ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗ Δ.Ε.Ε ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών) .

1542673
από Α 07/04/2015 5:50 μμ.,

________________________________________

Παρέμβαση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι έξω από τη ΔΕΕ (διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών), στην οδό Αντιγόνης 2-6 και Καβάλας (πίσω από τα ΚΤΕΛ Κηφισού) στην Αθήνα, από τους «Συγγενείς-Φίλους κρατουμένων και διωκόμενων αγωνιστών» και αλληλέγγυους.
Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε όχι μόνο για να αποκαλύψει στον κόσμο τα δήθεν «αθώα» «επιστημονικά» εργαστήρια της αστυνομίας , αλλά και για να καταγγελθεί το γεγονός ότι τα «εργαστήρια» αυτά με τη χρήση του DNA, λειτουργούν σαν εργαστήρια κατασκευής ενόχων όπου πολλοί αγωνιστές , καταδικάστηκαν με δεκαετίες φυλάκισης.
Φωνάχτηκαν συνθήματα, ανοίχτηκαν πανό, πετάχτηκαν τρικάκια και μοιράστηκε το παρακάτω κείμενο:
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΧΩΝ
ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ DNA ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Στο κτίριο που βρίσκεται, στη Λεωφόρο Καβάλας και Αντιγόνης 2-6, στην Αθήνα,στεγάζεται το πιο σκοτεινό «επιστημονικό» κέντρο κατασκευής ενόχων της χώρας.
Εδώ στεγάζεται η διαβόητη υπηρεσία της αστυνομίας , η Δ.Ε.Ε. «διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών», όπου :
• Συλλέγουν βίαια γενετικό υλικό από οποιοδήποτε άτομο, που η κρίση τους θεωρήσει ΥΠΟΠΤΟ
• Έχουν δημιουργήσει τράπεζα γενετικών δεδομένων για χιλιάδες ανυποψίαστους πολίτες,
• Σε οποιαδήποτε ενέργεια , που η κρίση τους θεωρήσει σαν «τρομοκρατική» σαρώνουν αντικείμενα και χώρους με τη άκρως ανασφαλή επιστημονικά μέθοδο της «μπατονέτας»
• Στη συνέχεια , συγκρίνουν τα συνήθως μείγματα γενετικού υλικού που παίρνουν και προσπαθούν να τα συγκρίνουν με αυτά που έχουν στις τράπεζες των δεδομένων τους.
• Αξιολογώντας αντιεπιστημονικά , τα μείγματα DNA, που ανήκουν σε περισσότερα από 2 άτομα, καταλήγουν σε αμφισβητούμενα συμπεράσματα , τα οποία όμως χάρις στο «αδιαμφισβήτητο» για τους δικαστές κύρος των μπάτσων , μετατρέπονται στα δικαστήρια σε βεβαιότητα ,ώστε να στέλνεται στη φυλακή κάθε στοχοποιημένος ύποπτος.
• Το DNA, ένα υλικό εύκολο στη μεταφορά (από άνθρωπο σε άνθρωπο και από αντικείμενο σε αντικείμενο) εύκολο στην ανασύνθεση και ιδανικό για κάθε είδους παραποίηση στην εξαγωγή συμπερασμάτων. Ο κλειστός –σκοτεινός τρόπος λειτουργίας των εργαστηρίων αυτών , όπου δεν μπορεί κανένας έμπειρος πραγματογνώμονας της εμπιστοσύνης του κατηγορούμενου, να έχει στην ουσία πρόσβαση στο πρωτογενές υλικό , απαγορεύει κάθε ουσιαστικό έλεγχο.
• Η Δ.Ε.Ε. μια υπηρεσία, στελεχωμένη κυρίως από ένστολους -ώστε να υπακούουν σίγουρα στις άνωθεν εντολές- δρά στο σκοτάδι , και πάντα με την πιο ισχυρή κάλυψη του κράτους.
• Εδώ τελικά με «επιστημονικό» τρόπο , χαλκεύονται τα δεσμά δεκάδων αγωνιστών, όπου με τη χρήση του DNA , κατηγορήθηκαν και στάλθηκαν για δεκάδες χρόνια στη φυλακή.

Αυτή τη στιγμή και από τις 2 Μαρτίου , 10 πολιτικοί κρατούμενοι πραγματοποιούν απεργία πείνας με μια σειρά αιτήματα μεταξύ των οποίων είναι και
• Η κατάργηση της βίαιης λήψης DNA
• Να μην γίνεται εκτίμηση δειγμάτων που εμπεριέχουν μείγμα γενετικού υλικού άνω των 2 ατόμων
• Να επιτρέπεται η πρόσβαση κι ανάλυση του πρωτογενούς δείγματος από πραγματογνώμονα βιολόγο της εμπιστοσύνης του κατηγορουμένου.
Ακόμη ζητάνε :
-Κατάργηση της ειδικής «αντιτρομοκρατικής» νομοθεσίας και συγκεκριμένα τους νόμους περί τρομοκρατικής και εγκληματικής οργάνωσης (νόμοι 187Α και 187)
– Κατάργηση των ειδικών κατασταλτικών νόμων (κουκουλονόμος)
– Κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’ που αποτελούν την ολοκλήρωση του καθεστώτος εξαίρεσης των πολιτικών κρατουμένων
– Την άμεση απελευθέρωση του Σ. Ξηρού που παρόλο το 98% αναπηρίας εξοντώνεται συστηματικά εδώ και 13 χρόνια από το κράτος
ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

«Συγγενείς –φίλοι κρατουμένων και διωκόμενων αγωνιστών»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *