Ας συνεχίσουμε να γράφουμε στον Αλφρέντο! Ενημέρωση από το Αντικατασταλτικό Ταμείο των Δυτικών Άλπεων (Δεκέμβριος 2023)

https://athens.indymedia.org/post/1628299/

 

ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ALFREDO!

Ένα χρόνο μετά την κινητοποίηση που συνόδευσε την απεργία πείνας, είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να γράφουμε στον σύντροφο Alfredo Cospito, που βρίσκεται ακόμη στο 41 bis στη φυλακή Μπανκάλι (Σάσαρι).

Η επίπονη (και συχνά ειλικρινά ακατανόητη και αντιφατική) δουλειά του γραφείου λογοκρισίας, μαζί με την απροσεξία που χαρακτηρίζει τις φυλακές της χώρας και την αναξιοπιστία των Ιταλικών ταχυδρομείων (ένα όργανο που αποτελεί όλο και περισσότερο αποκλειστικό προνόμιο για την επικοινωνία με τις φυλακές), κάνει την αποστολή αλληλογραφίας να συνιστάται ανεπιφύλακτα μέσω συστημάτων ανίχνευσης, όπως συστημένη αλληλογραφία (ακόμη και χωρίς απόδειξη επιστροφής). Το κουπόνι και ο κωδικός παρακολούθησης σάς επιτρέπουν να γνωρίζετε την κατάσταση της αποστολής και στη συνέχεια να αναλαμβάνετε τη γραφειοκρατική διαδικασία για την απεμπλοκή της αλληλογραφίας, δεδομένου ότι οι πράκτορες δεν κάνουν πάντα γνωστές τις παρακρατήσεις και η αλληλογραφία συχνά απλώς εξαφανίζεται.

Καλούμε λοιπόν όλους τους αλληλέγγυους να γράψουν και να στείλουν σαρώσεις ή φωτογραφίες των κουπονιών (ή σε κάθε περίπτωση των κωδικών ιχνηλασιμότητας) στο Αντικατασταλτικό Ταμείο των Δυτικών Άλπεων, το οποίο θα φροντίσει να τα συγκεντρώσει και να τα στείλει στον δικηγόρο του Alfredo ώστε να κάνει τις απαραίτητες εκκλήσεις και να ανακτήσει όσο το δυνατόν περισσότερα γράμματα.

Η αλληλεγγύη είναι μια συγκεκριμένη πράξη, δεν θα αφήσουμε ποτέ τον Alfredo μόνο στα χέρια των εκτελεστών του κράτους: ας τον πλημμυρίσουμε με στοργή με επιστολές και καρτ ποστάλ!

Η διεύθυνση που πρέπει να του γράψετε είναι:

Alfredo CospitoC. C. “G. Bacchiddu”strada provinciale 56 n. 4Località Bancali07100 Sassari

ενώ για να στείλετε τις αποδείξεις σας: cassantirepalpi@autistici.org

ΥΓ: Ο σύντροφος μπορεί να αγοράσει βιβλία μέσω της διεύθυνσης της φυλακής. Μπορείτε επομένως να του στείλετε προτάσεις ανάγνωσης, συνοδεύοντας τον τίτλο και τον συγγραφέα με τα δεδομένα που σχετίζονται με τον εκδοτικό οίκο και, εάν είναι δυνατόν, τον κωδικό ISBN.

Ενάντια σε όλες τις φυλακές!

Αντικατασταλτικό Ταμείο των Δυτικών Άλπεων

Πηγή: La Nemesi

Μετάφραση: Ευλογημένη Η Φλόγα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *