ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ MUSTAFA LAFCI

 

Απεργία πείνας ξεκίνησε (16.03) ο προφυλακισμένος στις φυλακές διαβατών, πολιτικός πρόσφυγας απο την Τουρκία MUSTAFA LAFCI,

συμμετέχοντας στην απεργία πείνας που κάνουν οι αγωνιστές πολιτικών και κοινωνικών αγώνων στην Τουρκία, πολιτικοί πρόσφυγες που βρίσκονται στις ελληνικές φυλακές,

για να ενισχύσουν τον αγώνα των πολιτικών κρατουμένων που βρίσκονται σε απεργία πείνας απο τις 2 Μαρτίου,διεκδικώντας

♦ Την κατάργηση του πλέγματος των τρομονόμων (άρθρα 187 και 187Α του Ποινικού Κώδικα, ειδική νομοθεσία, ειδικά δικαστήρια-έκτακτα στρατοδικεία κτλ.).
♦ Την κατάργηση του γνωστού ως «κουκουλονόμου».
♦ Την κατάργηση του φασιστονόμου Αθανασίου για τις φυλακές Γ τύπου.
♦ Την απελευθέρωση για λόγους υγείας του Σάββα Ξηρού.
♦ Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες στο ΔΑΚ (δίκτυο αγωνιστών κρατουμένων) απεργοί πείνας θέτουν και αιτήματα που αφορούν τη χρήση του γενετικού υλικού – DNA (κατάργηση της εισαγγελικής διάταξης που επιβάλλει τη βίαιη λήψη του DNA, πρόσβαση κι ανάλυση του γενετικού δείγματος από πραγματογνώμονα βιολόγο της εμπιστοσύνης του κατηγορουμένου, αν το επιθυμεί, κατάργηση της ανάλυσης δειγμάτων που εμπεριέχεται μίγμα γενετικού υλικού άνω των δύο ατόμων).

Ο MUSTAFA LAFCI κάνει την απεργία πείνας και για να διεκδικήσει

. την άμεση αποφυλάκισή του (έχει υποβάλει την 2η αίτηση αποφυλάκισης)

Είναι προφυλακισμένος απο τις 3 Οκτωβρίου 2014 για την υπόθεση της Τριανδρίας χωρίς κανένα στοιχείο.

Ζει στην Ελλάδα 16 χρόνια κερδίζοντας την επιβίωσή του πουλώντας κουλούρια. Δυνατότητα που του στερήθηκε με την προφυλάκισή του,εκτός απο τη στέρηση της ελευθερίας του. Λίγες μέρες πρίν τη σύλληψή του, είχε ανανεώσει την άδεια παραμονής χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η υπόθεση της Τριανδρίας ( ενας πολιτικός πρόσφυγας απο την Τουρκία σκοτώθηκε απο έκρηξη σε ισογειο διαμέρισμα),χρησιμοποιήθηκε για να συρθούν σε δίκες και άλλοι Τούρκοι και Κούρδοι πολιτικοί πρόσφυγες στην Ελλάδα και έχουν αθωωθεί. Ο MUSTAFA LAFCI προφυλακίστηκε γιατί βρέθηκε αποτύπωμά του σε ενημερωτικό φυλλάδιο απο αυτά που μάζεψε η αστυνομία απο σπίτι ενος άλλου πολιτικού πρόσφυγα απο την Τουρκία!!!!!!!!

Η δίωξή τους αποτελεί μέρος της εφαρμογής της συνεργασίας του ελληνικού κράτους με το τουρκικό και με την συνδρομή των ΗΠΑ, στα πλαίσια της καταστολής και της τρομοκράτησης των λαών που βιώνουμε την κινεζοποίηση και τη στέρηση βασικών δικαιωμάτων .

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜUSTAFA LAFCI

NΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ
Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Πρόσφυγες και Αγωνιστές

απο την Τουρκία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *