ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ, καλούμε σωματεία, οργανώσεις, πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς να μας ενισχύσουν οικονομικά και να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας.

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα λαμβάνει χωρά μια μεγάλης έντασης επίθεση που έχει ως στόχο την πολιτική, οικονομική και φυσική εξόντωση των πολιτικών αγωνιστών και προσφύγων απ’ την Τουρκία και το Κουρδιστάν.
Το Ελληνικό κράτος σε συνεργασία με τις τουρκικές αρχές, έχει προβεί σε αλλεπάλληλες συλλήψεις και διώξεις των πολιτικών προσφύγων, με σκοπό να εκμηδενίσουν όλα τα δικαιώματα τους.

Συγκεκριμένα, από το 2011 μέχρι και σήμερα δικάστηκαν στην Ελλάδα, μετά από εντάλματα συλλήψεων της Ιντερπόλ, 30 ΑΤΟΜΑ. Ένας από αυτούς απήχθηκε παράνομα από τις ελληνικές αρχές και μεταφέρθηκε στην Τουρκία για να δικαστεί εκεί από το φασιστικό της κράτος. Οι υπόλοιποι παρέμειναν και δικάστηκαν στην Ελλάδα. Αποκορύφωμα των πολιτικών διώξεων αποτελεί η δική 9 αγωνιστών που έγινε στις 15 Γενάρη στην Μυτιλήνη, η όποια διήρκησε 15 μέρες και κόστισε 12.000 ευρώ.

Επειδή όλες αυτές οι δίκες ήταν πολυ έξοδες (παράβολα, δικηγόροι, μεταφορικά, ¬¬¬¬¬¬¬κλπ) και αναμένονται και άλλες ζητάμε ως ΕΠΙΤΡΟΠΗ την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ σας συμπαράσταση και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

ΠΟΤΕ δεν θα σταματήσουμε να πολεμάμε τον ιμπεριαλισμό και το φασισμό !

ΠΟΤΕ δεν θα σκύψουμε το κεφάλι μας !

ΠΟΤΕ δεν θα εγκαταλείψουμε τα όνειρα μας και θα αγωνιστούμε για να γίνουν πραγματικότητα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *