16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017 – AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ.

 

https://athens.indymedia.org/post/1581581/

 

από Νίκος Μαζιώτης-Πόλα Ρούπα

16/12/2017 2:03 μμ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ.16 Δεκέμβρη 2017  

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ.

16 Δεκέμβρη 2017

Ενώ ο γιατρός δίνει εξιτήριο στον Νίκο Μαζιώτη εφόσον έχει διακόψει την απεργία πείνας (στην 35η ημέρα) και ο ίδιος θέλει να μεταφερθεί στην Ε΄πτέρυγα έτσι ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο καθεστώς κράτησης εκεί, αλλά και για να σταματήσει την απεργία πείνας η Ρούπα, πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο μέσω του αρχιφύλακα του νοσοκομείου, ότι η διευθύντρια του νοσοκομείου κρατουμένων του Κορυδαλλού διαμήνυσε πως παρά το γεγονός ότι ο γιατρός δίνει εξιτήριο, πιθανόν ούτε αύριο θα βγει ο Μαζιώτης από το νοσοκομείο, πράγμα που ερμηνεύεται ότι υπάρχει πρόβλημα στην τήρηση της απόφασης στο να μεταφερθεί ο Μαζιώτης στην Ε΄πτέρυγα.

Αν μέχρι αύριο το απόγευμα δεν πάρει ο Μαζιώτης εξιτήριο από το νοσοκομείο καρατουμένων και  μεταφερθεί στην Ε΄πτέρυγα και ενώ η Ρούπα βρίσκεται σήμερα στην 36η ημέρα απεργία πείνας, θα ξεκινήσει πάλι απεργία πείνας ο Μαζιώτης.

Πόλα Ρούπα και Νίκος Μαζιώτης, μέλη του Επαναστατικού Αγώνα
Νοσοκομείο κρατουμένων φυλακών Κορυδαλλού.

 

Από τον kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *