Κάλεσμα για δράση αληλεγγύης σε φυλακισμένους/ες Λονδίνο + Λίστα φυλακισμένων

https://athens.indymedia.org/post/1628872/

 

από Αναρχικοί/ες Λονδίνου

08/02/2024 12:46 πμ.

Εδώ θα βρεις ενημερωμένη λίστα κρατουμένων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ένα φόρουμ για αναρχικούς στο Λονδίνο με συγγραφή επιστολών για φυλακισμένους.

Χτίζοντας την αλληλεγγύη βήμα προς βήμα. Σε αυτό το event δεν θα υπάρχει αλκόολ.

Στη συνέχεια, Freedom Fridays με μουσική. Όλοι/ες ευπρόσδεκτοι/ες.

Ώρα: 6PMΜέρα: 16th February

Διεύθυνση: Decentre – 84B, Whitechapel High Street, E17QXMore info at radar.squat.net

Freedom Bookshop

Παρακάτω υπάρχουν πληροφορίες φυλακισμένων σε Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία και Ιρλανδία.

Λίστα φυλακισμέμων που εκτιμούν γράμματα και αλληλεγγύη.

Tips για την γραφή γραμμάτων:

  • Γράψτε το όνομα σας και διεύθυνση στο πίσω μέρος του φακέλου.
  • Στείλτε κάρτες με ωραίες φωτογραφίες και εικόνες.
  • Ρωτηστε ερωτήσεις αλλά μοιραστείτε πληροφορίες και ενδιαφέροντα για τον εαυτό σας ώστε να χτιστελι μία σχέση.
  • Μην γράφετε τίποτα που θα μπορούσε να είναι ενοχοποιητικό – όλα τα μηνύματα παρακολουθούνται.
  • Μπορείτε να χρησιμοπιλησετε emailaprisoner.com για επικοινωνήσετε μέσω email και πιο γρήγορα.
  • Μπορείτε να στείλετε κάρτες μέσω σαίτ όπως το moonpig.com
  • Κάποια γράμματα μπορεί να μην ληφθούν από τον φυλακισμένο, οπότε εάν δεν έχετε νέα μπορείτε να γράψετε δεύτερη φορά.
  • Μπορεί να μην δεχτείτε απάντηση, μερικοί άνθρωποι δεν έχουν πάντα την διάθεση να γράψουν, όμως ξέρουμε ότι τα άτομα αυτά εκτιμούν την λήψη γραμμάτων.
  • Θα συνιστούσαμε να διαβάσετε και το άρθρο του Kevan Thakrar σχετικά με την ανωνυμία εναντίον της διαφάνειας και τη μεταχείριση των κρατουμένων σαν ανθρώπινα όντα

Φυλακισμένοι για τις πορείες Kill The Bill

Τελευταία ενημέρωση: 4 Φεβρουαρίου 2024. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η λίστα αλλάζει – κάποιος μπορεί να έχει αποφυλακιστεί ή μπορεί να θέλει να διακόψει τη λήψη αλληλογραφίας για να επικεντρωθεί στην εκπαίδευση εντός ή για άλλους προσωπικούς λόγους.

  • Ryan Roberts A5155EM
  • HMP Swaleside, Brabazon Rd, Eastchurch, Isle of Sheppey ME12 4AX
  • 14 years
  • Matthew O’Neill A1596CT
  • HMP Portland, 104 the Grove, Easton, Portland, Dorset, DT5 1DL
  • 5 years
  • Kane Adamson A1103ER
  • HMP Hewell, Hewell Lane, Redditch B97 6QS
  • 3 years 6 months
  • Daniel Ellis A5725EY
  • HMP Leyhill, Denbury, Wotton-under-Edge, Gloucester, GL12 8BT
  • 4 years 6 months
  • Ryan Roberts A5155EMHMP Swaleside, Brabazon Rd, Eastchurch, Isle of Sheppey ME12 4AX 14 years
  • Matthew O’Neill A1596CTHMP Portland, 104 the Grove, Easton, Portland, Dorset, DT5 1DL 5 years
  • Kane Adamson A1103ERHMP Hewell, Hewell Lane, Redditch B97 6QS3 years 6 months
  • Daniel Ellis A5725EYHMP Leyhill, Denbury, Wotton-under-Edge, Gloucester, GL12 8BT4 years 6 months

Άλλες υποθέσεις:

Niamh Cullen

Η Niamh βρίσκεται στην φυλακή επειδή χρησιμοποιήσε αυτάμυνα κατά της αστυνομικής βίας σε ηλικία μόλις 19 χρονών. Είναι μια ευγενική ψυχή με πολλή αγάπη και εκτίμηση να δώσει! Η Niamh καλωσορίζει επιστολές αγάπης και υποστήριξης για να κάνει τις μέρες να περνούν πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Τωρινή διεύθυνση: Niamh Cullen, A2966EX, HMP Downview, Sutton Lane, Sutton, SM2 5PD

Billy Ross

Ο Billy είναι ένας Ουαλός τρανς και queer κρατούμενος στο HMP Eastwood Park, του αρέσει: η μόδα, τα ζώα, νεράιδες και παγανισμός. Εάν έρθετε σε επαφή, παρακαλούμε να είστε ξεκάθαροι σχετικά με το εάν θα γράφετε τακτικά/αν πρόκειται για μια φορά κάρτα/γράμμα.

Τωρινή διεύθυνση: Billy Ross A0048AZ, HMP Eastwood Park, Falfield, Wotton-under-Edge, GL12 8DB.

Daniel Wiśniewski

Ο Daniel είναι ένας μακροχρόνιος Πολωνός κρατούμενος που βρίσκεται επί του παρόντος στο HMP Whitemoor. Είναι ασκούμενος χριστιανός και δέχεται κάρτες και γράμματα. Παρακαλούμε κρατήστε τη γλώσσα απλή καθώς τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη του γλώσσα.

Τωρινή διεύθυνση: Daniel Wiśniewski A3917E, HMP Whitemoor, Longhill Road, March, PE15 0PR.

Debbie Fitzpatrick

Η Debbie είναι κρατούμενη από IPP στο HMP Eastwood Park και αναζητά υποστήριξη. Η αρχική ποινή της ήταν 3 χρόνια – τώρα έχει υπηρετήσει πάνω από 14 χρόνια. Έχει περάσει πολύ δύσκολα πριν και κατά τη διάρκεια της ποινής της.

Περισσότερα για την υπόθεση της εδώ: https://bristolabc.org/support-debbie/

Τωρινή διεύθυνση: Debbie Fitzpatrick A5506AC, HMP Eastwood Park, Wotton-Under-Edge, Gloucester, GL12 8DB

Dwayne Fulgence

Ο Dwayne είναι μαύρος και μουσουλμάνος μακροχρόνιος κρατούμενος που μόλις επέστρεψε στην κύρια τοποθεσία αφού βρισκόταν στην απομόνωση στις μονάδες διαχωρισμού των πιο ρατσιστικών φυλακών της χώρας για περισσότερο από ένα χρόνο. Ανεξάρτητα από το πόσο άσχημα είναι τα πράγματα γι ‘αυτόν, ο Dwayne πάντα προσφέρει υποστήριξη και αλληλεγγύη στους άλλους μέσα.

Τωρινή δεύθυνση: Dwayne Fulgence A2480AN, HMP Whitemoor, Longhill Road, March, PE15 OPR.

Jay Foster

Ο Jay βρίσκεται στη φυλακή για μια δράση αλληλεγγύης που σχετίζεται με την Παλαιστίνη.

Τωρινή διεύθυνση: Jay Foster A6206EY HMP Durham, Old Elvet, Durham, DH1 3HU, England

John Paul Wootton

Ο John Paul Wootton είναι ένας βίγκαν αναρχικός κρατούμενος και μέλος της IWW/IWOC, καταδικάστηκε άδικα για τη δολοφονία ενός αστυνομικού στην υπόθεση «Craigavon 2», μετά από δίκη ενώπιον ενός δικαστηρίου «Diplock», ενός μυστικού στρατοδικείου χωρίς ένορκους. Η υπόθεση έχει υποστηριχθεί ως δικαστική αδικία από υψηλού προφίλ αγωνιστές, νομικούς εμπειρογνώμονες και ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η εισαγγελία χρησιμοποίησε απαξιωμένους μάρτυρες, ασαφείς ιατροδικαστές και παραποιημένα στοιχεία για να εξασφαλίσει μια καταδίκη που δεν στέκεται. Οι υπηρεσίες ασφαλείας κατέστρεψαν στοιχεία, εκφοβίστηκαν μάρτυρες και δικηγόρους υπεράσπισης.

Τωρινή διεύθυνση: John Paul Wootton, Braid House, HM Prison Maghaberry, 17 Old Road, Lisburn, BT28 2PT

Kevan Thakrar

Ο Kevan Thakrar καταδικάστηκε άδικα σε ισόβια κάθειρξη το 2008 και από τότε αγωνίζεται για την ελευθερία του. Είναι ένας αγωνιστής κρατούμενους που αμφισβητεί τις συνθήκες κράτησης, τον ρατσισμό και την αδικία. Έχει υποστεί σοβαρά βασανιστήρια και απομόνωση στις πιο υψηλές φυλακές ασφαλείας του Ηνωμένου Βασιλείου – τα Κέντρα Στενής Επιτήρησης που λειτουργούν ως φυλακές μέσα στις φυλακές. Συνεχίζει να αγωνίζεται για την έφεσή του. Εκτιμά τις επιστολές και την υποστήριξη μέσω των δράσεων.

Τωρινή διεύθυνση: Kevan Thakrar A4907AE, HMP Manchester, 1 Southall Street, Manchester, M60 9AH, England

Samantha Faulder

Η Samantha καταδικάστηκε άδικα σε ισόβια κάθειρξη, έχει εκτίσει πάνω από 15 χρόνια, ενώ αγωνίζεται για την άσκηση έφεσης παρά τα τεράστια εμπόδια στο νομικό σύστημα. Είναι αναρχική και υποστηρίζει συνεχώς άλλους κρατούμενους να εκτίσουν τις ποινές τους. Η ιστορία της Σαμ αναδεικνύει τις διασταυρούμενες προκλήσεις της ψυχικής υγείας, του τραύματος, του εθισμού και ενός διεφθαρμένου συστήματος ποινικής δικαιοσύνης στο οποίο δεν υπάρχουν ίσοι όροι ανταγωνισμού. Διαγνώστηκε με καρκίνο το 2016, ξεκινώντας ένα μακρύ ταξίδι ιατρικής παραμέλησης στο σωφρονιστικό σύστημα, όπου η πρόσβαση στη θεραπεία αντιμετώπιζε σημαντικές καθυστερήσεις. Μια φυλακή που διοικείται από τη Sodexo που ακύρωσε περισσότερα από 9 συνολικά ραντεβού στο νοσοκομείο.

Τωρινή διεύθυνση: Samantha Faulder A1209CF, HMP Eastwood Park, Falfield, Wotton-under-Edge GL12 8DB

Taylor

Ο Τέιλορ δολοφονήθηκε από το κράτος. Έβαλε τέλος στη ζωή του αφού εξέτισε 14 χρόνια ποινής φυλάκισης αόριστης διάρκειας, η οποία κατέληξε ως θανατική ποινή. Ο θάνατός του πρέπει να προκαλέσει αντίσταση και εξέγερση μέσα και έξω από τις φυλακές παντού. Δεν έχουμε καμία ελπίδα στην έρευνά του, ή ότι το κράτος μπορεί να αποδώσει οποιοδήποτε είδος δικαιοσύνης. Ο θάνατος του Τέιλορ θα πρέπει να είναι ένα κάλεσμα στα όπλα για τους καταργητές και τους αναρχικούς σε όλο τον κόσμο.

Με οργή στις φλέβες μας και αγάπη στις καρδιές μας, μέχρι κάθε φυλακή να γίνει στάχτη. Τέιλορ: ήσουν ο καλύτερός μας άνθρωπος. Θα λείπεις για πάντα από την queer οικογένειά μας. Δεν θα ξεχαστείς ποτέ και το κράτος δεν θα συγχωρεθεί ποτέ.

Toby Shone

UPDATE – Ο Toby ανακλήθηκε! 19 Σεπτεμβρίου 2023.

Τωρινή διεύθυνση: Toby Shone A7645EP, HMP Garth,Ulnes Walton, Leyland, PR26 8NE

Από το Brighton ABC:Το Νοέμβριο του 2020 μια σειρά επιδρομών ενάντια στπ nostate.net εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο Ηνωμένο Βασίλειο στο πλαίσιο της “Επιχείρησης Adream”. Αρκετές ιδιοκτησίες στη νοτιοδυτική Αγγλία ερευνήθηκαν και ένα άτομο συνελήφθη και κατηγορήθηκε βάσει του νόμου περί τρομοκρατίας. Οι κατηγορίες αφορούν τη διαχείριση του 325.nostate.net, τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας μέσω της ιστοσελίδας και τη διάδοση και συλλογή υλικού χρήσιμου για τους τρομοκράτες.

Ο Toby βγήκε με εγγύηση από τον Νοέμβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021, όταν συνελήφθη εκ νέου και προφυλακίστηκε στην HMP Wandsworth στο Λονδίνο πριν από τη μεταφορά του στο Μπρίστολ. Ο Toby ξεκινά σήμερα τη δίκη του για κατοχή και προμήθεια ψυχεδελικών φαρμάκων. Έχει δηλώσει ένοχος για κατοχή και προμήθεια, αλλά σε διαφορετική βάση από τις κατηγορίες της εισαγγελίας – δηλαδή: έχει συμφωνήσει ότι ήταν μέλος μιας κοινής κοινότητας χρηστών ψυχεδελικών φαρμάκων και όχι ότι προμήθευε ναρκωτικά με σκοπό το κέρδος. Η πολιτεία, την τελευταία στιγμή (την περασμένη Παρασκευή 1η Οκτωβρίου) απέσυρε τις κατηγορίες για τρομοκρατία. Για να προσπαθήσουν να επανορθώσουν τις αποτυχίες και την ανοησία τους όσον αφορά τον Toby, επιδιώκουν μια σκληρή ποινή για τα φάρμακα (ζητούν 8-10 χρόνια). Η υπεράσπιση του Toby είναι σίγουρη, αλλά η υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Η επίθεση στο 325.nostate.net είναι μια προσπάθεια ορόσημο από το κράτος να φιμώσει τη ριζοσπαστική κριτική σκέψη και μπορεί να θεωρηθεί ως μέρος της γενικής καταστολής στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά της διαμαρτυρίας, της αντιπληροφόρησης και της εναλλακτικής σκέψης και τρόπου ζωής, όπως αποδεικνύεται από το νομοσχέδιο Police, Crime, Sentencing and Courts Bill 2021 (που οδήγησε στις διαδηλώσεις Kill the Bill), το Covert Human Intelligences Sources (Criminal Conduct) Act 2021 που επεκτείνει τις εξουσίες των spycops και τις μεταρρυθμίσεις της διαδικασίας Judicial Reviews.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Toby καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών και 9 μηνών για 8 αδικήματα ναρκωτικών στο Bristol Crown Court στις 13 Οκτωβρίου 2021, αφού οι κατηγορίες για τρομοκρατία αποσύρθηκαν. Έχει ήδη εκτίσει 8 μήνες από την ποινή αυτή με προφυλάκιση. Ο Toby παραμένει σε καλή διάθεση και ελπίζει να καθυστερήσει τη μεταφορά του σε άλλη φυλακή μέχρι να κάνει την ετήσια μαγνητική τομογραφία για τον καρκίνο, η οποία έχει προγραμματιστεί για αυτόν τον μήνα με την ιατρική του ομάδα στο Μπρίστολ, γι’ αυτό παρακαλούμε να συνεχίσετε να στέλνετε επιστολές υποστήριξης.

Zatoon Bibi

Η Bibi είναι μια έγχρωμη μουσουλμάνα. Είναι επιζήσασα ενδοοικογενειακής και σεξουαλικής βίας, η οποία φυλακίστηκε επειδή υπερασπίστηκε τον εαυτό της έναντι του βίαιου συντρόφου της. Η Bibi αναζητά υποστήριξη καθώς ξεκινά την έφεσή της, ελπίζει ότι θα μπορέσει να ξαναχτίσει τη ζωή της και να είναι με τα παιδιά της σε λίγο καιρό.

Τωρινή διεύθυνση: Zatoon Bibi A9051DQ, HMP Drake Hall, Eccleshall, Stafford ST21 6LQ

International prisoner listings can be found at:

Πηγή: https://bristolabc.org/prisoners/

Μετάφραση: Αναρχικοί/ες Λονδίνου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *