Ημερολόγιο Παλαιστινιακής Αντίστασης

AΠΟ

Nasim Alatras

 

28 Νοεμβρίου στις 9:59 μ.μ.  ·

Οι γυναίκες στο Παλαιστινιακό Απελευθερωτικό Κίνημα από την ίδρυση του αγωνίζονταν στη πρώτη γραμμή και όχι στην πίσω θέση .. Στα βίντεο που συνεχώς κατεβάσει το φουπου https://youtu.be/EEKoAdvqX4E?si=a8pxUBt0kiJMWyre όπου δείχνουν τη διαδικασία ανταλλαγής των αιχμαλώτων μεταξύ της Παλαιστινιακής Αντίστασης και το κράτος κατοχής της Παλαιστίνης, όσοι τα κοίταξαν προσεκτικά μπόρεσαν και διέκριναν ότι υπάρχουν μεταξύ των μαχητών της Χαμάς που παραδίδουν τους αιχμαλώτους στον Ερυθρό Σταυρό φιγούρες με “άρωμα γυναίκας” .. και σαν επιβεβαιώθηκαν και άρχισαν να πέφτουν από τα σύννεφα, αναρωτήθηκαν : “μα επιτρέπει η Χαμάς σε γυναίκες να αγωνίζονται δίπλα δίπλα σε άντρες;;”

Ναι βέβαια το επιτρέπει και το κάνει εδώ και καιρό σε όλα τα πεδία, ειδικά στην μονάδα ειδικών αποστολών που λέγεται “Ταξιαρχία Σκιάς” η οποία ειδικεύεται στην διαχείριση αιχμαλώτων του σιωνιστικού κράτους.

Ειδικά για την τελευταία ειδική επιχείρηση “Πλημμύρα Αλ-Άκσα” μετείχαν και γυναίκες αντάρτισσες.

Η Χαμάς βέβαια στο θέμα αυτό ακολούθησε της αριστερές οργανώσεις που μετέχουν στην Παλαιστινιακή Αντίσταση που εδώ και δεκαετίες έχουν γυναίκες στη πρώτη γραμμή του απελευθερωτικού αγώνα, γιατί πείσθηκε ότι ο ρόλος της γυναίκες είναι εξίσου σημαντικό με τον άντρα στο αγώνα και έτσι άρχισε εδώ και πολλά χρόνια να εκπαιδεύει γυναίκες στον ένοπλο αγώνα, αλλά και να τις εντάσσει σε όλα τα επίπεδα και πεδία του απελευθερωτικού αγώνα. Αυτή η αλλαγή έδωσε στη Χαμάς ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και επιρροή, γιατί οι γυναίκες στη παλαιστινιακή κοινωνία δεν δέχονταν ποτέ να βρίσκονται στην πίσω γραμμή του απελευθερωτικού αγώνα εδώ και πολλές δεκαετίες ακόμα από την εποχή της Μεγάλης Παλαιστινιακής Επανάστασης το 1936-1939 η οποία διέλυσε το μεγαλύτερο γεωπολιτικό και οικονομικό σχέδιο των Άγγλων ιμπεριαλιστών στην κατεχόμενη Παλαιστίνη ..

Στη Χαμάς υπάρχουν γυναίκες που συμμετέχουν σε όλα τα πεδία της αντίστασης και μάλιστα αρκετές μιλάνε πολλές γλώσσες και έχουν τελειώσει πανεπιστήμια .. και έχουν τελειώσει ψυχολογία και κοινωνιολογία και ιατρική και νοσηλευτική και πληροφορική και φιλολογία ..

2 Δεκεμβρίου στις 8:56 μ.μ.  ·

Οι μηχανισμοί λογοκρισίας και προπαγάνδας στο κράτος του Σιωνισμού προσπαθούν με όλα τα μέσα να μην μεταδίδεται αυτό το βίντεο εντός των εδαφών του και να περιορίζουν παντού την μετάδοση του .. https://twitter.com/i/status/1730012001005342824 Είναι ένα ακόμα βίντεο που καταρρίπτει τόσες δεκαετίες προπαγάνδας για τη Παλαιστινιακή Αντίσταση.. .. Τόση παραπληροφόρηση και ψευδή προπαγάνδα που κατάφερε να πείσει έναν πατέρα να χαρεί με την ψευδή είδηση που του είπαν από τον σιωνιστικό στρατό ότι η κόρη του είναι νεκρή παρά ζωντανή στα χέρια των ανθρώπων της Γάζας..

Οι άνθρωποι της Λωρίδας της Γάζας .. της αποκλεισμένης για 17 χρόνια .. της μεγαλύτερης υπαίθριας φυλακής .. στρατόπεδο συγκέντρωσης .. παρά την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και παρά τους ανελέητους ισοπεδωτικούς βομβαρδισμούς και τους 15000 νεκρούς και πάνω από 6500 δολοφονημένα παιδιά και 4000 δολοφονημένες γυναίκες ..δεν έχασαν την ανθρωπιά τους και δεν έπεσαν στην καλοστημένη παγίδα, που ήθελε ο στρατός του Σιωνισμού να τους οδηγήσει στο να δολοφονήσουν τους αιχμαλώτους ως αντεκδίκησης-αντίποινα για τους τόσους νεκρούς ανθρώπους τους..

ΌΧΙ μόνο δεν τους δολοφόνησαν αλλά ούτε καν τους βασάνισαν ούτε τους κακοποιήσαν και τους συμπεριφέρθηκαν με αξιοπρέπεια και σεβασμό και ανθρωπιά ..όχι μόνο σε ανθρώπους αλλά ακόμα στο σκυλάκι φίλο μιας κοπέλας, που έμεινε σε αποικία χτισμένη σε εδάφη παλαιστινιακά από τα οποία διώχτηκε το 70% των κατοίκων της Γάζας .. το 70% των ανθρώπων της Λωρίδας της Γάζας είναι πρόσφυγες Παλαιστίνιοι που εκτοπίστηκαν το 1948 από τα χωριά τους για να εγκατασταθεί το κράτος του Σιωνισμού..

Και παρότι έχουν καταρριφθεί πολλά ψέματα και fake news που συνεχίζουν να μεταδίδουν οι μηχανισμοί προπαγάνδας του Σιωνισμού εντός του “Ισραήλ” και τα αναμασάνε κάτι ΧΑΠΑΤΑ “”δημοσιογράφοι” και αυτοαποκαλούμενοι “ανταποκριτές” που εργάζονται σε κάτι ΜΜε στο προτεκτοράτο του το ελληνικό κράτος .. ξεφτίλα “ελληνική” “δημοσιογραφία” που αρωματίζεται με ό,τι πέρδεται ο κώλος του Σιωνισμού ..

 

2 Δεκεμβρίου στις 9:03 μ.μ.  ·

Όπως δεν υπήρχε ποτέ καλός και κακός ναζιστής έτσι δεν υπάρχει καλός και κακός σιωνιστής .. όλοι οι ναζιστές και σιωνιστές έχουν στο “”αίμα”” τους το ψέμα, γιατί οι ιδεολογίες των δυο βασίζονται στην πρακτική και μέθοδο της εξόντωσης των άλλων και σε ψεύτικα θεμέλια-επιχειρήματα και σε μύθους που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και την Ιστορία της.

Ενώ ΜΕΓΑΣ ΨΕΥΤΗΣ αντουνι μπλινκεν ξέρει πάρα πολύ καλά ότι αν δεν σταματούσε ο Νετανιάχου την εκεχειρία και τις διαπραγματεύσεις για νέα εκεχειρία και αν δεν συνέχιζε τον πόλεμο, θα απέσυραν οι ακροδεξιοί εθνικιστές την στήριξη τους στη κυβέρνηση του και θα έπεφτε και, θα τον πρόσφεραν έτσι στους πολιτικούς του αντιπάλους που θα τον οδηγούσαν με τη σειρά τους στα δικαστήρια, επειδή δεν έχει καταφέρει ακόμα να περάσει τις νομοθετικές μεταρρυθμίσεις-κάτω βέβαια από αμερικανικές πιέσεις και υποκίνηση διαδηλώσεων- που θα τον απάλλασσαν από την ποινική δίωξη λόγων σκανδάλων διαφθοράς.. και οι ακροδεξιοί το δήλωσαν ευθέως και χωρίς δεύτερη κουβέντα .. έρχεται ο ο ΜΕΓΑΣ ΨΕΥΤΗΣ μπλινκεν ο υπουργός εξωτερικών σου Σιωνισμού να κατηγορεί τη Χαμάς για παραβίαση της εκεχειρίας .. και ενώ ξέρει πολύ καλά ο ίδιος πως τις μέρες της εκεχειρίας ο στρατός του Σιωνισμού στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη δολοφόνησε 8 Παλαιστινίους, ένας από τους δολοφονημένος ήταν ένα 9χρόνο παιδί μόνο, μέσα σε δυο μέρες και κατά τη διάρκεια της εκεχειρίας όπως και κατά τη διάρκεια της εκεχειρίας και ενώ γινόταν ανταλλαγή αιχμαλώτων ο στρατός του σιωνιστή μπλινκεν συνέλαβε εκατοντάδες Παλαιστινίους ..

Επίσης ο ψεύτης μπλινκεν ξέρει πολύ καλά, γιατί έγινε η καθυστέρηση στη δεύτερη παράδοση αιχμαλώτων ..γνώριζε πως το κράτος του το σιωνιστικό κράτος την δεύτερη μέρα της 4ήμερης εκεχειρίας έστελνε μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό αεροπλάνο και πετούσε σε υψηλά ύψη πάνω από τη Λωρίδα της Γάζας, για να κατασκοπεύει τις κινήσεις των μαχητών της Χαμάς κατά τη διάρκεια της παράδοσης των αιχμαλώτων του καθεστώτος κατοχής κάτι που παραβίαζε τη συμφωνία ανταλλαγή αιχμαλώτων που είχε την υπογραφή και των ίδιων των ΗΠΑ .. Τα καθάρματα του Σιωνισμού νόμιζαν πως δεν θα γινόταν αντιληπτό το κατασκοπευτικό πάνω από τη Γάζα.. που να ξέρει ότι έχουν γνώση οι φρουροί της Γάζας..

 

 

3 Δεκεμβρίου στις 11:43 π.μ.  ·

Ο Σιωνισμός συνεχίζει τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ .. η Παλαιστίνη συνεχίζει να Αντιστέκεται ..

Να υπενθυμίσουμε πρώτα ότι η Λωρίδα της Γάζας όλη είναι μικρότερη από την Άνδρο.. και στη Λωρίδα ζουν 2.500.000 άνθρωποι που για το Σιωνισμό και το στρατό του είναι ΖΩΑ που πρέπει να εξοντωθούν ..

Δυο βίντεο για να δούμε ποιο από τα δυο θα κατεβάσει η επιτροπή της λογοκρισίας στο ΦΠ .. εμείς όμως βάζουμε σχετικά λινκ σε περίπτωση που τα κατεβάσουν ..

https://twitter.com/i/status/1730962481755877586

https://twitter.com/i/status/1730983796437029041

Το πρώτο αφορά τον βομβαρδισμό του συγκροτήματος κατοικιών στη πόλη Χάν Γιούνις, στο νότιο κομμάτι της Λωρίδας της Γάζας, δηλαδή εκεί που απαιτούσαν τα καθάρματα του Σιωνισμού και τα αφεντικά τους στις ΗΠΑ να μετακινηθούν οι κάτοικοι της βόρειας Γάζας για να είναι ασφαλείς.

Το συγκρότημα αυτό το έχτισε το Κατάρ το 2017 για να στεγαστούν οικογένειες θυμάτων των 4 πολέμων του Σιωνισμού στη Λωρίδα της Γάζας που έγιναν τα τελευταία 17 χρόνια. Λίγη ώρα πριν γίνει ο βομβαρδισμός ο Νετανιάχου απέσυρε την αντιπροσωπεία της Μοσάντ που βρισκόταν στη Ντόχα και διαπραγματευόταν μαζί με τη CIA με αντιπροσωπείες από Αίγυπτο και Κατάρ για νέα εκεχειρία. Γιατί αν δεν το έκανε ο Νετανιάχου θα έπεφτε η κυβέρνηση των ακροδεξιών και φασιστών σιωνιστών .. θα απέσυραν τους υπουργούς τους τα θρησκευτικά και φασιστικά σιωνιστικά κόμματα που μετέχουν στη κυβέρνηση ..

Υπάρχει λογικός άνθρωπος που πραγματικά πιστεύει ότι αυτός ο βομβαρδισμός χτυπούσε στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Χαμάς;; είπαν σήμερα στο δελτίο τύπου του στρατού κατοχής της Παλαιστίνης ότι χτύπησαν 400 στόχους της Χαμάς .. όλες τις 50 μέρες πολέμου έλεγαν ότι χτυπούσαν κάθε μέρα τουλάχιστον 300-500 στόχους της Χαμάς .. δηλαδή με απλά μαθηματικά είχαν χτυπήσει πάνω από 25.000 στόχους-ισοπεδώνοντας το 45% των οικιστικών δομών της βόρειας Λωρίδας της Γάζας, άρα αν υπολογίσουμε ότι κάθε φορά με τη κάθε βόμβα σκότωναν έναν μαχητή της Χαμάς τουλάχιστον 20.000 μαχητές της θα έχουν σκοτωθεί μόνο από αεροπορικούς βομβαρδισμούς- γιατί αυτοί οι μαχητές βρίσκονται ανάμεσα σε παιδιά και γυναίκες που τους είχαν δεμένους γύρω τους, όπου πήγαιναν ως ανθρώπινα ασπίδα -δεν υπάρχει στον κόσμο μας πιο γελοία προπαγάνδα από όλα τα κράτη από αυτήν του κράτους του Σιωνισμού-άρα εκτός από 11,000 γυναίκες και παιδιά που δολοφόνησε ο Σιωνισμός δολοφόνησε και 20,000 μαχητές της Χαμάς.. μετά βέβαια αφού οι ΗΠΑ και ο ΟΗΕ είπαν είναι σωστά τα στοιχεία και οι αριθμοί που δίνουν οι υγειονομικές αρχές της Γάζας, σκέφτηκαν ότι αφού δολοφονήσαμε 11,000 γυναίκες και παιδιά τότε οι υπόλοιποι 4000 είναι μαχητές .. δηλαδή υπολογίσουν μεταξύ των μαχητών της Χαμάς και τους παππούδες και γιαγιάδες και όλους όσους είναι πάνω από 50 χρονών. Πραγματικά όποιος κάθεται και κοιτάει προσεκτικά την σιωνιστική προπαγάνδα θα καταλάβει από τις πρώτες σκέψεις το πόσο γελοία είναι και πόσα ψέματα και ανακρίβειες μεταδίδει και προωθεί σε μαζικά, γιατί έχει τα ΜΜΕ των κρατών του ΝΑΤΟ στα χέρια της.

Και τώρα αν υπολογίσουμε πόσους μαχητές δολοφόνησε αυτός ο στρατός όταν ανατίναξε, όπως δήλωσε ο αξιωματικός του στην χάπατο ανταποκρίτρια της ΕΡΤ περίπου 400 τούνελ της Χαμάς-τούνελ που ισχυρίζονται βέβαια ότι τα βρήκαν εντός του 20% της έκτασης της Λωρίδας της Γάζας, όπου βολτάρουν οι σιωνιστές, της οποίας το 80% της έκτασης αυτής είναι νεκρές ζώνες της Λωρίδας της Γάζας από το 1967, δηλαδή με απλά μαθηματικά στο υπόλοιπο κομμάτι της Λωρίδας το 80% η Χαμάς θα πρέπει να έχει πάνω από 6,000 τούνελ, φανταστείτε μιλάμε για έκταση μικρότερη της Άνδρου -όπως δήλωσε ο αξιωματικός του στην χάπατο ανταποκρίτρια της ΕΡΤ τότε και μέσα στα τούνελ αυτά έχουν τουλάχιστον σκοτωθεί άλλους 4000 χιλιάδες μαχητές της Χαμάς .. και αν βάλουμε πόσους άλλους μαχητές της Χαμάς σκότωσαν τα τανκς που εισέβαλαν σε πολλές περιοχές της Λωρίδας της Γάζας ας πούμε 2000 τότε ο στρατός του Σιωνισμού έχει εξοντώσει τη Χαμάς .. δεν έμεινε κανείς δηλαδή γιατί ο στρατός αυτός του Σιωνισμού είχε δηλώσει λίγο πριν ξεκινήσει τον πόλεμο ότι η Χαμάς έχει μεταξύ 15,000 και 40,000

και ίσως αυτό εξηγεί τη δυσκολία του εκπροσώπου τύπου της κυβέρνησης των ακροδεξιών και φασιστών σιωνιστών να απαντήσει στον δημοσιογράφο Piers Morgan “πόσους μαχητές της Χαμάς σκοτώσατε;;”

Γιατί αν σκεφτούμε ότι από τους 16,000 δολοφονημένους στη Λωρίδα της Γάζας οι 4,000 είναι “μαχητές” τότε για να εξοντωθεί η Χαμάς μόνο χρειάζεται ο στρατός του Σιωνισμού να δολοφονήσει 60,000 παιδιά και γυναίκες .. και αν βάζουμε ότι οι άλλες παλαιστινιακές οργανώσεις έχουν μαζί 15,000 μαχητές, που και αυτοί σύμφωνα με τη σιωνιστική προπαγάνδα παίρνουν μαζί τους όπου πηγαίνουν παιδιά και γυναίκες, για να τους χρησιμοποιήσουν ανθρώπινη ασπίδα, τότε ο στρατός του Σιωνισμού θα πρέπει να δολοφονήσει πάνω από 100,000 γυναίκες και παιδιά ισοπεδώνοντας το 90% των δομών και σπιτιών της Λωρίδας της Γάζας .. για πετύχει τους στόχους του στη Λωρίδα της Γάζας.. αυτός δεν λέγεται πόλεμος αλλά σχέδιο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ και ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ

https://www.youtube.com/live/MbUq-o3zlsE?si=3g-UMXwo3aQbaQjv

Γιατί είναι αδιανόητο για έναν στρατό σαν το στρατό του Σιωνισμού, που έχει απορροφήσει πάνω από 180 δισεκατομμύρια μόνο από ΗΠΑ και έχει εξοπλιστεί από χώρες του ΝΑΤΟ με τις πιο ισχυρές και υψηλής ακρίβειας βόμβες και πυραύλους και ρουκέτες-που όπως μας τις διαφημίζουν βρίσκουν με ακρίβεια χιλιοστή τη φωλιά του μέρμηγκα- και που έχει εκατοντάδες ενεργά και σύγχρονα πολεμικά αεροπλάνα f15, f16 και f35 με συστήματα που δεν διαθέτουν άλλα που δόθηκαν σε άλλα χριστιανικά κράτη και εκατοντάδες ελικόπτερα και μη επανδρωμένα και χιλιάδες τανκς και πυροβολικού .. είναι αδιανόητο αυτός ο στρατός να μην έχει καταφέρει να πάρει υπό τον έλεγχο του ούτε τη Μπέτ Χανούν που απέχει μόλις 1.200 μέτρα από τα σύνορα του κράτους του.

Στο δεύτερο βίντεο βλέπετε επιθέσεις Ανταρτών της Μπέτ Χανούν να πλήττουν σήμερα τις δυνάμεις εισβολής στο πρώτο τετράγωνο της ηρωικής πόλης ..

3 Δεκεμβρίου στις 7:54 μ.μ.  ·

Μέχρι στιγμής η σημερινή μέρα 3/12/2023 στη Λωρίδα της Γάζας ήταν γεμάτη από πολλές επιθέσεις των Ανταρτών εναντίον των εισβολέων σιωνιστών .. δεκάδες επιθέσεις σε τανκς και στρατιωτικά οχήματα και σε ομάδες πεζικών. Μόνο στο Βόρειο κομμάτι της Λωρίδας της Γάζας και συγκεκριμένα στη περιοχή Μπέτ Λάχια πραγματοποιήθηκαν σε διαφορετικά 4 επιθέσεις με αντιαρματικά εναντίον 4 αρμάτων Μερκάβα ..τα 3 βγήκαν εκτός μάχης .. στην ίδια περιοχή όπου βλέπετε στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα ο στρατός των σιωνιστών εισβολέων οι Αντάρτες ενεργοποίησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό που έχει τοποθετηθεί σε άνοιγμα ενός μικρού τούνελ με αποτέλεσμα να εξουδετερωθούν 3 στρατιώτες.

Στην ηρωική πόλη Μπέτ Χανούν σήμερα οι Αντάρτες έπληξαν με ευθεία αντιαρματική (TPG) βολή σπίτι όπου είχαν εισβάλει ειδική ομάδα σιωνιστών στρατιωτών.

Στη συνοικία Sheikh Radwan οι Αντάρτες αφού κατάφεραν και έσυραν τους εισβολείς σε ένα παγιδευμένο “τούνελ” το ανατίναξαν και αμέσως μετά έριξαν όλμους που είχαν ετοιμαστεί για την αυτή την παγίδα.

 

3 Δεκεμβρίου στις 9:30 μ.μ.  ·

Αυτοί οι Υεμενίτες είναι οι τρελοί μας ήρωες .. που δεν μασάνε και ούτε φοβούνται τα αφεντικά αυτού του σιχαμερού κόσμου .. Μετέτρεψαν ένα από τα μεγαλύτερα οχηματαγωγά του κόσμου που ανήκει σ ένα από τους πλουσιότερους σιωνιστές επιχειρηματίες στον γνωστό Rami Ungar σε καφενείο για ναργιλέ με φόντο τη παλαιστινιακή σημαία.

Ποιος είναι ο Rami Ungar; εκτός ότι είναι πολύ πλούσιος υπήρξε αξιωματικός στο στρατό του Σιωνισμού που κατέλαβε την Παλαιστίνη και είναι κολλητός φίλος με τον σημερινό υπουργό πολέμων Yoav Gallant.. και συνεργάζεται με τη Μοσάντ που τον βοηθάει με τις εμπορικές τους κόντρες με άλλους ομίλους και επιχειρηματίες με τους γνωστούς εκβιασμούς και τρομοκρατία και απειλές και για αντάλλαγμα δίνει απλόχερα τα δολάρια στους πολιτικούς και διευθυντές και αξιωματικούς του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών.

Τώρα το οχηματαγωγό θα μένει είπαν οι Υεμενίτες στη Υεμένη και απαγορεύσουν πια κάθε πλοίο που συνεργάζεται με το κράτος και τα συμφέροντα των σιωνιστών να περνά από την Ερυθρά Θάλασσα .. μέχρι να σταματήσει ο Σιωνισμός την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ εναντίον των Παλαιστινίων στην κατεχόμενη Παλαιστίνη …

3 Δεκεμβρίου στις 9:35 μ.μ.  ·

Οι Αντάρτες του Λιβάνου πήραν πάλι τα βουνά και άρχισαν από χθες τις επιθέσεις εναντίον των στρατιωτικών βάσεων των δυνάμεων κατοχής της Παλαιστίνης στα βόρεια σύνορα .. Σήμερα ειδικά έπληξαν με κατευθυνόμενο βλήμα στρατιωτικό όχημα μεταφοράς προσωπικού με αποτέλεσμα πολλοί στρατιώτες του Σιωνισμού να σκοτωθεί και να τραυματιστούν ..

Το βίντεο είναι από χθεσινές επιθέσεις των Λιβανέζων Ανταρτών.. που ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες με πλήγματα από πολυεκτοξευτή ρουκετών εναντίον στρατιωτικής βάσης και σε επόμενο πλάνα εναντίον φυλακίων και χώρων διαμονής στρατιωτών ..

 

5 Δεκεμβρίου στις 8:50 π.μ.  ·

Και επειδή κάποιοι φίλοι εδώ μου έκαναν κριτική χθες και σήμερα γιατί δεν ανεβάζω βίντεο που δείχνουν Αντάρτες της παλαιστινιακής αριστεράς που μάχονται το στρατό των εισβολέων σιωνιστών στη Λωρίδα της Γάζας, τους είπα πως έχουν απόλυτα δίκιο και ότι παράλειψη μου .. και είναι λάθος στο επικοινωνιακό αυτό θέμα, αλλά το έχω τονίσει πολλές φορές ότι τον απελευθερωτικό και αντιστασιακό αγώνα το δίνουν όλες οι ένοπλες οργανώσεις του παλαιστινιακού κινήματος και προσπαθούσα όσο το δυνατόν να δώσω το ευρύτερο πλαίσιο..

Το Λαϊκό Μέτωπο και το Δημοκρατικό Μέτωπο πραγματικά δίνουν σκληρές αντικατοχικές μάχες και πραγματικά με τις επιθέσεις τους με όλμους και ρουκέτες κατά στρατιωτικών και αποικιοκρατικών δομών του κράτους του Σιωνισμού έχουν προκαλέσει ζημιές σε πολλές μονάδες και φυλάκια του στρατού του εντός και εκτός Λωρίδας της Γάζας ,..

 

6 Δεκεμβρίου στις 10:31 μ.μ.  ·

Στη συνοικία των Θαρραλέων της Γάζας..

Βίντεο-μου αφαίρεσαν το πρωτότυπο βίντεο, και αναρτώ το βίντεο όπως μεταδόθηκε πριν λίγο από το Αλ-Τζαζίρα. Βίντεο που καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να περιοριστεί η διάδοση του γιατί δείχνει καμένα στρατιωτικά οχήματα του στρατού των εισβολέων σιωνιστών, στο πρώτο τετράγωνο της συνοικίας Al-Shuja’iyya που θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες γειτονιές στην πόλη της Γάζας, στην οποία ζουν πάνω από 100.000 άνθρωποι. Βίντεο με στρατιωτικές απώλειες που προκαλούν οι Αντάρτες είναι καταστροφικές για την εικόνα του στρατού του Σιωνισμού. Αυτός ο στρατός που βομβαρδίζει ανελέητα ό,τι κινείται και αναπνέει στη Λωρίδα της Γάζας εδώ και δυο μήνες δεν έχει καταφέρει την σπάσει ούτε τις πρώτες γραμμές άμυνας που έχουν στήσει οι Παλαιστίνιοι Αντάρτες στις αστικές περιοχές .. και δεν έχει καταφέρει παρά αποτυχίες σε χερσαίο επίπεδο.. και μόνο παίζει με επικοινωνιακά βίντεο να παρουσιάζει για εσωτερική κατανάλωση στο εσωτερικό ψηφοφόρους και τηλεθεατές, ότι κάτι έκανε .. όπως αυτό με το πιο ηλίθιο πραγματικά σόου με “πλημμύρισε τα τούνελ” .. που το τρώνε τα χάπατα δημοσιογράφοι στην Ελλάδα .. λέμε η 108η θέση της “”Δημοσιογραφίας”” στην Ελλάδα είναι πάλι καλή .. το χρόνο θα πάει ακόμα πιο κάτω .. είπαμε ο Εθνικισμός και ο Ρατσισμός πάντα οδηγεί τα ΜΜΕ στο πάτο της σκέψης και της ηθικής και της Δημοσιογραφίας..

https://twitter.com/i/status/1732456731022676435

Η συνοικίας Βρίσκεται ακριβώς ανατολικά της πόλης της Γάζας και χωρίζεται σε Νότια Shuja’iyya και βόρεια Shuja’iyya και έγινε ο μεγαλύτερος φόβος του στρατού του Σιωνισμού σε όλες τις 5 χερσαίες επιχειρήσεις που έκανε στους τελευταίους 5 πολέμους εναντίον της Λωρίδας της Γάζας και ειδικά μετά από από εκείνη την ενέδρα που έστησαν τη Κυριακή στις 20/7/2014 οι Αντάρτες της συνοικίας σε κομβόι στρατιωτικών οχημάτων που είχαν εισβάλει .. από την συμπλοκή που κράτησε περίπου μια ώρα οι δυνάμεις των εισβολέων έχασαν δυο οχήματα μεταφοράς προσωπικού και ένα τανκς Μερκάβα .. και πολλούς στρατιώτες έπεσαν νεκροί και τραυματίες .. εξέλιξη που ανάγκασαν το κομβόι να υποχωρήσει έξω από τη Λωρίδα της Γάζας.

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση συνεχίζει να δίνει σκληρές μάχες ακόμα στις πρώτες γραμμές άμυνας στην μεγάλες πόλεις της Λωρίδας της Γάζας .. από το Βορά ως το Νότο .. Το μεγαλύτερο κομμάτι της στρατιωτικής παρουσίας του στρατού των εισβολέων εξακολουθεί να υπάρχει και να κινείται εντός των νεκρών ζωνών που περιτυλίγουν την Λωρίδα της Γάζας και πάνω από το 80% των αστικών περιοχών της Λωρίδας της Γάζας εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια των Παλαιστινίων Ανταρτών..

Η συνοικία λένε πήρε το όνομα της από έναν κουρδικής καταγωγής αξιωματικό του στρατού του Σαλαντίν, που ονομαζόταν Shuja Αl-Din Othman Αl-Kurdi-το όνομα του σημαίνει Θαρραλέος-που κατατρόπωσε τους Σταυροφόρους σε μια από τις μάχες της Χατίν.

Χθες 5/12/2023 η Παλαιστινιακή Αντίσταση έπληξε 12 στρατιωτικά οχήματα του στρατού των σιωνιστών εισβολέων, 9 τανκς, 5 APC και μία στρατιωτική μπουλντόζα D9 σε διάφορες ζώνες μάχης εντός της Λωρίδας της Γάζας:

εξουδετερώθηκε με χρήση αντιαρματικού πύραυλο τύπου Yassin-105 ένα θωρακισμένο στρατιωτικό όχημα τύπου «Puma», ενώ προσπαθούσε να διεισδύσει ανατολικά της Beit Lahia.

Χτυπήθηκε με αντιαρματικό πύραυλο τανκ, που συνοδευόταν με ομάδα πεζών στρατιωτών στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, προκαλώντας μεγάλες απώλειες μεταξύ των στρατιωτών.

Αντάρτες έπληξαν με μπαράζ ρουκετών ομάδα στρατιωτών που είχαν συγκεντρωθεί στην συνοικία “Majin”.

Αντάρτες βομβάρδισαν με όλμους θέση όπου είχαν συγκεντρωθεί σιωνιστές στρατιώτες νότια της πόλης της Γάζας.

ένοπλη συμπλοκή με τις σιωνιστικές δυνάμεις κοντά στο Sheikh Radwan.

Ένοπλη συμπλοκή με σιωνιστική δύναμη στην περιοχή al-Falouja.

ενεργοποιήθηκε βόμβα πλαγιάς στόχευσης εναντίον ομάδα σιωνιστών στρατιωτών ειδική σιωνιστική δύναμη με εκρηκτικά και τελείωσε τις υπόλοιπες δυνάμεις με πολυβόλα στην περιοχή al-Falouja, στη βόρεια Γάζα.

Οι Αντάρτες της Μπέτ Χανούν ενεργοποίησαν συσκευή γεμάτη με εκρηκτικά που είχαν τοποθετήσει σε ένα βομβαρδισμένο κτήριο μόλις εισήλθε σ αυτό μια ομάδα σιωνιστών εισβολέων αναζητώντας ανοίγματα τούνελ

Στην ίδια πόλη τη Μπέτ Χανούν άλλη ομάδα Ανταρών ανατίναξε βόμβα που είχε τοποθετήσει σ έν αάλλο σπίτι στο οποίο μπήκαν οι σιωνστές εισβολείς πάλι προς αναζήτηση ανοίγματος τούνελ.

Οι Αντάρτες σε μια άλλη πόλη στη βόρεια Γάζας στη Beit Lahia έπληξαν με με οβίδα “TBG” ομάδα σιωνιστών στρατιωτών που βρισκόταν έξω από ένα σπίτι.

  • Μια άλλη ομάδα Ανταρτών έδωσε σκληρή μάχη πρόσωπο με πρόσωπο σε ένα άλλο σημείο στη Μπέτ Χανούν με μια στρατιωτική περιπολία χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό χειροβομβίδων και πολυβόλων, προκαλώντας μεγάλες απώλειες μεταξύ των στρατιωτών.

 

7 Δεκεμβρίου στις 8:31 π.μ.  ·

Καλημέρα Γάζα των Ανταρτών …

Κομβόι τα ασθενοφόρα που μεταφέρουν τους νεκρούς και τραυματίες του στρατού του Σιωνισμού από τη Γάζα..

Προχθές όταν άκουσα τι δήλωσε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ Ερζί Χαλέβι.. ότι “αντιμετωπίσουμε πολύ σκληρό αντίπαλο και πληρώνουμε βαρύ και ακριβό τίμημα στον πόλεμο αυτό ..”

Πρώτα σκέφτηκα ότι σίγουρα κάτι πολύ “οδυνηρό” συμβαίνει στο στρατό του στις μάχες μέσα στη Λωρίδα της Γάζας και, πως έχουν μεγάλες απώλειες οι δυνάμεις των Σιωνισμού μέσα στη Λωρίδα της Γάζας. Και μετά θυμήθηκα εκείνο το βίντεο που ανέβασε η Παλαιστινιακή Αντίσταση που έδειξε πως τελικά οι Αντάρτες παρακολουθούσαν το στρατό των εισβολέων και μάλιστα πό πολύ μικρή απόσταση.. παρακολουθούσαν από κοντά τις σκηνές των στρατιωτών του Σιωνισμού που είχαν στρατοπεδεύσει στο κεντρικό τομέας της Λωρίδας της Γάζας.

Και αμέσως μετά θυμήθηκα τη δήλωση που έκανε πριν τρεις εβδομάδες στην οποία έλεγε ό “Κοντεύουμε να εξαλείψουμε τη Χαμάς”.. Βέβαια τα ελληνικά ΜΜΕ έδωσαν αυτό το βαρύγδουπο τίτλο στην δήλωση ενώ ο Ερζί Χαλέβι δεν εννοούσε την εξάλειψη της Χαμάς σε όλη την Λωρίδα της Γάζας αλλά στο βόρειο τμήματα .. κάτι που ούτε ακόμα το έχει καταφέρει ούτε κατά 2%, καθώς την πιο σκληρή Αντίσταση ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζει ο στρατός των εισβολέων στο βόρειο τμήμα της Γάζας που ως γνωστόν δεν αποτελεί για την Παλαιστινιακή Αντίσταση την πιο σκληρή γραμμή άμυνας λόγω της ιδιομορφίας των εδαφών της και το μεγάλο εδαφικό κενό μεταξύ των συνόρων της με τα σύνορα του κράτους του Σιωνισμού. και σήμερα βγαίνει το βίντεο αυτό που δείχνει ολόκληρο κομβόι με ασθενοφόρα να περιμένουν έξω από τη Λωρίδα της Γάζας για να μεταφέρουν νεκρούς και τραυματίες στρατιώτες του στρατού των εισβολέων σιωνιστών ..

Και επειδή ο Σιωνισμός είναι η άλλη όψη του Ναζισμού και ακολουθεί πιστά τις μεθόδους είναι σίγουρα πια και αποδεδειγμένα δεκαετίες τώρα, πως μετά από κάθε σοβαρή στρατιωτική απώλεια ξεσπάνε με σκληρά αντίποινα εναντίον των αμάχων και ειδικά ο Σιωνισμός υπερέχει τον Ναζισμό στη δολοφονία γυναικών και παιδιών ..

Και όπως δήλωσε ο Αμερικανός Γερουσιαστής Van Hollen: “Η Γάζα έχει 10 φορές περισσότερους θανάτους παιδιών μέσα σε δυο μήνες από όσα παιδιά σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια σχεδόν δύο ετών πολέμου στην Ουκρανία. Και όχι μόνο αυτό αλλά οι βόμβες που σκοτώνουν τα παιδιά της Γάζας είναι αμερικανικής κατασκευής βόμβες που εμείς πληρώσαμε την αγορά τους.. εμείς οι Αμερικανοί πολίτες”.

 

7 Δεκεμβρίου στις 9:22 μ.μ.  ·

Πως πιστεύετε ότι απαντάει ο στρατός του Σιωνισμού όταν οι Αντάρτες της Υεμένης καταλαμβάνουν και χτυπάνε στην Ερυθρά Θάλασσα εμπορικά πλοία που γεμίζουν με δολάρια το ταμείο του στρατού που διαπράττει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ εναντίον των Παλαιστινίων;;; Βομβαρδίζει νοσοκομείο που έχει το όνομα “Χαρούμενη Υεμένη” στο καταυλισμό Παλαιστινίων προσφύγων Τζαμπάλια στη Λωρίδα της Γάζας..

Οι Αντάρτες της Υεμένης κάνουν ενέργειες εμπράκτης αλληλεγγύης στον αγώνα των Παλαιστινίων προσπαθώντας να σταματήσουν την πολεμική μηχανή του Σιωνισμού που έχει βάλει εμπρός για να εφαρμόζει το σχέδιο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Παλαιστινίων .. κάνουν ενέργειες και καλούν το στρατό του Σιωνισμού να σταματήσει τον πόλεμο κατά της Λωρίδας της Γάζας..

Πάμε να δούμε κάτι άλλο που ο στρατός του Σιωνισμού προσπαθεί να πετύχει στα πλαίσια του σχεδίου ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που έχει προμελετήσει και προσχεδιάζει εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια να εφαρμόζει εδώ και δυο δεκαετίες εναντίον του Παλαιστινιακού λαού στην Λωρίδα της Γάζας, βάζοντας όμως άλλους στόχους αντίποινα σε οποιοδήποτε τολμήσει και επιχειρήσει να σταματήσει το σχέδιο της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

Για παράδειγμα πως απαντάει αυτός στρατός του Σιωνισμού στη δημοσιογραφική κάλυψη των γεγονότων στη Γάζα και την αποκάλυψη των σχεδίων ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, που κάνει το κανάλι του Κατάρ το Αλ-Τζαζίρα;; .. μα με τι άλλο βομβαρδίζοντας σπίτια των εργαζομένων στο κανάλι και δολοφονώντας τις οικογένειες ανταποκριτών του και ανατινάζοντας τις πολυκατοικίες, που έχει χτίσει το Κατάρ στη Λωρίδα της Γάζας για να στεγάσουν οικογένειες θυμάτων των άλλων 4 πολέμων του Σιωνισμού εναντίον του λαού της Λωρίδας της Γάζας .. και τι άλλα κάνει .. ανατινάζει το δικαστικό μέγαρο της Λωρίδας της Γάζας που χτίστηκε με χρηματοδότηση από το Κατάρ .. Το Κατάρ που μεσολάβησε για να αφεθούν ελεύθεροι 100 άποικοι του κράτους του Σιωνισμού που είχε αιχμαλωτίσει η Παλαιστινιακή Αντίσταση με αντάλλαγμα την απελευθέρωση Παλαιστινίων αιχμαλώτων στις φυλακές του Σιωνισμού στην κατεχόμενη Παλαιστίνη.

Και πως απάντησε ο στρατός του Σιωνισμού στον πρόεδρο της Ινδονησίας όταν μπροστά στον πρόεδρο των ΗΠΑ καταδίκασε τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττει ο στρατός του Σιωνισμού στη Λωρίδα της Γάζας ;; βομβαρδίζοντας βέβαια το νοσοκομείο της Ινδονησίας στη Γάζα.

Πως νομίζετε ότι απάντησε αυτός ο στρατός του Σιωνισμού στις δηλώσεις του Τούρκου πρόεδρου Ερντογάν που χαρακτήρισε το κράτος κατοχής της Παλαιστίνης ως κράτος-τρομοκράτης .. μα με τι άλλο βομβαρδίζοντας το αντικαρκινικό τουρκικό νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας ..

Πως νομίζετε ότι απάντησε ο στρατός του Σιωνισμού όταν η ιορδανική κυβέρνηση σκεφτόταν ακόμα να πάρει απόφαση για αναστείλει τη υπογραφή της Συμφωνίας ανταλλαγή φυσικού αερίου με νερό .. μα με τι άλλο βομβαρδίζοντας το Jordanian Field Hospital στη Λωρίδα της Γάζας.

 

7 Δεκεμβρίου στις 10:59 μ.μ.  ·

Το βίντεο που βλέπετε να σχολιάζουν στο κανάλι-13 έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ όχι μόνο σε μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας στο κράτος κατοχής της Παλαιστίνης αλλά και στα ΜΜΕ του. Και δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που χρόνια ασχολούνται με θέματα του στρατού κατοχής που λένε ότι τελικά στη Λωρίδα της Γάζας δεν ψάχνουμε εμείς τους Αντάρτες αλλά αυτοί μας ψάχνουν και μας βρίσκουν και μας κινηματογραφούν από κοντινή απόσταση εκεί που μόλις είχαμε σκάψει και καθαρίσει το έδαφος για να στήσουμε τις σκηνές των στρατιωτών και αξιωματικών.

Το συγκεκριμένο βίντεο ο αναλυτής λέει ότι τραβήχτηκε στο χωριό Juhr al-Dik και είναι το πρώτο χωριό, που συναντάει πάντα κάθε φορά που εισβάλει ο στρατός του Σιωνισμού στη Λωρίδα της Γάζας και βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας. Και απορεί πως είναι δυνατόν να έχουν σκάψει και καθαρίσει το σημείο και να μας βγαίνει από το έδαφος και να μας παρακολουθούν και να κάνουν τόσο κοντινά πλάνα .. και αποκαλύπτει ότι και αυτό το βίντεο εξηγεί γιατί έχουν πολλούς νεκρούς στρατιώτες στη Λωρίδα της Γάζας….

Εδώ και μέρες ανακοινώνονται βέβαια με το σταγονόμετρο τα ονόματα και τους βαθμούς των νεκρών στις μάχες της Γάζας .. μεταξύ των νεκρών είναι πολλά υψηλόβαθμα στελέχη όπως και παιδιά υψηλόβαθμων αξιωματικών μεταξύ αυτών και γιός Gadi Eisenkot πρώην αρχηγού στρατού κατοχής της Παλαιστίνης και στενός συνεργάτης του σημερινού υπουργού πολέμου και μέλος του επιτελείου πολέμου που έχει σχηματιστεί για να εκτελέσει το σχέδιο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης..

https://www.timesofisrael.com/…/idf-announces-deaths…/

 

8 Δεκεμβρίου στις 10:17 μ.μ.  ·

Ποιός είναι αυτός που οδύρεται, για την απώλεια του γιού του που εξουδετερώθηκε στη βόρεια Γάζας;;

Είναι ο Ναζιστής σιωνιστής και ο εμπνευστής του “Δόγματος Αλ-Ντάχιε” είναι ο στρατηγός Gadi Eizenkot, που ήταν 21ος Αρχηγός του στρατού του Σιωνισμού στην κατεχόμενη Παλαιστίνη.

Το δόγμα του λέγεται “Dahiya doctrine”, που συνοψίζεται στην εξής λογική “ισοπέδωση κάθε χωριό και αστική και πολιτική και θεσμική και δημόσια δομή του αντιπάλου”. Πρακτικά σημαίνει, όπως εφαρμόστηκε σε μεγάλο βαθμό στο Λίβανο το 2006 και σε απόλυτο βαθμό τώρα στη Λωρίδα της Γάζας, ..ισοπεδώνεται ολοκληρωτικά και καθίσταται μη λειτουργικό και μη βιώσιμο κάθε τι είναι χρήσιμο και αποτελεί ανάγκη για τον πληθυσμό της Λωρίδας της Γάζας.. δηλαδή νοσοκομεία, πανεπιστήμια, σχολές, ιατρικά κέντρα, δημαρχεία, δικαστήρια μονάδες ηλεκτρικής ενέργειας και ύδρευσης, πολιτικά αεροδρόμια, Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλεια, εκκλησίες, τζαμιά ξενοδοχεία, αθλητικά γήπεδα.. κλπ

Ισοπέδωση οτιδήποτε υπάρχει και λειτουργεί στις περιοχές των αντιπάλων. Είναι ο εμπνευστής του Δόγματος πως όλοι όσοι μένουν σε ένα χώρο είτε πόλη ή χωριό ή στηρίζουν τον αρχηγό ή το κόμμα του αντιπάλου είναι οι ίδιοι ο ίδιος ο αντίπαλος .. έλεγε για παράδειγμα ότι όλοι οι κάτοικοι της “Ντάχιε” στη Βηρυτό όπου ζουν οι σιίτες όλοι ο καθένας τους δηλαδή Νασράλα .. και πως όλοι οι κάτοικοι της Γάζας είναι Αλ-Σενουάρ .. είναι ο Ναζιστής σιωνιστής στρατηγός.

Πίστευε πως το Δόγμα αυτό θα κάνει τον αντίπαλο να γονατίζει και να χάσει την κοινωνική και λαϊκή αποδοχή και όσους περισσότερους ανθρώπους δολοφονηθούν από το στρατό του Σιωνισμού τόσο πιο πολύ οι αντάρτες απομονώνονται από το περιβάλλον που τους προστατεύει .. Όταν το εφάρμοσε στο πόλεμο του 2006 στο Λίβανο είχε ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα η Χέζμπολλάχ απέκτησε μεγαλύτερη πολιτική επιρροή και ισχυροποιήθηκε όχι μόνο στην κοινότητα των σιιτών αλλά στις άλλες κοινότητες του Λιβάνου .. και καθιερώθηκε ως δύναμη αντίσταση στο Λίβανο και έγινε ουσιαστικά ο “εθνικός στρατός” του Λιβάνου .. Όσο μελάνι χύθηκε και προπαγάνδα διαδόθηκε διεθνώς και όσα ασφυκτικά και οικονομικά και πολιτικά μέτρα πάρθηκαν για να αποκλειστεί και να απομονωθεί και να δαιμονοποιηθεί πήγαν χαμένα .. γιατί η Χέζμποαλλάχ νίκησε το στρατό του Σιωνισμού όχι μια φορά αλλά δυο φορές η πρώτη το 2000 όταν τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το Λίβανο με την ουρά στα σκέλη του.. και τη δεύτερη το 2006 όταν κατέστρεψε και διέλυσε στα πρώτα τετράγωνα του Λιβάνου τα πανίσχυρα τανκ Μερκάβα.

Τον κάλεσε ξανά ο Νετανιάχου για να εφαρμόζει πάλι το Δόγμα του στην Λωρίδα της Γάζας .. αυτό το κομμάτι γης που είναι μικρότερο σε έκταση από την Άνδρο.

Εδώ και 62 μέρες βομβαρδίζει ανελέητα στα πλαίσια του Προμελετημένου δεκαετίες Σχεδίου ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, τη Λωρίδα της Γάζας και χωρίς να δίνει δεκάρα τσακιστή για την πρωτοφανή διεθνή κατακραυγή, που όμοιο της δεν γνώριζε ο κόσμος για όλους τους πολέμους που έγιναν τα τελευταία 80 χρόνια … και όχι μόνο αυτό πολεμάει λυσσαλέα ακόμα τις αθόρυβες και χαμηλών τόνων “κριτικές”, “ενστάσεις” και “συστάσεις”, που έρχονται από συμμαχικά κράτη και φιλικά προσκείμενα πολιτικά κόμματα, να σεβαστεί την ηθική των πολέμων και τους κανόνες των πολέμων και τους διεθνείς συμφωνίες και συνθήκες που καθορίζουν την διεξαγωγή των πολέμων…

Κλαίει τώρα αυτός ο Ναζιστής για την απώλεια του γιού που τον έκανε σαν τα μούτρα του, τον έκανε δολοφόνος παιδιών και γυναικών .. πιστεύοντας πως θα έχει επιτυχία το Δόγμα του στη μικρή Λωρίδα της Γάζας .. οι εθνικιστικές και θρησκευτικές αυταπάτες και οι στρατιωτικές αλαζονείες και οι ιδεολογικές υπεροψίες πληρώνονται ακριβά πολύ ακριβά ..

Σας είπαν πολλοί ότι η Γάζα θα σας στοιχίσει πέρα από αυτό που είχατε ποτέ φανταστεί .. και ο κόσμος έχει καταλάβει πως όσο περισσότερη βαρβαρότητα και εγκληματικότητα εφαρμόζετε στη Λωρίδα της Γάζας τόσο αποκαλύπτετε το μέγεθος της στρατιωτικής σας αποτυχία..

 

8 Δεκεμβρίου στις 11:56 μ.μ.  ·

Την ώρα που ο στρατός του Σιωνισμού παίζει με διάφορα επικοινωνιακά τερτίπια για να σώσει την εικόνα του εντός της στρατιωτικοποιημένη του κοινωνία.. μια εικόνα που την θαμπώνουν και την ραγίζουν οι “δυσάρεστες” ειδήσεις που από τα μέτωπα της Λωρίδας της Γάζας .. Οι Αντάρτες της Ελεύθερης Παλαιστίνης συνεχίζουν σε όλα τα μέτωπα και σε κάθε γειτονιά και δρόμο να δίνουν μάχες από το σημείο ΜΗΔΕΝ με τις δυνάμεις των εισβολέων σιωνιστών..

Τους έρχονται μέσα από τα χαλάσματα των σπιτιών και δομών που είχαν βομβαρδίσει και ισοπεδώσει .. τους παρακολουθούν στενό στενό ..δρόμο δρόμο και τους επιτίθενται αιφνιδιαστικά και τους πλήττουν από μικρή απόσταση προκαλώντας τους μεγάλες απώλειες .. ..

Οι Αντάρτες της Γάζας όπως έκαναν τον στρατό του πιο αδίστακτου δολοφόνου στρατηγού, του Σαρόν να αποχωρήσει από τη Λωρίδα της Γάζας το 2005 και να μαζέψει τους στρατιώτες του και τις βάσεις τους και τους αποίκους του από τη Λωρίδα της Γάζας έτσι θα τον αναγκάσουν και τώρα .. προκαλώντας του ακόμα μεγαλύτερες απώλειες .. και νεκρούς και τραυματίες ..

Πολλοί στρατοί και στρατοί υπερδυνάμεων ισχυρότερων από το στρατό του Σιωνισμού είχαν εισβάλει και καταλάβει χώρες και χώρες αλλά αναγκάστηκαν μετά από σκληρές ένοπλες αντιστάσεις των λαών στα κατεχόμενα εδάφη να αποχωρήσουν και να αναγνωρίσουν την ήττα τους είτε δημοσίως είτε κρυφά .. … Η ήττα του Σιωνισμού θα γραφτεί σε κάθε δρόμο και γειτονιά στη Γάζα …

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Θάνατος στο Σιωνισμού..

 

12 Δεκεμβρίου στις 8:48 μ.μ.  ·

11/12/2023 Η Ημέρα που συνέτριψαν οι Αντάρτες της Γάζας τα τανκς του Σιωνισμού …

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση πλήττει και διαλύει με αντιαρματικά κατασκευής Γάζας τα υπερσύγχρονα τανκς του Σιωνισμού και τα οχήματα μεταφοράς προσωπικού του, σε κάθε γωνιά και δρόμο και συνοικία στη Λωρίδα της Γάζας.. τα παρακολουθούν βήμα βήμα δρόμο δρόμο από όπου εισβάλουν οι σιωνιστές εγκληματίες πολέμου .. Και οι Αντάρτες βρίσκουν μέσα από τα χαλάσματα των βομβαρδισμένων και ισοπεδωμένων σπιτιών, τις κατάλληλες γωνίες για να σημαδεύουν τα τρωτά σημεία των αρμάτων και οχημάτων.

Κάθε μέρα δεκάδες πια οι στρατιώτες που εξουδετερώνονται είτε βρίσκονται μέσα στα στρατιωτικά οχήματα είτε τα συνοδεύουν. Τα ασθενοφόρα ελικόπτερα του στρατού του Σιωνισμού όλη τη μέρα προσγειώνονται άδεια και απογειώνονται γεμάτα νεκρούς και σοβαρά τραυματίες, από τις μάχες στις νεκρές ζώνες γύρω από τη Γάζα.

Τα βίντεο των οργανώσεων του απελευθερωτικού αγώνα γεμίζουν τα διαδίκτυο και τα κανάλια στον αραβικό κόσμο .. αλλά οι μηχανισμοί λογοκρισίας που έστησαν τα κράτη συνένοχα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ τα κρύβουν και περιορίζουν στο ελάχιστο την ροή τους και τα διάδοση τους.

Γιατί δεν θέλουν να υποστεί ζημιά η εικόνα του εισβολέα και καταχτητή στρατού του Σιωνισμού.. δεν θέλουν να μεταδοθούν αποδείξεις ότι χάνει μάχες και μάλιστα με μεγάλες απώλειες στα πεδία των χερσαίων μαχών από τους Αντάρτες της Λωρίδας της Γάζας.

 

12 Δεκεμβρίου στις 11:58 μ.μ.  ·

Η Ιστορία θα γράψει πως η 11η του Δεκεμβρίου του 2023 ήταν η Μέρα που οι Αντάρτες της Γάζας συνέτριψαν τα τανκς του Σιωνισμού στη Γάζα

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης του Δεκέμβριου σε πολλά μέτωπα μέσα στη Λωρίδα της Γάζας..δεκάδες ομάδες Παλαιστινίων Ανταρτών εξαπέλυσαν μια καλά οργανωμένα και καλά συντονισμένα επίθεση εναντίον των τανκς των εισβολέων σε πολλά σημεία όπου έχουν διεισδύσει και “στρατοπεδεύσει” .. από το Μπέτ Χανούν, τη Τζαμπάλια, Μπέτ Λάχια, Αλ-Σατζαγία, Χαν Γιούνις, Σέχ Ραντουάν … Ο στρατός των εισβολέων σιωνιστών πιάστηκε ξανά στον ύπνο και δεν περίμενε τόση μαζική και συντονισμένη αντεπίθεση των Ανταρτών της Παλαιστινιακής Αντίστασης..

Οι μεγάλες απώλειες στις τάξεις του στρατού του Σιωνισμού ανάγκασε τον υπουργό πολέμων του κράτους των εγκληματιών πολέμου να δηλώνει ότι τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να ξεκινήσουμε ξανά διαπραγματεύσεις για προσωρινή εκεχειρία ..

Κάποιες νοσοκομειακές πηγές μέσα από το κράτος κατοχής της Παλαιστίνης ανέφεραν ότι ο αριθμός των νεκρών και τραυματιών είναι πολύ μεγάλος για μια μέρα ..

Και σύμφωνα με κάποιες δορυφορικές εικόνες που έδειξαν αραβικά δορυφορικά κανάλια όπως το Αλ-Τζαζίρα, υπάρχει ένας μικρός αριθμός στρατιωτικών οχημάτων του σιωνιστικού στρατού “εγκλωβισμένα” σε δυο συνοικίες κοντά στο καταυλισμό προσφύγων Τζαμπάλια στη βόρεια Γάζα και στη Σατζαγία .. που όλη τη ώρα επιτηρούνται από εναέρια μέσα ..

 

13 Δεκεμβρίου στις 9:22 μ.μ.  ·

Ο στρατός του Σιωνισμού είχε μετατρέψει ένα ακόμα σχολείο σε αρχηγείο του στη συνοικία των Θαρραλέων στη Αλ-Σατζαγία..

Σε μια καλά οργανωμένη ενέδρα των Ανταρτών της Γάζας εξουδετερώθηκαν 8 υψηλόβαθμοι αξιωματικοί του στρατού του Σιωνισμού που έχει εισβάλει στην Λωρίδα της Γάζας, και άλλοι 8 στρατιώτες του ιδίου τάγματος, μεταξύ αυτών που εξουδετερώθηκαν είναι ο αντισυνταγματάρχης Tomer Grinberg του 13ου τάγματος της Ταξιαρχίας Golani, ο οποίος είχε δηλώσει μέσα στο έδαφος της Γάζας ότι ήρθε με το τάγμα του για να πάρει εκδίκηση για την ταπεινωτική ήττα το 2014 που υπέστη το τάγμα του, όταν οι Αντάρτες της Γάζας στη ίδια συνοικία σε μια άλλη ενέδρα εξουδετέρωσαν τότε μεγάλο αριθμό στρατιωτών στρατιωτών, δήλωσε μάλιστα και δημοσίως στο δεύτερο βίντεο ότι αυτή τη φορά το τάγματα του ήρθε καλύτερα προετοιμασμένο για να σκοτώσει περισσότερους Παλαιστινίους μαχητές, και τελικά οι Παλαιστίνιοι μαχητές εξουδετέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος του τάγματα του σε μια καλό στημένη ενέδρα πάλι στην συνοικία Αλ-Σατζαγία. Το τάγμα του είχε μεγάλες απώλειες νεκρούς και τραυματίες και μάλιστα πολύ σοβαρά τραυματίες που μεταφέρθηκαν οι περισσότεροι με ελικόπτερα.

Στην ενέδρα αυτή εξουδετερώθηκαν οι εξής:

Ο Αντισυνταγματάρχης Tomer Grinberg, ο διοικητής του 13ου τάγματος της ταξιαρχίας Golani.

O Ταγματάρχης Roei Meldasi, διοικητής λόχου στο 13ο τάγμα της Ταξιαρχίας Golani

Ταγματάρχης Moshe Avram Bar On, διοικητής λόχου στο 51ο τάγμα της Ταξιαρχίας Golani

Ταγματάρχης Ben Shelly, διοικητής διμοιρίας στη Μονάδα 669

O Achia Daskal, από το 51 Τάγμα της Ταξιαρχίας Golani

O Λοχαγός Liel Hayo, διοικητής διμοιρίας στο 51ο τάγμα της Ταξιαρχίας Golani

Σμηνίας της σιωνιστικής Πολεμικής Αεροπορίας. Πρώτης Τάξης Rom Hecht, της Μονάδας 669

  • Επισμηνίας της σιωνιστικής Πολεμικής Αεροπορίας. Oriya Yaakov, του 614ου τάγματος του Σώματος Μάχης Μηχανικών

17 Δεκεμβρίου

Έχετε δει στρατό στον κόσμο να πανηγυρίζει όταν ανατινάζει σχολείο προσφύγων του ΟΗΕ ;; Μόνο ο στρατός του Σιωνισμού .. το έχει σε αποκλειστικότητα ..

Πως νομίζετε απαντάει ο στρατός του Σιωνισμού στις δυνατές σφαλιάρες που δέχεται από τους Αντάρτες της Γάζας ..;; Στην Λωρίδα της Γάζας ανατινάζει σχολεία του ΟΗΕ σχολεία των προσφύγων και των ανθρώπων που βομβαρδίστηκαν τα σπίτια τους.. απαντάει στις στρατιωτικά πλήγματα που δέχεται από τους Αντάρτες .. βομβαρδίζοντας τα νοσοκομεία και τα σπίτια του άμαχου πληθυσμού ..

Δεν ξέρω αν ακόμα θυμάται κανείς στη σημερινά αυτή χώρα των εθνικιστών πολιτικών και “”δημοσιογράφων”” τσιράκια του κράτους και του στρατού Σιωνισμού.. τι έκαναν οι Ναζί κάθε φορά, που εδώ στην κατεχόμενη τότε Ελλάδα, οι Αντάρτες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ πραγματοποιούσαν πετυχημένες επιθέσεις εναντίον των τανκς και στρατιωτικά οχήματα και δομές του ναζιστικού στρατού κατοχής και εναντίον των στρατιωτών και συνεργατών του.

Ο Ναζιστής εγκληματίας πολέμου νετανιάχου είπε σε μήνυμα του στους ναζιστές σιωνιστές στρατιώτες που έχουν εισβάλει στη Λωρίδα της Γάζας :”θέλω να πολεμήσετε μέχρι το τελευταίο στρατιώτη”.. .. Το είπες και θα το έχεις .. όσοι περισσότεροι σιωνιστές στρατιώτες μπαίνουν στη Γάζα τόσο περισσότερους Αντάρτες θα βρουν μπροστά τους.. και θα σου τους γυρίσουν από τη Λωρίδα της Γάζας με φέρετρα .. Δεν θα προλαβαίνεις να πηγαίνεις σε κηδείες .. Έχει ο καιρός γυρίσματα νετανιαχου ..

Και κράτα και αυτό .. σύντομα το μέτωπο της Λωρίδας της Γάζας δεν θα είναι μόνο του .. ετοιμάσου για το τέλος σου Φασίστα σιωνιστή ..

Βίντεο από τις μάχες στη συνοικία Αλ-Ζαιτόν νότια της πόλης της Γάζας.

 

Αλήθεια έχετε δει ποτέ σας στρατό να βεβηλώνει και να σκάβει με μπουλντόζες ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ και να μετατρέπει ένα ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ σε χώρο στάθμευσης των στρατιωτικών οχημάτων του;;;; Αυτό το έργο της απόλυτης φρίκης και εγκληματικότητας το έχει κάνει ο στρατός του Σιωνισμού σε τουλάχιστον 6 ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα New York Times ..

Η Ιστορία θα γράψει σίγουρα ότι ο στρατός του Σιωνισμού πως ήταν ο καλύτερος μαθητής και διάδοχος του στρατού του Ναζισμού.

Είναι ο στρατός που έχει σε αποκλειστικότητα βομβαρδισμό ΣΧΟΛΕΙΩΝ και μάλιστα σχολείων του ΟΗΕ ..σχολεία που έχουν βρει καταφύγιο εκτοπισμένων άνθρωποι από τις πόλεις και τα χωριά τους.

Είναι ο στρατός που έχει την αποκλειστικότητα τον βομβαρδισμό στοχευμένα και προμελετημένα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ που σε συνθήκες πολέμου πρέπει να περιθάλπουν και να φροντίζουν και να προστατεύουν τους τραυματίες και τους ασθενείς ακόμα και αν αυτοί ανήκουν σε προσωπικό του εχθρού ή του εισβολέα.

Είναι ο στρατός που έχει σε αποκλειστικότητα τον βομβαρδισμό των ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.

Είναι ο στρατός που έχει σε αποκλειστικότητα την δολοφονία στοχευμένα και προμελετημένα όχι μόνο δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ αλλά και τις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ τους με ρίψη βομβών ακριβείας στα σπίτια όπου διαμένουν.

Είναι ο στρατός που έχει σε αποκλειστικότητα την δολοφονία ΠΑΙΔΙΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ.. στοχευμένα και προμελετημένα και πολλές φορές με ρίψη τυφλών αμερικανικών βομβών ..

 

19 Δεκεμβρίου

 

Ο βουλευτής της γαλλικής αριστεράς Thomas Portes ζήτησε χθες από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να προσαχθούν στη γαλλική δικαιοσύνη άτομα με γαλλική υπηκοότητα (συμπεριλαμβανομένων διπλής ιθαγένειας) που μετέχουν στις στρατιωτικές επιχειρήσεις που κάνει ο στρατός του σιωνιστικού κράτους στην Λωρίδα της Γάζας .. να προσαχθούν με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκλήματα πολέμου που διαπράττονται στη Λωρίδα της Γάζας, και ο βουλευτής της αριστεράς δεν περιορίστηκε μόνο στο θέμα της συμμετοχής στον πόλεμο μέσα στη Λωρίδα της Γάζας αλλά και σε όσους “Γάλλους πολίτες” διαμένουν σε παράνομες αποικίες εντός των κατεχομένων παλαιστινιακών εδαφών στη Δυτική Όχθη.

https://twitter.com/Portes_Thomas/status/1735997001152475415

Το μέγεθος των εγκλημάτων που διαπράττει κάθε ώρα και λεπτό ο στρατός του Σιωνισμού στην Λωρίδα της Γάζας .. οι εικόνες που συνεχώς έρχονται για τις φρικαλεότητες που διαπράττουν οι σιωνιστές εισβολείς πια δεν αφήνει σε πολλούς πολιτικούς στον Δυτικό κόσμο κανένα περιθώριο συγκάλυψης και σιωπής ..

Ο Γάλλος βουλευτής Thomas Portes είπε ότι περισσότεροι από 4.000 Ισραηλινοί στρατιώτες που συμμετέχουν στον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας είναι Γάλλοι με διπλή υπηκοότητα.

 

Τη Κυριακή 16/12/2023 πάνω από 100 χιλιάδες διαδηλωτές στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας Όσλο διαδηλώσαν για να καταδικάζουν τις σφαγές που διαπράττει ο στρατός του Σιωνισμού στην κατεχόμενη Παλαιστίνη .. Αρχή φόρμας

 

Τέλος φόρμας

\  Και πάνω από 40.000 πολίτες διαδήλωσαν τη Κυριακή στις Βρυξέλλες απαιτώντας εδώ και τώρα μόνιμη κατάπαυση του πυρός στην κατεχόμενη Παλαιστίνη..

Οι πολίτες σε όλο τον κόσμο δεν έχουν σταματήσει ούτε μια μέρα να διαδηλώνουν και να εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον αγωνιζόμενο λαό της κατεχόμενης Παλαιστίνης που αντιστέκεται στη μηχανή ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που συντονίζουν και διαχειρίζονται οι ΗΠΑ και το κράτος του Σιωνισμού.

Houston-USA

Μπάιντεν Μπάιντεν είσαι ΨΕΥΤΗΣ φωνάζουν οι πολίτες στους δρόμους της Houston, απαιτώντας κατάπαυση του πυρός τώρα ..αλλά οι Μπάιντεν και νετανιαχου παίζουν ακόμα το διπρόσωπο ρόλο τους για να έχει ο στρατός των δολοφόνων των βρεφών και μητέρων στη Λωρίδα της Γάζας, το χρόνο να τελειώσει τη “δουλειά” τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και, ας είναι μέρες Χριστουγέννων.. μέρες γέννησης του “ΘΕΙΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ”..

Το κράτος του Σιωνισμού δεν είναι τίποτα άλλο από μια μεγάλη αμερικανική στρατιωτική βάση, φυτεμένη στην Μέση Ανατολή για να εξυπηρετήσει τα μεγάλα οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα που έχουν για έδρα τους στις ΗΠΑ. Κανείς δεν αμφιβάλλει πως αν αύριο διατάξει κατάπαυση του πυρός ο Αμερικανός πρόεδρος, αυτός ο πόλεμος θα σταματήσει αμέσως .. Αλλά τα αφεντικά των πολέμων που ελέγχουν πολιτικούς και πρόεδρους δεν θέλουν να σταματήσει η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στην Παλαιστίνη .. δεν θέλουν όμως να πληρώσει βαρύ πολιτικό κόστος ο Μπάιντεν που άψογα υπηρετεί τα συμφέροντα τους στην Μέση Ανατολή και στην Ευρώπη και στην Ασία, και αυτός είναι ο λόγος που τον βάζουν να παριστάνει τον “επικριτή” και τον “διαφωνούντα” με τον εγκληματία πολέμου νετανιαχου .. και του ζητάει να μην σκοτώνει αδιακρίτως παιδιά και γυναίκες και άμαχο πληθυσμό .. αλλά ο εγκληματίας πολέμου συνεχίζει “διαφωνώντας” με τον “διαφωνούντα” να δολοφονεί αδιακρίτως παιδιά και γυναίκες και όχι μόνο δολοφονεί Παλαιστινίους πολίτες στη κατεχόμενη Δυτική Όχθη και στη Λωρίδα της Γάζας, ΑΛΛΆ δολοφονεί ακόμα δικούς του “πολίτες αιχμαλώτους” σκόπιμα και προμελετημένα.

Ο Μπάιντεν και ο νετανιαχου είναι δυο όψεις του ιδίου νομίσματος παίζει ο καθένας το ρόλο του στη σκακιέρα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που έστησαν μαζί και τώρα εφαρμόζουν μαζί ..

Παίζουν το ρόλο των “διαφωνούντων” ο ένας με τον άλλον αλλά η μηχανή πολέμου συνεχίζει να θερίζει αδιακρίτως .. και παίζουν αυτό διπρόσωπο ρόλο για να έχει ο καθένας “πρόσωπο” στο δικό του πολιτικό και διεθνές κοινό.. Βλέπεις 153 χώρες που ζήτησαν κατάπαυση του πυρός άμεσα είναι χώρες με τεράστια οικονομικά συμφέροντα και τεράστια πολιτική επιρροή και πολύ μεγάλο πληθυσμιακό μέγεθος που δεν μπορεί μια ΥΠΕΔΥΝΑΜΗ να αγνοεί .. οπότε πρέπει να λαμβάνεται υπόψη χωρίς να παρεκκλίνει από τον βασικό στόχο που δεν είναι άλλο από την ολοκλήρωση της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ εναντίον των Παλαιστινίων και των αναφαίρετων δικαιωμάτων τους σε μια ελεύθερη και ανεξάρτητη και δημοκρατική Παλαιστίνη .. που ο Σιωνισμός των δυο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ …

Σου ζητώ συγνώμη ..

που σου στέρησαν την παιδικότητα

Σου ζητώ συγνώμη

που σου γύρισαν τα κράτη τη πλάτη

Σου ζητώ συγνώμη που ο κόσμος σε πρόδωσε

Συγχώρα με .. ο πόνος σου είναι δικός μου πόνος

Όλοι είμαστε παιδιά ..

Εμένα όμως με ξυπνάει ο ήχος του ξυπνητηριού

Εσύ ξυπνάς από τον ήχο των βομβών

Εγώ σηκώνομαι από τη φωνή της μητέρας μου:

Μάχντι σήκω θα αργήσεις στο σχολείο

Εσύ σηκώνεσαι από τη κραυγή της μητέρας σου:

“Σήκω .. γρήγορα φεύγουμε”

Εγώ πλένω τα δόντια μου

και εσύ πλένεις τις πληγές σου

Εγώ σκουπίζω το πρόσωπο μου από το νερό

εσύ το σκουπίζεις από το αίμα σου

Εγώ πηγαίνω σχολείο

Εσύ πηγαίνεις στον πόλεμο

Εγώ βλέπω τις ειδήσεις

Εσύ είσαι οι ειδήσεις

Εγώ βγαίνω και φωνάζω

“Λευτεριά στην Παλαιστίνη”

Εσύ φωνάζεις δυνατά “Βοήθεια”

Είμαστε και οι δυο παιδιά

και στην ίδια ηλικία

Εγώ είμαι τυχερό

Εσύ είσαι αδικημένο

Το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω

να σου υπόσχομαι

Σου Υπόσχομαι

Κάθε μέρα θα προσεύχομαι για σένα

Σου υπόσχομαι πως θα σηκωθώ για σένα

θα υψώσω δυνατά τη φωνή μου για σένα

Σου υπόσχομαι πως δεν θα παραδοθώ

Σου υπόσχομαι πως θα γίνεις Ελεύθερος

Μέχρι να έρθει η ώρα

μην τα παρατάς μείνε δυνατό

Αγαπητέ αδερφέ μου από την Παλαιστίνη.. Γεια σου

 

Η Λωρίδα της Γάζας έχει τους δικούς της Αντάρτες των Πόλεων που υπερασπίζονται κάθε σπιθαμή στη γη των Παλαιστινίων .. στην Ελλάδα έχουμε όμως Αντάρτες των Γηπέδων που υπερασπίζονται την αξία της Αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη ..

Προχθές “βουνίσια” παιδιά ύψωσαν στο γήπεδο της Λεωφόρου σημαίες της κατεχόμενης και αντιστεκόμενης Παλαιστίνης κατά τη διάρκεια του ματς με τη Μακάμπι ..

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Θάνατος στο Σιωνισμό..

Την ώρα που ο στρατός του Σιωνισμού κάνει σόου για να αποπροσανατολίζει την δική του κοινή γνώμη για τις τεράστιες στρατιωτικές απώλειες στις μάχες με τους Παλαιστινίους Αντάρτες, σέρνοντας δημοσιογράφους για να μια “””μεγάλη””” ανακάλυψη ενός σιδερόκτιστου “τούνελ” στη πρώην βιομηχανική ζώνη, που είχε χτίσει το καθεστώς κατοχής πριν 40 χρόνια μέσα στην Λωρίδα της Γάζας και την διέλυσε το 2004 στα πλαίσια του σχεδίου αποχώρησης από τη Λωρίδα της Γάζας που ολοκληρώθηκε το 2005.. η Λιβανική Αντίσταση-Χέζμποαλλάχ συνέχιζε, όπως η Παλαιστινιακή Αντίσταση στη Λωρίδα της Γάζας, να πλήττουν διοικητικές και κατασκοπευτικές εγκαταστάσεις και οχήματα και φυλάκια του στρατού του Σιωνισμού, που κατέχει την Παλαιστίνη και εδάφη του Λιβάνου ..

Η Χαμάς έβγαλε ανακοίνωσε που έλεγε “ήρθατε αργά.. η αποστολή εξετελέσθη” ότι το τούνελ αυτό ήταν για μια χρήση για να εισέλθουν οι αντάρτες στην στρατιωτική βάση Έρεζ στις 7/10/2023 και να εξουδετερώσουν τους σιωνιστές καταχτητές στρατιώτες που βρίσκονταν εκεί μέσα και να ανατινάξουν στρατιωτικά οχήματα και να συλλάβουν στρατιώτες .. και όλα έγιναν και αφού ολοκληρώθηκε η αποστολή και γύρισαν οι Αντάρτες στις θέσεις τους στη Λωρίδα της Γάζας .. το τούνελ σφραγίστηκε και έκλεισε ..

 

Δείτε πως ρυμουλκούνται τα διαλυμένα τανκς Μερκάβα από τους δρόμους της Γάζας… στα τελευταία πλάνα που θα δείτε στο βίντεο αυτό είναι παρμένα από κινητό ενός σιωνιστή εισβολέα που εξουδετερώθηκε και κατασχέθηκε ο οπλισμός του και το κινητό του..

Την ώρα που ο στρατός του Σιωνισμού συνεχίζει να δολοφονεί στοχευμένα και προμελετημένα παιδιά και γυναίκες στην κατεχόμενη Παλαιστίνη, όπως όλα όλα είναι γραμμένα στο σχέδιο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ και ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ.. το Παλαιστινιακό Αντάρτικο συνεχίζει και κλιμακώνει την αντίσταση του, όπως όλα είναι γραμμένα στη στρατηγική στρατιωτικής και πολιτικής συντριβής του στρατού του Σιωνισμού..

Καλό είναι να σας εξηγήσουν οι ειδικοί στρατιωτικοί αναλυτές πως κατάφεραν οι Παλαιστίνιοι Αντάρτες της Γάζας να βγάλουν νοκ άουτ το υπερσύγχρονο σύστημα προστασίας τεθωρακισμένων οχημάτων Trophy που σχεδίασε και κατασκεύασε η Rafael.

Δείτε πως διαλύεται ο στρατός του Σιωνισμού στη πρώτη συνοικία της βόρειας Γάζας…

Φανταστείτε ότι αυτή η επίθεση που δείχνει το βίντεο, όπως είπαν άνθρωποι από εκείνα τα μέρα βρίσκεται πραγματικά εκεί που έγραψε στο βίντεο η Ταξιαρχία Αλ-Κασάμ κοντά στους “Πύργους Αλ-Νάντα”, οι οποίοι βρίσκονται στη συνοικία Izbat Beit Hanoun στον χάρτη με κόκκινο κύκλο .. δηλαδή οι σιωνιστές εισβολείς ακόμα τρώνε σφαλιάρες από τους Αντάρτες της Γάζας και μάλιστα με το ρωσικό αντιαρματικό Κορνέτ στη πρώτη συνοικία μέσα στη Νεκρή Ζώνη .. την οποία την έχουν ισοπεδώσει …

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *