ΕΠΕΙΓΟΝ! Σφαίρα στο κεφάλι 16χρονου από μπάτσους

https://athens.indymedia.org/post/1622308/

 

από Γρήγορα ανέβασμα

05/12/2022 10:58 πμ.

Μια μέρα πριν την “επετειο” της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου οι μπάτσοι εκτελούν στην θεσσαλονικη 16 χρονο επειδή δε σταμάτησε στο σήμα τους. Το παιδι χαροπαλαύει. Ο 16χρονος ενδέχεται να ειναι κλινικα νεκρός και να μην το λενε λογω τς αυριανής ημέρας. Το παιδί ηταν ρομα και οι μπάτσοι οπως και στην περίπτωση του σαμπάνη λενε οτι τους εμβόλισε το περιπολικό και για αυτο πυροβόλησαν. Το σκηνικο έγινε μετα την μια τα ξημερωματα.

Να μην περάσει έτσι…..

επίσης

από Α 05/12/2022 11:34 πμ.

Τα κανάλια δε λένε τίποτα, ενω τα ερωτήματα για την πράξη των μπάτσων πολλά(γιατι δε ρίξαν προειδοποιητικη; ειχε οπλο ο 16χρονος και κινδύνεψαν οι μπατσοι; γιατι πυροβολισμος στο κεφάλι;). Μη ξεχάσω σημαντικο να αναφερω οτι σαν σημερα στις 5 Δεκέμβρη του 2003, έξω από το χωριό Γωνιές, κοντά στα Ανώγεια.Τότε μια συμμορία μπάτσων σκότωσε εν ψυχρώ τον 22χρονο Ηρακλή Μαραγκάκη.

Στον δρόμο….

Νεότερη ενημέρωση

από ο ίδιος 05/12/2022 1:35 μμ.

Κλινικά νεκρός σύμφωνα με διάφορα site ( πχ thefaq.gr). Tο μεταδίδουμε με επιφύλαξη και ελπιζουμε κατι τετοιο να μην ισχύει. Συμφώνα με τους συγγενεις του 16χρονου (που ειναι πατερας ενος παιδιου) υπάρχουν αποδείξεις ότι μέχρι τις 02:30 ήταν με φίλους του. Σημειώνεται ότι η αστυνομία αναφέρει ότι η καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε στη 01:00 τα ξημερώματα. Το παιδί ηταν άοπλο και η αστυνομια προσπαθει να φτιαξει σενάρια. Επειδή το παιδί ενδεχεται να χασει τη μαχη για τη ζωη και λογω της αυριανης επετειου, η αστυνομια συνελαβε τον αστυνομικο που πυροβολησε για να κατευνάσει τα πνευματα. Υπάρχει αστυνομια στο σημειο της εκτελεσης και εξω απο το νοσοκομειο υπποκρατειο, στο οποιο αυτη τη στιγμη βρικονται συγγενεις και αλληλεγγυοι. Οι συγγενεις αναφερουν “οτι το παιδί μπορει να ειναι νεκρό και εμείς δεν έχουμε μια ενημερωση”. Υπάρχει καλεσμα στις 7 στην καμάρα.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

από Αναρχικοί/ες/α 05/12/2022 2:32 μμ.

https://athens.indymedia.org/post/1622316/

επιπλέον

από α 05/12/2022 4:36 μμ.

Επεισόδια πριν λίγο έξω από το Ιπποκράτειο. Επίσης συνεργία καθαρισμού μαζεύουν τους κάδους από το κέντρο της Θεσσαλονίκης κ λένε στα μαγαζιά να μην πετάξουν σκουπίδια αυτές τις μέρες.

Μπάτσοι δολοφόνοι

από ΜΓΔ 05/12/2022 4:51 μμ.

Τα διάφορα μμε λένε ότι ο θάνατος προήλθε από χτύπημα του αυτοκινήτου σε τοίχο διαστρέβλωση κανονική δηλαδη της αλήθειας.

αν είναι δυνατόν

από α 05/12/2022 4:52 μμ.

Για να δικαιολογήσουν το αφήγημα τους, σχημάτισαν δικογραφία κατά του παιδιού για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή απο προθεση. Αν είναι δυνατόν. Ο δικηγόρος του παιδιού είπε ότι το παιδί σε καμία περίπτωση το παιδί δεν εμβόλισε κανέναν αστυνομικο

Ενημέρωση

από φωτιεςςς 05/12/2022 9:21 μμ.

  • Συγκρουσεις στη Θεσσαλονίκη και στο κέντρο και έξω από το νοσοκομείο. Κατά τις 20.30 και τα δύο πεδία μάχης, έληξαν. Όλοι σε επιφυλακή….

νεα

από αα 05/12/2022 9:36 μμ.

Έξι προσαγωγές Θεσσαλονίκη κ ένα παιδάκι στο νοσοκομείο με πρόβλημα στην αναπνοή λόγω των δακρυγονων

ενημέρωση

από ααααααααααα 06/12/2022 10:39 πμ.

Φωτιές εχθές αναφτηκαν στη θεσσαλονικη (και στο κέντρο και στο ιπποκράτειο), στα εξάρχεια, στη νέα παιανια, στη λάρισα (φαρσαλα, νεα σμυρνη), στην πάτρα, έξω απο το ωραιόκαστρο και στο αιτωλικό. Πριν λιγο υπηρξε ενταση και στα δικαστηρια στη θεσσαλονικη. Τη χθεσινη μερα ανακοινωσαν και μπονους 600 ευρω στον μισθο των αστυνομικων.

Ενημέρωση

από ο 06/12/2022 4:16 μμ.

Τα πεδία μάχης συνεχίζουν. Πριν λίγο φωτιές στη Μεσογείων, στο Καλοχώρι και στα Διαβατά. Υπάρχει συγκεντρωμένος κόσμος και έξω από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Έρχονται Ρομά από Τρίκαλα, Σοφάδες, Καρδίτσα, Φάρσαλα και Βόλο με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

συνέχεια

από ο 06/12/2022 5:57 μμ.

Οι φωτιές συνεχίζουν. Πετροπόλεμος τώρα στην εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου. Συγκρουσεις Ρομά με αστυνομικούς. Εντυπωση προκαλεί η χθεσινή δήλωση του αστυνομικού “δεν ήθελα να σκοτώσω τον 16 χρόνο”. Μα ποιος είπε ότι πέθανε. Εκτός αν γνωρίζει κάτι.

ιστορικές στιγμές

από ο 06/12/2022 6:37 μμ.

Συγκρουσεις έχουμε και στα Μεγαρα και στο Κιατο. Ενω υπάρχει και δευτερος γυρος συγκρουσεων στα διαβατα. Τα καθεστωτικα αναφερουν οτι καποιοι ρομα ειχαν και καραμπινες. Επισης εχουμε και επεισοδια και στον οικισμο τσαιρια στην περαια θεσσαλονικης και στην οδων λιοσιων παναγιας γρηγορουσης και μορνου στην αθηνα.

Οι ρομα εχουν βγει για τα καλα στον δρομο, η υπολοιπηκοινωνια μην φανει κατωτερη τον περιστασεων.

νέα

από προλετάριος 06/12/2022 7:11 μμ.

Κυρπαντεληδες στο ιντερνετ παραπληροφουν. Το νου μας. Μάλλουν τον νου τους. Φωτιες ( πετροπολεμος, καμμενα λαστιχα, οδοφραγματα) σε πολλα μετωπα. Νεο μετωπο στη χαλκηδονα. Στα διαβατα καηκε ενας εσκαφεας, ενω στο καλοχωρι δυο μηχανηματα εργων. Στην πατρα εχει και σημερα συγκεντρωση (εχουν ερθει ρωμα και απο το αντιρριο) ενω εχθες συγκεντρωση εγινε και στο μοναστηρακι. Στη θεσσαλονικη κατευθασαν ρομα και απο την βεροια.

γρηγορη ενημερωση

από πάμε γερά 06/12/2022 7:40 μμ.

Οι ρομα απο την Περαια θεσσαλονικης εκλεισαν τον δρομο θεσσαλονικης μηχανιωνας. Ένταση και στο ζευγολατιο, και στην παγανη λεσβου. Αν δε το αναφεραμε να πουμε, πεδια έντασης ειχαμε εχθες και την πατρα και στο αγρινιο. Σημερα λίγο πριν τις 18.00, μία ομάδα Ρομά έκλεισε την λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο και σύμφωνα με την Αστυνομία πέταξαν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα και βόμβες μολότοφ σε Ομάδα ΟΠΚΕ της ΕΛΑΣ.

συνεχεια

από ο 06/12/2022 8:11 μμ.

Στο Ζεφύρι αυτή τη στιγμή υπάρχει πεδίο μάχης. Ενώ το Μενίδι ζει ιστορικές στιγμές. Στο Μενίδι οι συγκρούσεις συνεχίζονται εδώ και δύο ώρες γίνεται χαμός. Πάνω από 250 Ρόμα.

SOS

από ΕΚΤΑΚΤΟ 06/12/2022 9:51 μμ.

SOS. Απαγόρευσαν στον δικηγόρο της οικογένειας του 16χρονου Ρομά να παρίσταται στην ιατρική ενημέρωση; Αρνούνται να εκδώσουν ιατρικό ανακοινωθέν. Μας δουλευουν οι καφροι. Παιζουν με την υγεια του παιδιου και με την οικογενεια. Μας κοροϊδεύουν ολους μας καταμουτρα. Ανεξαρτήτως το τι θα γίνει σήμερα. Αύριο πρέπει να είμαστε στις συγκεντρώσεις έξω από το ιπποκράτειο νοσοκομείο. Πεδία μάχης υπήρξαν νωρίτερα και στα παρακάτω σημεία τμήμα. Μέγαρα- Πάχη (κατεύθυνση προς Κόρινθο). Στην περιφερειακή του Αιγάλεω στο ύψος των Νεόκτιστων Ασπροπύργου. Στη λεωφόρο Μεσογείων στον Χολαργό. Στην περιοχή Αυλίζα Αχαρνών, Επίσης και στο δρόμο Άμφισσας- Λαμίας. Σύντροφοι τα σημεία είναι πολλά.

κι αλλα

από μπραβο 07/12/2022 12:35 πμ.

Ρομά επιτίθενται με βόμβες μολότοφ στο κτίριο, που στεγάζεται η Οικονομική Αστυνομία, στον Δενδροπόταμο Σε κλείσιμο δρόμων και κάψιμο αντικειμένων προχώρησαν εχθές ρομά από τους οικισμούς της Μαύρικα και των Σοφάδων, ενω υπάρχουν πληροφορίες και σήμερα για οδοφράγματα στην Καρδίτσα χωρίς να είναι γνωστό σε ποιο σημείο.σε στενό αστυνομικό κλοιό εδώ και πολλές ώρες ο καταυλισμός στο Χαλάνδρι.

Τρίτη μέρα εξέγερσης

από δρομος 07/12/2022 1:50 πμ.

Τρίτη μέρα εξέγερσης και λίγο μετά τις 12 το βράδυ έχουμε νέα ένταση. εξεγερμένοι ρομα επί της οδού Λαγκαδά στο ύψος της αερογέφυρας σταυρούπολης, έχουν βγάλει κάδους στο οδόστρωμα και έχουν βάλει φωτιές με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διακοπεί και στα δύο ρεύματα. Ενώ μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι την δεύτερη μέρα γίνανε πορείες και συγκρούσεις για την επέτειο του Γρηγορόπουλου, έχοντας στο νου του ο κόσμος τον Αλέξη, τον ρομά Κώστα Φραγκούλη και τον μικρό Βασίλη από τις Σέρρες.  To ακροδεξιό σάιτ pro news ρίχνει χολή και παραπληροφορηση.

ιατρική ανακοίνωση ρε διοικητή

από ο 07/12/2022 11:59 πμ.

Εχθές στιςσυγκρούσεις στην αυλίζα συνελήφθησαν ρομα. Ένα υπάρχουν και τραυματισμένοι μπάτσοι σε όλη την Ελλάδα.Στη Μενεμένη στήθηκαν οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων που πυρπολήθηκαν. Ένταση σημειώθηκε επίσης στο κτίριο της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος στη Μενεμένη. Στη Μενεμένη και στον Δενδροποτάμο οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν και τα ξημερώματα. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν ρομα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης. Ενώ υπάρχουν συνελεύσεις καί στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. η διοίκηση του Ιπποκράτειου φέρει τεράστια ευθύνη, όσο κρατική πίεση κι αν δέχεται. Υπάρχει ανάγκη κόσμου έξω από το Ιπποκράτειο.

βρέξει χιονίσει όλοι στο δρόμο

από αναρχικος 07/12/2022 12:42 μμ.

Εχθές εξεγερμένοι ρομα βγήκαν και στη Αγία Βαρβάρα στην Αθήνα και στην Πάτρα. Σήμερα μικρή ένταση υπήρχε πάλι κοντά στο νομισματοκοπείο, αλλά η αστυνομία είχε έντονη παρουσία κ έτσι δεν ήταν μεγάλης διάρκειας. Στα δικαστήρια υπήρχε και αλληλέγγυος κόσμο. Οι ρομα κατευθύνονται στο Ιπποκράτειο. Όλοι εκεί.

Σήμερα

από Νέα 07/12/2022 4:12 μμ.

Πριν λίγο και πάλι ένταση στο Χαλάνδρι. Ενώ εχθές είχαμε  φωτιές και στο Εργοχωρι Βέροιας. Βρέθηκε και δεύτερη σφαιρα στο σημειο του πυροβολισμού, αναδεικνύοντας ποσο το κρατος μας κοροηδεύει. Το κράτος προκαλεί πριν λιγω άφησε ελεύθερο μεχρι τη δευτεροβαθμια δικη τον καταδικασθεντα μεσίτη για την υποθεση ζακ. Ο χρόνος πιέζει και δεν θα μπορουν για πολλες ωρες ακομα να παιζουν με την οικογενια του 16 χρονου. Θα πρεπει να βγει ιατρικο ανακοινωθεν. Είναι πασιφανες ποσο μελετημενες ειναι οι κινησεις του κρατους. Βρισκονται σε συγχυση. Η ΟΕΝΓΕ ζητά την άμεση έκδοση ιατρικού ανακοινωθέντος για την υγεία του 16χρονου και ριχνει ευθυνες στον διοικητή του νοσοκομειου.

συνέχεια

από θεσσαλονίκη 07/12/2022 5:01 μμ.

Ψευδονται… Η αστυνομια εβγαλε μια ανακοινωση για τον τραυματισμο του Κωστα Φραγκουλη, που γελουσαν και οι πετρες και αναγκαστηκαν και εβγαλαν μετα και μια δευτερη. Έτσι και τώρα έχουν αφησει να κυκλοφορει στα καθεστωτικα μεσα, ενα χθεσινο ιατρικο ανακοινωθεν τριων σειρων που στην πραγματικοτητα δεν λεει τιποτα.

έκτακτο

από έκτακτο 07/12/2022 8:01 μμ.

Έκτακτο. Οι ειδήσεις στο Σταρ είπαν ότι δεν πρόκειται να ενημερώσουν τους γονείς μέχρι την Παρασκευή για την υγεία του παιδιού.κι ότι την Παρασκευή θα τους δώσουν την ενημέρωση τριών σειρών που μιλάει απλά για κρανίο εγκεφαλικές κακώσεις. Δηλαδή δύο μέρες ακόμα χωρίς ενημέρωση. Δηλαδή δεν εξετάζουν κάθε μέρα το παιδί για να βγάλουν κάθε μέρα ιατρικό πόρισμα. Περίεργα πράγματα. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του. Προσπαθούν να εκτονωσουν την κατάσταση .

έχουμε συνέχεια

από ευτυχως 07/12/2022 10:33 μμ.

Η εξέγερση δεν έχει σωπάσει.βρισκομαστε στην τρίτη μέρα και μετά το απόγευμα ξανά είχαμε μετωπα στην χαλκιδονα, στα μεγαρα, στον Δενδροποταμο, Ασπρόπυργο, Αγρίνιο και στην νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Βραχνέικων. Νωρίτερα, περίπου στις 20.00 το βράδυ, οι Ρομά βρέθηκαν στην Παραλία Πατρών με διάθεση να κλείσουν το δρόμο και πιθανότατα να βάλουν και φωτιά σε λάστιχα, όμως η εμφάνιση των αστυνομικών ματαίωσε τα σχέδιά τους. Δικηγόρος του μπάτσου θα είναι ο Κούγιας

τέταρτη μέα

από ένας 08/12/2022 11:13 πμ.

Tέταρτη μέρα εξεγερσης. Ολοι στις συγκεντρώσεις. Εχθες το βράδυ πεδία μάχης είχαμε και στο μενιδι και ανω λιοσια. Ανατριχιαστικο ειναι και το ηχητικο της αστυνομιας που ο μπατσος δηλωνει οτι το παιδι ειναι νεκρο. Επισης, η αστυνομια αναφερει οτι σε καποια πεδια μαχης οι ρομα ειναι ενοπλοι.

Βίντεο, εξάρχεια 5/12

από @ 08/12/2022 12:45 μμ.

https://athens.indymedia.org/post/1622345/

https://athens.indymedia.org/post/1622350/

Ανακοίνωση κατάληψης της σχολής Θεάτρου (Θεσσαλονίκη)

από α 08/12/2022 1:05 μμ.

https://athens.indymedia.org/post/1622423/

Συνεχιζουμε

από Δεν σταματαμε 08/12/2022 3:30 μμ.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση από ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ σε Άνω Λιόσια, Μενίδι και Ζεφύρι. Έχουμε συλληψεις, ενω υπάρχουν drones και ο αιαντας. Κατω τα χερια απο τους συλληφθεντες.

σεραλε σαορε μουλε

από εκ ντριν εκ ντρούι 08/12/2022 4:40 μμ.

το βράδυ της Τετάρτης 7/12 συνεχίστηκαν οι συγρούσεις με τα σώματα ασφαλείας σε πολλά σημεία της ελληνικής επικράτειας. Μενίδι, Ζεφύρι, Λιόσια, Ασπρόπυργος, Αγρίνιο, Πάτρα, Κορδελιό, Σταυρούπολη είναι οι μέχρι στιγμής σίγουρες εστίες μικρότερης ή μεγαλύτερης έκτασης συμπλοκών και οδομαχιών.

Σύμφωνα με τα καθεστωτικά δέχθηκαν πυροβολισμούς μονάδες της ΟΠΚΕ που προσπαθούσαν να καταστείλουν τις εξεγερμένες κοινότητες Ρομά καθώς επίσης προειδοποιητικές βολές δέχτηκαν και οχήματα της πυροσβεστικής που επιχειρησαν να συμβάλουν στην κατασβεση/διάλυση των οδοφραγμάτων. Μια μικρή υπενθύμιση πως η πυροσβεστική δεν έχει λόγ να εμπλέκεται σε οδομαχίες μεταξύ εξεγερμένων και δυνάμεων καταστοής έλαβε και το προσωπικό όχημα του τοπικού αρχιπυροσβέστη.

Δημοσιογράφος του ΟPEN στην προσπάθεια του να καταγράψει τις εικόνες που θα συνόδευαν τα ρατσιστικά και αντιεξεγερτικά παραλληρήματα των πρωινών μαγκαζίνο, δέχθηκε -συμφωνα με τη μαρτυρία του- σωματική επίθεση υπό την απειλή καραμπίνας, ενώ του αποσπάστηκε και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός του συνεργείου.

Στο ίδιο κλίμα πυρπολήθηκε ένα λεωφορείο και άλλα δύο δεχθηκαν πέτρες χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.

Διαφαίνεται πως στα οδοφράγματα έχουν δεχθεί επιθέσεις έλληνες φορείς ρατσιστικών απόψεων που θέλαν να το παίξουν μάγκες και αούα.

Ο επικεφαλής της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΕ στην προσπάθεια του να καταστείλει και αυτός ως θεσμικός διαμεσολάβητής την συγκρουσιακή διάθεση των κοινοτήτων που εξεγείρονται ζήτησε ψυχραιμία και πίστη στη δικαιοσύνη ενώ άφησε υπονοούμενα περί ξεκάθαρων ρατσιστικών κινήτρων των μπάτσων λέγοντας πως “ακούγονται διάφορα, ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.”.

Παράλληλα η νομική υπεράσπιση του Κώστα Κάλο Φραγκούλη μιλάει για βίντεο απο κάμερες ασφαλέιας απο την περιοχή της δολοφονίας που δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα, τα οποία αμφισβητούν ξεκάθαρα την επίπλαστη πραγματικότητα που η ΕΛ.ΑΣ. θέλει να φτιάξει

Ως απάντηση στα παραπάνω σήμερα 8/12 έγινε τεράστια επιχείρηση των μπάτσων σε καταυλισμούς και οικισμούς Ρομα στην Δυτική Αττική για να βρεθούν σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες των παραπάνω. Κατά το τέλος της επιχείρησης  οι μπάτσοι και τα καθ ομολογίαν αγαπημένα τους φερεφωνα αρδάκια ανακοίνωσαν απογοητευμένοι μηδαμινά ευρήματα ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκαν εφτά συλληψεις.

Από το πρωί έχει γίνει κατάληψη στη σχολή θέατρου στη Θεσσαλονίκη ενώ έχουν καλεστεί συγκεντρώσεις σήμερα και αύριο στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Κάλο και στα δικαστήρια που περνάει ο μπάτσος.

Πολλές είναι οι αναρτήσεις σε σόσιαλ μίντια από ρομά που προετοιμάζουν το έδαφος για γενικευμένες αγριες συγκρούσεις και εκδηλώσεις αντιβίας και εκδίκησης σε περίπτωση που πέσει στα μαλακά ο μπάτσος δολοφόνος.

Η επιτήρηση-αστυνομευση γύρω από καταυλισμούς και οικισμούς ρομά είναι ασφυκτική, αποκόπτωντας σε περιπτώσεις παντελώς την πρόσβαση σε μπαλαμούς/ες αλληλέγγυου/ες.

με φοντο την δικαστικη αποφαση και την ιατρικη ανακοινωση

από Κ 08/12/2022 9:09 μμ.

Συγκρούσεις στον Κορυδαλλό πριν λιγο. Στις συγκρούσεις συμμετέχει και πιτσιρικαρια.

Οι μπάτσοι μπηκαν και σε σπιτια τισιγγανων περα των καταυλισμων, ενω ντου σε καταυλισμους ειχαμε και στη θεσσαλονικη.Συγκεντρωση και μικρο πορειακι εκει πριν λιγο εξω απο το ιπποκρατειο. Αξιο αναφορας ειναι ότι η μια πλευρα των μπατσων δεν ηταν απλα ασφυκτικα κοντα στην πορεια, αλλα βρισκοταν μεσα στην πορεια.

28 λεπτα εκαναν οι μπατσοι μετα τον πυροβολησμο για να ενημερωσουν το κεντρο.γιατι, άραγε;

Διαχυτα και κεντρικα

από ο 08/12/2022 9:30 μμ.

Στα μεγαρα και στην νεα ζωη ασπροπυρργου εχουμε ταραχες αυτην τη στιγμη. Χαμός αυτη τη στιγμη στα ανω λιοσια και στον απροπυργο με αναβαθμισμενα μεσα απο την πλευρα των ρομα. Ας μου επιτραπει ένα σχολιο, ο ευρυτερος ελευθεριακος χωρος πρεπει να βγει κι αλλο στο δρόμο.

Σύντροφοι οποιος μπορεί…

από α 09/12/2022 12:17 πμ.

Εκρηκτικο το τοπιο στα μεγαρα. Δε θελω να αναπαραγω το τι έχει συμβει… Καλό είναι οποιος μπορει να μεταβει, να μαθει απο πρωτο χερι , τι εχει γινει, γιατι το κρατος μπορει να λεει ψεματα. Στα εξαρχεια πριν λιγο καταδρομικη προς τους τσεους.

5η μέρα

από Βα 09/12/2022 11:54 πμ.

5η μέρα και ακόμα δεν εχουν αφήσει κανεναν να δει το παιδί. Εφοδους κανει η αστυνομια στον απροπυργο, στο ζεφυρι, στο μενιδι και στα ανω λιοσια. Τελειωσε η απολογια του μπατσου, περιμενουμε την αποφαση

Kαμια υπομονη. δικες μας αποφασεις χωρις να περιμενουμε το κρατος

από α 09/12/2022 12:30 μμ.

Δε θα βγει η αποφαση σημερα. Η απολυτη κοροιδια. Η αποφαση για την προφυλακιση ή μη του μπατσου, είπαν οτι θα βγει σε 5 με 10 μερες. Δηλαδη περνουν οι μερες και δεν υπαρχει καμια εξελιξη ουτε με το ιατρικο ανακοινωθεν, ουτε με το δικαστικο σκελος του μπατσου. Ποσο στημενο δηλαδή, για να κατευνασουν τα πραγματα. Πρεπει να πιεσει η κοινωνια για να μαθουμε για την εξελιξη του παιδιου και τι συμβαινει πραγματικα.

νεώτερη ενημέρωση

από εκ ντριν εκ ντρουι 09/12/2022 12:31 μμ.

ο μπάτσος δολοφόνος τεθηκε σε κατ οίκον περιορισμό σύμφωνα με καθεστωτικά μέσα.

φρεσκα

από υπάρχει συνεχεια 09/12/2022 5:14 μμ.

Πριν λίγο καταδρομική σε τσέους στο ΑΠΘ. Επίσης στη Θεσσαλονίκη στο σημείο των πυροβολισμών στην οδό Πόντου στα δυτικά, βρίσκεται η οικογένεια με τον δικηγόρο κ κάνουν αυτοψία. Έπειτα στο ίδιο σημείο Ρόμα έχουν ανάψει φωτιές κ έχουν στήσει οδοφράγματα, βρίσκονται ακόμα εκεί. Τα καθεστωτικά αναφέρουν κ μια κινητικότητα στον Ασπρόπυργο. Λέγοντας ότι ανά ώρες κάνουν διαφορα θέλοντας να τους αποδοσουν συγκεκριμένες πράξεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Ρομά εχθές στον Ασπρόπυργο δημιούργησαν ένα δυνατό πεδίο μάχης, αφού για να σωθούν κάποιοι αστυνομικοί ήρθε κ τους έσωσε ένα ελικόπτερο κ τα εκαμ

νεα

από ο 09/12/2022 7:58 μμ.

Χαμός στη Θεσσαλονίκη, στο ίδιο σημείο με πριν. Πέσαν και πυροβολισμοί. Στο Μενίδι τώρα πάλι έφοδος της αστυνομίας.εχουμε συλλήψεις Ρόμα

επίσης

από καλό ξημέρωμα 09/12/2022 11:16 μμ.

Διαμαρτυρία έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, από τσιγγάνους στον καταυλισμό, στα Δύο Αοράκια στην Κρήτη για τον τραυματισμό του 16χρονου. οι Ρομα εκλεισαν το δρόμο, στο ύψος του Αστυνομικού Μεγάρου. Επίπλεον κλειστή η Νέα Εθνική οδός Κορίνθου-Πατρών – Ρομά έστησαν οδοφράγματα. Συγκέντρωση από συντρόφους για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου Ρόμα στο μοναστηρακι. Επισης, Ρομά του καταυλισμού στη Ν. Αλικαρνασσό Ηρακλείου φώναζαν συνθήματα κατά του ρατσισμού ενώ έκλεισαν και τον δρόμο έξω από τον καταυλισμό για μισή ώρα περίπου.  Να αναφέρουμε ότι τα ΟΠΚΕ στις εφόδους ήταν πανοπλα κ με παρατεταμένα τα όπλα, σπαγανε πόρτες στους καταυλισμούς μαζί με τις κάμερες από τα κανάλια να τους ακολουθανε. Από άποψη συγκρουσιακοτητας η πέμπτη μέρα ήταν η πιο ήπια

ενημέρωση

από πάθος 10/12/2022 1:29 μμ.

Επίσης, εχθές (πέμπτη μέρα)ρομά προσπάθησαν να εισβάλλουν σε αστυνομικό τμημα στα Σπάτα, ειχαμε εξι συλληψεις. Σκηνές έντασης είχαμε και στο Ασπρόχωμα στην Καλαμάτα. Ομάδα Ρομά απέκλεισε την κυκλοφορία στον δρόμο Ασπρόχωμα – Μεσσήνη. Αρχικά οι ρομά συγκεντρώθηκαν κοντά στις γραμμές του τρένου όπου απέκλεισαν την κυκλοφορία με κάδους στους οποίους άναψαν φωτιά. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν προς τον κόμβο Ασπροχώματος, όπου έστησαν ανάλογο σκηνικό. Ξανα κοιτώντας την 5 μέρα, τελικά ήταν κι αυτη μια μαχημη μέρα. Για την ιστορια την τεταρτη την τριτη μερα ειχαμε πεδιο μαχης και στην αργολιδα στο δρομο αργος-νεα κιος. Σήμερα έκτη μέρα…

Ανακοίνωση λήξης κατάληψης θεάτρου και συνέχεια δράσεων (Θεσσαλονίκη)

από Ανοιχτή συνέλευση για τη δολοφονική επίθεση στον Κώστα Κάλο Φραγκούλη 10/12/2022 3:12 μμ.

https://athens.indymedia.org/post/1622469/

[Αθήνα] Ενημερωτικό δράσεων της Ανοιχτής συνέλευσης για την δολοφονική επίθεση στον Κώστα Φραγκούλη

από Ανοιχτή συνέλευση για την δολοφονική επίθεση στον Κώστα Φραγκούλη 13/12/2022 9:24 πμ.

https://athens.indymedia.org/post/1622497/

Το σκότωσαν το παιδί

από Δρομος 13/12/2022 11:01 πμ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση το ιπποκράτειο, ο 16χρονος απεβίωσε σήμερα στις 10.10. Είναι το ίδιο νοσοκομείο που αρνιόταν πεισματικά τόσες μέρες να εκδώσει ιατρικο ανακοινωθεν. Μονο αυτοι ηξεραν τοσες μερες ποια ηταν η πραγματικη κατασταση του παιδιου. Ολοι σημερα στις εκτακτες συνελευσεις και πορειες.

Το αιμα κυλαει εκδικιση ζηταει

Επίσης εχθές το πρωί οι μπάτσοι καναν εφοδους στους καταυλισμους των ρομα στα αγιοβασιλιωτικα, στο ΔΑΚ και σε αλλες περιοχες περιξ του αγρινιου και σε καποιες περιοχες ακομα στην δυτικη ελλαδα

Δολοφονημένος από το κράτος

από Μ 13/12/2022 11:12 πμ.

Το ανακοινωθέν του νοσοκομείου

“Ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» στις 5 Δεκεμβρίου στις 2:02 π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε κωματώδη κατάσταση.

Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση. Οδηγήθηκε μετεγχειρητικά στη ΜΕΘ με μέγιστη μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σήμερα, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10:10 το πρωί”, αναφέρει το ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

οργάνωση

από ο 13/12/2022 12:57 μμ.

Η συζητηση συνεχιζει στον συνδεσμο https://athens.indymedia.org/post/1622513/. Εκτακτο Νεκρος δυστυχως ο Κωστας Φραγκουλης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *