ΤΟ «ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ» ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ AΠΟ ΤΟ  ΥOUTUBE

 

Από τον Ιούλιο του 2023 το youtube άρχισε να καταργεί ηχητικά του καναλιού «Krayges apo ta Kelia» (https://www.youtube.com/@kraygesapotakelia224/videos) που περιείχαν τις ηχογραφημένες φωνές πολιτικών κρατούμενων, μαρτύρων υπεράσπισης αυτών, καθώς και αλληλέγγυων συντρόφων/ισσων ως προς αυτούς, που μέσω εκδηλώσεων αναπαρήγαν τον λόγο των έγκλειστων συντρόφων.  Καθόλου τυχαία τα ηχητικά αυτά αφορούσαν τους συντρόφους Νίκο Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα, φυλακισμένα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα. Τα προαναφερόμενα κατηργημένα από το youtube ηχητικά είναι τα εξής κάτωθι:

  1. 6/12/2018 – 5η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα που αφορά την απόπειρα απόδρασης του Ν. Μαζιώτη & άλλων κρατουμένων που επιχείρησε στις 21/2/16 η Πόλα Ρούπα με ελικόπτερο. (https://youtu.be/Gmv4Zhiis08 )
  2. 18-04-2019. 5η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα που αφορά στην απόπειρα απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη και άλλων κρατουμένων στις 21/2/2016 που επιχείρησε η Πόλα Ρούπα με ελικόπτερο. Πολιτικοί μάρτυρες υπεράσπισης των μελών του Επαναστατικού Αγώνα.( https://youtu.be/R2i8Fr6iDY0 )
  3. 24 – 4 – 2019 – 5η δίκη Επαναστατικού Αγώνα, που αφορά στην απόπειρα απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη και άλλων κρατουμένων που επιχείρησε η Πόλα Ρούπα στις 21/2/2016 με ελικόπτερο. Πολιτική κατάθεση (“Απολογία”) του Νίκου Μαζιώτη. (https://youtu.be/IpwuPWPqH6A )
  4. 15-11-2019: H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΜΑΖΙΩΤΗ ΣΤΗΝ 4Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. (https://youtu.be/MdGmfbRynfQ )
  5. 16 – 7 – 2020 ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΕΦΗ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ για την νέα μπροσούρα των μελών του Επαναστατικού Αγώνα Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη με τίτλο ‘‘ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ– ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΚΡΑΤΙΚΗ-ΑΤΑΞΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ’’.(https://youtu.be/CJ3pKZL6RiQ )
  6. 30 Οκτώβρη 2020, από Σύμπραξη αναρχικών Sabate, Πάτρα – Παράρτημα, Εκδήλωση παρουσίασης της μπροσούρας του Επαναστατικού Αγώνα. (https://youtu.be/xZDhA7cWyAU )

 

Κάποια από αυτά τα ηχητικά αφορούν συνεδριάσεις δικών του Επαναστατικού Αγώνα για τα οποία οι ίδιοι οι δικαζόμενοι σύντροφοι του Ε.Α είχαν λάβει την έγκριση της έδρας για την ηχογράφηση και δημοσίευση αυτών, καθώς επίσης ήταν μέρος των πρακτικών των συνεδριάσεων των δικαστηρίων ενάντια στον Επαναστατικό Αγώνα. Παρά ταύτα το  youtube προέβη στην κατάργηση αυτών, αναφέροντας μέσω e-mail στο κανάλι «Κραυγές απ’τα Κελιά» : «Λάβαμε μια νομική καταγγελία σχετικά με το περιεχόμενό σας. Μετά από έλεγχο, η προβολή του παρακάτω περιεχομένου αποκλείστηκε από τους ιστοτόπους YouTube στις χώρες που αναφέρονται παρακάτω: * Ελλάδα.»

Επίσης με άλλο mail κατονομάζει τα καταργημένα ηχητικά ότι περιέχουν  βίαιο περιεχόμενο.  Στις συνεχείς απόπειρες του «Κραυγές απ’τα Κελιά» για επαναδημοσίευση στο συγκεκριμένο κανάλι των κατεβασμένων ηχητικών, καθώς και στις γραπτές απεσταλμένες ενστάσεις του καναλιού ως προς το youtube έλαβα τις ίδιες άμεσες απαντήσεις περί βίαιου περιεχομένου… Δεν είναι τυχαίο ότι το καθόλα υπάκουο youtube στις προσταγές των  κρατικών εντολοδόχων του και επιλεκτικά κοινωνικό, καταργεί την φωνή πολιτικών τοποθετήσεων (απολογιών) του συντρόφου Νίκου Μαζιώτη και πολιτικές τοποθετήσεις της συντρόφισσας Πόλας Ρούπα σε δίκες του Επαναστατικού Αγώνα γιατί σαφώς θίγουν τα συμφέροντα του κράτους και του κεφαλαίου. Γιατί οι θεσμοί του ενοχλούνται σημαντικά από τον λόγο, τα επιχειρήματα, και προπάντων την διεκδίκηση της ευθύνης των επαναστατικών πράξεων των συντρόφων ενάντια στους  κρατικοοικονομικούς εθνικούς –υπερεθνικούς στόχους που έδρασε ο Ε.Α.

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Μαζιώτης από τον Γενάρη του 2022 δικαιούται την αποφυλάκισή του, ενώ συνεχίζει να κρατείται  αιχμάλωτος στα κελιά της δημοκρατίας. Πρόσφατα η πρόεδρος του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας απέρριψε την κατά σειράν 5η αίτηση του για την υφ’ όρον αποφυλάκιση του συντρόφου, επικαλούμενη δηλώσεις «σωφρονισμού» και μεταστροφής «χαρακτήρα», κοινώς δηλώσεις μετάνοιας. Η ελευθερία, ο λόγος  και η επιβίωση του συντρόφου, οι άμεσες συντροφικές και οικογενειακές του σχέσεις, τίθενται σε στενό κλοιό ελέγχου όσο η εγχώρια και διεθνή αλληλεγγύη σε αυτόν διευρύνεται. ‘Έτσι  και οι αξιόλογες πολιτικές τοποθετήσεις του σε ανάληψη ευθύνης των δράσεων και του λόγου του στις δίκες ενάντια στον Ε.Α. διαγράφονται , και καταργούνται οριστικά. Η αστική, δημοκρατική εκδοχή της ιστορίας, η εκδοχή των απανταχού αιμοχαρών  απατεώνων της εξουσίας κράτους και κεφαλαίων  προσπαθούν κα αφανίσουν παντελώς των Επαναστατικό Αγώνα και βάζουν χέρι σε ό,τι τον προβάλλει. Στους αγωνιστές του, διαμέσου  του συνεχούς εγκλεισμού τους και φυσικά του λόγου τους – ηχογραφημένου – όπου το ξεπουλημένο youtube δεν αρνείται να καταργεί. Το youtube γίνεται ένας ακόμη μεγάλος συνένοχος της ληστρικής ιστορίας των αφεντικών αποκαλώντας τους μαχητές και επαναστάτες βίαιους και τρομοκράτες.

Το  youtube επίσης καταργεί κάποιες ηχογραφημένες εκδηλώσεις των συντρόφων Ν.Μαζιώτη και Π.Ρούπα σχετικά με την έκδοση της μπροσούρας τους: « ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΚΡΑΤΙΚΗ – ΑΤΑΞΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» που έγιναν τόσο στο Λόφο του Στρέφη, στην Αθήνα όσο και στην Πάτρα. Το κράτος, το κεφάλαιο , οι εντολοδόχοι εισαγγελείς  συνεργοί του και τέλος οι ηλεκτρονικοί-μιντιακοί συνεργοί του, αιμοχαρείς δίχως άλλο, με την δήθεν φιλάνθρωπη ταμπέλα του κοινωνικού/social media καταγγέλλουν βίαιο και τρομοκρατικό ό,τι ηχεί  κοινωνικά δίκαιο και αμετανόητο. Αλλά ακόμη περισσότερο επιτίθενται γιατί ενοχλούνται από  το ολοκληρωμένο σχέδιο για μια δίκαιη – αυτοοργανωμένη κοινωνία ισότητας που προτάσσουν οι σύντροφοι Ν. Μαζιώτης και Π. Ρούπα με την μπροσούρα τους και μη τι άλλο από το γεγονός ότι πολύς κόσμος και σύντροφοι-ισσες συζητούν, συμμετέχουν, προβάλλουν αυτήν την μπροσούρα.  Αλλά και συνολικά την αλληλεγγύη τους στα αιχμάλωτα μέλη του Ε.Α. όπως έγινε με την  κατασταλτική επιχείρηση για τη ματαίωση του live οικονομικής ενίσχυσης των έγκλειστων μελών του Ε.Α. στο στον χώρο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής  έπειτα από την ευγενή σύμπραξη δημάρχου και αστυνομικών δυνάμεων. Βέβαια οι σύντροφοι-ισσες και πλήθος αλληλέγγυου κόσμου ανταπάντησαν με την πραγματοποίηση της συναυλίας σε χώρο της  πανεπιστημιούπολης την ίδια μέρα.

Η φωνή των επαναστατών αγωνιστών δεν φιμώνεται. Και η ιστορία γράφεται πάντα από τις φωνές της αντίστασης. Από τους δίκαιους αγώνες που γίνονται η INTIFADA  της καθημερινής μας ζωής.

Το Κραυγές απ΄τα Κελιά αποκόπτεται οριστικά το 2017 από τις Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης (98fm) και έκτοτε τεκμηριώνοντας έμπρακτα τον ρόλο του που είναι ακριβώς και κυρίως η υπεράσπιση και η προβολή των φωνών των Πολιτικών κρατούμενων, αγωνιστών και επαναστατών, στα κελιά της δημοκρατίας, εγχώρια και  διεθνή, σήμερα, στο 2023 για πρώτη φορά υφίσταται την λογοκρισία, καταργώντας του ασυζητητί το «κοινωνικό» youtube,  ηχητικά με τις σημαντικότερες πολιτικές τοποθετήσεις των αγωνιστών αιχμαλώτων Νίκου Μαζιώτη και Πόλας Ρούπα και του αλληλέγγυου κόσμου στον Επαναστατικό Αγώνα.

Με αυτό το κείμενο θέλω να ενημερώσω τους συντρόφους/ισσες , φίλους/ες,  ότι Το Κραυγές απ΄τα Κελιά μετέφερε όλα τα καταργημένα ηχητικά και ηχητικά επίσης που δεχτήκαν απειλές,  σε αυτό το link: https://vimeo.com/user204315833.

Όλα τα άλλα ηχητικά παραμένουν στο κανάλι:

https://www.youtube.com/@kraygesapotakelia224/videos

 

ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ  ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤ(ΡΙ)ΩΝ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ν.ΜΑΖΙΩΤΗ ΚΑΙ Π.ΡΟΥΠΑ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ  ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

INTIFADA ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

 

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  ΤΟΥ «ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ»

https://www.youtube.com/@kraygesapotakelia224/videos

https://vimeo.com/user204315833

https://kraygesapotakelia.espivblogs.net/

blackgreenanarchy@riseup.net

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *