Σχετικά με τις συλλήψεις των συντρόφων Μ.Σεϊσίδη και Κ.Σακκά

https://athens.indymedia.org/post/1561934/

 

από αλληλέγγυοι-ες 05/08/2016 9:16 πμ.

 

Η είδηση σύλληψης των συντρόφων Μ .Σεϊσίδη και Κ .Σακκά στην περιοχή της Σπάρτης διαφαίνεται να είναι γεγονός. Οι σύντροφοι αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα και να φωτογραφηθούν, με αποτέλεσμα τα ένστολα σκυλιά να επιτεθούν και να  τους προκαλέσουν σοβαρά χτυπήματα. Η καταστασή της υγείας τους, μέτα τον ξυλοδαρμό που υπέστησαν, χρήζει νοσοκομιακής φροντίδας, καθώς τα βρωμόχερα των μπάτσων επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο πάνω στα ανυπεράσπιστα κορμιά των συντρόφων.

Εμείς από τη μεριά μας, δηλώνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους συλληφθέντες συντρόφους και παίρνουμε δύναμη να αντιπαλέψουμε τις νέες κατασταλτικές επιχειρήσεις εναντίον τους από το αναλλοίωτο υψηλό ηθικό τους.

                                   ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

                                   ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΕΪΣΙΔΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ

                         ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Υ.Γ Οι σύντροφοι δεν έχουν μεταφερθεί ακόμα στην Αθήνα, ενώ άγνωστο παραμένει πού και πότε θα διακομιστούν σε κάποιο νοσοκομείο της περιοχής για την παρόχη της απαραίτητης ιατρικής φροντίδας.

επισης

από @ 05/08/2016 2:12 μμ.

οσοι συντροφοι εχουν συλληφθει και ηταν στην υποθεση “των ληστων με τα μαυρα”,δηλαδη ο Σ.Σεισιδης και ο Γ.Τσιρωνης εχουν αθωωθη για την συγκεκριμενη υποθεση,οπως και ο Γ.Δημτρακης ο οποιος ανελαβε την ευθυνη για την απαλλοτριωση της εθνικης τραπεζας στην σολωνος και απαλαχθηκε για ολες τι υπολοιπες ληστειες που ηταν στην δικογραφια των ‘ληστων με τα μαυρα’. Τα αναφερω ολα αυτα γιατι προφανως δεν τα αναφερει κανενα καθεστωτικο και ειναι πολλη σημαντικα στοιχεια…οσον αφορα τον συντροφο Κ.Σακκα,καθησε προφυλακισμενος 30 μηνες και θελανε να τον κρατησουνε και αλλο.Μετα απο πολυημερη απεργεια πεινας αφεθηκε ελευθερος με περιοριστικους ορους..Την πρωτη εβδομαδα κιολας συννεληυθη απο την”αντι”τρομοκρατικη για δηθεν παραβιαση των ορων που του ειχαν επιβληθει απο το αρμοδιο συμβουλιο..Φυσικα περασε ειαγγελεα και αφεθηκε ελευθερος! Μετα επελεξε τον δρομο της “παρανομης ελευθεριας” και εξηγει τους λογους σε κειμενο που εβγαλε ο ιδιος λιγες μερες αφοτου εξαφανιστηκε..Δυστηχως δεν μπορω να το βρω στο ιντυ για να το βαλω σαν λινκ να το διαβασουνε ολοι η μαλλον να το θυμηθουνε ολοι..

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ Μ.ΣΕΙΣΙΔΗ ΚΑΙ Κ.ΣΑΚΚΑ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης, σήμερα, στις 17:30 στην Ευελπίδων

από Συνέλευση αναρχικών-κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην ΕΕ 05/08/2016 3:31 μμ.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συντρόφους Κ. Σακκά και M. Σεϊσίδη
Σήμερα, Παρασκευή, 5 Αυγούστου, στην Ευελπίδων στις 17:30

Η καταστολή δεν μπορεί να κάμψει το φρόνημα των αγωνιστών. Δεν μπορεί να ανακόψει τον αγώνα ενάντια στο κεφάλαιο και το κράτος του.

Αλληλεγγύη στους αγωνιστές Σακκά και Σεϊσίδη. Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους.

Συνέλευση αναρχικών-κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην ΕΕ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *