ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 9 ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ

http://oagonas.blogspot.com/2019/03/9-6.html#more

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 9 ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ 

ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΙΣ 9.00 πμ 

Σύντροφοι, συναγωνιστές και φίλοι η Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν καλεί σε συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους 9 αγωνιστές από την Τουρκία.

Την 1η Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνεδρία της δικής των 9 Τούρκων και Κούρδων αγωνιστών που διώκονται από το τουρκικό καθεστώς.

Το ελληνικό κράτος ως γνήσιος εκπρόσωπος του ιμπεριαλισμού και του κεφαλαίου σε συνεργασία με το καθεστώς Ερντογάν και τη μυστική υπηρεσία πληροφοριών της Τουρκίας (ΜΙΤ), επιχειρεί να εξοντώσει τους αγωνιστές που παλεύουν για αξιοπρέπεια και ελευθερία.

Οι αγωνιστές αντιμετωπίζονται σαν εχθροί στην χώρα που υποτίθεται ότι οφείλει να τους προστατεύει ως πολιτικούς πρόσφυγες από τις διώξεις, τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες και τα βασανιστήρια που έχουν υποστεί στην χώρα τους.

 

 Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 9 ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

 

Από τον kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *