Θεσσαλονίκη-Αλληλεγγύη στους 2 συντρόφους του ΕΑ που πραγματοποιούν απεργία πείνας-δίψας

https://athens.indymedia.org/post/1567614/

από @ 06/01/2017 2:37 πμ.

Ξημερώματα της 5ης Γενάρη συλλαμβάνεται η καταζητούμενη συντρόφισσα Πόλα Ρούπα σε μονοκατοικία στην Ηλιούπολη Αθηνών. Πάνοπλοι κουκουλοφόροι της Αντιτρομοκρατικής εισβάλλουν στο σπίτι όπου διέμενε μέχρι σήμερα μαζί με τον 6χρονο γιο της. Η ίδια μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ και από εκεί στην εισαγγελία για την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που υπήρχαν σε βάρος της.

Όμως οι αρχές γνωρίζουν ότι στα πρόσωπα των αμετανόητων αγωνιστών που έχουν αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή τους για τον αγώνα και την επανάσταση, τα εντάλματα και οι μακροχρόνιες φυλακίσεις δεν αποτελούν τίποτε παραπάνω από την επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας του αντιεξουσιαστικού πολέμου.

Έτσι και αφού δεν απέφεραν καρπούς οι μέχρι τώρα έμμεσες απόπειρες εκβιασμού για ανακωχή με τη στοχοποίηση του φιλικού και συγγενικού τους περιβάλλοντος και οι συνεχείς διαρροές της αντιτρομοκρατικής για διασυνδέσεις με τον «ποινικό χώρο», η αντιτρομοκρατική αποπειράται για μια ακόμη φορά να χτυπήσει-ίσως με τη μεγαλύτερη χυδαιότητα αυτή τη φορά-του αιχμάλωτους συντρόφους.

Από την ώρα της σύλληψης της συντρόφισσας οι αντιτρομοκρατική έχει απαγάγει τον 6χρονο γιο της αρνούμενοι τόσο την επικοινωνία μαζί του αλλά πολύ περισσότερο την παραχώρηση της κηδεμονίας του στους συγγενείς της Πόλας. Αντ’ αυτού απειλούν επικαλούμενοι τους δικούς τους νόμους πως θα κρατήσουν το παιδί σε ίδρυμα μέχρι να διαπιστωθεί η καταλληλότητα του οικογενειακού περιβάλλοντος της Πόλας.

Η απάντηση των 2 μελών του Επαναστατικού Αγώνα δε θα μπορούσε παρά να είναι άμεση. Τόσο η Πόλα Ρούπα όσο και ο Νίκος Μαζιώτης ξεκινούν από σήμερα 5 Γενάρη απεργία πείνας και δίψας μέχρι ο γιος τους να μεταφερθεί στο οικογενειακό τους περιβάλλον.      

Άμεση ικανοποίηση του αιτήματος των απεργών συντρόφων-μελών του Επαναστατικού Αγώνα Νίκου Μαζιώτη και Πόλας Ρούπα.

Τίποτα δεν τελείωσε…

Όλα συνεχίζονται.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *