Εκτακτο φυλακές Δομοκού Δημήτρης Κουφοντίνας

https://athens.indymedia.org/post/1621356/

 

από Αλληλεγγυος

25/10/2022 11:41 μμ.

Σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια 12 με 15.00 που τα κελιά των κρατουμένων παραμένουν κλειστά στην Δ2 πτέρυγα στις φυλακές Δομοκού όπου βρίσκετε κρατούμενος ο αγωνιστής Δημήτρης Κουφοντίνας άνοιξε η πόρτα του κελιού του και πραγματοποιήθηκε μεταφορά -απαγωγή του συντρόφου στον ειδικό χώρο της καραντίνας.

( εκεί δλδ που διαμένουν οι νεοεισερχόμενοι κρατούμενοι προκειμένου να διαπιστωθεί αν νοσούν από κοβιντ 19 η και όσοι νοσούν πραγματικά).

Η διεύθυνση της φυλακής ενημέρωσε τον σύντροφο πως έχουν λάβει πληροφορίες πως κινδυνεύει η ζωή του και με τον τρόπο αυτό προσπαθούν να τον προφυλάξουν.

Ανάστατοι οι συγκρατούμενοι του μετά το μεσημεριανό ξεκλείδωμα και μόλις πληροφορήθηκαν το γεγονός έχουν έρθει σε επαφή με την διεύθυνση της φυλακής και έχουν κάνει ξεκάθαρο πως αν μέχρι μεθαύριο δεν έχει επιστρέψει ο αγωνιστής στο κελί του θα υπάρξει πρόβλημα ….

Η διεύθυνση επιμένει πως όλο αυτό γίνεται για την προστασία του και προκειμένου να αποδείξουν οι συγκρατούμενοι του πως όλο αυτό είναι απλά ένα αφήγημα κυβερνητικό υπέγραψαν υπεύθυνη δήλωση πως δεν κινδυνεύει από κανέναν η ζωή του συντρόφου και πως δηλώνουν όλοι υπεύθυνοι σε περίπτωση που γίνει το παραμικρο !

Είναι πια ξεκάθαρο πως η εκδικητική στάση της οικογένειας Μητσοτάκη απέναντι στον αλύγιστο Δημήτρη Κουφοντίνα που δεν τους έκανε τη χάρη να υπογράψει δήλωση μετάνοιας αλλά και που παρέμεινε ζωντανός μετά την απεργία πείνας πριν ένα χρονο δεν έχει κανένα όριο!!!

Αφού δεν κατάφεραν να λυγίζουν το ηθικό του αγωνιστή ακόμα και μετά τις αλλεπάλληλες απορριπτικές απαντήσεις των συμβουλίων σχετικά με το αίτημα αποφυλακισης του φρόντισαν να καταθέσουν προς ψήφιση στο νέο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σοφρωνιστικο κωδικα φωτογραφικό άρθρο που αφορά τους πολυισοβιτες και που ορίζει σαφώς τον πραγματικό χρόνο κράτησης τους τα 25 έτη και θεμελιώνουν το δικαίωμα άδειας στα 22 έτη.

Εδώ να θυμίσουμε πως με το υπάρχον νομικό πλαίσιο ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα έπρεπε να έχει ήδη αποφυλακιστεί και όσο για τις άδειες δεν θα έπρεπε να έχουν ανασταλεί ΠΟΤΕ!! Επιχείρησαν και με την τελευταία αλλαγή που έκαναν στο νομο να στρέψουν το σύνολο των κρατουμένων ενάντια στους ενόπλους αντάρτες ενάντια στους κοινωνικούς αγωνιστές αφού οι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΙ νόμοι που έχουν περάσει τα τελευταία 3 χρόνια που κυβερνά η χούντα της οικογένειας Μητσοτάκη ορίζουν ( χωρίς βέβαια να το λένε ξεκάθαρα) ως υπεύθυνους αυτούς τους αγωνιστές για την σκληρότερη αντιμετώπιση των κρατούμενων από την πολιτεία.

Όπως και τις προηγούμενες φορές όμως έτσι και τώρα αντί όλο αυτό να λειτουργήσει διασπαστικά λειτουργεί ενωτικά δένοντας τον ένα κρατούμενο με τον άλλο ορίζοντας την άδικη αντιμετώπιση του ενός άδικη απέναντι σε όλους.

Ακούστε το καλά ανθρωποφύλακεςκάτω τα χέρια από τους αγωνιστές!!

Να μην περάσει ο νέος σωφρονιστικούς κώδικας!!

Δύναμη και αλληλεγγύη στους απανταχού εξεγερμένους!!

Να επιστρέψει άμεσα ο αγωνιστής Δημήτρης Κουφοντινας στο κελί του!!

για το τι συμβαίνει τώρα στις φυλακές Δομοκού

από Α/Α από τα δυτικά 26/10/2022 10:35 πμ.

Με αφορμή τη ψήφιση του νέου σωφρονιστού “έστησαν” μια υπόθεση ότι δήθεν κινδυνεύει ο Δημήτρης Κουφοντίνας από άλλους κρατούμενους. Και επειδή φαίνεται ότι κάτι άλλο “ετοιμάζουν” τον πήραν σε χώρο καραντίνας και μαζί του οικειοθελώς στον ίδιο χώρο πήγε και ο συγκελίτης του Ν.Μαζιιώτης

Ακούστε το καλά ανθρωποφύλακες κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές!!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *