ΕΝΑΣ ΑΜΕΙΩΤΟΣ ΔΙΑΡΚΗΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ!!

ΛΑΒΑΜΕ

28/08/2022 1:14 μμ.

Διεθνή Νέα

(Από τη μεταφραστική ομάδα ΚτΒ: Στα πλαίσια της εβδομάδας Αναταραχής και Αλληλεγγύης με τους ανατρεπτικούς και αντιεξουσιαστές αναρχικούς κρατούμενους όλων των τάσεων, μοιραζόμαστε λόγια του έγκλειστου συντρόφου, ανατρεπτικού αντιεξουσιαστή κρατούμενου Marcelo Villarroel Sepúlveda. Πηγή:Buscando la kalle)

 

Για όλους τους αντιεξουσιαστές/αναρχικούς επαναστάτες κρατούμενους όλων των τάσεων.

Για τους αιχμαλώτους Μαπούτσε του κράτους της Χιλής που βαδίζουν στο μονοπάτι της συνάντησης μεταξύ ανταρτών από αυτά τα εδάφη καθώς και των συγγενών τους που πολεμούν κοινούς εχθρούς.

Για τις πρωτοβουλίες μαχητικής υποστήριξης, εξεγερτικής συνενοχής, διαρκούς αλληλεγγύης ανάμεσα στο γουέιτσαν και στον κοινωνικό-αντικοινωνικό πόλεμο.

Για εκείνους που, πηγαίνοντας στην επίθεση, ξεφεύγουν από τα νύχια της εξουσίας και ζουν ως φυγάδες, παράνομοι και λαθραίοι σε διάφορα μέρη του πλανήτη, κάνοντας τη ζωή τους μια συνεχή πράξη ανατρεπτικής παραβίασης των νόμων που μας επιβάλλει η εξουσία των κυρίαρχων και το τρομοκρατικό μονοπώλιο κρατικής βίας.

Για τη Μόνικα και τον Φρανσίσκο, αγαπημένα αδέρφια στον αγώνα που ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την εκδίκηση της άρχουσας τάξης που προσπαθεί να τους θάψει για δεκαετίες σε τόνους μπετόν και μέταλλο φυλακής.

Για τον Alfredo Cospito, που στις ιταλικές φυλακές αντιμετωπίζει τη βάναυση απομόνωση με αληθινή αναρχική εγκράτεια.

Για τον Juan Sorroche που επίσης απήχθη από το ιταλικό φασιστικό κράτος και πρόσφατα καταδικάστηκε σε 28 χρόνια φυλάκιση.

Για τον Νίκο Μαζιώτη και την Πόλα Ρούπα, αντάρτες πόλης του Επαναστατικού Αγώνα, όμηρους του ελληνικού κράτους.

Για τον Claudio Lavazza, αντιστεκόμενο σύντροφο σήμερα στις φυλακές της Γαλλίας.

Για τον Γκάμπριελ Πόμπο ντα Σίλβα, που απήχθη σε μια αιώνια φυλακή του ισπανικού κράτος.

Για τον αιώνιο Mumia Abu Yamal και τη μακρόχρονη αντίστασή του στις φυλακές των Yankee, τις χειρότερες στον πλανήτη, παρότι δεν ανήκει στη κοινότητα των αιχμάλωτων αναρχικών.

Για τον Emilio Berkhoff, τον Luis Tranamil και όλους τους πολιτικούς κρατούμενους των Μαπούτσε που κρατούν το weichan ζωντανό.

Για τον Juan Aliste και τον Joaquín García, τα αδέρφια μου στον καθημερινό και χιλιομετρικό αγώνα ενάντια στον ανθυγιεινό εγκλεισμό στη φυλακή.

Για όλους τους άξιους κρατούμενους που συμμετέχουν στους αγώνες στα εδάφη τους υπερασπίζοντας τη ζωή ενάντια στην καταστροφή του πλανήτη, ενάντια στο εξορυκτικό κεφάλαιο, ενάντια στην εξουσία, που αναζητούν την αυτονομία σε όλες τις πτυχές για μια καλή ζωή.

Ένας αδελφικός χαιρετισμός, μια ειλικρινής αγκαλιά, μια πρόσκληση να συνεχίσουμε να χτίζουμε σε όλους τους δυνατούς χώρους την επείγουσα Επιθετική Αντίσταση μέσα από τον μόνιμο πολλαπλασιασμό των μαχόμενων κοινοτήτων.

Επίσης απαραίτητη ανακοίνωση για ακύρωση των καταδικαστικών αποφάσεων της στρατιωτικής δικαιοσύνης που μου επιβλήθηκαν σήμερα για να δικαιολογηθεί μια ξεκάθαρη κρατική απαγωγή. Ταράζουμε, διαχέουμε, διαδίδουμε, επιμένουμε, επιμένουμε είναι η στάση και η βούληση για το σημερινό μας αίτημα στο οποίο συλλογικά να μπορέσουμε να βγούμε στο δρόμο το συντομότερο δυνατό.

Μνήμη, αντίσταση και ανατροπή!! Όσο υπάρχει δυστυχία θα υπάρχει εξέγερση!!

Marcelo Villarroel Sepulveda, Αναρχικός ανατρεπτικός κρατούμενος

Φυλακές de Rancagua στη Χιλή

Αύγουστος 2022

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *