Το εποπτικό δικαστήριο της Ρώμης απέρριψε το αίτημα για ανάκληση του 41 bis προς τον Alfredo Cospito (23 Οκτωβρίου 2023)

https://lanemesi-noblogs-org.translate.goog/post/2023/10/23/il-tribunale-di-sorveglianza-di-roma-ha-respinto-listanza-per-la-revoca-del-41-bis-ad-alfredo-cospito-23-ottobre-2023/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp

23/10/2023

Το εποπτικό δικαστήριο της Ρώμης απέρριψε το αίτημα για ανάκληση του 41 bis προς τον Alfredo Cospito (23 Οκτωβρίου 2023)

Σας ενημερώνουμε ότι στις 23 Οκτωβρίου έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της ακρόασης της 19ης Οκτωβρίου στο εποπτικό δικαστήριο της Ρώμης: το αίτημα για πρόωρη ανάκληση της κράτησης υπό το καθεστώς 41 bis για τον αναρχικό σύντροφο Alfredo Cospito απορρίφθηκε. Υπενθυμίζουμε ότι ο Alfredo κρατείται σήμερα στη φυλακή Bancali, στο Sassari (διεύθυνση: Alfredo Cospito , CC “G. Bacchiddu”, επαρχιακή οδός 56 n. 4, Località Bancali, 07100 Sassari).

Με την ευκαιρία αυτή, αν και ορισμένες αντιτρομοκρατικές δομές (συγκεκριμένα, η Εθνική Διεύθυνση Αντιμαφίας και Αντιτρομοκρατικής και η Κεντρική Διεύθυνση Αστυνομίας Πρόληψης) είχαν εκφράσει ευνοϊκές απόψεις για την ανάκληση της διάταξης κράτησης στο 41 bis, η πολιτική βούληση του κρατήστε τον σύντροφο σε αυτό το καθεστώς φυλακών.

Τις τελευταίες ημέρες οι απόψεις αυτών των δομών είχαν κάποια σημασία στα ιταλόφωνα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τον Ιανουάριο, η αντιτρομοκρατική μονάδα έδωσε για πρώτη φορά τις απόψεις της με αφορμή ένα άλλο αίτημα για πρόωρη ανάκληση, το οποίο εστάλη τότε στον Υπουργό Δικαιοσύνης Nordio (εκτός από το DNAA, η διοίκηση Carabinieri ROS εξέφρασε επίσης τη γνώμη της στο Η ωρα) . Αν πριν από μήνες, κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας επ’ αόριστον, αυτές οι απόψεις υπέρ της ανάκλησης του 41 δις κατέδειξαν την αντιφατική δυναμική εντός των θεσμών και του κατασταλτικού μηχανισμού που πυροδότησε το διεθνές κίνημα αλληλεγγύης, σήμερα εκφράζουν για άλλη μια φορά πώς η κινητοποίηση κατέστησε σαφές και παγιωμένες αντιφάσεις στον κρατικό οργανισμό. Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να συνεχίσουμε, κάνοντας το πολιτικό κόστος τέτοιων αντιφάσεων όλο και υψηλότερο.

Απορρίπτοντας τις αποκρουστικές συκοφαντίες των δικαστηρίων για το ότι οι αναρχικοί μπορούν να έχουν «ηγέτες» ή να λαμβάνουν εντολές, δεν κρύβουμε ότι παίζεται στο πετσί του συντρόφου μας μια προειδοποίηση αποτροπής για όλους μας. Αυτή η προειδοποίηση, σήμερα όπως και χθες, πρέπει να επιστραφεί στον αποστολέα με τη μέγιστη δυνατή σταθερότητα. Οι αναρχικοί δεν χρειάζεται να υποκινούνται ή να καθοδηγούνται από κανέναν ηγέτη κρατουμένων, μπορείτε να το κάνετε πολύ καλά.

Επαναστατική αλληλεγγύη στον Alfredo Cospito και σε όλους τους αναρχικούς και επαναστάτες κρατούμενους

Ας αντιστρέψουμε τον πόλεμο των κυρίων σε πόλεμο εναντίον των κυρίων

PDF: Το εποπτικό δικαστήριο της Ρώμης απέρριψε το αίτημα για ανάκληση του 41 bis στον Alfredo Cospito (23 Οκτωβρίου 2023)

[Λήφθηκε μέσω email και δημοσιεύτηκε στη διεύθυνση https://lanemesi.noblogs.org/post/2023/10/23/il-tribunale-di-sorveglianza-di-roma-ha-respinto-lenziale-per-la-revoca -del -41-bis-ad-alfredo-cospito-23-October-2023/ ]

* * *

( IT ) Το εποπτικό δικαστήριο της Ρώμης απέρριψε το αίτημα για ανάκληση του 41 bis στον Alfredo Cospito (23 Οκτωβρίου 2023)
( FR ) Το tribunal d’application des peines de Rome a απέρριψε την instance de levée du 41-bis pour Alfredo Cospito (Ιταλία, 23 Οκτωβρίου 2023)
( ES ) Το Εποπτικό Δικαστήριο της Ρώμης έκανε δεκτό το αίτημα για ανάκληση του 41 bis για τον Alfredo Cospito (Ιταλία, 23 Οκτωβρίου 2023)
( EN ) Το Εποπτικό Δικαστήριο της Ρώμης απέρριψε το αίτημα για λογαριασμό του Alfrevoke η κράτηση του υπό καθεστώς φυλακής 41 bis (Ιταλία, 23 Οκτωβρίου 2023)

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *