Αλληλεγγύη σε Πόλα Ρούπα,Νίκο Μαζιώτη και Βίκτωρα Λάμπρο

https://athens.indymedia.org/post/1567611/

 

από Σαράντος Νικητόπουλος 06/01/2017 1:49 πμ.

 

Αλληλεγγύη στους απεργούς Πείνας και δίψας… Νίκο Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα

Γράφω αυτό το σύντομο σημείωμα με τέσσερις ιδιότητες. Τις εξής τέσσερις και όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά:

  1. Γράφω ως πολίτης μιας χώρας που η καπιταλιστική τρομοκρατία – δηλαδή η πραγματική και η μόνη – έχει μετατρέψει σε αποικία χειρίστου είδους.
  2. Ως “αυτοαποκαλούμενος” αναρχικός, για να χρησιμοποιήσω ένα από τα κλισέ, των γνωστών-άγνωστων και μη εξαιρετέων παπαγάλων της ΓΑΔΑ, που σήμερα όμως ξεπέρασαν κάθε όριο κανιβαλίζοντας στην πλάτη ένος 6χρονου παιδιού.
  3. Ως πρώην προφυλακισθέντας και υπόδικος για την υπόθεση του Ε.Α. και 
  4. Ως άνθρωπος που γνωρίζει προσωπικά τους Π. Ρούπα και Ν. Μαζιώτη μέσα από μια μακρόχρονη διαδρομή στους αγώνες του αναρχικού χώρου.

Οι συγκεκριμένοι σύντροφοι χαρακτηρίζονται αν μη τι άλλο από την ανιδιοτελή στράτευση τους στην υπόθεση της κοινωνικής επανάστασης. Μια επιλογή της οποίας το οποιοδήποτε κόστος ήταν, είναι και θα είναι έτοιμοι να αναλάβουν και να υπερασπιστούν… Ας μην μπούμε στη διαδικασία να συγκρίνουμε ηθικές αξίες και ανάστημα με τον κόσμο της εξουσίας και όσους τον απαρτίζουν… Αριστερών, δεξιών, κεντρώων και αριστεροδέξιων. Το κράτος έχει συνέχεια ούτως ή άλλως.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως το 6χρονο παιδί των συντρόφων χρησιμοποιείται εκδικητικά ως μοχλός πίεσης. Αυτή είναι μία κατάσταση η οποία πρέπει να τελειώσει άμεσα, χθές που λένε… Ήδη οι δύο σύντροφοι βρίσκονται σε απεργία πείνας και δίψας μέχρι ο μικρός Β. Λάμπρος να πάει σε συγγενείς πρώτου βαθμού, στην οικογένεια του δηλαδή.

Θεωρώ αυτονόητο ότι δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το αίσχος και δεν απευθύνομαι μόνο στον αναρχικό πολιτικό χώρο…

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ Π. ΡΟΥΠΑ Ν. ΜΑΖΙΩΤΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ

 

υ.γ. Εγκληματίες υποθάλπτει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση η “δικαιοσύνη σας”.

Απλά δύναμη σε όσους παραμένουν άνθρωποι.

 

Σ.Ν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *