ΗΜΕΡΟΛΟΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ 19-12-2023 ΕΩΣ 19-1-2024

 

Nasim Alatras

19 Δεκεμβρίου 2023

Και πάνω από 40.000 πολίτες διαδήλωσαν τη Κυριακή στις Βρυξέλλες απαιτώντας εδώ και τώρα μόνιμη κατάπαυση του πυρός στην κατεχόμενη Παλαιστίνη..

Οι πολίτες σε όλο τον κόσμο δεν έχουν σταματήσει ούτε μια μέρα να διαδηλώνουν και να εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον αγωνιζόμενο λαό της κατεχόμενης Παλαιστίνης που αντιστέκεται στη μηχανή ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που συντονίζουν και διαχειρίζονται οι ΗΠΑ και το κράτος του Σιωνισμού.

 Video 1

19 Δεκεμβρίου 2023  ·

Houston-USA

Μπάιντεν Μπάιντεν είσαι ΨΕΥΤΗΣ φωνάζουν οι πολίτες στους δρόμους της Houston, απαιτώντας κατάπαυση του πυρός τώρα ..αλλά οι Μπάιντεν και νετανιαχου παίζουν ακόμα το διπρόσωπο ρόλο τους για να έχει ο στρατός των δολοφόνων των βρεφών και μητέρων στη Λωρίδα της Γάζας, το χρόνο να τελειώσει τη “δουλειά” τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και, ας είναι μέρες Χριστουγέννων.. μέρες γέννησης του “ΘΕΙΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ”..

Το κράτος του Σιωνισμού δεν είναι τίποτα άλλο από μια μεγάλη αμερικανική στρατιωτική βάση, φυτεμένη στην Μέση Ανατολή για να εξυπηρετήσει τα μεγάλα οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα που έχουν για έδρα τους στις ΗΠΑ. Κανείς δεν αμφιβάλλει πως αν αύριο διατάξει κατάπαυση του πυρός ο Αμερικανός πρόεδρος, αυτός ο πόλεμος θα σταματήσει αμέσως .. Αλλά τα αφεντικά των πολέμων που ελέγχουν πολιτικούς και πρόεδρους δεν θέλουν να σταματήσει η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στην Παλαιστίνη .. δεν θέλουν όμως να πληρώσει βαρύ πολιτικό κόστος ο Μπάιντεν που άψογα υπηρετεί τα συμφέροντα τους στην Μέση Ανατολή και στην Ευρώπη και στην Ασία, και αυτός είναι ο λόγος που τον βάζουν να παριστάνει τον “επικριτή” και τον “διαφωνούντα” με τον εγκληματία πολέμου νετανιαχου .. και του ζητάει να μην σκοτώνει αδιακρίτως παιδιά και γυναίκες και άμαχο πληθυσμό .. αλλά ο εγκληματίας πολέμου συνεχίζει “διαφωνώντας” με τον “διαφωνούντα” να δολοφονεί αδιακρίτως παιδιά και γυναίκες και όχι μόνο δολοφονεί Παλαιστινίους πολίτες στη κατεχόμενη Δυτική Όχθη και στη Λωρίδα της Γάζας, ΑΛΛΆ δολοφονεί ακόμα δικούς του “πολίτες αιχμαλώτους” σκόπιμα και προμελετημένα.

Ο Μπάιντεν και ο νετανιαχου είναι δυο όψεις του ιδίου νομίσματος παίζει ο καθένας το ρόλο του στη σκακιέρα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που έστησαν μαζί και τώρα εφαρμόζουν μαζί ..

Παίζουν το ρόλο των “διαφωνούντων” ο ένας με τον άλλον αλλά η μηχανή πολέμου συνεχίζει να θερίζει αδιακρίτως .. και παίζουν αυτό διπρόσωπο ρόλο για να έχει ο καθένας “πρόσωπο” στο δικό του πολιτικό και διεθνές κοινό.. Βλέπεις 153 χώρες που ζήτησαν κατάπαυση του πυρός άμεσα είναι χώρες με τεράστια οικονομικά συμφέροντα και τεράστια πολιτική επιρροή και πολύ μεγάλο πληθυσμιακό μέγεθος που δεν μπορεί μια ΥΠΕΔΥΝΑΜΗ να αγνοεί .. οπότε πρέπει να λαμβάνεται υπόψη χωρίς να παρεκκλίνει από τον βασικό στόχο που δεν είναι άλλο από την ολοκλήρωση της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ εναντίον των Παλαιστινίων και των αναφαίρετων δικαιωμάτων τους σε μια ελεύθερη και ανεξάρτητη και δημοκρατική Παλαιστίνη .. που ο Σιωνισμός των δυο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ …

 

19 Δεκεμβρίου 2023  ·

Την ώρα που ο στρατός του Σιωνισμού κάνει σόου για να αποπροσανατολίζει την δική του κοινή γνώμη για τις τεράστιες στρατιωτικές απώλειες στις μάχες με τους Παλαιστινίους Αντάρτες, σέρνοντας δημοσιογράφους για να μια “””μεγάλη””” ανακάλυψη ενός σιδερόκτιστου “τούνελ” στη πρώην βιομηχανική ζώνη, που είχε χτίσει το καθεστώς κατοχής πριν 40 χρόνια μέσα στην Λωρίδα της Γάζας και την διέλυσε το 2004 στα πλαίσια του σχεδίου αποχώρησης από τη Λωρίδα της Γάζας που ολοκληρώθηκε το 2005.. η Λιβανική Αντίσταση-Χέζμποαλλάχ συνέχιζε, όπως η Παλαιστινιακή Αντίσταση στη Λωρίδα της Γάζας, να πλήττουν διοικητικές και κατασκοπευτικές εγκαταστάσεις και οχήματα και φυλάκια του στρατού του Σιωνισμού, που κατέχει την Παλαιστίνη και εδάφη του Λιβάνου ..

Η Χαμάς έβγαλε ανακοίνωσε που έλεγε “ήρθατε αργά.. η αποστολή εξετελέσθη” ότι το τούνελ αυτό ήταν για μια χρήση για να εισέλθουν οι αντάρτες στην στρατιωτική βάση Έρεζ στις 7/10/2023 και να εξουδετερώσουν τους σιωνιστές καταχτητές στρατιώτες που βρίσκονταν εκεί μέσα και να ανατινάξουν στρατιωτικά οχήματα και να συλλάβουν στρατιώτες .. και όλα έγιναν και αφού ολοκληρώθηκε η αποστολή και γύρισαν οι Αντάρτες στις θέσεις τους στη Λωρίδα της Γάζας .. το τούνελ σφραγίστηκε και έκλεισε ..

 19 Δεκεμβρίου 2023  ·

Δείτε πως ρυμουλκούνται τα διαλυμένα τανκς Μερκάβα από τους δρόμους της Γάζας… στα τελευταία πλάνα που θα δείτε στο βίντεο αυτό είναι παρμένα από κινητό ενός σιωνιστή εισβολέα που εξουδετερώθηκε και κατασχέθηκε ο οπλισμός του και το κινητό του..

Την ώρα που ο στρατός του Σιωνισμού συνεχίζει να δολοφονεί στοχευμένα και προμελετημένα παιδιά και γυναίκες στην κατεχόμενη Παλαιστίνη, όπως όλα όλα είναι γραμμένα στο σχέδιο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ και ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ.. το Παλαιστινιακό Αντάρτικο συνεχίζει και κλιμακώνει την αντίσταση του, όπως όλα είναι γραμμένα στη στρατηγική στρατιωτικής και πολιτικής συντριβής του στρατού του Σιωνισμού..

Καλό είναι να σας εξηγήσουν οι ειδικοί στρατιωτικοί αναλυτές πως κατάφεραν οι Παλαιστίνιοι Αντάρτες της Γάζας να βγάλουν νοκ άουτ το υπερσύγχρονο σύστημα προστασίας τεθωρακισμένων οχημάτων Trophy που σχεδίασε και κατασκεύασε η Rafael.

Video 2

19 Δεκεμβρίου 2023  ·

Δείτε πως διαλύεται ο στρατός του Σιωνισμού στη πρώτη συνοικία της βόρειας Γάζας…

Φανταστείτε ότι αυτή η επίθεση που δείχνει το βίντεο, όπως είπαν άνθρωποι από εκείνα τα μέρα βρίσκεται πραγματικά εκεί που έγραψε στο βίντεο η Ταξιαρχία Αλ-Κασάμ κοντά στους “Πύργους Αλ-Νάντα”, οι οποίοι βρίσκονται στη συνοικία Izbat Beit Hanoun στον χάρτη με κόκκινο κύκλο .. δηλαδή οι σιωνιστές εισβολείς ακόμα τρώνε σφαλιάρες από τους Αντάρτες της Γάζας και μάλιστα με το ρωσικό αντιαρματικό Κορνέτ στη πρώτη συνοικία μέσα στη Νεκρή Ζώνη .. την οποία την έχουν ισοπεδώσει

Video 3..

 

21 Δεκεμβρίου 2023  ·

Σήμερα Πέμπτη 21/12/2023 στις 18:00 στα πλαίσια του Διήμερο πολιτι(στι)κών εκδηλώσεων – 8 χρόνια ΑΚΜ:

Από την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων δε θα μπορούσε να λείπει μια εκδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη. Πιο συγκεκριμένα, από τις 7 Οκτωβρίου συντελείται η γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ. Από την πρώτη κιόλας μέρα, το ελληνικό κράτος έσπευσε να δείξει τη στήριξή του στο Ισραήλ έχοντας μάλιστα ενεργή στρατιωτική και οικονομική εμπλοκή στη σφαγή, στο πλευρό του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Μέσα από αυτήν την εκδήλωση, επιχειρούμε να κάνουμε μια ιστορική αναδρομή του -εδώ και 75 χρονιά συντελούμενου- διωγμού και καταπίεσης των παλαιστινίων. Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας στο αντιπολεμικό-διεθνιστικό κίνημα που έχει ξεσπάσει ενάντια στην εθνοκάθαρση του παλαιστινιακού λαού και στην εμπλοκή του ελληνικού κράτους, δίνοντας τον χώρο να ενημερωθούμε, να ακούσουμε βιώματα και εμπειρίες, ανησυχίες και προτάγματα αλλά κυρίως να συλλογικοποιήσουμε τις αντιστάσεις μας απέναντι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, την αποικιοκρατία, το απαρτχάιντ.

Στην εκδήλωση θα τοποθετηθεί ο Παλαιστίνιος δημοσιογράφος & συγγραφέας Nasim Alatras.

From the river to the sea, Palestine will be free!

 

FOTO 4

 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 10:31 μ.μ.  ·

Kαθώς ετοιμάζεις το πρωινό σου,

να σκέφτεσαι τους άλλους

Μην ξεχνάς να ταΐζεις τα περιστέρια.

Όταν πολέμους ξεκινάς,

να σκέφτεσαι τους άλλους

Μην ξεχνάς όσους λαχταρούν την ειρήνη

Όταν πληρώνεις το νερό,

να σκέφτεσαι τους άλλους

Εκείνους που μόνο τα σύννεφα

έχουν να τους θηλάσουν.

Όταν γυρνάς στο σπιτικό σου,

να σκέφτεσαι τους άλλους

Μην ξεχνάς όσους ζουν σε αντίσκηνα.

Όταν τα αστέρια μετράς πριν κοιμηθείς,

να σκέφτεσαι τους άλλους

Εκείνους που δεν έχουνε

πού να πλαγιάσουν

Όταν ελεύθερα μιλάς,

να σκέφτεσαι τους άλλους

Εκείνους που δεν τους

αφήνουν να μιλήσουν

Και καθώς σκέφτεσαι

εκείνους τους άλλους,

στον εαυτό σου γύρισε και πες:

-Αχ και να ήμουν ένα κερί στο σκοτάδι

——————————-

Του Παλαιστίνιου ποιητή Μαχμούντ Νταρούις

Το βίντεο είναι από χώρο κοινωνικής κουζίνας στη πόλη Ράφαχ της Λωρίδας της Γάζας, που παρέχει καθημερινά γεύματα στις οικογένειες από που εκτόπισε ο στρατός του Σιωνισμού από το βόρειο και κεντρικό τομέα της Λωρίδας ..

VIDEO 5

 

23 Δεκεμβρίου 2023 στις 10:57 π.μ.  ·

Έστειλαν λέει φρεγάτες και πολεμικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα για να παρέχουν οι πρόθυμοι υποστήριξη στο σχέδιο της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που διαπράττει το κράτος ναζισιωνιστών εναντίον του λαού της Παλαιστίνης και, τους έρθει η σφαλιάρα-drone σύμφωνα πάντα με την British Maritime Trade Operations Authority στα 200 μίλια νοτιοδυτικά του λιμανιού Veraval της Ινδίας, στόχος της επίθεση με drone καμικάζι ήταν εμπορικό πλοίο, που κατευθυνόταν προς λιμάνι του κράτους των δολοφόνων ναζισιωνιστών προκαλώντας έκρηξη και μεγάλη πυρκαγιά στο πλοίο…

FOTO 6

26 Δεκεμβρίου 2023 στις 7:18 μ.μ.  ·

(…)Είναι κάτι στιγμές, τρυφερές και λεπτές, σαν κλωστές τυλιγμένες σ’ αδράχτι, σε γυρνούν απαλά, σε μεθούν σιωπηρά, σε γεμίζουν με πείσμα και άχτι… (…)

Από όλους τους ουρανούς κατέβηκαν δικοί μας “Άγγελοι” στη ματωμένη Γάζα .. κατέβηκαν γιατί πια ο πόνος δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τις σκιές και το κλάμα των παιδιών δεν μπορούν να το κρύψουν οι διαπεραστικοί ήχοι των μεγατόνων βομβών .. το κλάμα των παιδιών απείρως πιο διαπεραστικό και πέρασε όλα τα Τείχη της φύσης και της Γης.. έφτασε εκεί πάνω και ακούστηκε στα αυτιά των “Αγγέλων” μας εκεί επάνω.. εκκωφαντικά .. και ήρθαν για μια αγκαλιά για ένα χάδι στα παιδιά που στερήθηκαν τις μανάδες .. Μόνο οι “Άγγελοι” μας μπορούν να κάνουν τα μάτια των παιδιών να λάμπουν σαν τα σκουπίζουν από τα δάκρυα ..

 

26 Δεκεμβρίου 2023 στις 7:48 μ.μ.  ·

Στην αρχή του βίντεο “Ελληναράς” Ναζί μετέχει στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ κατά των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας .. Εξάλλου τι να περιμένει κανείς από υπηρέτες των Ναζί τότε να κάνουν τώρα εκτός από το να υπηρετούν πάλι τους νεοναζί που έχουν εισβάλλει στη Λωρίδα της Γάζας .. και να περιμένεις από έναν εθνικιστικό ρατσιστικό και θρησκευτικό κράτος, που αλλάζει πολιτικές και ιδεολογικές μάσκες για να μπορεί να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των αφεντικών του στο κράτος καταχτητή στην Παλαιστίνη .. Το ελληνικό κράτος είναι πια προτεκτοράτο του κράτους των ναζισιωνιστές που στέλνει όχι μόνο “εθελοντές” δολοφόνους στη Λωρίδα της Γάζας αλλά στέλνει και φρεγάτες για να συνδράμουν στο σχέδιο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που διαπράττει το αφεντικό του στην κατεχόμενη Παλαιστίνη..

Το έγκλημα που διαπράττεται τώρα στην κατεχόμενη Παλαιστίνη το κάνουν ξανά και ξανά αυτοί που μας πουλούσαν το “Ποτέ ξανά” και το κάνουν άφοβα και μέρα μεσημέρι ανοιχτά και προκλητικά και παρά τις “έντονες διαμαρτυρίες” που εξέφρασαν δημόσια λέει από το Λευκό Οίκο, για τις “ενοχλητικές πρακτικές” αυτές, που έκαναν στη Τζαμπάλια και Μπέτ Λάχια, οι Ναζισιωνιστές .. μια μέρα μετά το τηλεφώνημα του εγκληματία πολέμου Μπάιντεν στον συνεργάτη του και εκτελεστή των εντολών του νετανιαχου, που κράτησε αρκετή ώρα και συζήτησαν τα πάντα αλλά ποτέ την κατάπαυση του πυρός .. μέσα σε 24 ώρες το κράτος των Ναζί στην κατεχόμενη Παλαιστίνη δολοφόνησε πάνω από 240 Παλαιστινίους οι περισσότεροι παιδιά και γυναίκες και μάλιστα ανθρώπους που ζουν σε τρεις καταυλισμούς προσφύγων στο λεγόμενο “ασφαλές νότιο τομέα” της Λωρίδας της Γάζας..

Σήμερα βγήκε και αυτό το βίντεο όπου οι Ναζισιωνιστές συγκεντρώσουν σε γήπεδο ποδοσφαίρου γέρους, παιδιά, γυναίκες ακόμα και ανάπηρα άτομα .. τους γυμνώνουν και τους δίνουν κάρτες .. Όπως έκαναν και στο βόρειο τομέα όπου πήγαιναν και μάζευαν τον κόσμο από τα σχολεία του ΟΗΕ που τα είχε μετατρέψει ο ΟΗΕ ως ασφαλή χώρο στέγασης εκτοπισμένων .. έτσι και τώρα συγκέντρωσαν τον άμαχο πληθυσμό… παραβιάζοντας τις συνθήκες της Γενεύης .. τώρα πραγματικά αναρωτιέμαι υπάρχει άρθρο ή συνθήκη ή διεθνής συμφωνία που δεν έχει παραβιάσει αυτό το κράτος-έκτρωμα που συνεχίζει να διαπράττει τα εγκλήματα πολέμου μέρα μεσημέρι και σε ζωντανή μετάδοση αδιάντροπα ..

VIDEO 7

 

26 Δεκεμβρίου 2023 στις 8:06 μ.μ.  ·

Σε πολλές πολιτείες και πολεις των ΗΠΑ οι πολίτες και οι εργαζόμενοι, οι σύλλογοι τους, τα συνδικάτα τους βγήκαν από κύκλο των φόβων και της κρατικής και μιντιακής τρομοκρατίας και πιέσεων.. έχουν ξεπεράσει τα “Τείχη” που ύψωσαν τα λόμπι του κράτους των δολοφόνων Ναζισιωνιστές στην αμερικανικη κοινωνία ..

Χιλιάδες Αμερικανοί εργαζόμενοι διαδήλωσαν έξω από τα κεντρικά γραφεία του λόμπι των υποστηρικτών των εγκληματιών πολέμου σιωνιστών AIPAC στη Νέα Υόρκη, επικεφαλής της διαδήλωσης ήταν εργάτες των συνδικάτων UAW και APWU και άλλων συνδικάτων.

Ο εργαζόμενος λαός στις ΗΠΑ απαιτεί κατάπαυση του πυρός εκφράζονται την υποστήριξη τους στον δοκιμασμένο λαό της Παλαιστίνης..

Τα πανό και πλακάτ στην αρχή της διαδήλωσης δείχνουν μερικά πρόσωπα μέλη του Κογκρέσου που χρηματοδοτούνται από το λόμπι του κράτους του Σιωνισμού όπως οι Chuck Schumer, Hakeem Jeffries, Sen Gillibrand.

VIDEO 8

 

26 Δεκεμβρίου 2023 στις 8:28 μ.μ.  ·

New York Times: Οι βόμβες που χρησιμοποίησε το Ισραήλ δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ από κανένα στρατό σε περιοχές αμάχων.. και τις χρησιμοποιούσε τακτικά τέτοιες καταστροφικές βόμβες σε περιοχές που χαρακτήριζε ασφαλείς για τους πολίτες της Λωρίδας της Γάζας, σε περιοχές δηλαδή που ο ίδιος ο στρατός απαιτούσε από τους πολίτες άλλων περιοχών να μετακινηθούν εκεί.. όλα αυτά προκύπτουν από ανάλυση οπτικών στοιχείων από τους ειδικούς της αμερικανικής εφημερίδας New York Times.

https://www.nytimes.com/…/israel-gaza-bomb…

VIDEO 9

26 Δεκεμβρίου 2023 στις 8:33 μ.μ.  ·

Η Αντίσταση που προβάλλει εδώ και πολλές δεκαετίες ο λαός της κατεχόμενης Παλαιστίνης έχει εδώ και δεκαετίες συγκινήσει τους αυτόχθονες Ινδιάνους στις ΗΠΑ και Καναδά .. και έχουν χτιστεί δεσμοί και έχουν δοθεί αγώνες μαζί. Σε πολλές πορείες και εκδηλώσεις που έδιναν οι Παλαιστίνιοι στα δυο αυτά κράτη είχαν έντονη και δυναμική συμμετοχή των αυτόχθονων Ινδιάνων..

https://www.iitc.org/solidarity-with-palestine/

https://libcom.org/…/reservation-politics-palestinian…

VIDEO 10

 

26 Δεκεμβρίου 2023 στις 8:48 μ.μ.  ·

Ανθρώπινο ποτάμι στην Νέα Υόρκη υπέρ της Παλαιστίνης..

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ .. και ειδικά στις μεγάλες πόλεις όπως στη Νέα Υόρκη.. πορείες, ακτιβιστικές δράσεις, εκδηλώσεις, διαμαρτυρίες μέσα σε σταθμούς και χώρους και έξω από εταιρίες που στηρίζουν την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης, δεν έχουν σταματήσει ούτε μια μέρα .. όπως μου είπε ένας φίλος μου .. “μπούχτισαν οι Αμερικάνοι ψέματα”.

Αυτούς τους δυο μήνες οι Αμερικανοί πολίτες βγάζουν τα απωθημένα τους .. όλες τις καταπιεσμένες επιθυμίες, βιώματα, συναισθήματα που έπνιξε μέσα τους με την ανελέητη και συστηματική παραπληροφόρηση και μεθοδευμένη προπαγάνδα του αμερικανικού και κατεστημένου εναντίον των Παλαιστινίων και των δίκαιων δικαιωμάτων τους .. προπαγάνδα αχαλίνωτη παροχή στήριξη σε όλα τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξε το κράτος των ναζισιωνιστών στην κατεχόμενη Παλαιστίνη ..

 

VIDEO 11

26 Δεκεμβρίου 2023 στις 10:10 μ.μ.  ·

Ο Θαρραλέος Αντάρτης .. από τη Γάζα ..

Αν υπάρχει πράξη που εκφράζει και ενσαρκώνει τη λέξη Θάρρος είναι αυτή η πρώτη πράξη του Παλαιστίνιου Αντάρτη που διασχίζει το δρόμο κουβαλώντας αντιαρματική βόμβα Made in Gaza.. να στέκεται δίπλα του τανκ και να σκανάρει πέρα δώθε τη περιοχή και το τανκ από πάνω μέχρι κάτω .. και μετά με αργά και σταθερά βήματα να προχωράει προς το αδύναμο μέρος της ολοκληρωμένης χερσαίας πολεμικής μηχανής Μερκάβα και να τοποθετεί την αντιαρματική βόμβα τύπου Σαουάτζ στο πίσω μέρος .. κάτω από τανκ και να τραβήξει την περόνη και να απομακρυνθεί σε ασφαλές σημείο .. και να ρίξει μια τελευταία ματιά στο Μερκάβα πριν σηκωθεί στον αέρα και διαλυθεί …

Στα επόμενα πλάνα στο βίντεο θα δείτε πως κατάφεραν οι Αντάρτες ελεύθεροι σκοπευτές της Γάζας να εξουδετερώνουν των Ναζί εισβολείς που είχαν μετατρέψει σπίτια σε χώρους όπου δολοφονούν ό,τι κινείται στην ευρύτερη περιοχή. Και θα δείτε πως οι Αντάρτες ανατινάζουν με αντιαρματικά σπίτια που μετέτρεψαν οι Ναζισιωνιστές σε φυλάκια .. Και στο τέλος θα δείτε τα υπερσύγχρονα όπλα που διέθεταν μαζί τους οι ελεύθεροι σκοπευτές του ναζιστικού στρατού που έχει εισβάλει στη Λωρίδα της Γάζας …

VIDEO 12

27 Δεκεμβρίου 2023 στις 10:32 μ.μ.  ·

Ένα Μεγάλο Μπράβο στους Χουθι της Υεμένης .. χθες ανατίναξαν το πλοίο «MSC UNITED» χρησιμοποιώντας αντιπλοϊκούς πυραύλους, πλοίο συμφερόντων των ναζισιωνιστών στην Ερυθρά Θάλασσα, νόμιζαν οι κυβερνήτες και ιδιοκτήτης του πλοίου ότι οι χούθι θα φοβηθούν τις πολεμικές φρεγάτες των ΗΠΑ και των υπηρετών τους..

Οι Χούθι του έστειλαν τρεις προειδοποιήσεις και του ζήτησαν να αλλάξει πορεία και να μην μπει στην Ερυθρά Θάλασσα και αρνήθηκε και πλήρωσε τις συνέπειες της απόφασης του.

Μπράβο στους Αντάρτες Χούθι που βομβαρδίζουν τα πλοία των δολοφόνων ναζισιωνιστών που ασταμάτητα και ανελέητα συνεχίζουν την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ εναντίον των Παλαιστινίων .. μπράβο στους Χούθι που παίρνουν εκδίκηση για κάθε σχολείο και νοσοκομείο και πανεπιστήμιο και σπίτι που βομβαρδίζουν οι Ναζισιωνιστές με τις αμερικανικές βόμβες και με τα αμερικανικά πολεμικά αεροπλάνα.. αυτή είναι η πραγματικά δυναμική αλληλεγγύη ..

VIDEO 13

27 Δεκεμβρίου 2023 στις 10:35 μ.μ.  ·

Οι Λιβανέζοι μαχητές-Χέζμποαλλάχ παρακολουθούν κάθε κίνηση και μετακίνηση και επανεγκατάσταση φυλακίων και στρατιωτικών θέσεων που συνεχώς κάνει ο στρατός των Ναζισιωνιστών στο βόρειο κατεχόμενο τομέα της Παλαιστίνης.

Μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο στρατιωτικό πύργο-βάση που βρίσκεται στην αποικία Shomera, έστησαν φυλάκιο σε άλλο σημείο .. το βρήκαν οι Λιβανέζοι μαχητές και σήμερα το έπληξαν.

Η αποικία Shomera ιδρύθηκε το 1949 πάνω στα ερείπια του ισοπεδωμένο παλαιστινιακό χωριό σιιτών Tarbikha. Οι άποικοι έκλεψαν τη γη του ανήκε στα παλαιστινιακά χωριά Iqrit, Suruh και Tarbikha, τα οποία ερημώθηκαν και καταστράφηκαν μετά τον εκτοπισμό των κατοίκων τους στα πλαίσια της οργανωμένης επιχείρηση ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ που πραγματοποιήσαν ναζισιωνιστές το 1948.

VIDEO 14

27 Δεκεμβρίου 2023 στις 10:37 μ.μ.

Από τη μια έχεις έναν 18χρόνο Ισραηλινό που καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 ημερών επειδή αρνήθηκε να ενταχθεί στο στρατό των ναζισιωνιστών. Ο Tal Mitnick, δήλωσε μετά την απόφαση του στρατοδικείου ότι αρνείται να καταταγεί στο στρατό επειδή «αρνείται να συμμετάσχει σε στρατό που διαπράττει εγκλήματα πολέμου στη Γάζα»… και από την άλλη έχεις έναν “”Ελληναρά”” φασίστα εθνικιστή που για 3900 ευρώ πήγε στην Γάζα για να σκοτώσει παιδιά και γυναίκες ..

VIDEO 15

Roussa Roussa

Μπορεί αυτός ο Έλληναρας να φάει ρουκέτα κ να μη ξαναγυρίσει πίσω??? Να μας λείπουν τέτοια σιχαματα

 

27 Δεκεμβρίου 2023 στις 10:43 μ.μ.  ·

Η Συνοικία των Θαρραλέων .. Η συνοικία που γράφει η Ιστορία για τα έργα και ημέρες των Παλαιστινίων Ανταρτών..

Τσακίστε τους Ναζί σε κάθε πόλη και γειτονιά ..

Τα παιδιά της Γάζας έχουν στον Ασκό τους πολλά πολλά ακόμα .. θα σας βρουν όπου και αν πάτε και όπου και αν στρίβεται και όπου και αν κρύβεστε .. Ναζισιωνιστές .. Μετά το νοκ άουτ που έφαγε η επίλεκτη ταξιαρχία Γκολάνι .. ήρθε η ώρα για τη Ταξιαρχία Givati η ταξιαρχία με το μαύρο βιογραφικό στο σχέδιο της ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ εναντίον εκατοντάδων χωριών των Παλαιστινίων πριν το 1948 και μετά ..

Καλώς ήλθατε Ναζί στον Εφιάλτη Χωρίς Πύλες

 

VIDEO 16

 

29 Δεκεμβρίου 2023 στις 8:33 μ.μ.  ·

Βίντεο από την επίθεση που πραγματοποιήσαν Λιβανέζοι μαχητές με δυο κατευθυνόμενους πυραύλους εναντίον της σιωνιστικής αποικίας Ramot Naftali .. μια αποικία που χτίστηκε σε εδάφη λιβανικού χωριού Nebi Yusha (που βρίσκεται δίπλα σε παλαιστινιακό ιστορικό χωριό Κούντς) όπου εκεί μετά από ανασκαφές βρέθηκαν ελληνικά και ρωμαϊκά αρχαία από ναούς και οικίες.

Τα εδάφη των δυο χωριών ήταν κοινά και τα κατέλαβαν οι ναζισιωνιστές στον πόλεμο του 1948 μετά από 4 αποτυχημένες στρατιωτικές επιχειρήσεις, αλλά που στην 5η και με την βοήθεια της πολεμικών αεροπλάνων κατάφεραν να καταλάβουν το φρούριο του χωριού εκτοπίζοντας τους 452 κατοίκους τους προς το Λίβανο. Το 1998 ο συνολικός αριθμός των προσφύγων από τα χωριά αυτά έφτασε τους 2.778. Οι περισσότεροι κάτοικοί του ήταν Σιίτες Μουσουλμάνοι. Συνολικά υπάρχουν 7 χωριά με σιίτες κατοίκους που εκτοπίστηκαν από τους ναζισιωνιστές και μάλιστα η λιβανική κυβέρνηση παρότι θεωρούνταν Παλαιστίνιοι πρόσφυγες τους δόθηκε η λιβανική υπηκοότητα και η Χεζμποαλλάχ διεκδικεί τώρα την επιστροφή αυτών των χωριών στο Λίβανο και τα θεωρεί κατεχόμενα λιβανικά χωριά .. και όλα αυτά τα χωριά έχουν δεχτεί οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ναζισιωνιστών επιθέσεις και κατευθυνόμενους όλους ..και σχεδόν έχουν εκκενωθεί .. και φρουρούνται από ειδικές ομάδες που κρύβονται σε σπίτια και δημόσιες δομές ..

Το παλαιστινιακό χωριό λεγόταν Κούντς και έχει πολλές φυσικές πηγές που χρησίμευαν ως ύδρευση του χωριού. Ο ρωμαϊκός ναός που ανακαλύφθηκε εκεί χρονολογείται από τον 2ο αιώνα μ.Χ.

VIDEO 17

Αρχή φόρμας

29 Δεκεμβρίου 2023 στις 8:53 μ.μ.  ·

Η Αντίσταση των Παλαιστινίων έχει πια εξαπλωθεί σε κάθε γειτονιά και δρόμο στη Λωρίδα της Γάζας .. οι απώλειες του στρατού των ναζί εισβολέων είναι δεκάδες κάθε μέρα, νεκροί και τραυματίες και κάθε μέρα δεκάδες στρατιωτικά οχήματα βγαίνουν νοκ άουτ πλήρως ή μερικώς. Στο βίντεο που βλέπετε είναι μερικές από τις επιθέσεις που πραγματοποιήσαν χθες οι Αντάρτες της Γάζας σε δυο συνοικίες Al-Tuffah και Al-Daraj στην πόλη της Γάζας.

Αριστερός ή προοδευτικός ή αναρχικός που δεν προβάλλει και δεν μεταδίδει τον αγώνα και την αντίσταση που δίνουν οι Παλαιστίνιοι στη Λωρίδα της Γάζας και στη Δυτική Όχθη είναι ένα κομμάτι του παζλ της υποταγής αφήγημα των αφεντικών αυτού του κόσμου .. που μεθοδευμένα και καλά οργανωμένα δεν προβάλλει την εικόνες από της ηρωική αντίσταση στη Γάζα, την κρύβουν και την περιθωριοποιούν γιατί πάντα το σκεπτικό τους ανέκαθεν ήταν να μην μαθαίνουν οι άλλοι στον υπόλοιπο κόσμο των αγώνα που δίνουν οι λαοί και πολίτες στο άλλο κομμάτι του κόσμου.. Θέλουν πάντα να προβάλλεται ότι οι στρατοί και οι μηχανισμοί των αφεντικών έχουν το πάνω χέρι ..αυτοί πάντα σκοτώνουν και δολοφονούν και διαπράττουν εγκλήματα και δολοφονίες .. για να τρομοκρατηθούν και να φοβηθούν οι λαοί και πολίτες και να μην σηκώσουν κεφάλι .. Πρέπει να προβάλλουμε πάντα ότι υπάρχουν λαοί και πολίτες και εργαζόμενοι που δεν σκύβουν το κεφάλι, που δεν φοβούνται τα τανκς και τις πολιτικές των αφεντικών καπιταλιστών ..

Τα αφεντικά δεν θέλουν να καλλιεργείται η ελπίδα ή το θάρρος ότι μια αντίσταση ενός λαού ή ένας αγώνας μιας κοινωνικής ομάδας μπορεί να φέρει πλήγματα και απώλειες και ήττες στους στρατούς και θεσμούς και όργανα των αφεντικών ..

 

VIDEO 18

30 Δεκεμβρίου 2023 στις 9:59 π.μ.  ·

Ένα βίντεο που δικαιώνει τον “Ριζοσπάστη”

Ευτυχώς που υπάρχουν και δημοσιογράφοι που εργάζονται στον “Ριζοσπάστη” που δεν πέφτουν σαν χάπατα στην προπαγάνδα των ναζισιωνιστών.

https://www.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=28/12/2023&id=19552&columnId=161

Προχθές οι μαχητές της Λιβανικής Αντίστασης-Χεζμποαλλάχ και μετά από πολλές μέρες παρακολούθησης των κινήσεων και μετακινήσεων, που συνεχώς κάνει ο στρατός των ναζί καταχτητών στην Παλαιστίνη, λόγω των καίριων πληγμάτων που κατάφεραν οι Λιβανέζοι μαχητές να πετύχουν στις σταθερές στρατιωτικές εγκαταστάσεις και στρατόπεδα και πύργους κατασκοπείας κατά μήκους των συνόρων με το Λίβανο, εντόπισαν ότι οι ναζισιωνιστές είχαν μετατρέψει μια παράγκα στο εξωτερικό χώρο της εκκλησίας σε στρατιωτικό φυλάκιο-παρατηρητήριο. Η εκκλησία παλιά, ρωμαιοκαθολική εκκλησία (χτίστηκε πρώτα το 1635 μ.Χ και μετά ξαναχτίστηκε το 1865 μ.Χ ) στα περίχωρα ενός ιστορικού χωριού Ικρίθ ή Ικρίτ που σύμφωνα με αρχαιολογικές ανασκαφές πρωτοχτίστηκε την εποχή των Χαναναίων, όπου εκεί έστησαν ένα άγαλμα που αντιπροσώπευε τον θεό της Τύρου, Milqarat..

Στο χωριό που κατέλαβαν οι ναζισιωνιστές εκτόπισαν το 1948 τους κατοίκους του και μάλιστα τους μετέφεραν αναγκαστικά με στρατιωτικά οχήματα του στρατού τους κατοίκους του στην κατεχόμενη παλαιστινιακή πόλη Rameh, λέγοντας τους ότι η περιοχή θα γίνει ζώνη ασφάλειας προσωρινά και πως θα τους γυρίσουν πίσω σε 15 μέρες και ακόμα να γυρίσουν και αγωνίζονται συνεχώς για την επιστροφή τους στο χωριό τους. Εκεί πηγαίνουν τακτικά οι νέοι και οι μεγάλοι για βόλτα και γράφουν συνθήματα “θα επιστρέψουμε στο χωριό μας” και διογρανώνουν εκδρομές και βόλτες.. και περιηγήσεις στα γύρω βουνά..

Οι Λιβανέζοι μαχητές, μόλις σιγουρεύτηκαν ότι το φυλάκιο αυτό το έχουν καταλάβει και διαμένουν συνεχώς εκεί ναζισιωνιστές, και ότι έχουν μετατρέψει όλο το χώρο της εκκλησίας σε στρατιωτικό χώρο .. πήραν τα αντιαρματικά τους και τους έριξαν δυο κατευθυνόμενους πυραύλους.. ο πρώτος πύραυλος χτύπησε την ομάδα που ήδη ήταν μέσα στην παράγκα και ο δεύτερος την άλλη ομάδα των ναζί που πήγαν να δουν τι έγινε και να σώζουν τους άλλους ναζί που δέχτηκαν το πρώτο πύραυλο..

Οι Ναζισιωνιστές, που υπέστησαν μεγάλες απώλειες από το καίριο αυτό χτύπημα, ήθελαν να το εκμεταλλευτούν για να καλλιεργήσουν μίσος κατά των Μουσουλμάνων, όπως κάνουν πάντα, για να πλασάρουν ότι οι Μουσουλμάνοι μαχητές χτύπησαν ορθόδοξη εκκλησία- λες και δεν ήξεραν ότι ήταν ρωμαιοκαθολική – αλλά σου λέει στα χάπατα δημοσιογραφίσκους παπαγαλάκια της πρεσβείας στην Ελλάδα των κούληδων θα το φάνε όλο το ψέμα από το πρώτο γράμμα του .. άτομα-δημοσιογραφίσκοι που ισχυρίζονται πως κάνουν “”δημοσιογραφία”” φτηνότερη ακόμα κι από τη δεκάρα .. δημοσιογραφίσκοι με “τιμή” και “”αξιοπιστία”” προπληρωμένη. Ευτυχώς οι κομμουνιστές δημοσιογράφοι δεν έχαψαν κανένα από τα ψέματα του κράτους των δολοφόνων .. το κράτος των ψευδών ειδήσεων και ανόητων ισχυρισμών και δηλώσεων .. κράτος που για να συνεχίζει την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και την ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ θα εργαλειοποιεί τα πάντα για να έχει τη σιωπή και την ανοχή και τη συνενοχή κρατών και πολιτών και χωρών και οργανισμών..

 

 

 

Πέμπτη 28 Δεκέμβρη 2023

Ενα έπος…

Καταμεσής των Χριστουγέννων, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός που λύνει και δένει για λογαριασμό του Ισραήλ σκαρφίστηκε ένα νέο …έπος: Ελληνορθόδοξος ναός στα σύνορα με τον Λίβανο επλήγη από τη Χεζμπολάχ με ρουκέτα, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό του ιερέα και πολλών Ισραηλινών στρατιωτών. Αυτή η είδηση «έπαιξε» έως και πρώτο θέμα, συνοδεία αναλύσεων για το πόσο «αιμοβόρα» είναι η Χεζμπολάχ και για το πόσους κινδύνους έχει να αντιμετωπίσει το κράτος του Ισραήλ από εκείνους που δεν σέβονται ούτε ζωές ούτε θρησκείες (τι κι αν το Ισραήλ έχει σφάξει πάνω από 20.000 Παλαιστίνιους από τις 7 Οκτώβρη και από τους πρώτους στόχους στη Γάζα ήταν ένας ελληνορθόδοξος ναός). Οσο περνούσαν οι ώρες, βέβαια, η είδηση σχεδόν εξαφανιζόταν. Τι είχε συμβεί; Οι πληροφορίες από τον τόπο του συμβάντος έκαναν λόγο για ρωμαιοκαθολική και όχι ελληνορθόδοξη εκκλησία. Οπότε μικρότερο το συγκινησιακό φορτίο, άρα και πιο πενιχρά τα αποτελέσματα της προπαγάνδας όταν εκμεταλλεύεσαι το θρησκευτικό συναίσθημα χιλιάδων ανθρώπων για να πουλήσεις το ψέμα σου.

    

… όλο φιάσκο

Στη συνέχεια προέκυψε ότι η εκκλησία βρισκόταν σε ερημωμένο αραβόφωνο χωριό Χριστιανών, το οποίο είχε καταληφθεί και ισοπεδωθεί από το Ισραήλ το 1948, ενώ όλοι οι κάτοικοι είχαν εκτοπιστεί. Η συγκεκριμένη εκκλησία λειτουργεί πολύ σπάνια, μόνο για κηδείες ντόπιων που συγγενείς επιστρέφουν στη γενέτειρα για να τους θάψουν. Αποκαλύφθηκε, τέλος, ότι ο τραυματίας δεν ήταν ιερέας αλλά ένας υπερήλικας που ζούσε εκεί ως φύλακας της εκκλησίας και ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς! Μάλιστα οι Ισραηλινοί που τραυματίστηκαν βρέθηκαν εκεί αναζητώντας «έναν άνδρα» για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι εκτόξευε ρουκέτες εναντίον τους από την εκκλησία. Εκεί τους βρήκαν τα θραύσματα και τραυματίστηκαν ελαφρά μαζί με τον φύλακα, η τύχη του οποίου κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα ήταν αν έφταναν εκεί οι Ισραηλινοί και τον κατηγορούσαν ως τον αυτουργό των επιθέσεων! Οπως και να ‘χει, άλλη μια «μεγάλη επιτυχία» για τους ατσίδες της δημοσιογραφίας στη χώρα μας, που αναμασούν την ισραηλινή προπαγάνδα χωρίς κανέναν έλεγχο ή διασταύρωση. Και, βέβαια, άλλο ένα φιάσκο για τα ισραηλινά fake news, που η ανθεκτικότητά τους δεν ξεπερνάει πλέον ούτε τις λίγες ώρες.

    

Πρόσω ολοταχώς

Το παραμύθι της «καλής» και «κακής» εμπλοκής στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι, μέσω του προέδρου του και με αφορμή την αποστολή ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα, «διαμαρτύρεται» ότι αυτή δεν γίνεται στο πλαίσιο «διεθνούς οργανισμού στον οποίο συμμετέχει η χώρα»! Με άλλα λόγια, πιστοποίηση από ΝΑΤΟ – ΕΕ να υπάρχει και «πρόσω ολοταχώς» για τον κυκλώνα των κινδύνων που κρύβει μια τέτοια αποστολή για τον λαό. Οσο για τα «ναι μεν αλλά» του ΣΥΡΙΖΑ, τα έχουμε ακούσει και παλιότερα, για την Ουκρανία. Ο κόσμος το ‘χε τούμπανο και τα αστικά κόμματα κρυφό καμάρι για τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ στον πόλεμο, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε η αποστολή πολεμικού υλικού από τη χώρα μας να έχει και επίσημα το …ISO της ευρωατλαντικής συμμαχίας ή έστω της ΕΕ! Την ίδια ώρα η κοινοβουλευτική ομάδα του, με τον ίδιο ενθουσιασμό που χειροκροτούσε τον ναζί του Αζόφ και τον Ζελένσκι στη Βουλή, ψήφισε πριν λίγες μέρες τις πολεμικές δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού, ως «προαπαιτούμενο» της μεγαλύτερης εμπλοκής. Ο βρώμικος ρόλος της σοσιαλδημοκρατίας επιβεβαιώνεται με κάθε αφορμή. Μόνο που για τον λαό δεν υπάρχει …ολίγον εμπλοκή. Οι κίνδυνοι που καιροφυλακτούν είναι τεράστιοι, με τη σφραγίδα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και όλων των άλλων κομμάτων του ευρωατλαντικού

 

Nasim Alatras

1 Ιανουαρίου στις 12:05 π.μ.  ·

Χρονιά της δικής μας Γάζας .. θα αλλάξει όταν ηττηθεί ο “Κόσμος” τους …

VIDEO 19

3 Ιανουαρίου στις 8:45 π.μ.  ·

Μερικές εικόνες από τη μάχη που έδωσαν οι Παλαιστίνιοι Αντάρτες στις συνοικίες Al-Tuffah και Al-Daraj της πόλης της Γάζας.. από χθες και σήμερα που ανάγκασαν τους Ναζισιωνιστές να αποχωρήσουν από τις δυο συνοικίες και να γυρίσουν πίσω προς τη νεκρή ζώνη ..

Μόνο στις δυο συνοικίες σύμφωνα με ανακοίνωση της ταξιαρχίας Αλ-Κασάμ μέσα σε 48 ώρες, οι μαχητές της χτύπησαν με αντιαρματικά και άλλων βομβών 26 οχήματα των ναζί εισβολέων.

Τα νοσοκομεία στο κράτος των Ναζί στην κατεχόμενη Παλαιστίνη που δίνουν σχεδόν τον διπλάσιο αριθμό των νοσηλευμένων τραυματιών στρατιωτών έχουν ενισχύσει ήδη την αναξιοπιστία των ανακοινώσεων του στρατού εισβολής στη Λωρίδα της Γάζας .. Σήμερα για παράδειγμα ο στρατός ανακοίνωσε ότι από τις μάχες στη Λωρίδα της Γάζας μεταφέρθηκαν 41 στρατιώτες τραυματίες .. ανακοίνωσε επίσης ότι σκοτώθηκε ένας ακόμα ταγματάρχης ..

VIDEO 20

3 Ιανουαρίου στις 9:08 π.μ.  ·

Βλέποντας και διαβάζοντας τα βίντεο και τα τηλεγραφήματα και τα ρεπορτάζ μέσα και έξω από τη Λωρίδα της Γάζας φαίνεται ότι οι δυνάμεις των Ναζί που έχουν εισβάλει από 27/10/2023 ξεκίνησαν μια σταδιακή απόσυρση από τη Λωρίδα της Γάζας και οι πρώτες ενδείξεις άρχισαν όταν άνοιξε το θέμα της “δημιουργίας ζωνών ασφαλείας” μέσα και έξω από τη Λωρίδα της Γάζας. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως η αποχώρηση έγινε στις περιοχές Sheikh Radwan, Tal Al-Hawa, Sheikh Ajlin, Al-Rimal, Beit Lahia και Beit Hanoun.

Ήδη εδώ και μια εβδομάδα οι Ναζί κάτω από τις βαριές απώλειες που υπέστησαν στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας απέσυραν 8 ταξιαρχίες αφήνοντας μόνο τις 4, ακόμα και αυτές όπως γράφουν κάποια ρεπορτάζ έλαβαν εντολή να υποχωρήσουν μετά τα βαριά χτυπήματα που δέχτηκαν τα τανκς και οι μπουλντόζες και τα τζιπ στις περιοχές Shuja’iya, al-Daraj και al-Tuffah. Η υποχώρηση τους ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής, λόγω της αδυναμίας αυτών των δυνάμεων να διεισδύσουν πιο βαθιά στις περιοχές αυτές καθώς συναντούσαν όλο και σκληρότερη αντίσταση και υπέστησαν μεγάλες απώλειες.

Στα πρώτο βίντεο που μετέδωσαν για πρώτη φορά κανάλια μέσα στο κράτος των Ναζί είναι από τις φωνές και το κλάμα των στρατιωτών που έπεσαν ενέδρα των Ανταρτών της Γάζας, στη Μπέτ Χανούν .. όπου οι στρατιώτες φωνάζουν για τα πόδια τους που χτυπήθηκαν και τα χέρια τους που δεν τα βλέπουν και τον φόβο τους ότι έρχεται ο θάνατος τους.. Εικόνες και φωνές που δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν οι πολίτες και οι τηλεθεατές στο κράτος των Ναζί .. που πάντα τους παρουσίαζαν βίντεο κλιπ με στρατιώτες να πυροβολούν τοίχους και πίνακες και παιδικά δωμάτια και να ανατινάζουν σπίτια και πανεπιστήμια και να γελούν και να αφιερώνουν μάλιστα τα έργα τους σε συγγενείς και φίλους ..

Στο δεύτερο βίντεο και πάλι δείχνει στρατιώτες να μεταφέρουν τραυματίες μετά από επίθεση που δέχτηκαν τα στρατιωτικά τους οχήματα στο κεντρικό τομέα της Λωρίδας της Γάζας ..

Ο νετανιαχου και το προπαγανδιστικό επιτελείο αμόλησαν μάλιστα 1-2 ώρες παραμονής πρωτοχρονιάς στα κανάλια “ειδικούς” για να παπαγαλίζουν την “εκτίμηση” ότι “η πυραυλική δύναμη της Χαμάς κατέρρευσε” και ότι “πια δεν μπορεί να αποτελέσει απειλή για το κράτος” των Ναζί στην κατεχόμενη Παλαιστίνη.. .. Και ακριβώς στις 00:00 η Χαμάς εκτόξευσε δεκάδες πυραύλους προς το Τελ Αβίβ και προς άλλες αποικίες γύρω από τη Γάζα, παρότι πάνω στον ουρανό της Γάζας πετούσαν κάθε είδος και μέγεθος μη επανδρωμένα αεροπλάνα των Ναζισιωνιστές αλλά και κατασκοπευτικά αεροπλάνα των ΗΠΑ και της Βρετανίας .. και λίγα λεπτά αργότερα γέμισε ο ουρανός του Τελ Αβίβ με πυραύλους από τη Λωρίδα της Γάζας .. όπως θα δείτε στα 3 τελευταία βίντεο

 

3 Ιανουαρίου στις 3:38 μ.μ.  ·

Ο Σιωνισμός είναι η άλλη όψη του Ναζισμού .. Όπως προκάλεσε ο Ναζισμός τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο έτσι ο Σιωνισμός προκαλεί για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο… ο Ναζισμός ηττήθηκε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και διαλύθηκε το ισχυρό και πάνοπλο το κράτος του .. έτσι και από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο θα ηττηθεί ο Σιωνισμός και θα διαλυθεί το πάνοπλο κράτος του στην κατεχόμενη Παλαιστίνη ..

VIDEO 21

6 Ιανουαρίου στις 9:41 π.μ.

Και από τη Κεφαλλονιά: Λευτεριά στην Παλαιστίνη ..

https://www.facebook.com/groups/537955643729092/

Η σφαγή στη Γάζα συνεχίζεται. 30.000 νεκροί, ανάμεσα τους πάνω από 10.000 παιδιά. Η μαύρη λίστα του θανάτου συνεχώς μεγαλώνει. Ποια “νόμιμη άμυνα” επιτρέπει μια γενοκτονία; Στην μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου, ο Ισραηλινός στρατός κατοχής δολοφονεί έναν ολόκληρο λαό και πουλάει ψέματα πως “πολεμάει την Χαμάς”. Με τις ευλογίες και τη συνενοχή όλων των δυτικών κυβερνήσεων. Για πόσο ακόμα θα επιτρέπουμε να συνεχίζεται αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας; για ποσό ακόμα η κατοχή θα βαφτίζεται “κανονικότητα” και η αντίσταση σε αυτήν “τρομοκρατία”; για πόσο ακόμα η πολεμική και η πετρελαϊκή βιομηχανία θα ματώνουν τον πλανήτη; για πόσο ακόμα τα συμφέροντα των λίγων θα επιβάλλονται πάνω στις ανάγκες των πολλών;

Φτάνει ως εδώ! Είναι επείγουσα ανάγκη να ξεσηκωθούμε και να φωνάξουμε. Πριν η φωτιά του πολέμου φτάσει έξω από την πόρτα μας. Άμεση και οριστική κατάπαυση πυρός. Έξω ο Ισραηλινός στρατός κατοχής από την Γάζα. Λευτεριά και Αυτοδιάθεση για την Παλαιστίνη!

Το στρατόπεδο μας είναι εκείνο της Ειρήνης.

Όμως δεν υπάρχει ειρήνη, χωρίς δικαιοσύνη._

FOTO 22

6 Ιανουαρίου στις 9:54 π.μ.  ·

Τι κάνεις όταν πραγματικά δεν ανέχεσαι μια ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ..

300 Εβραίοι αντισιωνιστές αλληλέγγυοι με τον λαό της κατεχόμενης Παλαιστίνης στη Καλιφόρνια “κατέλαβαν” την είσοδο και την αίθουσα συνεδριάσεων της Πολιτείας καλώντας για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας ανεμίζοντας παλαιστινιακές σημαίες.. ..

Φαντάσου πως η δύναμη την ανθρωπιάς κάνει Εβραίους στην Αμερική και Ευρώπη να βγαίνουν και να συμπαραστέκονται στον αγωνιζόμενο και δοκιμαζόμενο λαό της κατεχόμενης Παλαιστίνης που υφίσταται απίστευτη σε περιγραφές και μεγέθους ΓΕΝΤΟΚΤΟΝΙΑ κρατώντας παλαιστινιακές σημαίες και κάτι καθάρματα φασίστες Ελληναράδες ναζισιωνιστές τύπου πλευρη να βγαίνουν συνεχώς δημόσια και να καταδικάζουν ενέργειες πολιτών αυτού του κόσμου να ανεμίζουν παλαιστινιακές σημαίες ως ένδειξη αλληλεγγύης σ έναν λαό που δοκιμάζεται και καταδίκης της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που διαπράττει το κράτος των Ναζισιωνιστών συμμάχων του στην κατεχόμενη Παλαιστίνη…

Εξάλλου εγώ σε προσωπικό επίπεδο δεν περίμενα ποτέ ούτε περιμένω από έναν πραγματικά Ναζί σαν τον πλευρη να αλλάξει και αυτό εξάλλου φάνηκε ξεκάθαρα με τι μένος και πείσμα και αλαζονεία εφάρμοσε ..που ως υπουργός “””Υγείας”””” την απόφαση της κυβέρνησης του και έθεσε σε αναστολή 7500 εργαζόμενους ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ και τους στέρησε τις αμοιβές για 16 μήνες, επειδή αρνήθηκαν τον ναζιστικής έμπνευσης “υποχρεωτικό εμβολιασμό”.. με τα μούφα αμερικανικά “”αμπούλια”…

 

https://www.facebook.com/744624474/videos/pcb.10160907314709475/270280902732518

6 Ιανουαρίου στις 9:57 π.μ.  ·

Ας σπάσουμε τον τσαμπουκά και τις απαγορεύσεις.. της Ακροδεξιάς και του Εθνικισμού..

https://www.facebook.com/ZillerSquat/posts/319115874436592?ref=embed_post

(…)Μια ωραία πρωτοβουλία των αγωνιζόμενων σπουδαστών και σπουδαστριών των Δραματικών Σχολών ήταν η παρέμβαση στην κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, με την ανάρτηση πανό αλληλεγγύης και καταγγελίας και της παλαιστινιακής σημαίας(…)

https://eksegersi.gr/…/i-kentriki-skini-toy…/…

FOTO 23

6 Ιανουαρίου στις 10:04 π.μ.  ·

Η ισραηλινή εφημερίδα Yedioth Ahronoth: μέχρι στιγμής “Ο επίσημος αριθμός των τραυματιών στρατιωτών από τον πόλεμο της Γάζας είναι 2.300, αλλά σύμφωνα με ανθρώπους που εργάζονται στο πεδίο των μαχών, η εικόνα είναι πολύ πιο σκοτεινή από αυτήν της επίσημης για τις απώλειες και είναι πολύ μεγαλύτερες. Εκτιμήσεις του Υπουργείου “”Άμυνας”” υπολογίζει ότι 12.500 στρατιώτες θα αναγνωριστούν ως ανάπηροι λόγω του πολέμου στη Γάζα”.

Όλο και περισσότερο κομμάτι ακόμα και μέσα στο στρατό των Ναζισιωνιστών να συνειδητοποιούν ότι μετά από 90 μέρες πολέμου εναντίον του λαού της Παλαιστίνης στη Λωρίδα της Γάζας πως δεν πρόκειται να λυγίσει ο στρατός τους το Αντάρτικο της μικρής αυτής λωρίδας γης .. και πως ο πόλεμος δεν είναι τα βίντεο κλιπ που γυρίζει και σκηνοθετεί το επιτελείο του νετανιαχου, αλλά είναι μια άλλη σκληρή πραγματικότητα με μεγάλες και σοβαρές απώλειες.. .. απώλειες που φαίνονται όλο και πιο έντονα όχι μόνο στα νοσοκομεία του κράτους των ναζί αλλά ακόμα και στα νεκροταφεία που δεν προλαβαίνουν να κηδεύουν στρατιώτες με τελετές και με παρουσίες πολιτικών και αξιωματικών για να αγοράσουν κουκιά στις επόμενες εκλογές ..

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση συνεχίζει με αμείωτη ένταση και ρυθμό να πλήττει όπου βρει τους εισβολείς ναζισιωνιστές στο έδαφος της Λωρίδας της Γάζας και μάλιστα πολλές φορές τις κινηματογραφεί… και τώρα τελευταία άρχισαν και διεξάγει το Αντάρτικο νυχτερινές επιθέσεις εναντίον της νέας τακτικής των Ναζί .. να εισβάλουν σε διαφορετικά σημεία στη Λωρίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας επειδή διαθέτουν τα τανκς τους τεχνολογική υπεροχή με τα στρατιωτικά συστήματα νυχτερινής όρασης..

 

 

6 Ιανουαρίου στις 12:02 μ.μ.  ·

Χάρι Τρούμαν πρόεδρος των ΗΠΑ το 1948:

“Μεταξύ των Εβραίων υπήρχαν και οι Σιωνιστές .. αυτοί ήθελαν ΟΛΗ την Παλαιστίνη ήθελαν να τους τη δώσουμε σε ασημένιο πιάτο χωρίς να κάνουν τίποτα .. Αυτό μπορούσε να γίνει, αλλά θα πρέπει να την πάρετε σε μικρές δόσεις, δεν είναι όμως εφικτό τώρα να διώξουμε 5-6 εκατομμύρια ανθρώπους (Παλαιστίνιους και Άραβες) και να φέρουμε άλλους 5-6 εκατομμύρια (Εβραίους) στη θέση τους και όλοι να είναι ευχαριστημένοι .. ”

https://www.youtube.com/watch?v=NnkOi7q4uI0…

Mετά τον θάνατο του Φραγκλίνου Ρούζβελτ, στις 12 Απριλίου 1945, τη θέση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών ανέλαβε ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, Χάρι Τρούμαν. Ο γιος των αγροτών από το Μιζούρι, ο οποίος δεν είχε καν πτυχίο πανεπιστημίου, ορκίστηκε ως 33ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Η πρώτη του θητεία στιγματίστηκε από τη ρίψη των ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, το ξέσπασμα του Ψυχρού Πολέμου, το Σχέδιο Μάρσαλ και το Δόγμα Τρούμαν, προσπάθειες για την ανάσχεση του κομμουνισμού στην Ευρώπη.

VIDEO 24

6 Ιανουαρίου στις 12:26 μ.μ.  ·

Έχετε δει πιο αηδιαστικό και φρικαλέο που αγγίζει την απόλυτη φρίκη και βαρβαρότητα .. όχι να βεβηλώνει ένα τάφο πύλη ενός νεκροταφείο αλλά να σκάψεις με στρατιωτική τανκς και μπολούντζα όλους τους τάφους ενός νεκροταφείου και όμως αυτό που δεν έκανε κανένα μέχρι στιγμής ιδεολογικό και εθνικιστικό και φασιστικό μόρφωμα το έκανε ο στρατός του Σιωνισμού σε πολλά νεκροταφεία στη Λωρίδα της Γάζας.. τα πλάνα που βλέπετε είναι από το νεκροταφείο Συνοικία Αλ-Τουφάχ .. Το έκαναν τα καθάρματα του Σιωνισμού ως αντίποινα για τις ήττες τους απέναντι στην Παλαιστινιακή Αντίσταση .. ο Στρατός του Σιωνισμού δεν εκδικείται μόνο τους αθώους ζωντανούς και τα σπίτια τους κάθε φορά που χάνει μάχη από τους Αντάρτες αλλά και τους νεκρούς .. Οι άνθρωποι στο βίντεο ψάχνουν τα παιδιά τους και τους γέρους τους που είχαν οι Ναζί σκάψει τους τάφους τους ..

VIDEO 25

8 Ιανουαρίου στις 9:00 μ.μ.  ·

Χιλιάδες πολίτες στο χιονισμένο Όσλο της Νορβηγίας διαδήλωσαν υπέρ της κατάπαυσης του πυρός και υπέρ των δίκαιων δικαιωμάτων του παλαιστινιακού λαού. Αξίζει να αναφερθεί ότι η πορεία αυτή με τόση συμμετοχή έγινε σε μια πόλη με μόλις 1 εκατομμύριο κατοίκους….

VIDEO 26

 

8 Ιανουαρίου στις 9:03 μ.μ.  ·

Το βίντεο που βλέπετε είναι από την χθεσινή μεγαλειώδη πορεία αλληλεγγύης στην κατεχόμενη Παλαιστίνη στην Κοπεγχάγη, στη πρωτεύουσα, με πληθυσμό της πόλης 1.336.982 κατοίκους και πληθυσμό της ευρύτερης μητροπολιτικής περιοχής 2.016.285 κατοίκους..

Γάζα μη κλαίς .. η Παλαιστίνη δεν θε πεθάνεις.. Κάτω Κάτω το Ισραήλ..

VIDEO 27

10 Ιανουαρίου στις 7:44 μ.μ.  ·

Wael Al-Dahdouh..

Το Βουνό της Δημοσιογραφίας που δεν τον λύγισαν οι Ναζί .. που σκόπιμα και προμελετημένα δολοφόνησαν βομβαρδίζοντας το σπίτι στο οποίο είχε μεταφερθεί η οικογένεια του σε ασφαλές μέρος στη Λωρίδα της Γάζας όπως είχαν διατάξει οι δολοφόνοι .. Δολοφόνησαν ..Τους δυο μικρούς του γιους, τη γυναίκα του, τη κόρη του, τον εγγονό του… αργότερα σε άλλη επίθεση τον εικονολήπτη του τραυματίζοντας και τον ίδιο.. και τώρα με στοχευμένο πύραυλο από μη επανδρωμένο τον μεγάλο του γιο τον δημοσιογράφο Hamza Al-Dahdouh και τον συνάδελφο του που πήγαιναν μαζί στο ίδιο αμάξι, για να κάνουν ρεπορτάζ στη Khan Yunis… όπου εκεί είχε στείλει ο στρατός των Ναζί 8 ταξιαρχίες για να εξοντώσει τον λαό της πόλης και τους εκτοπισμένους πρόσφυγες της βόρειας Γάζας ..και να τσακίσει την Παλαιστινιακή Αντίσταση.. που κατέστρεφε τα σχέδια τους για κατάληψη της Λωρίδας της Γάζας .. και εκτοπισμό όλων των κατοίκων της και την μετατροπή της σε Λωρίδα παράνομων αποικιών ..

Το 2023, το 68% των δολοφονημένων δημοσιογράφων και εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης ανά τον κόσμο, δολοφόνησαν οι Ναζισιωνιστές κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών και της χερσαίας εισβολής τους στη Λωρίδα της Γάζας, γιατί τους διέλυσαν με τις ανταποκρίσεις τους από τους τόπους των εγκλημάτων πολέμου .. ήθελαν να μεταδίδουν οι Ναζί στον κόσμο τα ψέματα τους .. το δικό τους μόνο αφήγημα και τη δική τους εικόνα .. τα δικά τους βίντεο κλιπ τα καλά σκηνοθετημένα ..

Μόνο σκεφτείτε πως στην Ευρώπη, 3 δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στα ΜΜΕ σκοτώθηκαν το 2023 (1 Ουκρανός, 1 Ρώσος και 1 Γάλλος) έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο της Ουκρανίας και 1 εργαζόμενος ΜΜΕ στην Αλβανία…

 

10 Ιανουαρίου στις 7:47 μ.μ.  ·

Η Γάζα είναι αυτό το παιδί …

Α … Γάζα .. έχεις ανάψει φωτιές στις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο .. έχεις ανάψει φωτιές στις συνειδήσεις και στις σκέψεις .. έχεις ζεσταίνει τις ανθρώπινες αξίες την υπέρτατη αξία της Αλληλεγγύης .. έχεις γεμίσει δρόμους, πλατείες και πόλεις με ανθρώπους που σε πονούν και πονούν για σένα .. και για την Παλαιστίνη σου .. βγαίνουν και φωνάζουν για σένα για τον αγώνα σου και το δίκαιο σου .. βρέξει χιονίσει ..

Γάζα δεν θα πεθάνεις ποτέ ούτε εσύ ούτε η Παλαιστίνη σου ..

 

10 Ιανουαρίου στις 8:18 μ.μ.  ·

Τα τελευταία τους τσιγάρα στη Γάζα κάπνισαν οι δυο από το τάγμα μηχανικών που ανατίναξαν σπίτια και τζαμί στο Αλ-Μπρέτζ και το ανέβασαν στα προφίλ τους.. Τώρα βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα …

10 υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των Ναζί εξουδετερώθηκαν χθες σε δυο σημεία στη Λωρίδα της Γάζας στο καταυλισμό προσφύγων Αλ-Μπρέτζ και στη πόλη Χάν Γιούνις .. και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν οι περισσότεροι σοβαρά ..

Σαν τους αρουραίους πέφτουν στις φάκες της Παλαιστινιακής Αντίστασης .. και τρομάρα τους γύρισαν και βίντεο με τις “επιτυχίες” τους ότι βρήκαν “εργοστάσιο της Χαμάς στο Μπρέτζ και τελικά αποκαλύφθηκε ακόμα και από ισραηλινά μέσα ότι ήταν καλοστημένη παγίδα των Ανταρτών της Γάζας ..

1-ο ταγματάρχης Amit Shahar, μονάδα Yalam

2-ο ταγματάρχης Roy Avraham Maimon, μονάδα Yalam

3-ο υποστράτηγος Akiva Yasinsky 8173 Τάγμα Μηχανικών στην Ταξιαρχία Etzioni, είναι αυτός που βλέπετε στο βίντεο της ανατίναξης σπιτιών δεξιά .. και είναι από τους μεγάλους εγκληματίες πολέμου που ανατίναζε σε όλους τους πολέμους τα σπίτια από το πόλεμο του 2008 και το 2012 και 2014 και τώρα στον πόλεμο αυτό .. τώρα βλέπει ο Ναζί τα ραδίκια ανάποδα..

4-ο λοχαγός Denis Krukhamlov Wexler, μονάδα Yalam

5-ο λοχαγός Ron Afrimi μονάδα Yalam

6-ο ταγματάρχης Roy Avraham Maimon, μονάδα Yalam

7- ο υποστράτηγος Gabriel Blum, 94ο τάγμα

8-ο λοχίας Roi Tal 94ο τάγμα,

9- ο υποστράτηγος David Shortz άπό το 8219 Τάγμα Μηχανικών

10-ο υποστράτηγος Yekir Hakaster από το 8219 Τάγμα Μηχανικών, είναι αυτός που φαίνεται στο βίντεο της ανατίναξης αριστερά όπως το βλέπετε

https://www.ynet.co.il/news/article/hygshafdt#autoplay

 

10 Ιανουαρίου στις 9:08 μ.μ.  ·

Όχι μόνο σκότωσαν τα παιδιά στη πόλη Τουλκάρεμ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, αλλά πάτησαν το σώμα του ενός παιδιού με το στρατιωτικό τζιπ ..

Ο στρατός του Σιωνισμού όχι μόνο ξεπέρασε τον δάσκαλο του τον ναζιστικό στρατό, αλλά ο φάκελος με τα καθημερινά αμέτρητα εγκλήματα που διαπράττει είναι ασήκωτος και εκεί μπορεί να δει κανείς πως οι Ναζισιωνιστές ξεπέρασαν κάθε όριο και επίπεδο φρικαλεότητας ακόμα του ακραίου σεναριογράφου φρικτών εγκλημάτων..

Είναι πια και χωρίς ανταγωνισμός ο μόνος στρατός του 21ου αιώνα που δολοφονεί προμελετημένα και και μεθοδευμένα γυναίκες και παιδιά .. στρατός που δολοφόνησε σκόπιμα και προμελετημένα πάνω από 16.000 γυναίκες και παιδιά .. στρατός που βομβαρδίζει και ισοπεδώνει νοσοκομεία .. 26 από τα 36 νοσοκομεία για 2.500.000 ή έχουν ισοπεδωθεί ή έχουν βγει εντελώς εκτός λειτουργίας .. στρατός που ισοπέδωσε όλα τα πανεπιστήμια της Λωρίδας της Γάζας .. στρατός που βομβάρδισε και ισοπέδωσε πάνω από το 60% των σχολείων του ΟΗΕ.. στρατός που σκόπιμα και προμελετημένα βομβάρδισε και ισοπέδωσε όλο το δίκτυο και σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας και έχει καταστρέψει όλο το σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης .. Στρατός Ναζί που έχει καταστρέψει πάνω από το 70% της καλλιεργήσιμης έκτασης της Λωρίδας της Γάζας και έχει καταστρέψει όλη σχεδόν τη βιομηχανική και βιοτεχνική αλυσίδα της Λωρίδας της Γάζας.. στρατός που έχει βομβαρδίσει όλους σχεδόν τους φούρνους και τα φαρμακεία και τα πολυκαταστήματα της Γάζας και όλο το λιμάνι και τα κέντρα άθλησης και ψυχαγωγίας και πολιτισμού… στρατός που έχει σκάψει και καταστρέψει πάνω από 6 νεκροταφεία στη Λωρίδα της Γάζας .. έχει βομβαρδίσει και ισοπεδώσει όλα τα τζαμιά της Γάζας και έχουν βομβαρδίσει 3 εκκλησίες και το έχουν ισοπεδώσει το Ορθόδοξο Πολιτιστικό Κέντρο στη Γάζα .. έχουν σκοτώσει οι ελεύθεροι σκοπευτές γέρους και γυναίκες και παιδιά που έχουν βγει με λευκές σημαίες ..

Συλλαμβάνουν ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και παιδιά τους διατάζουν να βγάλουν τα ρούχα τους και να ανέβουν σε φορτηγό και με την απειλή των όπλων τους αναγκάσουν να βρίζουν τη Χαμάς .. αλλιώς θα τους σκοτώσουν ..

έχουν γεμίσει ολόκληρες συνοικίες με νάρκες και τις ενώνουν με καλώδια και ανατινάζουν τα σπίτια των ανθρώπων πίνοντας κρασί και γελώντας και όλα αυτά τα έχουν γράψει οι ίδιοι οι φονιάδες με τις κάμερες τους και με τα κινητά τους και τα δημοσιεύουν δημόσια στα κοινωνικά δίκτυα και στο προφίλ τους ..

 

10 Ιανουαρίου στις 9:43 μ.μ.  ·

Τι ώρα είναι;;

Είναι η ώρα που ανοίγει η Κόλαση τη πύλη της για τους Ναζί ..

Τρια βίντεο από τρεις επιθέσεις εναντίον των εισβολέων Ναζί στη Λωρίδα της Γάζας ..

Επειδή κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πολύ δυνατά βίντεο της Παλαιστινιακής Αντίστασης σχεδόν σε όλα τα Κοινωνικά Δίκτυα μπήκαν περιορισμοί και απαγορεύσεις ακόμα και αναστολή λειτουργίας .. στο άλλο μου προφίλ μου απαγόρευσαν για μια μέρα να κάνω αναρτήσεις και σχόλια

Το κράτος και το σύστημα προπαγάνδας των Ναζί στην κατεχόμενη Παλαιστίνη και των αφεντικών τους, βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και όλο και πιο πολύ δυσκολεύεται σε όλα πεδιά των μαχών και ειδικά στη Λωρίδα της Γάζας .. εκεί όπου η σκληρή αντίσταση συνεχίζει να πλήττει τις δυνάμεις εισβολείς και να τους προκαλεί μεγάλες απώλειες σε όλες τις περιοχές όπου έχουν εισβάλει οι Ναζί και προσπαθούν μάταια εδώ και 95 μέρες να κρατήσουν υπό τον έλεγχο τους.. τα χτυπήματα που δέχονται από τους αντάρτες είναι παντού ..

 

 

Τα βίντεο της Αντίστασης της Γάζας, δεν προκαλούν μόνο ανεπανόρθωτη ζημιά και ρωγμή στην δύναμη και την εικόνων των καταχτητών και εισβολέων εκεί, αλλά και στα γεωπολιτικά σχέδια και συμφέροντα των ισχυρών και εξουσιαστών αυτού του κόσμου ….

 

11 Ιανουαρίου στις 11:16 μ.μ.  ·

Δικηγόρος της Νότιας Αφρικής

Kάθε μέρα το “Ισραήλ” το κράτος των Ναζί στην Λωρίδα της Γάζας δολοφονεί:

247 Παλαιστινίους έναν Παλαιστίνιο κάθε 6 λεπτά.

48 γυναίκες-μητέρες δυο κάθε ώρα.

117 παιδιά κάθε μέρα ..

Η UNICEF ο οργανισμός του ΟΗΕ για την προστασία των παιδιών χαρακτήρισε τον πόλεμο του “Ισραήλ” στη Γάζα “πόλεμος στα παιδιά”.

Κάθε μέρα, 10 παιδιά θα ακρωτηριάζονται χωρίς αναισθητικό….

Η Νότια Αφρική κατέθεσε μήνυση εναντίον του κράτους του Απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη που επέβαλαν οι Άγγλοι αποικιοκράτες με το συνεργάτη τους το εθνικιστικό ρατσιστικό κίνημα του Σιωνισμού από το 1917.. εναντίον του κράτους που συνεχίζει να διαπράττει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ εναντίον του λαού της κατεχόμενης Παλαιστίνης.. εναντίον του κράτους που κήρυξε πόλεμο στο λαό της Λωρίδας της Γάζας.. Γιατί άραγε η Νότια Αφρική και ο λαός της ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τον λαό της Παλαιστίνης και το απελευθερωτικό του κίνημα;;

Η Νότια Αφρική είναι η χώρα που νίκησε ο λαός της το σύστημα Απαρτχάιντ, σύστημα ρατσιστικών διακρίσεων που επιβλήθηκε από τους αποικιοκράτες του Δυτικού Κόσμου στη Αφρικανική αυτή χώρα. Ο λαός αυτής της αφρικανικής χώρας και το Κίνημα Αντίστασης του είχε σύμμαχο για πολλές δεκαετίες το Παλαιστινιακό Κίνημα Αντίστασης.. μαζί με πολλά άλλα εθνικοαπελευθερωτικά, αντιρατσιστικά, κοινωνικά και αντιφασιστικά κινήματα σε όλο τον κόσμο αγωνίζονταν για την ανατροπή του καθεστώτος Απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική .. και τα καταφέραμε με πολλούς αγώνες και θυσίες ..

Θυμάμαι σε προσωπικό επίπεδο τους αγώνες που δίναμε με τους συντρόφους από τη Νότια Αφρική που σπούδαζαν στη Θεσσαλονίκη, τον επαναστάτη Ντάνκιν που είχε έρθει νωρίτερα από μένα στην Ελλάδα και έμεινε στη Γ φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη.. Θυμάμαι τους κοινούς αγώνες και τις κοινές προκηρύξεις και αφίσες και εκδηλώσεις που κάναμε για να αναδείξουμε τον αγώνα των Μαύρων Αγωνιστών της Αφρικής .. τον κοινό αυτόν αγώνα δεν το δίναμε μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά σε όλο τον κόσμο .. όλο το Παλαιστινιακό Κίνημα με όλες τις οργανώσεις του είχε επιστρατευτεί ολοκληρωτικά για να στηρίξει με κάθε μέσον τον αγώνα των Αφρικανών συντρόφων και αγωνιστών .. Και μάλιστα θυμάμαι τις κουβέντες που λέγαμε με τον Ντάνκιν και πως άρχισε να αποδυναμώνεται το καθεστώς των Λευκών αφεντικών στη Αφρική και πως άρχισε να χάνει συμμάχους διεθνώς .. και πως τρεις χώρες έμειναν και στήριζαν μέχρι τη τελευταία του αναπνοή το κράτος του Απαρτχάιντ και αρνούνταν να πάρουν μέτρα εναντίον του .. ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ.. Ειδικά το κράτος των Ναζισιωνιστών ήταν το τελευταίο των τελευταίων που συνέχιζε και στήριζε το σύμμαχο του το κράτος των Λευκών αποικιοκρατών στη Νότια Αφρική.. και θυμάμαι μάλιστα πως στον αγώνα αυτό όπως στον αγώνα που δίνεται τώρα είχαμε συμμάχους και Εβραίους σε πολλές χώρες ..Εβραίους που απεχθάνονταν τη συμμαχία του κράτους του Απαρτχάιντ στην Αφρική και στην Παλαιστίνη ..

VIDEO 28

 

12 Ιανουαρίου στις 4:58 μ.μ.  ·

Το κράτος των Ναζί στην κατεχόμενη Παλαιστίνη συνεχίζει ακλόνητα το σχέδιο της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ καταδικάζοντας τους ανθρώπους στη Λωρίδα της Γάζας στη πείνα. Οι περισσότεροι κάτοικοι στη Ράφαχ και οι εκτοπισμένοι (1.800.000 άνθρωποι) δεν μπορούν πια να τρώνε ένα γεύμα την ημέρα. Οι ενήλικες δεν τρώνε για να μπορούν να φάνε τα παιδιά..

Στο βίντεο βλέπετε τους ανθρώπους πατεράδες στην πλειοψηφία τους περιμένουν ένα κιλό αλεύρι από το κέντρο διανομής της UNRWA.. για να έχουν τα παιδιά τους ένα κομμάτι ψωμί … μαζεύονται ώρες έξω από τις τελευταίες αποθήκες του Οργανισμού του ΟΗΕ για την προστασία των Παλαιστινίων προσφύγων.. αποθήκες που δεν έχουν ακόμα βομβαρδιστεί

Το κράτος των Ναζισιωνιστών δολοφόνησε 142 υπαλλήλους του οργανισμού και έχει βομβαρδίσει όλες τις αποθήκες του ΟΗΕ ΚΑΙ όλα σχεδόν τα σχολεία του ΟΗΕ στη Λωρίδα της Γάζας .. τα σχολεία των προσφύγων που μένουν στη Λωρίδα της Γάζας .. τους πρόσφυγες που έχει εκτοπίσει το κίνημα των Ναζισιωνιστών το 1948 για να φτιάξουν το κράτος τους στην Παλαιστίνη .. γιατί θα ήταν παράλογο και παράνομο μια μειονότητα να φτιάξει κράτος σε εδάφη της πλειοψηφίας .. γι αυτό το σχέδιο τους ήταν να εκτοπίσει 800.000 Παλαιστινίους από τα χωριά και τις πόλεις για να μπορεί να εφαρμοστεί το σχέδιο των Άγγλων αποικιοκρατών για δημιουργία ενός κράτος χωροφύλακα για τα γεωπολιτικά συμφέροντα των αποικιοκρατών..

VIDEO 29

12 Ιανουαρίου στις 5:02 μ.μ.  ·

Andrew Feinstein*:

Το βίντεο που βλέπετε είναι παραγωγή της ανεξάρτητης δημοσιογραφικής ομάδας https://www.patreon.com/doubledownnews

“Η δικαστική υπόθεση που η νότια Αφρική έφερε στο Διεθνές είναι ιδιαιτέρως σημαντική για να σταματήσει την καθημερινή σφαγή αθώων πολιτών στη Γάζα.

Δεν έχω ξαναδεί δικαστικό φάκελο τόσο τεκμηριωμένο, πειστικό όπως αυτόν. Ως Εβραίοι ως επιζώντες μια καταστροφής όπως το ολοκαύτωμα το “ποτέ ξανά” , δεν εννοεί μόνο “ποτέ ξανά” για τους Εβραίους “ποτέ ξανά” σημαίνει να μην ξαναδούμε τις σφαγές που είδαμε κατά το ολοκαύτωμα πάλι.

Και δεν έχει σημασία σε ποιον διαπράττονται αυτά τα εγκλήματα , ούτε ποιος είναι αυτός που εγκληματεί.

Έχω καλύψει διαμάχες και πολέμους όλη μου τη ζωή, δεν έχω ξαναδεί τέτοια βαρβαρότητα, τέτοια σκληρότητα και απανθρωπιά όπως έχουμε δει στη Γάζα από τις 7 Οκτωβρίου και μετά. Το Ισραήλ αποφάσισε επί τούτου να στοχοποιήσει και να επιτεθεί σε Παλαιστίνιους δημοσιογράφους και στις οικογένειές τους, σε μια προσπάθεια να εμποδίσει τον κόσμο να δει τι πραγματικά συμβαίνει στη Γάζα, γιατί ξέρουν ότι αυτό που δεν μπορούν να νικήσουν την ενημέρωση παρότι σκοτώνουν Παλαιστίνιους δημοσιογράφους οι εικόνες συνεχίζουν να μεταδίδονται σε όλο το κόσμο όσο στο έδαφος παραμένουν αρκετοί Παλαιστίνιοι δημοσιογράφοι που έχουν το κουράγιο να καταγραφούν αυτό που συμβαίνει.

Το Ισραήλ και όσοι υποστηρίζουν το Ισραήλ δηλώνουν ότι κατά κάποιο τρόπο η κίνηση αυτή της Ν Αφρικής να πάει στο διεθνές δικαστήριο είναι αντισημιτική ενώ ακόμη και ο Ισραηλινός κυβερνητικός υποστήριξε πως είναι “συκοφαντία αίματος”

*(Ψευδείς κατηγορίες κατά τών Εβραίων ότι θυσίαζαν Χριστιανά αγόρια σε θρησκευτικές τελετουργίες).

Πώς μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να παρακολουθούν αυτές τις εικόνες παιδιών που έχουν σκοτωθεί, έχουν τραυματιστεί , που περιθάλπονται χωρίς αναισθησία, και να λένε ότι το Ισραήλ πρέπει να συνεχίσει τίς δολοφονικές αυτές πράξεις στη Γάζα.

Το γεγονός ότι η Νότιος Αφρική στέλνει το Ισραήλ στο δικαστήριο, μια χώρα που γνωρίζει τι είναι το Απαρτχάιντ, που ξέρει πως είναι να ζεις ένα μέσω παρατεταμένων συγκρούσεων, το κάνει ιδιαίτερα συμβολικό και σημαντικό. Συμμετείχα στη μάχη κατά του απαρτχάιντ από τα νεανικά μου χρόνια στη νότια Αφρική, διετέλεσα μέλος του Κοινοβουλίου με τον Νέλσον Μαντέλα όταν πήρε την εξουσία το 1994.

Ενώ η μάχη κατά του απαρτχάιντ στη νότια Αφρική ήταν εξόχως δύσκολη, όπου χιλιάδες κόσμου δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τις δυνάμεις του απαρτχάιντ εκατοντάδες γυναίκες σφαγιάστηκαν γιατί τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν, μαθητές σχολείων εκτελέστηκαν επειδή ήθελαν να έχουν εκπαίδευση στη γλώσσα του κατακτητή, πολιτικοί ακτιβιστές δολοφονήθηκαν ή εκτελέστηκαν από τις αρχές, δεν έφτασε ποτέ στη κλίμακα των κατοχικών πράξεων του Ισραήλ. Γιατί υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά στην νότια Αφρική το κράτος του απαρτχάιντ εξαρτιόταν από την εργασία των μαύρων Νοτιοαφρικανων για την οικονομική του ευημερία, το Ισραήλ δεν έχει αυτού του είδους την εξάρτηση οπότε δεν το εμποδίζει κάτι να εκδιώξει το πληθυσμό της Γάζας με κάθε τρόπο, όντας ικανό να σφαγιάσει δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιους απλούς πολίτες , κάτι που μόνο ως εθνοκάθαρση μπορεί να χαρακτηριστεί και γενοκτονία.

Το Νοτιοαφρικανό απαρτχάιντ δεν ήταν ποτέ τόσο σκληρό, τόσο δολοφονικό όπως το Ισραηλινό.

Παρατηρούμε επίσης μια ιδιόρρυθμη κατάσταση όπου οι δυτικοί πολιτικοί αρχηγοί κρατών είναι στην ακριβώς αντίθετη θέση με αυτή των λαών τους όσον αφορά την εκεχειρία στη Γάζα, όπως είχε γίνει και με την παλαιά εισβολή στο Ιράκ.

Ο Τζο Μπάιντεν και οι ΗΠΑ χάνουν μεγάλο μέρος των υποστηρικτών τούς γιατί αν και μπορούν να σταματήσουν την σφαγή στη Γάζα, δεν το κάνουν ενώ ο Μπάιντεν κ η χώρα του είναι ο προμηθευτής του 70%του πολεμικού εξοπλισμού του Ισραήλ.

Η δυσκολία του δικαστηρίου είναι πως θα επιβάλει την όποια απόφαση εναντίον του Ισραήλ αλλά το ηθικό αντίκτυπο μιας τέτοιας απόφασης θα κάνει ακόμη πιο δύσκολο στους πολιτικούς να συνεχίσουν να δικαιολογούν την υποστήριξη τους στο Ισραήλ.

Ότι και να γίνει στο δικαστήριο, η πραγματικότητα είναι ότι το Ισραήλ έχει χάσει τον πόλεμο τής προπαγάνδας και ότι κύμα συμπαράστασης για το παλαιστινιακό λαό σε όλο το κόσμο αυξάνεται όπως και οι διαμαρτυρίες που γίνονται όλο και μεγαλύτερες όσο το Ισραήλ συνεχίζει τις εγκληματικές πράξεις.

Ακόμη και μεγάλα διεθνή brands όπως τα McDonald’s έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες λόγω του μποϊκοτάζ, επειδή στήριξαν το Ισραήλ δίνοντας φαγητό στους Ισραηλινούς στρατιώτες.

Βλέπουμε ακτιβιστικές δράσεις όπως στο Ηνωμένο Βασίλειο από μια ομάδα ακτιβιστών που ονομάζονται Palaistian Action , οι οποίοι αθωώθηκαν από ανώτατο δικαστήριο του Βασιλείου παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν να καταλάβουν, να καταστρέψουν ισραηλινά εργοστάσια πολεμικού εξοπλισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τι είναι αυτό που θέλει ο λαός σε όλον τον κόσμο?

Οι Παλαιστίνιοι να αντιμετωπίζονται με το ίδιο επίπεδο δικαιοσύνης, ισότητας όπως όλος ο κόσμος” from the river to the sea” και αν η ιστορία τής νότιας Αφρικής μας έχει δείξει κάτι είναι ότι παρά των φόβο των μειονοτήτων όταν επικράτησε η δημοκρατία μέλη διαφορετικών πολιτικών, θρησκευτικών και εθνικών πεποιθήσεων μπορούν να ζήσουν μαζί αρμονικά όταν συμπεριφέρονται μεταξύ τους με αμοιβαίο σεβασμό, με ανθρωπιά και με την αίσθηση τής δικαιοσύνης”.

———————————————————

Η απόδοση στα Ελληνικά έγινε από πρόσωπο που θέλει να βοηθήσει τον αγώνα των Παλαιστινίων και να παραμένει ανώνυμο ..

———————————————————-

Andrew Feinstein*

Ο Andrew Feinstein γεννήθηκε στο Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική και είναι γιος των επιζώντων του Ολοκαυτώματος Josef Feinstein και Erika Hemmer. Τα 39 μέλη της οικογένειας της μητέρας του δολοφονήθηκαν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς και στο Theresienstadt.

Οι φρικτές εμπειρίες των γονέων του διαμόρφωσαν την πολιτική του από πολύ νεαρή ηλικία. Παρακινημένος από τη δουλειά της με ομάδες κατά του Απαρτχάιντ, ενεπλάκη στο τότε εκτός νόμου Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο (ANC) από τα τέλη της εφηβείας του.

Ο Feinstein αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αρρένων Wynberg στο Κέιπ Τάουν το 1981. Στη συνέχεια παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν , το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϋ και το King’s College του Κέιμπριτζ.

Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο

Εκλέχτηκε μέλος του κοινοβουλίου του ANC υπό τον Νέλσον Μαντέλα στις πρώτες δημοκρατικές εκλογές το 1994. Υπηρέτησε ως μέλος του επαρχιακού νομοθετικού σώματος του Γκαουτένγκ και σύμβουλος του τότε MEC Οικονομικών του Γκαουτένγκ, Jabu Moleketi, από το 1994 έως το 1996. Εργάστηκε επίσης ως οικονομικός σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Tokyo Sexwale. Εξελέγη μέλος της Κάτω Βουλής του Νοτιοαφρικανικού Κοινοβουλίου το 1997.

Ο Φάινσταϊν παρουσίασε την πρώτη πρόταση για το Ολοκαύτωμα στην κοινοβουλευτική ιστορία της Νότιας Αφρικής. Ο Φάινσταϊν δήλωσε ότι τα προηγούμενα βάσανα – από τους Αφρικανούς στα χέρια των Βρετανών αποικιστών ή των Εβραίων από τους Ναζί – σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούσαν τη βάναυση καταπίεση των Μαύρων Νοτιοαφρικάνων ή των Παλαιστινίων. Εδώ και πολλές δεκαετίες αγωνίζεται στο πλευρό του δίκαιου αγώνα των Παλαιστινίων.

 

 

13 Ιανουαρίου

Δείτε πως διαστρεβλώνεται η Ιστορία .. Δείτε πως ο Δυτικός ιμπεριαλιστικός και αποικιοκρατικός κόσμος παραπληροφορεί τον κόσμο .. Δείτε πως αλλάζουν τη πραγματικότητα και τη πραγματική Ιστορία για να ξεπλένουν το βρόμικο τους παρελθόν. Διαβάστε τι γράφουν οι υπάλληλοι των ΗΠΑ στο αγγλικό και ελληνικό wikipedia για τον Νέλσον Μαντέλα .. που τον είχαν μέχρι το 2008 στη λίστα των επικίνδυνων τρομοκρατών ..και τον έβγαλε ουσιαστικά ο Ομπάμα γιατί πια δεν ήταν πρόεδρος της Νότιας Αφρικής και ήταν πια 90 χρονών και άρρωστος ..

Δεν γράφουν τίποτα μα τίποτα για το ρόλο των Παλαιστινίων και των κινημάτων τους και για το ρόλο πολλών κινημάτων στην ανατροπή του καθεστώτος Απαρτχάιντ που οι ΗΠΑ Αγγλία και Ισραήλ συνέχιζαν να το στηρίζουν ως τη τελευταία αναπνοή του..

Ούτε μια φωτογραφία του Μαντέλα με τον Αραφάτ ούτε κουβέντα για το ρόλο της PLO ούτε βέβαια για τον ένοπλο αγώνα που έδιναν οι Μαύροι Αγωνιστές στη Νότια Αφρική ..

https://www.youtube.com/watch?v=6fJ0AiO9lvo…

https://www.youtube.com/watch?v=71mEKiFYfx4…

https://www.youtube.com/watch?v=i5TiUhhm7cQ…

Ούτε βέβαια αναφέρουν για την ιστορική επίσκεψη του στη Λωρίδα της Γάζας και την ιστορική εκεί ομιλία … ούτε ότι οι Παλαιστίνιοι στη Δυτική Όχθη έχουν στήσει άγαλμα για τον Νέλσον Μαντέλα ..

Τώρα πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται πως προέκυψε το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της Νότιας Αφρικής για το Παλαιστινιακό .. αυτά κοστίζουν τα ψέματα των Δυτικών Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης και παραποίησης και παραπληροφόρησης .. τώρα θα πρέπει να εξηγήσουν στους πολίτες τους γιατί ενδιαφέρονται τόσο πολύ στη Νότια Αφρική για την Παλαιστίνη ..θα πρέπει να τους πουν την αλήθεια .. ότι η Παλαιστίνη με όλη τη δύναμη που διέθετε για δεκαετίες πάλευε στο πλευρό των Μαύρων της Αφρικής εναντίον των Λευκών αποικιοκρατών .. που είχαν εγκαταστήσει στην Νότια Αφρική καθεστώς Απαρτχάιντ και ρατσιστικών διακρίσεων σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς .. καθεστώς που υπηρετούσε πιστά τα αφεντικά του στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ .. Ειδικά για το κράτος των Ναζισιωνιστών η πτώση του Απαρτχάιντ ήταν ασήκωτη ήττα και ήταν πολύ μαύρη μέρα για τον Σιωνισμό και το κίνημα του και το κράτος του και το στρατό του στην κατεχόμενη Παλαιστίνη ..

https://en.wikipedia.org/wiki/Nelson_Mandela

https://el.wikipedia.org/…/%CE%9D%CE%AD%CE%BB%CF%83%CE…

 

14 Ιανουαρίου

 

 

Ο στρατός των Ναζί στην κατεχόμενη Παλαιστίνη πιστεύει αυτό που πίστευε ο στρατός των Ναζί στην κατεχόμενη Ευρώπη .. ότι όση περισσότερη φρίκη και περισσότερα εγκλήματα και περισσότερης σφαγές και εκτελέσεις πράττει τόσο πιο πολύ θα εξουδετερώνεται η λαϊκή ένοπλη αντίσταση. Πιστεύει πως όσο περισσότερο βομβαρδίζει και ισοπεδώνει πόλεις και χωριά και κάθε μορφή και δομή επιβίωσης των πολιτών θα γονατίζει η Αντίσταση τους .. Όπως οι Ναζί στην Ευρώπη δεν κατάλαβαν το αδιέξοδο της στρατηγικής μέχρι που υψώθηκε στις 1/5/1945 σημαία της 150ής Μεραρχίας Τυφεκιοφόρων Τάγματος Κουτούζοφ την 1 Μαΐου 1945 στην οροφή του κτιρίου του Ράιχσταγκ στο Βερολίνο έτσι και οι Ναζί στην κατεχόμενη Παλαιστίνη δεν πρόκειται να καταλάβουν μέχρι να υψωθεί η παλαιστινιακή σημεία στο κτήριο του υπουργείου πολέμων που βρίσκεται στο Τελ Αβίβ απέναντι στην οδό του εγκληματία πολέμου αρχιτρομοκράτη Menachem Begin….

Τα δίκτυα της προπαγάνδας και φίμωσης και παραπληροφόρησης.. κατέβαλαν απίστευτες προσπάθειες τις τελευταίες δυο μέρες για να κατεβάζουν και να περιορίζουν τα βίντεο που μεταδίδει η παλαιστινιακή αντίσταση ειδικά το πρώτο βίντεο που δείχνει πως οι Αντάρτες της Γάζας κατάφεραν να χακάρουν τις κάμερες των κατασκοπευτικών μη επανδρωμένων που πετούν οι Ναζί πάνω από τη Λωρίδα της Γάζας και τις κάμερες ακόμα των ίδιων των στρατιωτών για τρίτη φορά μάλιστα .. και έτσι μάθαιναν οι Αντάρτες αρκετές φορές που κρύβονταν οι εισβολείς και ποια σπίτια και δομές μετέτρεπαν σε βάσεις και φυλάκια ..

Στο τρίτο βίντεο θα δείτε πως παρακολουθούσαν οι Αντάρτες με κρυφή κάμερα όλη τη φάση με την ενέδρα, που έστησαν σε μια ειδική μονάδα που είχε ειδικό Drone και εκπαιδευμένο σκύλο ..

Στο τέταρτο βίντεο θα δείτε πως παγίδεψαν με νάρκες “Made in Gaza” το δρόμο που είχαν ανοίξει οι εισβολείς στα περίχωρα της πόλης Χάν Γιούνις και πως μετά τους έβρεξαν οι Αντάρτες με όλμους ..

 

 

 

14 Ιανουαρίου

 

Για πρώτη φορά η παλαιστινιακή σημαία στο κτήριο της Γερουσίας των ΗΠΑ ..

Το κράτος των Ναζί στην κατεχόμενη Παλαιστίνη και τα λόμπι-υπηρεσίες του που καμουφλάρονται με διάφορες ονομασίες και τα ταμπέλες σε συνεργασία με το κατεστημένο στις ΗΠΑ και τα αφεντικά των Μέσων Μαζικής Δικτύωσης ήθελαν λέει να σβήσουν την Παλαιστίνη από το διεθνές πολιτικό χάρτη και ήθελαν να απαγορεύσουν ακόμα και την παλαιστινιακή σημαία ..

VIDEO 30

Εβραίοι στις ΗΠΑ της οργάνωσης “ΌΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ”.. έχουν γίνει το μεγαλύτερο πονοκέφαλο για το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο στις ΗΠΑ και ειδικά το λόμπι που παρέχει κάθε στήριξη στα εγκλήματα των Ναζισιωνιστών στην κατεχόμενη Παλαιστίνη

Τα συνθήματα και οι στόχοι των μελών και οπαδών της οργάνωσης και οι δράσεις τους σε όλες τις αμερικανικές σχεδόν πολιτείες έχουν προκαλέσει βαθιά ρήγματα στις χρόνιες “συνειδήσεις” και ανοχές στα εγκλήματα που διαπράττει το κράτος Απαρτχαίντ στην κατεχόμενη Παλαιστίνη στο ΌΝΟΜΑ των Εβραίων όλου του κόσμου .. ΩΣ ΕΔΩ είπαν οι Εβραίοι της οργάνωσης τέρμα η στήριξη και ανοχή .. τέρμα στήριξη στην κατοχή και στα εγκλήματα που διαπράτετε στο όνομα μας εναντίον των Παλαιστινίων στην πατρίδα τους ..

Free free Palestine .. Λευτεριά στην Παλαιστίνη

No more weapons no more war, ceasefire is what we are calling for.

Όχι άλλα όπλα, όχι άλλους πολέμους, η κατάπαυση του πυρός είναι αυτό που ζητάμε…

 

 

Ο Δρ Μαντς Γκίλμπερτ ο Νορβηγός ιατρός χειρούργος που έχει εργαστεί εθελοντικά στη Λωρίδα της Γάζας 16 χρόνια..:

“Τι είναι η διεθνής κοινότητα; Που είναι αυτή η διεθνής κοινότητα; Είναι στο βορρά είναι στον νότο; Που είναι; Δεν έχουμε διεθνή κοινότητα!

Έχουμε έναν ΟΗΕ που είναι ακινητοποιημένος από το Ισραήλ και της ΗΠΑ ,δεν βλέπουμε καμία τήρηση της διακήρυξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , των δικαιωμάτων των παιδιών ,της συνθήκης της Γενεύης και της Χάγης , όλες αυτές οι νομικές βάσεις που πιστεύαμε ότι διέπουν την διεθνή πραγματικότητα.

Εκτοπίζονται όταν αφορούν το Ισραήλ και τις ΗΠΑ , οι οποίες απαξιώνουν κάθε διεθνή κανονισμό που θα μπορούσε να επιτρέψει στα Ηνωμένα έθνη να είναι η δύναμη που θα λέει ναι ή όχι, τι επιτρέπεται και τι όχι και γιατί αυτή η διεθνής κοινότητα δεν έχει επιβάλει κυρώσεις, μποϊκοτάζ στο Ισραήλ, τη στιγμή που το έκαναν αυτό μέσα σε μια δυο εβδομάδες, όταν η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία;

Μήπως επειδή ο ο λαός της Ουκρανίας είναι λευκοί, ξανθοί και με γαλανά μάτια ενώ στη Γάζα είναι σκουρόχρωμοι με σκούρα μάτια?

Είναι ρατσισμός; Ναι είναι!!

Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα και στη Δυτική όχθη δε θα ήταν ποτέ αποδεκτό αν οι κάτοικοι ήταν λευκοί.

ΠΟΤΕ!!!”

 

VIDEO 31

 

Το Αντάρτικο της Γάζας συνεχίζει να πλήττει καίρια και αποφασιστικά τα τανκς και τα οχήματα των Ναζί εισβολέων στη Λωρίδα της Γάζας.. οι μάχες που δίνουν οι Αντάρτες έχουν διαλύσει τα περισσότερα επιχειρησιακά σχέδια του στρατού των Ναζισιωνιστών .. η χρήση των αντιαεροπορικών από τους Αντάρτες έχουν αυξηθεί σημαντικά γεγονός που έχει δυσκολέψει πολλές από τις προσπάθειες των ελικοπτέρων να πλησιάζουν τις θερμές περιοχές όπου έχουν οι Ναζί σοβαρές απώλειες ειδικά στην περιοχή Χάν Γιούνις .. από όπου είναι οι επιθέσεις στο βίντεο που βλέπετε .. στο τέλος του θα δείτε τα “λάβαρα” των Ανταρτών από τη διάλυση του άρματος μεταφοράς προσωπικού που ανατίναξαν οι Παλαιστίνιοι Αντάρτες χθες στη Χάν Γιούνις

VIDEO 32

 

Το Δίκαιο που ένωσε φυλές και λαούς και χρώματα …

Μετά από 100 ημέρες, οι Αμερικανοί πολίτες και οι οργανώσεις τους και τα συνδικάτα τους συνεχίζουν να αγωνίζονται ανεξαρτήτως φυλής και χρώματος και θρησκείας υπέρ της Λευτεριάς στην Παλαιστίνης κάθε μέρα πραγματοποιούν δράσεις και κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες σε κάθε πόλη και πολιτεία Σήμερα πραγματοποιείται συγκέντρωση στην Πλατεία Freedom Plaza στη Ουάσιγκτον για να απαιτήσουν:

Μόνιμη κατάπαυση του πυρός τώρα!

Άρση της πολιορκίας στη Γάζα!

Ελευθερώστε όλους τους Παλαιστίνιους κρατούμενους!

Τέρμα την κατοχή!

Τέρμα κάθε βοήθειας των ΗΠΑ στο Ισραήλ!

VIDEO 33

 

 

19 Ιανουαρίου

 

“Λευτεριά στη Παλαιστίνη από το Ποτάμι ως τη Θάλασσα”

Ακόμα και στη καρδιά του κράτους του Σιωνισμού .. Εβραίοι διαδηλώνουν και φωνάζουν το σύνθημα-στόχο, που πια εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το αγκαλιάζουν και το υιοθετούν .. μια “Δημοκρατική Παλαιστίνη” για όλους ανεξαρτήτως θρησκεύματος και χρώματος και φυλής ..χωρίς φασισμό χωρίς σιωνισμό και χωρίς ρατσισμό .. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πια πιστεύουν πως αυτό το κράτος του Σιωνισμού πρέπει να καταργηθεί γιατί είναι κράτος μηχανής συνεχών ΠΟΛΕΜΩΝ, συνεχούς ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ και συνεχώς ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ .. κράτος που δημιούργησε μια στρατιωτιποιημένη εθνικιστική ναζιστική “κοινωνία” μια “κοινωνία” στρατιωτικής βάσης των αφεντικών αυτού του σιχαμερού κόσμου των κερδών και, των υπερκερδών και της εκμετάλλευσης και καταπίεσης .. κράτος φονιάς .. κράτος δολοφόνος Παλαιστινίων και Εβραίων και Αράβων

Σε όλο τον κόσμο πια Εβραίοι πρωτοστατούν και αγωνίζονται δίπλα σε Παλαιστινίους, Μουσουλμάνους και Χριστιανους και δίπλα σε Αφρικανούς και Λατινοαμερικάνους και ασιάτες εναντίον του Σιωνισμού και εναντίον των ναζιστικών πρακτικών του στην κατεχόμενη Παλαιστίνη ..

VIDEO 34

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *