Η ΕΥΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

1549669
από Κάποιοι/ες απ΄την συγκέντρωση 01/10/2015 9:15 μμ.,

(Για την συγκέντρωση στη Νίκαια)

Τετάρτη απόγευμα. Βρεθήκαμε έξω από το νοσοκομείο της Νίκαιας για να στείλουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης στην Εύη που βρίσκεται στη 16η μέρα απεργίας πείνας.
Μαζευτήκαμε 100 άτομα και σίγουρα έλειπαν πολλοί…Όμως αυτό που δεν έλειπε ήταν το πάθος και η σιγουριά ότι θα νικήσουμε…Ακουγόταν στις φωνές μας, πλημμύριζε τις καρδιές μας, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι αντανακλούνταν στα μάτια της Εύης που βγήκε στο παράθυρο του κελιού της για να μας δει…Τέτοιες στιγμές οι νόμοι, οι στολές και τα κάγκελα της φυλακής υποχωρούν, χάνονται, καταργούνται και το μόνο που μένει είναι η θύελλα της αλληλεγγύης που θα σαρώσει τον κόσμο της αιχμαλωσίας.
Χθες ήμασταν εκεί για την Εύη, όπως θα συνεχίσουμε να είμαστε κάθε μέρα στους δρόμους και στις πλατείες μέχρι να ξαναγυρίσει ελεύθερη πίσω σε μας στον κόσμο της αλληλεγγύης και του αγώνα. Ήμασταν όμως εκεί και για τους εαυτούς μας, για να μην ξεχάσουμε να είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, για να μην χαθούμε μέσα στην ηττοπάθεια και την παραίτηση των ημερών μας, για να δηλώσουμε παρών στους νέους αγώνες που έρχονται και να θυμηθούμε πως « όταν δεν πεθαίνει ο ένας για τον άλλον είμαστε κιόλας νεκροί…»
Επόμενο ραντεβού στην μεγάλη ΠΟΡΕΙΑ της Τρίτης από το Μοναστηράκι στις 18.00…Θα είμαστε όλοι εκεί.

ΕΥΗ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…

Κάποιοι/ες απ΄την συγκέντρωση για την Εύη
στο Γ.Κ.Νίκαιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *