Ανακοίνωση της μεγαλύτερης επαναστατικής ομάδας της Παλαιστίνης στους λαούς της δύσης

https://athens.indymedia.org/post/1627072/

 

από Μαύρο μπλοκ

17/10/2023 6:41 μμ.

 

Παρά τον στιγματισμό της από το γενοκτονικό σιωνιστικό καθεστώς, η Χαμάς έβγαλε ανακοίνωση απευθυνόμενη στους δυτικούς λαούς χωρίς να χρησιμοποιήσει κανένα θρησκευτικό όρο. Ευχαριστεί για τις δράσεις αλληλεγγύης και ζητά αυτή να ενταθεί τώρα που το Ισραηλινό κράτος θέλει να εφαρμόσει την τελική λύση

Τις τελευταίες 48 ώρες, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βγήκαν στους δρόμους, από την Τζακάρτα μέχρι την Καλιφόρνια, από το Λονδίνο μέχρι το Γιοχάνεσμπουργκ, οι ελεύθεροι λαοί του κόσμου διαδήλωσαν υπέρ της Παλαιστίνης και απαίτησαν τον τερματισμό της ισραηλινής γενοκτονίας.

Ταυτόχρονα, ο κόσμος έχει γίνει μάρτυρας μιας από τις πιο έντονες εκστρατείες προπαγάνδας που εξαπολύθηκε στα δυτικά μέσα ενημέρωσης.

Ψέματα και συκοφαντίες έχουν επαναληφθεί σε κανάλια μέσων ενημέρωσης χωρίς έλεγχο ή έλεγχο γεγονότων.Οι δυτικές κυβερνήσεις πήραν το μέρος της παράνομης κατοχής και προσπάθησαν να απαγορεύσουν τις διαδηλώσεις και να φιμώσουν τη φωνή της δικαιοσύνης. Δεν τα καταφέρνουν όμως.

Μέσα σε λίγες μέρες, τα ψέματά τους απομυθοποιούνται και ο άδικος πνιγμός της ελευθερίας του λόγου αψηφάται.Ο λαός της Παλαιστίνης αναγνωρίζει και χαιρετίζει κάθε άτομο που έχει εμφανιστεί για να υποστηρίξει την Παλαιστίνη και τη Γάζα.

Η σιωνιστική κατοχή και οι σύμμαχοί της στη Δύση προσπάθησαν να καταπνίξουν τις φωνές σας και να σας αποτρέψουν από το να βγείτε έξω.

Αλλά αψηφήσατε γενναία αυτόν τον εκφοβισμό. Έχετε βγει στα εκατομμύρια σας σε όλο τον κόσμο για να δείξετε την αλληλεγγύη σας στο νόμιμο δικαίωμά μας να πολεμήσουμε την παράνομη κατοχή που είναι κατάρα για περισσότερα από 75 χρόνια.

Οι ειρηνικές διαμαρτυρίες και οι πορείες σας δίνουν φωνή στον δίκαιο σκοπό μας. Εκθέτουν τη Σιωνιστική οντότητα της παντελούς έλλειψης ηθικής νομιμότητάς της. Θυμόμαστε εδώ τη ρήση του αείμνηστου Νέλσον Μαντέλα που είπε «ξέρουμε καλά ότι η ελευθερία μας είναι ατελής χωρίς την ελευθερία των Παλαιστινίων».

Και είναι αυτό το ρητό που προσωποποίησαν εκατομμύρια διαδηλωτές σε όλο τον κόσμο όταν βγήκαν στους δρόμους. Φυσικά, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν σκόπιμα να ελαχιστοποιήσουν την κάλυψη αυτών των διαμαρτυριών.Αλλά τους έχουμε δει.

Ο λαός μας στη Γάζα τους έχει δει. Αντλούμε δύναμη, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν εκατομμύρια αξιοπρεπείς άνθρωποι σε όλη τη Δύση που αντιτίθενται στην εγκληματική υποστήριξη των κυβερνήσεών τους στο Ισραήλ καθώς σχεδιάζει την επόμενη φάση της εθνοκάθαρσης.Αντλούμε δύναμη βλέποντας ανθρώπους να εκθέτουν συνένοχους οργανισμούς μέσων ενημέρωσης για τον ασυγχώρητο ρόλο τους στην πραγματοποίηση αυτής της συνεχιζόμενης γενοκτονίας στην Παλαιστίνη.

Χαιρετίζουμε τον λαό μας στη Γάζα που θυσιάζει τη ζωή και τα άκρα του για την επιδίωξη της ελευθερίας του. Και χαιρετίζουμε τους λαούς της Δύσης που διαδηλώνουν για να υποστηρίξουν τον δίκαιο σκοπό μας.

Συνεχίστε να υψώνετε τις φωνές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συνεχίστε να διαδηλώνετε και να είστε στους δρόμους.Συνεχίστε να αψηφάτε όλες τις άδικες ταμπέλες και συκοφαντίες, συνεχίστε την αντίθεσή σας στην παράνομη κατοχή μέχρι να νικήσει ο λαός της Παλαιστίνης στον αγώνα του ενάντια στο απαρτχάιντ!

Η Χαμάς έλεγε πάντα ότι δεν υπάρχει παράδοση, υπάρχει μόνο ελευθερία και δικαιοσύνη.Επαναλαμβάνουμε αυτή τη στάση ξανά, και όπως ακριβώς ζητάμε από όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να συνεχίσουν να οργανώνονται, να εκστρατεύουν και να ασκούν πίεση.

Επιβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τον τερματισμό της κατοχής και την ίδρυση του ανεξάρτητου παλαιστινιακού μας κράτους με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.

Πηγή: https://twitter.com/CensoredMen/status/1713650698900926538

Σημείωση δική μας

Τέτοια ανακοίνωση δεν θα μπορούσε να βγει από ομάδες στυλ ISIS και Αλ Κάιντα παρά μόνο από επαναστατική ομάδα που παλεύει για Εθνική Απελευθέρωση και συνεργάζεται με κοσμικές ομάδες που παλεύουν το ίδιο.

Η Χαμάς του 2023 δεν είναι η Χαμάς του 2003.

Αυτές τις μέρες η Γάζα δέχεται την πιο φονική κρατική καταστολή στην ιστορία των απελευθερωτικών κινημάτων του 21ου αιώνα.

Όσοι δεν ήταν αλληλέγγυοι λόγω μιας ξεπερασμένης εικόνας τους για την Χαμάς, να το ξανασκεφτούν γρήγορα. Δεν υπάρχει περίπτωση που να απαιτεί περισσότερο την αλληλεγγύη μας όσο οι επαναστημένοι πολιορκημένοι της Γάζας που τώρα σφαγιάζονται με γενοκτονικούς ρυθμούς.

Καμία ειρήνη στις μητροπόλεις μας όσο η Γάζα ισοπεδώνεται και αντιμετωπίζει την πιο φρικτή κρατική καταστολή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *