Κείμενου Σπύρου Χριστοδούλου από φυλακές Λάρισας

https://athens.indymedia.org/post/1595096/

από Σπύρος Χριστοδούλου

24/01/2019 6:17 μμ.

Σύντροφοι και συντρόφισσες σας χαιρετώ με μια ζεστή αγκαλιά για τον καθένα/μία ξεχωριστά.

Καταρχήν, θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ δυνατός και αυτό το καταφέρνετε όλοι και όλες εσείς που μου μεταφέρετε την αγάπη σας όπως και την πολύτιμη αλληλεγγύη σας, που μου την δίνετε με πράξεις. Σας ευχαριστώ όλες και όλους. Είμαι πολύ δυνατός και δεν λυγίζω στην κρατική καταστολή και οι ενέργειες που κάνετε για μένα (ενημερώνομαι για τις κινήσεις αλληλεγγύης που γίνονται σε διάφορες πόλεις και σας ευχαριστώ πολύ) μου δίνουν αισιοδοξία, προχωράω δυναμικά και σας υπόσχομαι ότι θα φτάσω μέχρι τέλος. Εμείς θα τα καταφέρουμε, γιατί δεν μας λυγίζει τίποτα και δεν πτοούμαστε από κανένα Δράκο, από κανένα κωλόμπατσο, από κανένα διευθυντή φυλακών, από καμία εισαγγελία από καμία γραμματεία φυλακών και πάντα θα προχωράμε με γνώμονα το δίκιο και τους κώδικες τιμής που μας αντιπροσωπεύουν.

Από χθες 23/01/2019 η τύχη μου εξαρτάται από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ως προς τον προσδιορισμό και την συγχώνευση των ποινών μου με ποινή βάσης 14 χρόνια, 11 μήνες και κάποιες ημέρες που υπάγεται στο Μονομελές Εφετείο Αθηνών. Το λέω αυτό γιατί χτες κατατέθηκαν τα χαρτιά που με τόσο κόπο μάζεψε η δικηγόρος μου από την βρωμιά και την παράνομη εισήγηση του Περικλή Δράκου στην Εισαγγελία της Εύβοιας. Δηλαδή, σε μία αναρμόδια Εισαγγελία και αυτός είναι ο βασικός υπεύθυνος που ξεκίνησα συνειδητά την απεργία πείνας. Όπως επίσης η γραμματεία της φυλακής της Λάρισας που πήρε το παράνομο μαύρο χαρτί του Δράκου χωρίς να φέρει αντίρρηση ως προς το περιεχόμενό της, ενώ είναι γνώστες, έχοντας μπροστά τους το φάκελό μου για το σε ποια άρθρα υπάγομαι.

Αυτό έπρεπε να πράξουν, δηλαδή να κάνουν τη δουλειά τους σωστά και όχι βρώμικα. Αλλά, κατά τη λαϊκή ρήση «Κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει ποτέ» και συμφώνα με αυτό έπραξαν. Όπως επίσης, ο Εισαγγελέας Εύβοιας που το δέχτηκε. Όλοι τους όπως και ο διευθυντής Λάρισας που νομίζει ότι μπορεί να παραπλανήσει με τους μεθοδευμένους χειρισμούς του.

Βέβαια είναι μαθημένοι στο να εξοντώνουν ανθρώπους και να καταπατάνε άρθρα (που βγάζει ο νομοθέτης και τα ορίζει στον ποινικό κώδικα) αλλά στην περίπτωσή μου βρήκαν σοβαρή αντίσταση και πάντα θα βρίσκουν εδώ στα βρώμικα κολαστήριά τους. Αυτοί όλοι τους, το λειτούργημα που έπρεπε να κάνουν σε βασανισμένους ανθρώπους το έχουν κάνει πολυτέλεια όπως και τη ζυγαριά που έχουνε στο πέτο. Έτσι είπα στον διευθυντή Λάρισας, ο οποίος νομίζω πως τείνει προς τη μεριά τους. Αλλά είναι πολύ γελασμένοι αν σκέφτονται έτσι, γιατί πάντα θα υπάρχουμε όλοι εμείς που πάντα θα πολεμάμε τους γλοιώδεις και βρώμικους χειρισμούς τους.

Στο τέλος εμείς θα κερδίσουμε, όλοι μαζί. Ονειρεύομαι ένα αύριο όμορφο, ένα αύριο που εμείς θα επιλέγουμε τους λυσσαλέους χειρισμούς μας και θα πολεμάμε τον εχθρό με όποιο μέσο διαθέτουμε και διαλέγουμε.

Υ.Γ. Είστε πάντα όλοι/ες στην καρδιά μου

Ζήτω η αναρχία

Σπύρος Χριστοδούλου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *