Έκτακτη ενημέρωση από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο απεργός πείνας και δίψας Γιάννης Μιχαηλίδης

https://athens.indymedia.org/post/1625669/

 

από Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

14/06/2023 12:27 μμ.

 

Έκτακτη ενημέρωση από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο απεργός πείνας και δίψας Γιάννης Μιχαηλίδης

Έκτακτη ενημέρωση από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο απεργός πείνας και δίψας Γιάννης Μιχαηλίδης

Το νοσοκομείο είναι σε αναμονή και των αιματολογικών εξετάσεων, οι οποίες θα ανέβουν σύντομα. Ωστόσο, η κατάσταση του απεργού πείνας από 12/5 και δίψας από 10/6 είναι πλέον κρίσιμη. Η υγεία του έχει κλονιστεί αρκετά. Έχει φτάσει τα 50 κιλά τώρα και είναι πολύ αφυδατωμένος σε σημείο να δυσκολεύεται στην ενούρηση. Το σάλιο είναι πολύ παχύρευστο και αυτό του προκαλεί αίσθηση πνιγμού και τάση εμετού. Έχει σπασμούς πολύ συχνά στο στομάχι. Δεν μπορεί να σηκωθεί. Είναι ξαπλωμένος ή ανασηκωμένος γιατί όταν ξαπλώνει του έρχεται εμετός. Δυσκολεύεται να μιλήσει και αντί αυτού επικοινωνεί γραπτώς. Η ζαλάδα είναι μόνιμη όπως η κόπωση και η εξόντωση. Δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί για αυτό χρειάζεται παρουσία κάποιου συνέχεια.

Συνεχίζει κανονικά μέχρι να πάρει κάποια άδεια από τη φυλακή ή αποφυλάκιση.

Επισυνάπτεται το χαρτί από το νοσοκομείο και θα υπάρξει και αναλυτικότερη ενημέρωση μέσα στη μέρα.

Ο απεργός πείνας και δίψας Γιάννης Μιχαηλίδης νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας-Συνέλευση Τετάρτη 14/6 18:00 ΑΣΟΕΕ

Τη Δευτέρα το βράδυ ο αναρχικός απεργός πείνας από 12/5 και δίψας από 10/6 Γιάννης Μιχαηλίδης μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Ασκληπιείο Βούλας καθώς οι μετρήσεις της υγείας του ήταν πολύ χαμηλές. Μετά από ώρες αναμονής αποφασίστηκε τελικά η εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης στο όνομα της αξιοπρέπειας αλλά και της ελευθερίας, επιλέγει ξανά τον ίδιο βασανιστικό δρόμο που του έχει δημιουργήσει ήδη ανεπανόρθωτα, όπως φαίνεται, προβλήματα υγείας. Μ’ αυτόν τον αγώνα ωστόσο έχει εκθέσει και συνεχίζει να το κάνει το πραγματικό πρόσωπο της δικαστικής εξουσίας.Το μόνο που μένει είναι να τον στηρίξουμε έμπρακτα μέχρι να είναι και πάλι μαζί μας. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε στο σθένος του συντρόφου μας και να απαντήσουμε στις αμέτρητες αυθαιρεσίες του κράτους.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΛΟΥΒΙΟΥ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *