ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ Ν.Φ.- Ν.Χ

https://athens.indymedia.org/post/1536762/

από ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ Δεκ. 10, 2014, 6:02 μμ.,

Σήμερα Τετάρτη 10/11 γευόμαστε τη νίκη. Η νίκη του αναρχικού Νίκου Ρωμανού είναι και νίκη όλου του αγωνιζόμενου κομματιού της κοινωνίας. Η μάχη αυτή κερδήθηκε έπειτα από τον ανυποχώρητο και αξιοπρεπή αγώνα του Ν. Ρωμανού που έβαλε ως ανάχωμα το σώμα του, ο οποίος στηρίχθηκε έμπρακτα από ένα ευρύ και πολύμορφο κίνημα αλληλεγγύης. Αυτή η νίκη ανήκει στο κόσμο του αγώνα και της αντίστασης και σε καμία περίπτωση στην αστική δημοκρατία.

Μια αστική δημοκρατία που «συγκινήθηκε» μετά από 31 μέρες απεργίας πείνας και 6 ώρες απεργίας δίψας του αναρχικού αγωνιστή Νίκου Ρωμανού, που σε συνδυασμό με το αυτοργανωμένο κίνημα αλληλεγγύης απέδειξε ότι το κράτος της καταστολής δεν είναι ανίκητο.
Αυτός ο αγώνας αποτελεί μια παρακαταθήκη για όλο τον κόσμο της αντίστασης και αποδεικνύεται ότι μόνο μέσα από κινηματικές διαδικασίες ισότιμης συμμετοχής κερδίζονται οι αγώνες ενάντια σε κράτος και καπιταλισμό, μέχρι την κοινωνική απελευθέρωση.

Όσο αναφορά τον κοινωνικό έλεγχο: Ο αγώνας ενάντια στις φυλακές τύπου Γ και ο αγώνας ενάντια σε κάθε μορφής εγκλεισμού και ελέγχου δεν σταματά και θα συνεχιστεί αδιάκοπα. Δεν αναγνωρίζουμε το θεσμό της αστικής δημοκρατίας και κατ’επέκταση της αστικής δικαιοσύνης ούτε τον εμπιστευόμαστε.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
ΥΓ1: Όσο για τα τοπικά παπαγαλάκια(e-alitheia, fx news κτλ ) δεν αξίζουν παρά την περιφρόνηση μας
ΥΓ2: Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στου Σύρους πρόσφυγες απεργούς πείνας

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *