχιστο που μπορεί και θέλει .. να ΜΗΝ ΣΙΩΠΑ .. να ΜΗ ΦΟΒΑΤΑΙ το τέρας να μην δέχεται απειλές και εκβιασμοί ότι θα χάσει το προφίλ του ή τη θέση του ή τις επαφές του.. η ΣΙΩΠΗ είναι ένα λιθαράκι στο Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας, στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που συνεχίζεται στη Λωρίδα της Γάζας και στη κατεχόμενη Παλαιστίνη ..

https://x.com/i/status/1816015261108949499……………………………

 

Αρχή φόρμας

27 Ιουλίου στις 11:41 μ.μ.  ·

Συναυλία αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη διοργανώνει η Επιτροπή Αλληλεγγύης Ικαρίας τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στο Φλες 7.00μμ. Στη συναυλία θα συμμετέχουν μουσικοί και φίλοι του νησιού. Τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση των δομών υγείας στην Παλαιστίνη.

 

27 Ιουλίου στις 11:48 μ.μ.

 

Μη ξεχάσετε ποτέ πως το 2024 μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου κάλεσαν και χειροκρότησαν όρθιοι έναν Εγκληματία Πολέμου για μια χούφτα δολάρια .. Χειροκρότησαν την χειρότερη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που διέπραξε κράτος στον 21ο αιώνα σε ζωντανή μετάδοση … Να θυμάστε πως μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου χειροκρότησαν τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ των 15.000 παιδιών και 11.000 γυναικών στη Λωρίδα της Γάζας ..

 

2 Αυγούστου 2024

Ισμαήλ Χανίγιε .. ΑΘΑΝΑΤΟΣ

“Δίνουμε ιστορική μάχη στην Παλαιστίνη και είμαστε έτοιμοι για κάθε θυσία και μαρτυρία. Αυτός ο εχθρός δε θα έχει μέλλον στη γη της Παλαιστίνης”

Από το 1948 το κράτος του Σιωνισμού και όλες οι υπηρεσίες του δολοφόνησαν πάνω από 2700 ηγετικά στελέχη του Παλαιστινιακού Απελευθερωτικού Κινήματος .. όλων των ιδεολογικών ρευμάτων του κινήματος.. δεν κόλλησε πουθενά η εταιρία των δολοφόνων σιωνιστών .. δολοφόνησε αριστερούς προοδευτικούς πατριώτες, δημοκράτες, θρησκευόμενους ακόμα και μετριοπαθείς, που δεν έπεφταν στα πλοκάμια του καθεστώτος κατοχής που έχτισε το σιωνιστικό κίνημα στην κατεχόμενη Παλαιστίνη.

Δολοφόνησε και δολοφονεί ακόμα συγγραφείς καθηγητές, επιστήμονες, ποιητές, δημοσιογράφους και καλλιτέχνες και πολιτικούς .. όλοι τους για την εταιρία δολοφόνων είναι “τρομοκράτες”.. όποιον Παλαιστίνιο πίστευε το σιωνιστικό κίνημα ότι με τις σκέψεις του, με τις ενέργειες του και με τις πράξεις του πρόσθετε ένα λιθαράκι στο Παλαιστινιακό Απελευθερωτικό Κίνημα και του έδινε νέο αίμα και νέες ιδέες .. Κατέβαλε κάθε προσπάθεια να τον δολοφονήσει είτε βρισκόταν εντός της κατεχόμενης Παλαιστίνης είτε εκτός της Παλαιστίνης. Μα ποτέ όσο βαρύ και να ήταν το τίμημα από την κάθε δολοφονία, που άφηνε το αποτύπωμα της στο αγώνα .. αυτός ο αγώνας δε σταμάτησε ούτε μια μέρα ..ούτε μια μέρα.. γιατί το Παλαιστινιακό Αντάρτικο κίνημα δεν ήταν ποτέ προσωποπαγές ακόμα την εποχή που φαινόταν πως ο Αραφάτ με την ισχυρή προσωπικότητα το έλεγχε .. Είχε και έχει ακόμα και τώρα στη Λωρίδα της Γάζας που έχει υποστεί τόση καταστροφή σε όλες τις υποδομές της τόσες αυτοδιαχειριζόμενες μορφές οργάνωσης που κανείς δεν είχε καταφέρει να χτίσει .. και όλοι οι αντάρτικοι πυρήνες σε όλες τις συνοικίες και πόλεις και χωριά στη Λωρίδα της Γάζας λειτουργούν αυτόνομα και δε χρειάζονται καμία εντολή για να πράξουν το απελευθερωτικό και επαναστατικό τους χρέος ..

Κανένα κράτος στον κόσμο .. κανένα προτεκτοράτο των δυτικών αποικιοκρατικών συμφερόντων δεν κατάφερε ποτέ να συγκεντρώσει στα χέρια του τόση στρατιωτική και τεχνολογική ισχύς όσο το ναζιστικό κράτος των Σιωνιστών .. και όμως, μέχρις στιγμής δεν έχει καταφέρει να διαλύσει και να σταματήσει τον παλαιστινιακό απελευθερωτικό αγώνα .. ούτε κατάφερε ποτέ να σβήσει το πνεύμα της Ένοπλης Αντίστασης από τον λαό της κατεχόμενης Παλαιστίνης όσες θηριωδίες και εθνοκάθαρση και ΓΕΝΤΟΚΤΟΝΙΑ διέπραξε και διαπράττει ..

 

3 Αυγούστου 2024

 

Ακούστε με προσοχή τα δυο αποσπάσματα από παλιές δηλώσεις του Μπάντεν..

Ίσως, ο Joe Biden, πριν ακόμα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και, που ήταν ακόμα από τα πιο σκληρά αμερικανικά γεράκια του αμερικανικού κατεστημένου, να είχε συνοψίσει καλύτερα από όλους τι επακριβώς είναι για τις ΗΠΑ αυτό το ναζιστικό σιωνιστικό κράτος-μόρφωμα, που εγκατέστησαν οι Άγγλοι αποικιοκράτες στην Παλαιστίνη. Καθόρισε με θρασύτετη ακρίβεια το ρόλο του και την αποστολή του στη Μέση Ανατολή.

Λέει στο πρώτο απόσπασμα του βίντεο πως το “Ισραήλ” είναι η καλύτερη επένδυση που είχαν κάνει ποτέ οι ΗΠΑ και πως αν δεν είχε δημιουργηθεί το “Ισραήλ” έπρεπε οι ΗΠΑ να δημιουργήσουν ένα “Ισραήλ” και, πως αυτό εξυπηρετεί απόλυτα τα αμερικανικά γεωπολιτικά συμφέροντα ..

Το πιο ενδιαφέρον είναι το δεύτερο απόσπασμα στο ίδιο βίντεο εκεί όπου ξεκάθαρα λέει ότι “φανταστείτε πόσους πολέμους οι ΗΠΑ θα έπρεπε να είχαν κάνει στη Μέση Ανατολή αν δεν υπήρχε το Ισραήλ να μας τους κάνει…” με δικούς του βέβαια στρατιώτες-άποικους που μεταφέρθηκαν εκεί βασικά από χώρες της Ευρώπης.

Την ίδια σκέψη είχαν βέβαια οι Άγγλοι αποικιοκράτες που χάρισαν στον σιωνιστή τραπεζίτη το οικόπεδο Παλαιστίνη το 1917 με τη Διακήρυξη του Μπάλφουρ.

Φανταστείτε πόσους άλλους πολέμους θα έπρεπε να είχαν κάνει και πόσο σκούρα θα τα έβρισκαν οι Άγγλοι στην Παλαιστίνη από τους Παλαιστίνιους και Άραβες αντάρτες, αν δεν είχαν επιστρατεύσει το σιωνιστικό κίνημα που τους έφερνε “Εβραίους αποίκους” από όλο τον κόσμο για να μετέχουν στο σχέδιο τους για κλέψιμο του ιρακινού και ιρανικού πετρελαίου μέσω του αγωγού Kirkuk–Haifa oil pipeline.

Αλήθεια θα έβρισκαν οι αποικιοκράτες και οι φονιάδες Άγγλοι το Νοέμβρη του 1917 πιο πιστό και υπάκουο προσωπικό από τους σιωνιστές για να τους κάνουν τους πολέμους που προγραμμάτιζαν δεκαετία πριν, για να καταχτήσουν τα πετρέλαια των Αράβων και Περσών την ώρα μάλιστα, που έβλεπαν με καθαρά κυάλια ότι θα χάσουν τα πετρέλαια της Ρωσίας μετά τη νίκη των κομμουνιστών στη Ρωσία με την Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917.

Φανταστείτε ότι η παραγωγή αργού πετρελαίου στη Ρωσία το 1874 έφτασε τα 600.000 βαρέλια και έφτασε τα 10,8 εκατομμύρια βαρέλια μέσα σε μια δεκαετία, παραγωγή που ισοδυναμούσε με περίπου το ένα τρίτο της παραγωγής των ΗΠΑ. Μάλιστα στη Ρωσία στις αρχές της δεκαετίας του 1880, υπήρχαν περίπου 200 διυλιστήρια πετρελαίου. Το 1901 η Ρωσία εξήγαγε περίπου 250.000 βαρέλια ημερησίως, σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα πετρέλαια του Ιράκ και του Ιράν είχαν καταφέρει να τα έχουν στα χέρια τους οι Ευρωπαίοι καπιταλιστές πριν ακόμα από το 1912, πριν δηλαδή τη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, δηλαδή πριν τη χρονιά που έφτιαξαν εταιρία κοινών συμφερόντων.. την εταιρία που λεγόταν Turkish Petroleum Company.

Οι μέτοχοι της ήταν ακούστε η Deutsche Bank, η Anglo Saxon Oil Company, θυγατρική της Royal Dutch Shell η “Εθνική” Τράπεζα της Τουρκίας, η οποία ήταν βρετανική τράπεζα και στην Τουρκική εταιρία πετρελαίου μετείχε και ένας Αρμένιος επιχειρηματίας ο Calouste Gulbenkian αλλά ο βασικότερος μέτοχος ήταν η ελεγχόμενη από τη βρετανική κυβέρνηση Anglo-Persian Oil Company, η οποία κατείχε το 50% των μετοχών μέχρι το 1914. ..

Οι Άγγλοι φονιάδες αποικιοκράτες έβλεπαν πολύ μακριά και πέρα από τα αποτελέσματα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου .. έβλεπαν και σχεδίαζαν μαζί με τους Γάλλους το μοίρασμα του κόσμου της Μέσης Ανατολής μεταξύ τους και τη δημιουργία ενός προτεκτοράτου που θα υπηρετούσε πιστά και αταλάντευτα τα σχέδια τους ..κράτος σιωνιστών εθνικιστών ρατσιστών, φανατισμένους Εβραίους σιωνιστές με το θρησκευτικό μύθο, που έλεγε ότι η Παλαιστίνη είναι γη-οικόπεδο που τους την παραχώρησε ένας Θεός-Μεσίτης ως “Γη Επαγγελίας” και τους διέταξε αυτός ο Θεός να εξοντώσουν όλους τους άλλους λαούς και φυλές και, πως αν δεν το κάνουν θα θυμώσει ο Θεός-Μεσίτης και θα τους τιμωρήσει και θα τους καταραστεί …

Από τότε τέτοια μυαλά κουβαλάνε στον εγκέφαλο τους οι άποικοι κάτοικοι αυτού του κράτους μορφώματος .. Και από τότε ό,τι πόλεμο ήθελαν οι αποικιοκράτες παλιοί και νέοι οι σιωνιστές το έκαναν και πληρώνονται αδρά με αίμα των Παλαιστινίων και των Αράβων ..

 

6 Αυγούστου 2024

Πριν δέκα μέρες δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο του μη επανδρωμένου αεροπλάνου Χοντχόντ “Τσαλαπετεινός” της Χέζμπολλάχ, να πετάει για αρκετή ώρα πάνω από την κεντρική αεροπορική βάση Ramat David και, να καταγράψει με ακρίβεια την κάθε λεπτομέρεια το τι βρίσκεται εντός της βάσης και τι λειτουργεί εκεί. Και μάλιστα στο βίντεο έγραφαν οι διαχειριστές του μην επανδρωμένου τι είναι το κάθε κτήριο και τι δουλειά το προσωπικό που εργάζεται εκεί. Γεγονός που έδειξε ότι τα επιτελεία της Λιβανικής Αντίστασης διαθέτουν εσωτερική πληροφόρηση και όχι μια λεπτομερή εξωτερική αεροπορική καταγραφή.

Το βίντεο αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση μέσα στα επιτελεία του σιωνιστικού στρατού και, υπήρχαν άρθρα και ρεπορτάζ και απόψεις που δημοσιεύτηκαν εκεί, που έριχναν την κύρια ευθύνη για την επικίνδυνη και πρωτοφανή αυτή “τρύπα” στην ασφάλεια της βάσης και όλων των συστημάτων παρακολούθησης και εντοπισμού σε όλες τις υπηρεσίες του στρατού κατοχής στην κατεχόμενη Παλαιστίνη.

Ακόμα να λύσουν το μυστήριο πως έφτασε τόσο στο κέντρο του κράτους τρομοκράτη αυτό το ιρανικής κατασκευής μην επανδρωμένο αεροπλάνο … Ακόμα να καταλάβουν στο κράτος των Ναζί σιωνιστών ότι στη Λιβανική Αντίσταση όπως και στην Παλαιστινιακή λειτουργούν ομάδες και μονάδες “αόρατες” που βρίσκονται κάτω από τη γη πέντε και έξι επίπεδα .. και πως οι δολοφονίες παιδιών και γυναικών και στελεχών εδάφους δε σταματούν τίποτα .. και πως τη μοίρα του Σιωνισμού στη γη της Παλαιστίνη έχει προδιαγραμμένο τέλος ..

 

 

Στη πρώτη φωτογραφία ρεπορτάζ της εφημερίδας ισραηλινής εφημερίδας Yedioth Ahronoth που αποκαλύπτει ότι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σωματικά και ψυχικά μέσα σε δέκα μήνες πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας 10.000 στρατιώτες.

Στη δεύτερη φωτογραφία με το ασπρόμαυρο είναι έφεδροι στρατιώτες του σιωνιστικού στρατού από το τάγμα 8208 που εξουδετερώθηκαν από τους Παλαιστίνιους Αντάρτες στη Λωρίδα της Γάζας.

Ώστε Ναζινιάχου η Γάζα έγινε το νεκροταφείο του σιωνιστικού στρατού .. Μήπως έτσι εξηγείται γιατί ήθελε το φασιστικό κατεστημένο να επιστρατεύσει τους τεμπέληδες άποικους θρησκόληπτες στο στρατό και υποχρεώθηκαν οι έφεδροι να παρατείνουν τη θητεία τους. Έτσι επίσης εξηγείται γιατί υποχρεώνονται να παραμένουν στις μονάδες τους για άλλους τέσσερις μήνες οι Ναζί σιωνιστές στρατιώτες στα κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν .. Έτσι εξηγείται γιατί η φονική μηχανή του Σιωνισμού ξεπέρασε κάθε κόκκινη γραμμή και πήχη δολοφονώντας ηγετικά στελέχη της Αντίστασης σε Λίβανο Συρία και Τεχεράνη. Μήπως Ναζινιάχου δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα η πολεμική μηχανή της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ στη Λωρίδα της Γάζας και θέλει να εμπλέξει τα αφεντικά του σιωνιστικού κράτους στις ΗΠΑ και χώρες του ΝΑΤΟ..

 

Tο πιο ναζιστικό και φασιστικό κράτος που γνώρισε ποτέ η Ανθρωπότητα διέπραξε και σήμερα άλλες σφαγές στη Λωρίδα της Γάζας με δεκάδες νεκρούς γυναίκες και παιδιά .. Βομβάρδισε δυο σχολεία που έχουν γίνει καταφύγιο των εκτοπισμένων για πολλοστή φορά. Και βέβαια αυτό το κράτος ο ΜΕΓΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΡΩΝ είπε για χιλιοστή φορά ότι τα σχολεία τα βομβάρδισε γιατί ήταν αρχηγεία της Χαμάς. Όλα τα πανεπιστήμια, όλα τα νοσοκομεία, όλα τα σχολεία, όλα τα ιδρύματα, όλα τα φαρμακεία, όλα τα κέντρα υγείας, όλα τα ιατρεία, όλες οι βιβλιοθήκες, όλα τα μπακάλικα, όλα τα σπίτια, τα ξενοδοχεία και όλα τα θερμοκήπια και όλα τα εργοστάσια … όλες όλες οι δομές στη Λωρίδα της Γάζας είναι αρχηγεία της Χαμάς ..

 

Ο Λευκός Οίκος τελευταίες μέρες διαρρέει διάφορες πληροφορίες και ειδήσεις ότι ο Ναζινιάχου κορόιδεψε τον Μπάιντεν και ότι τόσο καιρό του έλεγε ψέματα και ότι θέλει να παρασύρει τον κόσμο σε μεγάλο πόλεμο .. την ίδια ώρα λέει όλα τα επιτελεία και όλες οι στρατιωτικές βάσεις και τα αεροπλανοφόρα.. όλα τα όπλα που διαθέτει ο αμερικανικός στρατός πήραν εντολή να κινηθούν εσπευσμένα για να προστατέψουν τον Ναζινιάχου τον ΨΕΥΤΗ και τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ σιωνιστή από την οργή του Ιράν, κράτος που ταπεινώθηκε η εθνική του κυριαρχία και περηφάνεια μέσα στην πρωτεύουσα του στην Τεχεράνη από τον ΨΕΥΤΗ και ΑΠΑΤΕΩΝΑ και ΔΟΛΟΦΟΝΟ Ναζινιάχου, που έστειλε ειδική ομάδα να δολοφονήσει τον πολιτικό ηγέτη της Χαμάς την ίδια μέρα που ορκιζόταν ο μετριοπαθής νέος πρόεδρος του Ιράν.. τον δολοφόνησε λέει “παρά τις αντίθετες γνώμες μας” λένε οι ΗΠΑ..

Θα πάει λέει όλος ο αμερικανικός στρατός να προστατέψει έναν υπαλληλάκο του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, που λέει ότι “αρνείται” να ακολουθήσει τις οδηγίες των αφεντικών του στο αμερικανικό κατεστημένο

Υπάρχει πραγματικά ένας λογικός άνθρωπος στον κόσμο που πιστεύει πως αν σήμερα οι ΗΠΑ θέλουν να τον ρίξουν δε θα τον ρίξουν να μας πει .. αν θέλουν πραγματικά οι ΗΠΑ και δεν τα έχουν κανονίσει όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο να δηλώσουν τώρα πως δε θα προστατέψουν τον Ναζινιάχου και το κατεστημένο του που διαπράττει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.. και θα δείτε πως αύριο θα παραιτηθεί ο δολοφόνος και θα πέσει όλη η ακροδεξιά φασιστική κυβέρνηση του

 

Άραγε θυμάται κανείς τον πόλεμο των τριών τρισεκατομμυρίων δολαρίων στο Ιράκ;;;

Άραγε θυμάται κανείς την κατάθεση του Ναζινιάχου στο αμερικανικό Κογκρέσο στις 12/9/2002 στην οποία απαιτούσε από τις ΗΠΑ να εισβάλουν στον Ιράκ και να ανατρέψουν τον Σαντάμ γιατί είχε σίγουρα όπλα μαζικής καταστροφής;;;

Θυμάται κανείς πως το αμερικανικό κατεστημένο Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί τον επιστράτευσαν να καταθέσει σε μια μεγάλη και καλοστημένη φιέστα ότι απειλείται όλο κράτος του Σιωνισμού από τα όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ .. για να μπορεί να συσπειρώσει την αμερικανική κοινή γνώμη πίσω από το σχέδιο κατοχής του Ιράκ και κλοπή των πετρελαίων του ;;

Θυμάται κανείς τι έλεγε αυτός ο ΜΕΓΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ;; ακούστε τον .. και θυμηθείτε πως δε βρέθηκε κανένα ίχνος για όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ μετά την κατοχή του από το αμερικανικό και νατοϊκό στρατό.

Και για να θυμηθούμε καλά τότε αυτός ο εγκληματίας πολέμου έλεγε στην κατάθεση του ότι ανατρέποντας τον Σαντάμ στο Ιράκ θα ραγίσει και θα ανατραπεί το κράτος της Ισλαμικής Δημοκρατίας στο Ιράν.

Είχε μεγάλα σχέδια ο ιμπεριαλισμός και το όργανο του το σιωνιστικό κίνημα .. μεγάλα όνειρα .. και όμως, δεν φυσάνε πάντα οι άνεμοι όπως επιθυμούν τα καράβια .. η Ιρακινή Ένοπλη Αντίσταση από σουνίτες και σιίτες στο Ιράκ άλλαξε τα φώτα των αφεντικών .. δεκάδες χιλιάδες ήταν Αμερικανοί στρατιώτες και αξιωματικοί και υψηλόβαθμοι που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν βαριά από τις βόμβες και τις ρουκέτες των Ιρακινών Ανταρτών ..

Και το Ιράκ αντί να γίνει προγέφυρα για την ανατροπή της Ισλαμικής Δημοκρατίας στο Ιράν έγινε προγέφυρα για να δημιουργηθεί συμμαχία εδαφική, πολιτική, στρατιωτική μεταξύ Ιράν-Ιράκ-Συρία-Λίβανο-Υεμένη για να στηρίξουν τον αγώνα του λαού της κατεχόμενης Παλαιστίνης …

 

Γιατί άραγε οι ΗΠΑ που “αγαπάνε” τόσο πολύ τους Εβραίους και θέλουν την ασφάλεια τους γιατί δεν τους παραχωρήσουν εδάφη μέσα στις ΗΠΑ.. εδάφη διπλής έκτασης της Παλαιστίνης.. ασήμαντι έκταση στην αχανή αυτή χώρα .. για να δημιουργήσουν ένα Εβραϊκό κράτος ή Πολιτεία ακόμα γιατί .. να αφήνουν αυτό το ναζιστικό μόρφωμα στη Μέση Ανατολή που συνεχώς κάνει πολέμους και εθνοκαθάρση και γενοκτονια για να παραμένει με το έτσι θέλω στη περιοχή ..;;;

Γιατί δεν τιμωρείται το γερμανικό κράτος που διέπραξε το Ολοκαύτωμα να του παρακρατηθούν εδάφη δίπλης έκτασης της Παλαιστίνης και να δοθούν στους αγαπημένους του σιωνιστές να δημιουργήσουν ένα δικό τους κράτος σε γερμανικό έδαφος.. έτσι για να θυμούνται μια και για πάντα οι Γερμανοί το έγκλημα που διέπραξε το ναζιστικό τους κράτος;; .. γιατί πάντα πρέπει να μεταφέρουμε σε άλλους το δικό μας πρόβλημα και τα δικά μας εγκλήματα ;;

Από τον/την kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος.

Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *