ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ

1542898
από «Συγγενείς-Φίλοι κρατουμένων και διωκόμενων αγωνιστών» 13/04/2015 2:18 μμ.,

Την Τρίτη 14/04 στις 5μμ από την κατειλημμένη Πρυτανεία. θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα μοτοπορεία αλληλεγγύης για τους απεργούς πείνας πολιτικούς κρατούμενους, που θα συμπληρώνουν 44 μέρες απεργίας πείνας .
________________________________________

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ
Την Τρίτη 14/04 στις 5μμ από την κατειλημμένη Πρυτανεία. θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα μοτοπορεία αλληλεγγύης για τους απεργούς πείνας πολιτικούς κρατούμενους, που θα συμπληρώνουν 44 μέρες απεργίας πείνας .
Μοτοπορεία ενάντια στην απονοηματοδότηση του αγώνα τους από τα αστικά ΜΜΕ.
Οι δημοσιογράφοι, τα κανάλια και οι εφημερίδες που υπερασπίζονται τις απολύσεις, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τις ιδιωτικοποιήσεις, την τρόικα, την ΕΕ, αποσιωπούν, ελεεινολογούν και προβοκατορολογούν τον αγώνα των πολιτικών κρατουμένων απεργών πείνας.
Με την ευκαιρία , σας καλούμε όλους, ιδίως όσους μέχρι τώρα δεν σταθήκατε δίπλα στον αγώνα αυτό , να πάρετε μέρος με κάθε μέσο που διαθέτετε , (μηχανάκι , αυτοκίνητο, ποδήλατο,) σε αυτήν τη δράση αλληλεγγύης, τώρα που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της απεργίας πείνας των πολιτικών κρατουμένων ,που βάλανε το ίδιο τους το σώμα ανάχωμα για την αξιοπρέπεια όλων των κρατουμένων , διωκόμενων αγωνιστών αλλά και όλων των αγωνιζόμενων για μια καλύτερη κοινωνία ανθρώπων ,παλεύοντας για:
• την κατάργηση του άρθρου 187 και 187Α
• την κατάργηση της επιβαρυντικής διάταξης για πράξεις που τελέστηκαν με καλυμμένα χαρακτηριστικά («κουκουλονόμο»)
• το νομικό πλαίσιο που ορίζει τη λειτουργία των φυλακών τύπου ‘Γ
• την άμεση απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού ώστε να λάβει τη νοσηλεία που χρειάζεται
• την κατάργηση της βίαιης λήψης DNA, την πρόσβαση κι ανάλυση του DNA από πραγματογνώμονα βιολόγο καθώς και την κατάργηση της ανάλυσης δειγμάτων που εμπεριέχεται μίγμα γενετικού υλικού άνω των δύο ατόμων.
Ίσως η αποκλειστική σας ενημέρωση από τα ΜΜΕ, δε σας επιτρέψανε μέχρι σήμερα , να ευαισθητοποιηθείτε και να πάρετε κι εσείς μέρος σε ένα τόσο μεγαλειώδη αγώνα στον οποίο συμμετείχαν χιλιάδες αλληλέγγυοι, με πορείες , καταλήψεις και κάθε είδους εκδηλώσεις, που έγιναν.
Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία που σας δίνεται, έστω και την τελευταία στιγμή, να κατέβετε στο δρόμο για να διαδηλώσετε , πέρα από τη δικαίωση των αιτημάτων των απεργών , ότι :
1) Η ζωή των ανθρώπων που βρίσκονται σε 44 μέρες απεργίας πείνας και τώρα κρέμεται από μια κλωστή, έχει πιο πολύ αξία από τα κατειλημμένα ντουβάρια της πρυτανείας που χάλασαν την «αισθητική!!!» των κύριων κυρίων καθηγητών , ειδικά όσων είναι και γιατροί (τρομάρα τους ), όπως ο «κ. πρύτανης» !!!
2) Η ανθρώπινη ζωή , έχει πιο μεγάλη αξία από ένα ραδιοφωνικό σταθμό που καταλείφθηκε για μερικές μέρες , για να ακουστεί επιτέλους το θέμα της απεργίας πείνας (αφού το θέμα είχε ΠΝΙΓΕΙ επίσημα από όλα τα ΜΜΕ) και από την συμβολική κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ. Γεγονότα που «εξόργισαν» τις «δημοκρατικές» συνειδήσεις των απανταχού ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ , αποδεικνύοντας ότι τόσο η συμμετοχή τους στο παγκόσμιο κίνημα FREE SAKKAS όσο και στο “για μια ανάσα ελευθερίας» του Ρωμανού , ήταν μια καθαρά αντιπολιτευτική, υποκριτική κίνηση και όχι μια έντιμη πολιτική στάση.
3) Να προειδοποιήσετε την κυβέρνηση να πάψει να παίζει με τη φωτιά , αφήνοντας το χρόνο να φθείρει αργά αλλά σταθερά τα κορμιά των απεργών , γιατί ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ «ΑΤΥΧΗΜΑ» , και χάσει απεργός πείνας τη ζωή του , δεν θα πρέπει απλά και μόνο να ετοιμάζει βαλίτσες , αλλά θα έχει να ξαναζήσει μέρες του εφιαλτικού τους 2008 ΚΑΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΕΣ ακόμα.
Φυσικά και λογικά δεν απευθυνόμαστε στους Νεοδημοκράτες ,στα βοθρολύματα της Χ.Α. και τους μοντέρνους του «ποτάμι», τους ανθρώπους που έρχονται από πολύ παλιά ,μέσα από τις πιο σκοτεινές γωνιές της ελληνικής ιστορίας, με διαφορετικό όνομα κάθε φορά : συνεργάτες επί κατοχής ,χίτες στον εμφύλιο, φιλήσυχοι επί χούντας, νοικοκυραίοι επί μεταπολίτευσης , «αντι-τρομοκράτες» επί ΠΑΣΟΚ και πάει λέγοντας.
Ούτε θα απευθυνθούμε στο κομμάτι των ΑΝΕΛ που το εκφράζουν τύποι όπως ο Τ.Κουίκ και κάποιοι παρόμοιοι, που τολμάνε να κατασυκοφαντούν αγωνιστές ,σαν κοινούς δολοφόνους , ανθρώπους για τους οποίους κάποτε –με επίσημα στοιχεία- εκφραζόταν θετικά το 25% του ελληνικού λαού, επιδοκιμάζοντας τις ενέργειές τους .
Ούτε τέλος στην ηγεσία του «κομμουνιστικού» κόμματος, αλλά στα απλά μέλη του που στην πλειοψηφία τους , παρά την επίσημη καθοδήγηση, επιμένουν να διατηρούν στοιχεία αριστερής συνείδησης.
Ο αγώνας των πολιτικών κρατουμένων απεργών πείνας θα στεφθεί ούτως ή αλλως , από θριαμβευτική επιτυχία , γιατί είναι ένας αγώνας που πραγματοποιείται από αποφασισμένους για ΟΛΑ αγωνιστές με Α κεφαλαίο, που μπροστά τους , τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο !
Η αυριανή μας παρουσία και η συμμετοχή σε δράσεις και διαδηλώσεις αυτήν την εβδομάδα, θα αποτελεί απλά ,τιμή για τη συνείδηση του καθενός μας. .
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14/4 στις 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,
(ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ)
ΣΤΗ ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ

«Συγγενείς-Φίλοι κρατουμένων και διωκόμενων αγωνιστών»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *