Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα της Δ πτέρυγας Κορυδαλλού

https://athens.indymedia.org/post/1622773/

 

από @

24/12/2022 2:07 μμ.

 

Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα της Δ’ πτέρυγας φυλακών Κορυδαλλού για την εκδικητική μεταγωγή του συντρόφου/συγκρατούμενου Θάνου Χατζηαγγέλου.

Οι κρατούμενοι της Δ’ πτέρυγας, πέραν της κινητοποίησης που υφίσταται άνω των τριών μηνών και έχει να κάνει με την αντίδραση μας ενάντια στο βδελυρό-απο όποια σκοπιά κι αν εξεταστεί- νομοθέτημα του νεοψηφισθέντος σωφρονιστικού κώδικα, το οποίο καταπατά κάθε έννοια δικαίου, αλλά και πληθώρα κεκτημένων δικαιωμάτων μας!Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουμε μαζί με τις πτέρυγες Α’ και Β’, ενώ η Ε’ και Γ’ για λόγους που δεν καταλαβαίνουμε, αλλά σεβόμαστε, αποχώρησαν.

Στις 19 του τρέχοντος μηνός,μετήγαγαν αναιτίως το μέλος της επιτροπής αγώνα Χατζηαγγέλου Θάνο για τις φυλακές Νιγρίτας!! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θάνος είναι υπόδικος και δεν έχει πειθαρχικές τιμωρίες που να συνιστούν την απομάκρυνσή του από τις φυλακές Κορυδαλλού,γεγονός που καταδεικνύει την ακροφασίζουσα προσέγγιση τους, εν είδει παραδειγματισμού των υπολοίπων..Με λίγα λόγια εφαρμόζουν απαρεγκλίτως την πεπατημένη των ναζί για εκφοβισμό, έτσι ώστε να καμφθεί η αγωνιστική διάθεση μας.Όποιος εκ των ιθυνόντων έχει “επενδύσει” σε κάτι τέτοιο,καλό θα ήταν να ενημερωθεί ότι πλανάται πλάνην οικτράν!!! Ο συγκρατούμενος μας κατήλθε από την πρώτη στιγμή σε “Λευκή Απεργία”, κόβοντας απευθείας και το φαί και το νερό, διεκδικώντας την επαναμεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού,για να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη στο πρόσωπό του!

Ως ελάχιστο δείγμα υποστήριξης,εμείς οι κρατούμενοι της Δ’ πτέρυγας,παρατείναμε εδώ και δύο μέρες το κλείσιμο των κελιών μία ώρα πίσω κατά την βραδινή κατάκλιση.

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ,ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΘΑΝΟΥ!

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

ΘΑΝΟ ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Δ’ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *