Κείμενο του Χριστοδούλου Σπύρου κρατούμενου ΚΚ Λάρισας ακτίνα Δ. Αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

https://athens.indymedia.org/post/1597743/


από Utopia A.D.

09/05/2019 8:15 μμ

Κείμενο του Χριστοδούλου Σπύρου κρατούμενου ΚΚ Λάρισας ακτίνα Δ. Αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα που διανύει την 8η ημέρα απεργίας πείνας.


Κείμενο του Χριστοδούλου Σπύρου κρατούμενου ΚΚ Λάρισας ακτίνα Δ.

Αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα που διανύει την 8η ημέρα απεργίας πείνας.

Εγώ και 55 άλλοι συγκρατούμενοι μου απ την ακτίνα Α της Λάρισας εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα που διανύει την 8η ημέρα απεργίας πείνας και βάζοντας ακόμη μια φορά σε κίνδυνο την υγεία του για το αυτονόητο που όρισε ο νομοθέτης δηλαδή τον θεσμό της άδειας και που αναιτιολόγητα οι φασίστες της κρατικής εξουσίας τον βάζουνε ακόμη άλλη μια φορά σε αυτή την δοκιμασία χωρίς να συντρέχει κανένας ουσιαστικός λόγος. Όλες οι άδεις που του χορηγηθήκαν μέχρι τώρα δεν υπήρξε κακή χρήση του Δημήτρη Κουφοντίνα και να γνωρίζουν όλοι οι δικαστικοί και σωφρονιστικοί κύκλοι ότι κανένας σύντροφος δεν είναι μόνος του και κανένας δικαστικός λειτουργός δεν μπορεί να παίζει με την ζωή πολιτικών, αναρχικών και αγωνιστών κρατουμένων γιατί πάντα θα μας βρίσκουν απέναντι τους και τότε πραγματικά θα είναι αργά για αυτούς. Εμείς όλοι Δημήτρη Κουφοντίνα σου ευχόμαστε καλή δύναμη να είσαι δυνατός και θα τα καταφέρεις όπως άλλωστε τα έχεις καταφέρει και στο παρελθόν με τα χτυπήματα κάτω από τη μέση που έχεις δεχθεί από την κρατική και βρόμικη εξουσία τους. Καλώ όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες πανελλαδικά να δήξουμε όλοι μαζί την αλληλεγγύη και την συντροφικότητα μας στον Δημήτρη Κουφοντίνα και να μην αφήσουμε να περάσει το εισαγγελικό βέτο που συνεπάγετε στο χουντικό καθεστώς τους γιατί θα έχει συνέπειες μελλοντικά και σε όλους εμάς που είμαστε αιχμάλωτοι του κράτους.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΔΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ

Φυλακές Λάρισας Χριστοδούλου Σπύρος

συνυπογράφουν και 55 κρατούμενοι της ακτίνας Α

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *