Κατηγορίες
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Αυτοκρατορία σε δολοφονικό αμόκ

https://athens.indymedia.org/post/1631415/

 

 

από ΚΕΔ – AVANTGARDE

03/08/2024 1:42 μμ.

 

Οι ιμπεριαλιστές τρομοκράτες έχουν επιδοθεί σε νέο δολοφονικό κρεσέντο για να διατηρήσουν την ολοένα και πιο κλονιζόμενη ηγεμονία τους στον πλανήτη. Πρώτα στήνουν πραξικόπημα στη Βενεζουέλα, μετά τη νίκη του PSUV και του Μαδούρο στις εκλογές. Αλλά η Λατινική Αμερική δεν είναι πια η πίσω αυλή τους. Το πραξικόπημα θα ηττηθεί. Στη συνέχεια δολοφονούν ηγέτες της Αντίστασης.

Οι ιμπεριαλιστές τρομοκράτες έχουν επιδοθεί σε νέο δολοφονικό κρεσέντο για να διατηρήσουν την ολοένα και πιο κλονιζόμενη ηγεμονία τους στον πλανήτη.

Πρώτα στήνουν πραξικόπημα στη Βενεζουέλα, μετά τη νίκη του PSUV και του Μαδούρο στις εκλογές. Αλλά η Λατινική Αμερική δεν είναι πια η πίσω αυλή τους. Το πραξικόπημα θα ηττηθεί.

Στη συνέχεια δολοφονούν ηγέτες της Αντίστασης.

Ισμαήλ Χανίγιε, ηγέτης του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς. Δολοφονήθηκε στις 31 Ιούλη στην Τεχεράνη, όπου βρισκόταν για να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Ιρανού Προέδρου, Μασούντ Πεζεσκιάν.

Φουάντ Σουκρ, υψηλόβαθμο στέλεχος της Χεζμπολλά. Δολοφονήθηκε στις 30 Ιούλη στη Βηρυτό.

Το σιωνιστικό καθεστώς κάνει ό,τι μπορεί για να τορπιλίσει οποιαδήποτε ειρηνευτική διαδικασία και να σύρει την ευρύτερη περιοχή σε γενικευμένο πόλεμο. Την ίδια στιγμή που στο εσωτερικό του υπερασπίζεται βιασμούς Παλαιστίνιων κρατουμένων, με σημαντικές μερίδες «λαού» να κινητοποιούνται σε υπεράσπιση των απάνθρωπων βασανιστών, δείχνοντας σε όλον τον πλανήτη πόσο βαθιά σάπια είναι μια κοινωνία ρατσιστών εποίκων.

Το Ιράν έχει ήδη υποσχεθεί «σκληρή απάντηση», και ο Ανώτατος Ηγέτης Αγιατολλά Χαμενεΐ έχει δώσει εντολή για άμεσο χτύπημα ενάντια στη σιωνιστική οντότητα.

Τα μέτωπα μπορεί να είναι διαφορετικά, αλλά ο αγώνας είναι κοινός, όπως δείχνει με τον πιο εύγλωττο τρόπο η τοιχογραφία τιμής στους μάρτυρες –Βενεζολάνους, Ιρανούς, Παλαιστίνιους, Ιρακινούς– στο Καράκας και η δήλωση του Μαδούρο μόλις ψήφισε: «Ζήτω η Παλαιστίνη, ελεύθερη!».

Με τα λόγια του Νικολάς Μαδούρο: «Ο Άξονας της Αντίστασης υπάρχει σε όλο τον κόσμο, ειδικά στη δυτική Ασία, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική. Η αντίσταση ανήκει στους ανθρώπους που αγωνίζονται ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό, τον ρατσισμό και όλες τις μορφές αποικιοκρατίας, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής, οικονομικής, πολιτιστικής και ηλεκτρονικής αποικιοκρατίας. Εμείς, που παλεύουμε ενάντια στην αποικιοκρατία, προσπαθώντας να αποαποικιοποιήσουμε το μυαλό του λαού μας, είμαστε όλοι κομμάτια του Άξονα Αντίστασης ενάντια σε μορφές της αυτοκρατορίας που επιβάλλουν την ηγεμονία στον κόσμο.»

Τιμή και δόξα στους μάρτυρες του παγκόσμιου αγώνα ενάντια στη νεοαποικιοκρατική αντεπανάσταση.

Αδιάλλακτη πάλη ενάντια στην Αυτοκρατορία, τη Βέρμαχτ της εποχής μας, από το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Η Αντίσταση έχει όλο το δίκιο του κόσμου με το μέρος της, όπως και αν επιλέξει να απαντήσει.

Νίκη στα όπλα της Αντίστασης.

ΥΓ. Αξίζει ειδική μνεία στο αυτοαποκαλούμενο «ΚΚ Βενεζουέλας», με το οποίο το δικό μας ΚΚ έχει αδελφικές σχέσεις. Πρόκειται για ένα από τα 15 μαρξιστικά-λενινιστικά κόμματα με την πιο αυστηρά βασισμένη σε αρχές ιδεολογία, σύμφωνα με τον μαρξιστή από το Τελ Αβίβ, Νίκο Μόττα.

(Πρώτο στη λίστα είναι το δικό μας. Αμ πώς. Καλύτερα είν’ των αλλουνώνε; Όχι, το δικό μας είναι το καλύτερο. Και μετά αμέσως πιο καλοί οι φίλοι μας. Ε, πέτα κάπου κει μέσα και το ΚΚ Κούβας, τι να κάνουμε, στα αγγλικά είναι η δημοσίευση.)

Ε, το φοβερό αυτό μαρξιστικό-λενινιστικό κόμμα που πολιτεύεται τόσο αυστηρά βάσει αρχών, διαφυλάττοντας σαν κόρη οφθαλμού την ταξική ανεξαρτησία του προλεταριάτου, δεν αναγνωρίζει το αποτέλεσμα των εκλογών και καλεί το λαό να ανατρέψει τον Μαδούρο. Στην ουρά της ακροδεξιάς αμερικανοκίνητης αντιπολίτευσης και των φασιστικών ταγμάτων θανάτου της.

Μπράβο στο ΚΚ Βενεζουέλας. Μπράβο στο μαρξιστή από το Τελ Αβίβ. Μπράβο και στο ΚΚ μας για το φοβερό του κριτήριο.

Πόσο εύκολο αποδεικνύεται, αλήθεια, να περάσει κανείς από τις «ίσες αποστάσεις» στην υποστήριξη της μαύρης αντίδρασης όταν στενεύουν τα περιθώρια.

(Βεβαίως υπάρχει και άλλο ΚΚ Βενεζουέλας, το οποίο υποστηρίζει τη μπολιβαριανή διαδικασία και δεν τρέχει να συνταχθεί με τους φασίστες. Σύμφωνα με το ΚΚΕ, πρόκειται για «ψευδεπίγραφο μόρφωμα που διαμόρφωσε (σ.σ. ο Μαδούρο) με δικούς του μισθοφόρους». Είπαμε, το άλλο είναι το καλό. Αυτό στο οποίο στέλνει ευχαριστίες το άσσετ του στέιτ ντιπάρτμεντ, η Κορίνα η Ματσάδο.)

 

Από τον/την kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος.

Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *