ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Αλληλεγγύη στις κρατούμενες των φυλακών Ελαιώνα-Θήβας

https://athens.indymedia.org/post/1604676/

από Utopia A.D.

25/04/2020 9:45 μμ.

Ώς μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στις κρατούμενες των φυλακών Ελαιώνα-Θήβας, τοποθετήσαμε πανό στον πεζόδρομο της παλιάς νομικής την Παρασκευή 24/04/2020.

Ώς μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στις κρατούμενες των φυλακών Ελαιώνα-Θήβας, τοποθετήσαμε πανό στον πεζόδρομο της παλιάς νομικής την Παρασκευή 24/04/2020.

Ο “συνωστισμός” σε υπαίθριους χώρους, όπως πλατείες και παραλιακοί πεζόδρομοι θεωρείτε επικίνδυνος και τιμωρείται, ο συνωστισμός στις φυλακές στα λίγα τετραγωνικά μέτρα των κελιών δεν εγκυμονεί κινδύνους; Αν δεν υλοποιηθούν τα μέτρα αποσυμφόρησης ειδικά εν μέσω κορωνοϊού, ποιος πρέπει να τιμωρηθεί; Προς το παρών πάντως η κυβέρνηση ετοιμάζει τις πειθαρχικές ποινές σε κρατούμενες/ους που κινητοποιήθηκαν ζητώντας αποσυμφόρηση λόγο κορωνοϊού, ενώ η θανατική ποινή συνεχίζει να υπάρχει…

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ/ΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ-ΜΟΝΕΣ ΝΑ ΜΗ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.

ΆΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Σύντροφοι-Συντρόφισσες

Αναρχικό Στέκι UTOPIA A.D.

 

 

Από τον kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *