ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Χ. ΞΗΡΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ

https://athens.indymedia.org/post/1582267/

 

από Α

06/01/2018 9:10 μμ.

Για τρία χρόνια, από το Γενάρη του 15 , κρατούμαι σε διάφορες φυλακές, σε απόλυτη απομόνωση – ο μόνος κρατούμενος στη χώρα χωρίς κανένα δικαίωμα. Τα τελευταία 2 από αυτά κρατούμαι στο πειθαρχείο των φυλακών Διαβατών.
Το πειθαρχείο δεν είναι χώρος έκτισης της ποινής αλλά τιμωρίας και ο νόμος απαγορεύει ρητά την κράτηση σε αυτό για πάνω από 10 ημέρες.
Αφού επι 2 χρόνια εξάντλησα όλα τα μέσα , αιτήσεις, αναφορές κ.λπ., και συνάντησα παντού τείχος άρνησης , στις 23-12-17 έβαλα φωτιά στο κελί μου διαμαρτυρόμενος έμπρακτα για τη συνεχιζόμενη απάνθρωπη μεταχείριση. Μόλις συνέβη αυτό ο αρχιφύλακας Κ. Βαρσάμης μου επιτέθηκε, με ξυλοφόρτωσε (δεν ήταν πρώτη φορά που δέχτηκα επίθεση από αυτόν) και στη συνέχεια με κλείδωσε για 15 ημέρες στο ακριβώς διπλανό κελί χωρίς θέρμανση , μόνο με ένα στρώμα, μια κουβέρτα και ένα μπουκάλι νερό. Επίσης με 24ωρη παρακολούθηση και συνεχώς αναμμένα φώτα. Μου απαγόρευσε δε – παράνομα φυσικά- κάθε επικοινωνία με συγγενείς και συνηγόρους.
– ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ για όλα αυτά την ίδια ημέρα 23-12-17 ξεκίνησα απεργία πείνας με μοναδικό αίτημα την απομάκρυνσή μου από τα χέρια του βασανιστή .
Επειδή πλέον δεν μιλάμε απλά για βασανιστήρια και απάνθρωπη μεταχείριση αλλά για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης, ρωτάμε τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ γιατί ανέχεται αυτήν την συμπεριφορά του φασίστα – βασανιστή αρχιφύλακα Κ.Βαλσαμη (με ιστορικό στους βασανισμούς). Μήπως τον εξυπηρετεί να κάνει τη βρώμικη δουλειά ο νέος Γκοτζαμάνης;

Θεσσαλονίκη 6 – 1 – 18
Χ, ΞΗΡΟΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *