Κείμενο για κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

SYRIZA KATALYΨΗ

1540654
από Αναρχικές ατομικότητες αλληλέγγυες στους πολιτικούς κρατούμενους απεργούς πείνας Μάρτιος 8, 2015, 6:46 μμ.,
Νίκη στην απεργία πείνας των συντρόφων της ΣΠΦ και της συντρόφισσας Αγγελικής Σπυροπούλου Νίκη στην απεργία πείνας των υπόλοιπων πολιτικών κρατουμένων που πραγματοποιούν από 2/03.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΛΥΨΗ 2
________________________________________

Το Σάββατο 28/02 ξεκίνησε άλλη μια φαντασμαγορική επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής συλλαμβάνοντας 2 φίλους των συγγενών των κρατουμένων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Οι συγγενείς επισκέφτηκαν με δική τους πρωτοβουλία τον εδικό εφέτη ανακριτή Νικόπουλο ο οποίος δεν τους δέχτηκε και τους είπε να πάνε την Παρασκευή. Βγαίνοντας από το εφετείο άντρες της αντιτρομοκρατικής συλλαμβάνουν την 62χρονη μητέρα των Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου. Παράλληλα είχαν εισβάλει μπάτσοι στο σπίτι της στη Σαλαμίνα συλλαμβάνοντας την Αγγελική Σπυροπούλου και την σύζυγο του Γεράσιμου Τσάκαλου η οποία μη γνωρίζοντας την ύπαρξη της Αγγελικής εκεί είχε πάει για να ταΐσει τα σκυλιά. Η μητέρα παραδέχτηκε ότι φιλοξενούσε για ένα μικρό χρονικό διάστημα την Αγγελική λέγοντας ότι έχοντας δύο παιδιά στη φυλακή της ήταν αδύνατο να κλείσει τη πόρτα στον συνάνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια. Μολονότι όμως η πράξη της χαρακτηρίζεται ως πλημμέλημα από το νομικό τους σύστημα η μητέρα των Γ. Και Χ. Τσάκαλου προφυλακίζεται μαζί με την σύζυγο του τελευταίου η οποία ούτε καν ήξερε ότι ήταν σπίτι η Αγγελική. Στήνεται ένα κατηγορητήριο για τις δύο γυναίκες το οποίο είναι ανυπόστατο και στην ουσία του κενό περιεχομένου. Την Παρασκευή συλλαμβάνεται και ο αδερφός του Γιώργου Πολύδωρου όπου θα απολογηθεί στον ειδικό εφέτη ανακριτή την Τρίτη 10/03 στις 10 το πρωί.
Ολόκληρη η υπόθεση έχει στηθεί από την αντιτρομοκρατική η οποία είναι υπεύθυνη για τις στοχοποιήσεις και διώξεις των συγγενών των συντρόφων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Θέλοντας να πάρει τη ρεβάνς για το σχέδιο απόδρασης που είχαν έτοιμο τα φυλακισμένα μέλη της ΣΠΦ και θα τους ξεφτίλιζε, μην μπορώντας να τα βάλει με τους πραγματικούς αντιπάλους της, τα βάζει με τις οικογένειες τους, με τρόπο ανήθικο και αισχρό.
Τα φυλακισμένα μέλη της ΣΠΦ και η αναρχική Αγγελική Σπυροπούλου – λόγω αυτών των προφυλακίσεων και διώξεων – ξεκίνησαν τη Δευτέρα 2/03 απεργία πείνας μέχρι θανάτου. Οι σύντροφοι απαιτούν την άμεση απελευθέρωση των συγγενών τους οι οποίοι είναι τελείως άσχετοι όχι μόνο με το σχέδιο απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και με την ίδια τη ΣΠΦ. Θέλοντας να απομονώσουν και κοινωνικά τα μέλη της ΣΠΦ διώκουν την ίδια τη συγγενική σχέση, τους ανθρώπους που τους φροντίζουν και στέκονται δίπλα τους στις απλές καθημερινές ανάγκες που έχει κάθε κρατούμενος.

Στεκόμαστε δίπλα στους συντρόφους μας απαιτώντας και εμείς την άμεση απελευθέρωση των συγγενών τους.

Νίκη στην απεργία πείνας των συντρόφων της ΣΠΦ και της συντρόφισσας Αγγελικής Σπυροπούλου

Νίκη στην απεργία πείνας των υπόλοιπων πολιτικών κρατουμένων που πραγματοποιούν από 2/03 Ν. Μαζιώτη, Κ. Γουρνά, Δ. Κουφοντίνα, Α. Σταμπούλου, Τ. Θεοφίλου, Φ. Χαρίσης, Α. Ντάλιος και Γ. Καραγιανίδης και απαιτούμε την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους:

• Την κατάργηση του Α΄ «αντιτρομοκρατικού» νόμου του 2001, του άρθρου 187 (εγκληματική οργάνωση).

• Την κατάργηση του Β΄ «αντιτρομοκρατικού» νόμου του 2004, του άρθρου 187Α (τρομοκρατική οργάνωση).

• Την κατάργηση του κουκουλονόμου.

• Την κατάργηση του νόμου για τις φυλακές τύπου Γ΄.

• Την απελευθέρωση του καταδικασμένου για την 17Ν Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας.
• Την κατάργηση της βίαιης λήψης DNA και την πρόσβαση κι ανάλυση του DNA από πραγματογνώμονα βιολόγο

Επειδή θεωρούμε όλα τα ζητήματα για τα οποία πραγματοποιούνται οι απεργίες πείνας εξαιρετικής σημασίας και σοβαρότητας για όλες τις ατομικότητες και συλλογικότητες που αγωνίζονται με κάθε μέσο για την καταστροφή του υπάρχοντος, συμμετέχουμε και εμείς στην κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Αναρχικές ατομικότητες αλληλέγγυες στους πολιτικούς κρατούμενους απεργούς πείνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *