ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ, ΩΡΑ 13.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

https://agonas-periodiko.blogspot.com/2023/11/24-1300.html

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΟ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ, ΩΡΑ 13.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ  ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ…

ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.

Το 2020 κατατέθηκε μήνυση κατά 11 αγωνιστών από την Τουρκία με την κατηγορία της “τρομοκρατικής οργάνωσης”. Έγιναν  έφοδοι  στα σπίτια μας και στους συλλόγους μας και κρατηθήκαμε κάτω απο βασανιστήρια. Καταδικαστήκαμε, σε 33 χρόνια φυλάκισης ο καθένας μας, με μία παράνομη δίκη. Στη συνέχεια στο εφετείο τον Μάρτιο του 2023, μετά από  τον αγώνα που κάναμε κατά των νόμων τους και την αντίσταση μας με απεργίας πείνας, που διήρκεσε 97 μέρες, αθωωθήκαμε από τις κατηγορίες εναντίον μας.

Ωστόσο, η συνεργασία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με τον τουρκικό φασισμό συνεχίστηκε. Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αχιλλέας Ζήσης, άσκησε έφεση κατά της απόφασης του Εφετείου. Με την ένσταση αυτή, η οποία δεν έχει καμία νομική βάση, θέλουν να μας ξαναδικάσουν και να μας φυλακίσουν, για μια υπόθεση για την οποία ήδη αθωωθήκαμε.

ΣΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ.

Τις τελευταίες ημέρες, βρισκόμαστε επίσης αντιμέτωποι με νέες επιθέσεις και συνωμοσίες.

Το 2019, καταδικαστήκαμε για “πλημμέλημα” για μια υπόθεση κράτησης που βιώσαμε σε μία κατασκήνωση διακοπών. Αυτή η  ποινή μας επιβλήθηκε χωρίς άσκηση του δικαιώματός μας υπεράσπισης.

 

Οι ενστάσεις μας ουδόλως ελήφθησαν υπόψη. Και πρώτα ο Şadi Özbolat και κατόπιν ο Halil Demir φυλακίστηκαν για αυτή την υπόθεση  που  ήταν  ένα “ελαφρύ πλημμέλημα”.

Οι φίλοι μας που στους δρόμους, μπροστά από τις οργανώσεις στις οποίες βρίσκονται, συλλαμβάνονται και φυλακίζονται, ο ένας μετά τον άλλο.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΌΣΧΗΜΑ ΕΝΟΣ “ΜΙΚΡΟΎ  ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΟΣ”,  ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ΕΦΕΤΕΊΟ)  ΤΗΣ 5ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΕ “33 ΧΡΌΝΩΝ” ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Καλούμε τον ελληνικό λαό, τους Έλληνες επαναστάτες και τους Έλληνες πατριώτες, να αγωνιστούν ενάντια σε αυτή την αδικία και να σταθούν αλληλέγγυοι.

Δηλώνουμε και πάλι ότι: «Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο»

Δεν θα αποδεχθούμε σ’ αυτή την αδικία.

ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ, ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΆΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΩΡΑ: 13.00 Μ.Μ

ΤΟΠΟΣ: ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

 

ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *