Παύση απεργίας πείνας αλληλεγγύης

https://athens.indymedia.org/post/1624450/

 

από Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης

23/03/2023 10:59 μμ.

Η κινητοποίηση των Παλαιστίνιων αιχμαλώτων κέρδισε ορισμένα βασικά αιτήματα. Οπότε η μαζική απεργία πείνας αναστάλθηκε. Ο σύντροφος Δ. Χατζηβασιλειάδης σταμάταει την τριήμερη απεργία πείνας αλληλεγγύης του με τους μαχόμενους Παλαιστίνιους.

Ο αγώνας συνεχίζεται

Δύναμη στην αντίσταση των αιχμάλωτων Παλαιστίνιων

Δύναμη στην αντίσταση της Σουαφάτ

Νίκη στα όπλα της παλαιστινιακής αντίστασης

Από τη Λωρίδα της Γάζας και τη Ναμπλούς, μέχρι τις μητροπόλεις του ιμπεριαλιστικού βορά, να χτυπήσουμε τη στρατοκρατία του κεφαλαίου.

Λευτεριά στον σύντροφο Αλφρένο Κόσπιτο

Αντεπίθεση στην αντεπανάσταση

Θάνατο στο κράτος

 

Από τον kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *