ΗΜΕΡΟΛΟΓΕΙΟ ΝΑSIM ALATRAS AΠΟ 19-1-2023 ΕΩΣ 12-2-2024

 

19 Ιανουαρίου

 

Ο γνωστός Εβραίος ιστορικός Ilan Pappe είπε σε εκδήλωση συζήτηση στην πόλη της Χάιφα το περασμένο Σάββατο:

Το Σιωνιστικό σχέδιο πεθαίνει και το παλαιστινιακό απελευθερωτικό κίνημα πρέπει να προετοιμαστεί για να καλύψει το κενό. Αυτοί είναι 6 δείκτες που δείχνουν το τέλος του.

1- Η εσωτερική σύγκρουση στο Ισραήλ μεταξύ “κοσμικών” σιωνιστών και εξτρεμιστών σιωνιστών

2- Πρωτοφανής παγκόσμια υποστήριξη για την παλαιστινιακή υπόθεση λόγω του πολέμου στη Γάζα

3- Καταχώρηση του Ισραήλ ως κράτος του Απαρτχάιντ σε σεβαστούς διεθνείς οργανισμούς

4- Η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης στο Ισραήλ, η εξάπλωση της φτώχειας και η ασθενής αγοραστική δύναμη

5- Η αδυναμία του στρατού να προστατεύσει τον βορρά και τον νότο και οι πολίτες του κράτους μετατράπηκαν σε πρόσφυγες εντός των τειχών του

6- Νέες γενιές Εβραίων του κόσμου απορρίπτουν αυτό που κάνει το Ισραήλ

 

19 Ιανουαρίου

 

Ο στρατός του Σιωνισμού ανατίναξε το βομβαρδισμένο ήδη το τελευταίο πανεπιστήμιο στη Γάζα.

Το Το Πανεπιστήμιο Al-Isra που βρίσκεται στη πόλη Αλ-Ζαχρά στη κεντρική Λωρίδα της Γάζας είναι τα πρώτα ουσιαστικά κτήρια που κατελήφθησαν από το στρατό των Ναζί σιωνιστών και για περίπου εβδομήντα ημέρες μετά την κατοχή του το χρησιμοποιούσε ως στρατιωτική βάση για τα οχήματά του και κέντρο ελέγχου των γύρω περιοχών και των οδικών αρτηριών Al-Rashid, Al-Mughraqa και Al-Zahraa. Και χρησιμοποιήθηκε ως κέντρο κράτησης και ανάκρισης των Παλαιστινίων συλληφθέντων.

Ο στρατός των Ναζί σιωνιστών δεν ανατίναξε μόνο το κεντρικό κτήριο του πανεπιστήμιου αλλά και το κτήριο του Μουσείου, για το οποίο το πανεπιστήμιο Al-Isra ήταν πάντα περήφανο για την ίδρυση, ένα εθνικό μουσείο με άδεια από το Υπουργείο Αρχαιοτήτων της Παλαιστινιακής Αρχής, ουσιαστικά το πρώτο στη χώρα. Και περιλάμβανε περισσότερα από τρεις χιλιάδες σπάνια αντικείμενα, τα οποία οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί κατοχής λεηλάτησαν και έκλεψαν πριν ανατινάξουν το κτίριο του μουσείου για να καλύψουν τις συνέπειες του εγκλήματός τους.

Ο στρατός κατοχής ανατίναξε επίσης τα κτίρια του πρώτου και μοναδικού πανεπιστημιακού νοσοκομείου στη Λωρίδα της Γάζας και του δεύτερου στην Παλαιστίνη, τα κτίρια ιατρικών και μηχανικών εργαστηρίων, νοσηλευτικών εργαστηρίων, το στούντιο εκπαίδευσης μέσων ενημέρωσης, την αίθουσα του δικαστηρίου της Νομικής Σχολής και οι αίθουσες αποφοίτησης, αφού λεηλάτησαν το πολύτιμο περιεχόμενό τους, που χρησιμοποιούνταν πάντα από φοιτητές επιστημών σε διάφορα κολέγια για να εμπλουτίσουν την επιστημονική τους έρευνα και να ασκήσουν τις δραστηριότητές τους.

Video 1

19 Ιανουαρίου

 

Έρευνα του CNN που αποκαλύπτει αυτό που είχαμε γράψει πριν εβδομάδες ότι ο στρατός των Ναζί σιωνιστών και κατέστρεψαν 16 νεκροταφεία, πλήρως και μερικώς, στη Λωρίδα της Γάζας.. πολλά τα είχαν μετατρέψει σε στρατιωτικές βάσεις και δρόμους για να περάσουν τα τανκ τους .. έχουν σκάψει τάφους που πρόσφατα οι κάτοικοι της Γάζας είχαν ανοίξει για θάψουν τους δικούς τους .. Ούτε βέβαια τα νεκροταφεία γλίτωσαν από τα ψέματα της προπαγάνδας τους .. παντού έβλεπαν και βλέπουν οι Ναζί τη Χαμάς ακόμα στους τάφους .. έχουν πραγματικά σαλτάρει γιατί δεν μπόρεσαν 4 μήνες τώρα να μάθουν από που έρχονται οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης και τους καταστρέφουν τα τανκς με αντιαρματικά και πλευρικές βόμβες .. Έχουν ισοπεδώσει το 70% των σπιτιών και δομών της Γάζας και πολλά τα έχουν ανατινάξει έχουν ισοπεδώσει και βομβαρδίσει όλα όσα έλεγαν ότι είναι “κέντρα διοίκηση της Χαμάς” .. νοσοκομεία, σχολεία, πανεπιστήμια, τράπεζες, αποθήκες, εργοστάσια, θερμοκήπια, ιδρύματα .. δημοσιογραφικά γραφεία, ξενοδοχεία, πολυκαταστήματα, φαρμακεία .. αθλητικές εγκαταστάσεις κοινοβούλιο, δικαστήρια, φούρνους, τουριστικές εγκαταστάσεις και χώρους αναψυχής.. και πάλι οι Αντάρτες έρχονται μέσα από τα χαλάσματα και μέσα από γη και τους ρίχνουν βροχή τα αντιαρματικά ..

Η Γάζα και το Αντάρτικο της έχουν γίνει Σχολή Αντίστασης για κάθε απελευθερωτικό και επαναστατικό κίνημα ..

Video 2

21 Ιανουαρίου

 

Hajo Meyer, Εβραίος επιζών του Άουσβιτς στην τελευταία του συνέντευξη πριν πεθάνει το 2014 είπε:

“Εάν είμαστε άνθρωποι, πρέπει να σηκωθούμε και να αποκαλέσουμε τους Σιωνιστές όπως είναι: εγκληματίες Ναζί. Το ναζιστικό μίσος για τον Εβραίο ήταν λιγότερο ριζωμένο από το μίσος των Σιωνιστών για τους Παλαιστίνιους. Οι σιωνιστές έχουν κατηχηθεί εδώ και 60 χρόνια και μην βλέπετε τον Παλαιστίνιο ως άνθρωπο».

Στα τελευταία του χρόνια, ο Hajo Meyer έγινε πολιτικά ενεργός, συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή του (A Different Jewish Voice). Έγραψε το βιβλίο “Het einde van het jodendom” (Το τέλος του Ιουδαϊσμού) το 2003, στο οποίο κατηγορεί το Ισραήλ για κατάχρηση του Ολοκαυτώματος για να δικαιολογήσει τα εγκλήματα κατά των Παλαιστινίων. Στο βιβλίο χρησιμοποίησε φράσεις όπως η «ισραηλινή Βέρμαχτ» και τα «εβραϊκά SS». Σε διαλέξεις, υποστήριξε ότι «αυτό που συμβαίνει στους Παλαιστίνιους κάθε μέρα υπό την κατοχή» ήταν «σχεδόν ταυτόσημο» με «αυτό που έγινε στους Γερμανούς Εβραίους ακόμη και πριν από την «Τελική Λύση»» και επίσης υποστήριξε ότι το Ισραήλ η συμπεριφορά είναι η κύρια αιτία της μεταπολεμικής επανεμφάνισης του αντισημιτισμού». Ήταν μέλος του Διεθνούς Εβραϊκού Αντισιωνιστικού Δικτύου.

Video 3

21 Ιανουαρίου

Εβραίοι και Άραβες διαδηλωτές πραγματοποίησαν στη Χάιφα χθες το μεσημέρι συγκέντρωση κατά του πολέμου και της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, απαιτώντας τον τερματισμό του πολέμου εναντίον των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας..

Video 4

21 Ιανουαρίου

 

Τι είναι Ανθρωπιά;

Τι είναι Αλληλεγγύη;

Στον καιρό της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ είναι να μοιράζεται ένα παιδί στη Γάζα το μερίδιό του με έναν γάτο, που βγήκε ζωντανό από τα χαλάσματα…

Αλληλεγγύη μεταξύ ανθρώπων τον καιρό της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ είναι να ξεπεράσεις τα ιδεολογικά και πολιτικά και θρησκευτικά Τείχη, που έχτισαν τα ισχυρά αφεντικά αυτού του σιχαμερού κόσμου, για να μοιράζεσαι το μερίδιο σου με τα θύματα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ είτε αυτά είναι άνθρωποι είτε ψυχές, που δεν μιλάνε την γλώσσα μας και δεν ξέρουν ακόμα να γράφουν τα συναισθήματα, τον πόνο, και τα όνειρα τους.. ξέρουν όμως πολύ καλά να τα εκφράζουν με ματιές, χάδια, αγγίγματα .. και γουργουρητά ..

VIDEO 5

21 Ιανουαρίου

 

Στο Μανχάταν-ΗΠΑ

“Ισραήλ Ισραήλ δεν μπορείς να κρύβεσαι .. σε κατηγορούμε για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ”

“Ισραήλ Ισραήλ πόσα παιδιά σήμερα δολοφόνησες;”

“Το Ισραήλ βομβαρδίζει και οι ΗΠΑ πληρώνουν”

“Υεμένη Υεμένη κάνε μας και σήμερα περήφανους.. πιάσε πιάσε και άλλο πλοίο” …

VIDEO 6

21 Ιανουαρίου

Ο υπουργός Εξωτερικών της Μάλτας Evarist Bartolo τα είπε έξω από τα δόντια στο Νταβός: “Αν είσαι άσχημος μην κατηγορείς τον καθρέπτη .. ο καθρέφτης στη περίπτωση αυτή είναι ο ΟΗΕ .. μην κατηγορείτε τον ΟΗΕ που δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό θέλουν οι ΗΠΑ .. οι ΗΠΑ ευθύνονται γι αυτά που συμβαίνουν .. οι ΗΠΑ άφησαν ελεύθερο το Ισραήλ να κάνει ό,τι θέλει τόσο καιρό.. οι ΗΠΑ .. αυτή η αυτοκρατορία που γυρίζει τον κόσμο φορώντας τη ενδυμασία των ανθρωπίνων και δημοκρατικών δικαιωμάτων.. και αυτή η Αυτοκρατορία είναι γυμνή .. η ΕΕ είναι ευνουχισμένη επειδή αυτό θέλουν οι ΗΠΑ να σέρνεται πίσω τους

οι ΗΠΑ αφήνουν να διαπραχθούν αυτές οι σφαγές στην Παλαιστίνη .. αν θέλουν να σταματήσουν το Ισραήλ να τις διαπράττει μπορούν να το κάνουν … αν δεν το κάνουν το Ισραήλ θα συνεχίζει να σκοτώνει γιατί στο μυαλό του δεν υπάρχει ότι σκοτώνουν ανθρώπους αλλά ζώα”

VIDEO 7

21 Ιανουαρίου

SOS GAZA ..

Στην πόλη Donostia ή Σαν Σεμπαστιάν San Sebastián, πόλη λιμάνι και πόλη ψαράδων βρίσκεται στη βόρεια Ισπανία, πρωτεύουσα της επαρχίας Γκιπούθκοα της αυτόνομης Χώρας των Βάσκων.. Μια από τις εκατό πόλεις στην Ισπανία όπου πραγματοποιήθηκαν χθες μαζικές συγκεντρώσεις πορείες και συναυλίες για να καταγγέλλουνε τον πόλεμο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που διαπράττει το κράτος των Ναζί στην κατεχόμενη Παλαιστίνη και να εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στη Λωρίδα της Γάζας που συνεχίζει να δέχεται ανελέητα την επίθεση των ναζισιωνιστές ..

Βίντεο και από τις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις στη Βαλένθια, Βαρκελώνη όπου εκεί ο κόσμος φώναζε δυνατό το σύνθημα που ενώνει τώρα λαούς και κινήματα “From thé river to the sea, Palestine will be free..” για μια λύση “Δημοκρατική Παλαιστίνη” στην οποία όλοι μπορούν να ζήσουν ανεξαρτήτως θρησκεύματος με ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις ..χωρίς ρατσισμό και φασισμό και σιωνισμό ..

VIDEO 8

21 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές χθες ήταν ένα “εφιαλτικό 24ώρο” για το στρατό των Ναζί στην Λωρίδα της Γάζας .. λένε για πάνω από 20 ναζί στρατιώτες νεκρούς σε πολύ καλά στημένη ενέδρα των Παλαιστινίων Ανταρτών .. Τα ελικόπτερα των Ναζί δεν προλάβαιναν για πολλές ώρες να μεταφέρουν νεκρούς και τραυματίες από τα πεδία των μαχών, ειδικά από τη Χάν Γιούνις .. όπου σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι Παλαιστίνιοι Αντάρτες επληξαν με αντιαρματικά τα τανκς και τις δύο πολυκατοικίες τις οποίες είχαν αποφασίσει οι Ναζί να τις ισοπεδώσουν τοποθετώντας μέσα τους εκρηκτικά, για να τις ανατινάξουν όπως κάνουν εδώ και εβδομάδες στήνοντας από απόσταση γλέντι και χορό .. το έκαναν πολλές φορές με ολόκληρες αστικές συνοικίες και με πανεπιστήμια και σχολές και θερμοκήπια και εργοστάσια.. σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας .. μια ναζιστική τακτική που την εφάρμοσαν οι Ναζί σε πολλές κατεχόμενες χώρες και τώρα την εφαρμόζουν οι δάσκαλοι τους οι σιωνιστές τρομοκράτες .. και έχουν μεγάλη εμπειρία και το σχέδιο ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ που εφάρμοσαν πριν και μετά το 1948 εναντίον 560 χωριών Παλαιστινίων, για να τους αναγκάσουν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και έτσι να μετατρέψουν μια μειοψηφία σε πλειοψηφία .. Έτσι κατάφεραν το 1948 να εκτοπίσουν 800.000 Παλαιστινίους προς το Λίβανο και Ιορδανία και Συρία .. και στη Δυτική Όχθη και στη Λωρίδα της Γάζας.

Και αυτό εξηγεί γιατί σκάβουν και ισοπεδώνουν ακόμα και τα νεκροταφεία ..θέλουν να σβήσουν κάθε ίχνος ύπαρξης των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας …

Για ακόμα μια φορά όμως οι Αντάρτες τους περίμεναν και τους την έφεραν και τώρα οι εγκληματίες πολέμου βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα τώρα..

 

26 Ιανουαρίου στις 9:04 μ.μ.  ·

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ λαέ της Νότιας Αφρικής..

Ο λαός της Αφρικής που ανέτρεψε το καθεστώς του Απαρτχάιντ επιτέλους κάθισε στο εδώλιο το καθεστώς του Σιωνισμού κατηγορούμενο για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης..

Οι λαοί και η Αντίσταση τους και η Αλληλεγγύη τους κατάφεραν να σπάσουν τα Τείχη προστασίας που έχτιζαν τα σιχαμερά αφεντικά αυτού του κόσμου μπροστά στο καθεστώς αυτό, που έμεινε ατιμώρητο από τότε που σκέφτηκαν και σχεδίαζαν να το εγκαταστήσουν με τρομοκρατία και εκτοπισμό και εθνοκαθάρσεις στη Γη των Παλαιστινίων..

Είναι μια πραγματικά ιστορική απόφαση παρότι δεν διατάζει το στρατό των ναζιστών σιωνιστών να τερματίσει άμεσα τον πόλεμο .. του επιβάλλει όμως να εφαρμόσει άμεσα μέτρα που θα του αποτρέψουν την συνέχιση της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ όπως την παύση κάθε στρατιωτικής ενέργειας δολοφονίας πολιτών στην Λωρίδα της Γάζας και την άμεση παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας νερό, ρεύμα, τρόφιμα και φάρμακα και παύση κάθε μορφής καταστροφής των δομών που παρέχουν τις δημόσιες ανάγκες και υπηρεσίες στον λαό της Παλαιστίνης .. Μέτρα που η εφαρμογή τους απαιτεί πρακτικά την παύση κάθε στρατιωτικής επιχείρησης ..

Είναι ιστορική απόφαση γιατί πρώτα το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του καθεστώτος του Σιωνισμού που ζητούσε να απορρίψει τη προσφυγή της Νότιας Αφρικής εναντίον του και θεωρεί ότι το κατηγορητήριο της Νότιας Αφρικής βασίζεται σε λογικά θεμέλια και επιχειρήματα .. και το Διεθνές Δικαστήριο δέχτηκε το αίτημα της Νότιας Αφρικής να περάσει ο λαός της Παλαιστίνης κάτω από την προστασία του γιατί κινδυνεύει από προθέσεις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ..

(1). 15-2 The state of Israel shall take all measures to prevent the commission of genocide to Gaza

(2)-15-2 The state of Israel shall ensure that the military not commit any acts of genocide

(3)-16-1 Israel shall take all measures to punish all public solicitations to genocide

(4.)-16-1 Israel shall take immediate and effective measures to address adverse conditions to life in the Gaza Strip

(5)-15-2 Israel shall take effective measures to preserve evidence of actions impacting the Genocide convention

(6)-15-2 Israel shall submit to the court a report all measures taken to follow the orders of this court within one month

 

27 Ιανουαρίου στις 6:47 μ.μ.  ·

Αθήνα

Από τη σημερινή πορεία αλληλεγγύης στον δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων

VIDEO 9

27 Ιανουαρίου

Οι λαοί που βγήκαν κατά εκατομμύρια στους δρόμους για να στηρίξουν τον αγώνα των Παλαιστινίων, ειδικά τους τελευταίους μήνες, απέδειξαν για ακόμα μια φορά αυτό.. που κάποιοι το είχαν ξεχάσει και αμελήσει γιατί είχαν επιλέξει να ενταχθούν στο κατεστημένο και, στη καθεστωτική πολιτική διαχείριση των μεγάλων αδικιών και κοινωνικών και πολιτικών ανισοτήτων, απέδειξαν οι λαοί και οι πολίτες ότι μπορούν να ανατρέπουν και να ταρακουνήσουν τα θεμέλια του διεθνούς κατεστημένου και τις λογικές των ισχυρών αυτού του κόσμου .. Λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι η κραυγή της αδικίας και της καταπίεσης των Παλαιστινίων θα έβρισκε τόση μεγάλη απήχηση και ενδιαφέρον στην μακρινή Αυστραλία .. ότι οι Αυστραλοί θα γέμιζαν πλατείες και δρόμους υπέρ του αγώνα των Παλαιστινίων .. και όμως συνέβη αυτή η τεράστια ανατροπή ..

 

VIDEO 10

28 Ιανουαρίου στις 10:05 π.μ.  ·

Στη Λωρίδα της Γάζας οι Παλαιστίνιοι Αντάρτες συνεχίζουν αταλάντευτα και καθημερινά να πλήττουν τα τανκς των Ναζί εισβολέων στη γη της Λωρίδας Γάζας .. από το βόρειο ως το νότιο κομμάτι της..

Μόνο τις τελευταίες 7 μέρες οι οργανώσεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης πραγματοποίησαν σε καθημερινή βάση πάνω από 30 επιθέσεις με αντιαρματικά, πλευρικές βόμβες, όλμους και νάρκες εναντίον στρατιωτικών οχημάτων που είχαν εισβάλει στη Λωρίδα της Γάζας ..

Από τις επιθέσεις των 7 ημερών εξουδετερώθηκαν πάνω από 58 Ναζί στρατιώτες και τέθηκαν εκτός μάχης 68 στρατιωτικά οχήματα ..

Μόνο οι μαχητές της ΧΑΜΑΣ που εδώ και 4 μήνες “εξουδετερώνει” στρατός των Ναζί με εκατοντάδες καθημερινά αεροπορικές επιθέσεις, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν πάνω από 67 επιθέσεις από το σύνολο των επιθέσεων που πραγματοποιήσαν οι παλαιστινιακές οργανώσεις ..

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι “Οι Αντάρτες κυνηγοί των drone” έχουν καταφέρει ειδικά τον τελευταίο μήνα να καταρρίψουν δεκάδες μικρά και μεγάλα κατασκοπευτικά μη επανδρωμένα και από αυτά να αντλούν πληροφορίες και γεωγραφικά δεδομένα για τις θέσεις και οχυρώσεις των Ναζί που έχουν εισβάλει στη Λωρίδα της Γάζας..

 

28 Ιανουαρίου στις 11:03 π.μ.  ·

Για πάνω από 8 χρόνια το κράτος των Ναζί στην κατεχόμενη Παλαιστίνη βομβαρδίζει όλη τη Συρία σχεδόν κάθε εβδομάδα .. βομβαρδίζει κάθε φορά διαφορετικές πολιτικές και στρατιωτικές δομές .. μερικές φορές το ίδιο σημείο το βομβαρδίζει δυο και τρείς φορές .. και έχει βομβαρδίζει πολλές φορές τα πολιτικά αεροδρόμια της Δαμασκού και της Χαλέπι και τα είχε βγάλει εκτός λειτουργίας πάνω από πέντε φορές .. και όλα αυτά τα κάνει τόσα χρόνια λέει προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι για να εμποδίσει το Ιράν και εγκαταστήσει στρατιωτικές δομές και δυνατότητες που θα αποτελούν “”απειλή”” για το καθεστώς κατοχής της Παλαιστίνης και των κατεχομένων εδαφών της Συρίας και του Λιβάνου. Και έλεγε επίσης ότι χτυπάει μέσα στη Συρία αποθήκες και φορτηγά που χρησιμοποιεί το Ιράν για να προμηθεύει όπλα υψηλής ακρίβειας την οργάνωση της Χέζμποαλλάχ στο Λίβανο.. Και με τις επιθέσεις αυτές έλεγε ο στρατός των Ναζί στη κατεχόμενη Παλαιστίνη ότι έχει καταφέρει να αποδυναμώσει το σχέδιο αυτό του Ιράν..

Και όμως σύμφωνα με τα βίντεο και τα όπλα και πυραύλους που χρησιμοποίησε στις επιθέσεις που έκανε και κάνει η Χέζμποαλλάχ εναντίον των στρατιωτικών εγκαταστάσεων των Ναζί στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Παλαιστίνης και σε κατεχόμενα λιβανικά εδάφη, φαίνεται πως οι επιθέσεις στο έδαφος της Συρίας ήταν τρύπα στο νερό ..

Τα δυο βίντεο που βλέπετε είναι μια ακόμα απόδειξη πως η Χέζμποαλλάχ διαθέτει πυραύλους και μη επανδρωμένα που διεισδύουν και χτυπούν και καταγράφουν τους στόχους με κάμερες υψηλής ευκρίνειας και στόχευσης και πως μπορούν να φτάσουν σε καλά κρυμμένους στρατιωτικούς στόχους των Ναζισιωνιστών..

VIDEO 11

30  Ιανουαρίου

Τώρα ήρθαν για την UNRWA τον οργανισμό παροχής βοήθειας για τους 2,000,000 πρόσφυγες και εκτοπισμένους.. με την κατηγορία ότι υποθάλπει “”τρομοκράτες” της ΧΑΜΑΣ.. Είδε κανείς από σας να έχουν τιμωρηθεί συλλογικά άλλοι διεθνείς οργανισμοί του ΟΗΕ ή κρατών, που υπάλληλοι τους διέπραξαν σεξουαλικά εγκλήματα ή εγκλήματα διαφθοράς και δολοφονίας άοπλων πολιτών;; Δεν είχαν προβεί ποτέ τα αποικιοκρατικά κράτη καθάρματα (ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ…) που στηρίζουν τη συνέχιση της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, σε διακοπή χρηματοδότησης σε οργανισμούς του ΟΗΕ που οι υπάλληλοι τους κατηγορήθηκαν για πράξεις αντίθετες με τον οργανισμό που εκπροσωπούν και εργάζονται .. Και από πότε τιμωρείται με διακοπή χρηματοδότηση ένας οργανισμός που παρέχει βοήθεια σε ανθρώπους πρόσφυγες που βιώνουν μάλιστα ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ;; Αυτό που διέπραξαν τα κράτη εγκληματίες πολέμου, που τόσους μήνες στηρίζουν και οπλίζουν τα χέρια των Ναζισιωνιστές στη Λωρίδα της Γάζας και στη Δυτική Όχθη να διακόψουν τη χρησμοδότηση UNRWA είναι μια ακόμα απόδειξη ότι είναι συνεργοί όπως πάντα ήταν εδώ και 100 χρόνια στην ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ και στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.. Θυμηθείτε ότι πριν την UNRWA οι Ναζί : Είχαν έρθει για τα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ της Λωρίδας της Γάζας .. ότι υποθάλπουν “τρομοκράτες και ηγέτες” της ΧΑΜΑΣ.. και τα είχαν βομβαρδίζει και είχαν βγάλει εκτός λειτουργίας 26 νοσοκομεία Είχαν έρθει για όλα τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ της Λωρίδας Γάζας .. τα βομβάρδισαν και τα ισοπέδωσαν πλήρως.. με την κατηγορία ότι εκεί φοιτούσαν “τρομοκράτες και στελέχη” της ΧΑΜΑΣ Είχαν έρθει για τα ΣΧΟΛΕΙΑ της Λωρίδας της Γάζας .. βομβάρδισαν και ισοπέδωσαν το 50% των σχολείων της Γάζας με τη κατηγορία ότι εκεί κρύβονταν οι “τρομοκράτες” της ΧΑΜΑΣ Είχαν έρθει και τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ κέντρα και γήπεδα .. τα βομβάρδισαν με την κατηγορία ότι εκεί αθλούνταν οι “τρομοκράτες” της ΧΑΜΑΣ.. Είχαν έρθει και για το 70% των σπιτιών και οικιών της Λωρίδας της Γάζας .. τα βομβάρδισαν και τα ισοπέδωσαν με την κατηγορία ότι εκεί “κρύβονταν” οι μαχητές της ΧΑΜΑΣ Υπάρχει άτομα ακόμα που αναρωτιέται ότι ο στρατός των Ναζί δεν έχει έρθει για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στην κατεχόμενη Παλαιστίνη ;;;;; https://www.amnesty.org/…/car-un-troops-implicated-in…/ https://www.alhadath.net/…/%D9%81%D8%B6%D9%8A%D8%AD%D8…#

VIDEO 12

1 Φεβρουαρίου στις 8:42 μ.μ.  ·

Το κράτος των Ναζί συμφώνησε σε κατάπαυση του πυρός και η εικόνα που μεταδίδεται από τη Λωρίδα της Γάζας μιλάει για μια “άτακτη” υποχώρηση των εισβολέων από πολλές περιοχές της Λωρίδα της Γάζας .. σε αρκετά σημεία όπου είχε “στρατοπεδεύσει” ο στρατός των Ναζί άφησε πίσω του στρατιωτικό υλικό..

Οι εικόνες και τα βίντεο των δεκάδων επιθέσεων που πραγματοποιούν οι Παλαιστίνιοι Ανταρτών έχουν προκαλέσει τεράστια ζημιά στην διεθνή εικόνα του στρατού .. και δεν είναι πια λίγοι οι ειδικοί αναλυτές που λένε ότι αυτός ο στρατός μόνο καταστροφές προκαλεί στις υποδομές και καμία ουσιαστική στρατιωτική επιτυχία ..

VIDEO 13

6 Φεβρουαρίου

Θα μιλήσουμε σήμερα για τρία βίντεο .. το πρώτο που είναι το γεγονός .. το θεμέλιο και μεταφορικά ο πυροκροτητής των πολιτικών ανατροπών και εξελίξεων, που θα μας απασχολήσουν στο δεύτερο στο οποίο μιλάει ο Τούρκι Αλ-Φάισαλ ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας που τον χαρακτήρισαν ως ο άνθρωπος που νίκησε την σοβιετική εισβολή στο Αφγανιστάν και, στο τρίτο βίντεο θα μιλήσουμε για εκείνη την ιστορική συνάντηση του Ρούζβελτ με τον Σαουδάραβα βασιλιά στην Ερυθρά Θάλασσα το 1945, από την οποία ο Ρούζβελτ σε πέντε λεπτά έμαθε τόσα πολλά πράγματα που ήθελε χρόνια να τα μάθει.

Πάμε πρώτα στον λεβέντη στον νεαρό Παλαιστίνιο .. Παλληκάρι βγαλμένο από τα χαλάσματα του σπιτιού της οικογένειας του, του βομβαρδισμένου από ισχυρή αμερικανική βόμβα:

“Ορκίζομαι στον Παντοδύναμου πως θα σου τινάξουμε Νετανιάχου τα μυαλά στον αέρα εκδίκηση για τα τρία αδέλφια μου και τους χιλιάδες που σκότωσες στη Γάζα .. ο Θεός να τους έχει κοντά του τους μάρτυρες … είμαστε ήρωες .. είμαστε η Γάζα .. που είστε κράτη των Αράβων .. ο Θεός να προστατεύει Γάζα ..έδωσες Γάζα μαθήματα σε όλο τον κόσμο το τι σημαίνει λεβεντιά .. τόση είσαι στον χάρτη Γάζα όλος ο ισχυρός κόσμος δεν κατάφερε να την γονατίζει γιατί είμαστε ήρωες (χτυπάει το δεξί του χέρι στο στήθος του) η Μάνα μου είναι Μάρτυρας ο Θεός να την συγχωρέσει .. και τα Αδέλφια μου είναι Μάρτυρες ο Θεός να τους συγχωρέσει .. Θα γυρίσουν οι μέρες ..και εσύ που τώρα με τραβάς να έρθεις όταν θα πατήσουμε το σβέρκο των στρατιωτών εκεί πέρα .. όπως κάναμε στις 7 Οκτώβρη όταν πατήσαμε τo σβέρκο των στρατιωτών της κατοχής .. ”

Αυτά τα λόγια του νεαρού Παλαιστίνιου είναι η ενσάρκωση της αντίστασης και αντοχής και της επιμονής και της θυσίας ενός λαού που έπεισαν ακόμα τον πιο φανατικό εχθρό της ΧΑΜΑΣ-εννοώ τον διευθυντή της Μυστικής Υπηρεσίας της Σαουδικής Αραβίας- να αναγνωρίζει σε μια συνέντευξη του και, να ομολογήσει ότι η ΧΑΜΑΣ με τη κίνηση της να πραγματοποιήσει αιφνιδιαστική ευρεία στρατιωτική επίθεση μέσα στο έδαφος του σιωνιστή εχθρού στις 7/10/2023 ανέτρεψε μύθους δεκαετιών που κυριαρχούσαν στον αραβικό κόσμο..

Τα άλλα δυο βίντεο έχουν άμεση σχέση με το πρώτο .. και θα αναρτηθούν αργότερα σήμερα ..

VIDEO 14

Στο δεύτερο αυτό βίντεο μιλάει ο πρίγκιπας Turki Al Faisal Al-Saud, που διετέλεσε διευθυντής της Μυστικής Υπηρεσίας της Σαουδικής Αραβίας 1977-2001, για τα κρίσιμα αυτά χρόνια έγραψε ένα βιβλίο “Φάκελος Αφγανιστάν”, στο οποίο αποκαλύπτει όλα σχεδόν τα μυστικά σχέδια της εμπλοκής της Σαουδικής Αραβίας, μέσω ιδρυμάτων και μυστικών υπηρεσιών χωρών του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ και των Μουτζαχιντίν στον πόλεμο του Αφγανιστάν, που ξέσπασε μετά την εισβολή των Σοβιετικών.

Ήταν ουσιαστικά ο εγκέφαλος της οργάνωσης και χρηματοδότησης όλων των κινημάτων Μουτζαχεντίν, από όλο τον κόσμο που έρχονταν στο Αφγανιστάν να πολεμήσουν τους άπιστους κομμουνιστές και τους συμμάχους τους.

Ο Τούρκι Αλ-Φάισαλ έγινε και πρέσβης της Σαουδικής Αραβίας στο Ηνωμένο Βασίλειο στο διάστημα 2002-2005 και Πρέσβης στις ΗΠΑ στο διάστημα 2005-2007..

Τι λέει στο βίντεο ο πρίγκιπας σπουδαγμένος στα δυτικά πανεπιστήμια και στενές επαφές με τις μυστικές τους υπηρεσίες; λέει κάτι πολύ πολύ σημαντικό “ο μύθος του Ισραήλ κατέρρευσε στη Γάζα.. η ασφάλεια του κατέρρευσε .. κατέρρευσε ο μύθος που οι ίδιοι οι εγκέφαλοι του κράτους αυτού καλλιέργησαν στους πολίτες τους από την ίδρυση του.. ότι το κράτος και ο στρατός και οι υπηρεσίες του μπορούν να τους παρέχουν ολοκληρωμένη και πλήρη προστασία και ασφάλεια.. και ότι να μην τους απασχολεί το Παλαιστινιακό και τα προβλήματα του λαού της Παλαιστίνης και ότι μπορούν να ζήσουν με ευημερία και ευτυχία χωρίς να νοιάζονται για τους Παλαιστινίους, ούτε να νοιάζονται για τη λύση του Παλαιστινιακού προβλήματος. Τώρα που κατέρρευσε ο μύθος αυτός οι πολίτες του Ισραήλ πρέπει οι ίδιοι πια να δώσουν λύση στο δικό τους πια πρόβλημα, που είναι όλη αυτή η πολιτική ηγεσία που τους έφερε στη δύσκολοη και δεινή υπαρξιακή και ψυχολογικά αυτή θέση. Οι πολίτες του Ισραήλ πρέπει να πάρουν τη τύχη της χώρας στα χέρια τους και να απαλλαγούν από αυτήν την πολιτική ηγεσία και να δώσουν λύση στο Παλαιστινιακό πρόβλημα με ίδρυση παλαιστινιακού κράτους ”

Ο πρίγκιπας αυτός είναι όπως πολλοί γνωρίζουν είναι αλεπού και ξέρει τι λέει και προς τα που στέλνει τα μηνύματα από τα λόγια του .. όχι μόνο στους πολίτες του Ισραήλ, αλλά και προς νέο γεωπολιτικό ιδεολογικό ρεύμα που φυτεύτηκε από δυτικές μυστικές υπηρεσίες μέσα στις αραβικές χώρες στην αραβική χερσόνησο και ξεκινούσε από το Ντουμπάι.

Ένα ρεύμα που εδώ και δεκαπέντε ουσιαστικά χρόνια διαφήμιζε το Ισραήλ και το παρουσίαζε ως προστάτης και εγκέφαλος για την παροχή ασφάλειας σε όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής και πως είναι το μόνο κράτος που μπορεί να σταθεί εμπόδιο και τείχος στο Ιράν και στους συμμάχους του.

Στα χρόνια αυτά το πολιτικό ρεύμα παρουσίαζε σε πολλά αραβικά ΜΜΕ και μέσα σε άπειρα συνέδρια και εκδηλώσεις και σεμινάρια και χώρους ανταλλαγών εμπειριών και γνώσεων .. το στρατό του Ισραήλ ως ο άτρωτος και αήττητος και ότι γαμάει και δέρνει και ότι ακόμα μπορεί να προστατεύει τα μεγάλα αραβικά κράτη που “απειλούνται” από το Ιράν και, ότι είναι τόσο δυνατό κράτος και ο στρατός του είναι τόσο ισχυρός και αποτελεσματικός που μπορεί πια χάρη στις υποδομές που έφτιαξαν τα δυτικά κράτη και ειδικά οι ΗΠΑ εκεί μέσα να τα βγάλει πέρα μόνο του και, πως δεν χρειάζεται την παρουσία των αφεντικών του, των ΗΠΑ και ισχυρών δυτικών κρατών.

Και αυτό το ρεύμα έφερε πολλές φορές το παράδειγμα ότι το Ισραήλ δολοφονεί όποιο θέλει Ιρανό θέλει ακόμα μέσα στο Ιράν και βομβαρδίζει οπότε θέλει και όπου θέλει θέσεις των συμμάχων του Ιράν ειδικά στη Συρία και στο Ιράκ και το Ιράν σιωπάει και δεν μιλάει και δεν απαντάει απλώς κάθεται και τρώει τις σφαλιάρες και γαυγίζει.

Η Σαουδική Αραβία δεν είναι κράτος που τρώει αμάσητα τη σιωνιστική αυτή προπαγάνδα, και ας την αφήνουν να αλωνίζει στα δικά τους ΜΜΕ, γιατί γνωρίζει ως κράτο και υπηρεσίες πολύ καλά ότι οι “μουλάδες του Ιράν” στροφάρουν σε άλλες ταχύτητες και δεν σκέφτονται με κοντοπρόθεσμες τακτικές, αλλά ευρύτερα και στρατηγικά .. δεν χτίζουν χάρτινα κάστρα και ποτέ προπαντός πάνω στην άμμο.. Γιατί το είδε εμπειρικά πρώτα στο Ιράκ και πως κατάφεραν να αρπάξουν τη αραβική αυτή χώρα από τα δόντια των σουνιτών Αράβων με τη βοήθεια μάλιστα των άσπονδων εχθρών τους τους Αμερικάνους, για να την κάνουν απόλυτα υποταγμένο προτεκτοράτο των ΗΠΑ. Και μετά το είδε η Σαουδική Αραβία από πιο κοντά στην Υεμένη και πως αυτό που έχτισε το Ιράν εκεί μέσα σε λίγα χρόνια και με λίγες δυνατότητες στρατό Ανταρτών χούθι που νίκησαν το εκπαιδευμένο δεκαετίες από ΗΠΑ και χώρες του ΝΑΤΟ στρατό και αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας, που προσπαθούσε μαζί με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μπαχρέιν 8 χρόνια να λυγίσουν τους Αντάρτες σιίτες στη Υεμένη.

Η Σαουδική Αραβία ως κράτος και υπηρεσίες γνωρίζουν πολύ καλά από πρώτο χέρι γιατί είχαν εμπλακεί άμεσα με όλα τα μέσα και εργαλεία στη Συρία ότι το σχέδιο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ να μετατρέψουν μαζί τη Συρία σε προτεκτοράτο της Δύσης το χάλασε ουσιαστικά το Ιράν πολύ περισσότερο από τη Ρωσία και, πως το Ιράν έχει χτίσει τόσα πολλά για να κρατήσει τη παρουσία του στη Συρία, που το Ισραήλ χρειάζεται για να το καταστρέψει να βομβαρδίζει κάθε μέρα εκατό φορές και να εισβάλει χερσαία στη Συρία και δεν θα το πετύχει ποτέ ..και ας έλεγαν μπούρδες τα ΜΜΕ που ελέγχει το ταμείο της Σαουδικής Αραβίας ότι το Ισραήλ γαμάει και δέρνει στη Συρία.. και παντού.

Και απόδειξη ακλόνητη ότι οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Συρία ήταν κάτι σταγόνες στον ωκεανό .. είναι οι καλά συντονισμένες και με ακρίβεια που αξαπολύει η Χέζμποαλλάχ από το Λίβανο με όπλα που του έστειλαν από το Ιράν μέσω της Συρίας .. δηλαδή από εκεί που το Ισραήλ έπεισε τον λαό του ότι η τρομερή του αεροπορία βομβαρδίζει επιτυχώς τις βάσεις και αποθήκες και φορτηγά και διαδρόμους και αεροδρόμια, για να εμποδίζει το Ιράν και εξοπλίζει τη Χέζμποαλλάχ ..

 

VIDEO 15

Στο τρίτο βίντεο θα μιλήσουμε για την ιστορική συνάντηση του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας με τον Αμερικανό πρόεδρο Ρούζβελτ στην Ερυθρά θάλασσα το 1945 .. και τους αγωγούς.. και τον πόλεμο του 1973 και πως πριν τον πόλεμο αυτό οι Σαουδάραβες έστελναν τσουβάλια τα δολάρια στους κομμουνιστές Σοβιετικούς για να αγοράσουν όπλα οι Σύριοι και οι Αιγύπτιοι.

Ο πρίγκιπας Τούρκι Αλ-Φάισαλ ο διευθυντής των μυστικών υπηρεσιών των Σαούδ και στενός φίλος και συνεργάτης πολλών δυτικών κρατών και υπηρεσιών και σπουδαγμένος σε δυτικά πανεπιστήμια, κληρονομεί αίμα δυο βασιλιάδων, που για χάρη της ιστορικής αλήθειας ταλαιπώρησαν τον δυτικό κόσμο δυο φορές κατά τη διάρκεια της βασιλείας τους, λογιάζοντας τα συμφέροντα των Αράβων και τα δικά τους, τα έβαλαν με τα μεγάλα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα των δυτικών και των συμμάχων τους σιωνιστές. Η πρώτη φορά έγινε πριν την εγκατάσταση του κράτους των σιωνιστών στην Παλαιστίνη και η δεύτερη έγινε μετά την εγκατάσταση.

Είναι γιος του βασιλιά Faisal bin Abdulaziz Al Saud, του βασιλιά που έκοψε το πετρέλαιο στις χώρες που στήριξαν τους σιωνιστές στον πόλεμο του 1973 και είναι εγγονός του βασιλιά Abdulaziz bin Abdul Rahman Al Saud, του ιδρυτή της Σαουδικής Αραβίας, που συναντήθηκε με τον Ρούζβελτ και άλλαξε τη διαδρομή του αγωγού του πετρελαίου της χώρας του, για να μην πέσει στα χέρια των άπληστων σιωνιστών η στρόφιγγα του αγωγού στη παλαιστινιακή πόλη-λιμάνι Χάιφα όπου θα κατέληγε ο αγωγός.

Πάμε να δουμε τις δυο αυτές φορές περιληπτικά όμως, γιατί έχουν να κάνουν με το πετρέλαιο .. εξάλλου “Μη το πετρέλαιο των Σαούδ ταράζετε” .. όποιος το κάνει πληρώνει ακριβά τις συνέπειες και αυτό πληρώνουν οι σιωνιστές και τα αφεντικά τους στον δυτικό κόσμο ακόμα και σήμερα..

Η πρώτη συνέβη λίγα χρόνια μετά την ιστορική συνάντηση στην Ερυθρά Θάλασσα του Αμερικανού πρόεδρου Ρούζβελτ με τον βασιλιά ιδρυτή της Σαουδικής Αραβίας τον Ιμπν Σαούντ. Στη συνάντηση αυτή που έγινε Μάρτη του 1945 στο μόνο θέμα που διαφώνησαν ήταν στο θέμα της Παλαιστίνης. Συμφώνησαν σε όλα τα οικονομικά θέματα και ειδικά συμφώνησαν για στενή και μακροχρόνια οικονομική και στρατιωτική και πολιτική συνεργασία, που κρατάει ακόμα μέχρι σήμερα .. συμφώνησαν να προχωρήσουν και να επεκταθούν τα έργα εξόρυξης και εξαγωγής των πετρελαίων και όλων των έργων υποδομής που συνδέονται με το πετρέλαιο, εξάλλου οι Αλ-Σαούδ χρωστούν στους Αμερικανούς την ανακάλυψη των πετρελαιοπηγών τους .. γιατί οι γεωλόγοι τους είδαν στα εδάφη της αραβικής Χερσόνησο πετρέλαιο εκεί που πεισματικά δεν είδαν κάτι ανόητοι Άγγλοι γεωλόγοι.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εκβιασμένος πολιτικά και κομματικά από το αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο, ζήτησε από τον Σαουδάραβα βασιλιά να βοηθήσει ώστε να ιδρυθεί στην Παλαιστίνη εβραϊκό κράτος, γιατί όπως του τα είπε ο Ρούζβελτ οι Εβραίοι υπέστησαν σφαγές και γενοκτονία από το γερμανικό κράτος και, ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τους Εβραίους μετανάστες από τις χώρες που είχε καταλάβει και ισοπεδώσει η Γερμανία. Ο Ρούζβελτ άκουσε από τον Βασιλιά Ιμπν Σαούδ αυτό που ποτέ δεν σκέφτηκε, μέσα από μια φράση και πέντε λεπτά κουβέντα έφερε τα πάνω κάτω στο μυαλό του Ρούζβελτ του είπε: ” αν πραγματικά σας νοιάζει ο πόνος των Εβραίων να τους φτιάξετε κράτος στο έδαφος της Γερμανίας, για παραδειγματισμό για τις επόμενες γενιές όχι μόνο στη Γερμανία αλλά και στη Ευρώπη, γιατί η Ευρώπη φταίει για όλα αυτά που έγιναν στους Εβραίους.. οι Παλαιστίνιοι και οι Άραβες δεν τους φταίνε σε τίποτα..”.

Ο Ρούζβελτ μετά την επιστροφή τους στις ΗΠΑ αντάλλαξε επιστολές με τον Βασιλιά Ιμπν Σαούδ και στην τελευταία πριν τον θάνατο του έγραψε στις 5 Απριλίου του 1945 ότι για το θέμα της Παλαιστίνης: “Δεν θα προβώ σε καμία ενέργεια, υπό την ιδιότητά μου ως Αρχηγός της εκτελεστικής εξουσίας στην Κυβέρνηση, κάτι που θα μπορούσε να αποδειχθεί εχθρικό προς τον αραβικό λαό”.

https://avalon.law.yale.edu/20th_century/decad161.asp

Και στις 12 Απριλίου του 1945 πέθανε.. και ανέλαβε ο καθαρόαιμος σιωνιστής Τρούμαν που για να κερδίσει τις εκλογές έκανε όλα τα χατίρια στους σιωνιστές .. που του απαιτούσαν να τους δώσει την Παλαιστίνη όλη σε ασημένιο δίσκο.. δείτε το βίντεο του αρχείου του Τρούμαν-τα πρώτα 22 δευτερόλεπτα δεν είχαν ανοίξει το μικρόφωνο μετά τα λέει ..

https://youtu.be/N0DvO72fuG4?si=A1TXD962CLUQnzgJ

Ο στενός κύκλος στο βασίλειο των πετρελαίων εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να πιστεύει αυτή τη λύση για το “εβραϊκό πρόβλημα” και ότι η ρίζα του καθαρά είναι “ευρωπαϊκό πρόβλημα”. Και ο κύκλος αυτός τρέφει ανυποχώρητο μίσος στους άπληστους σιωνιστές, γιατί χάλασαν δυο φορές τα οικονομικά σχέδια των Αλ-Σαούδ που δεν ήταν να φτάσουν με αγωγούς το πετρέλαιο τους στη Μεσόγειο.. αγωγό που τόσο επιθυμούσε βαριά αναπτυγμένη βιομηχανία στην Ευρώπη και οι πολίτες της ως καταναλωτές αλλά τα κράτη επέλεξαν τη συμμαχία με εθνικιστικό ρατσιστικό κίνημα και να εκπληρώνουν τα άπληστα σχέδια του και τους θρησκευτικούς του μύθους .. γιατί με απλά λόγια τους παρουσιάστηκε η ιστορική ευκαιρία να απαλλαγούν από τους φονιάδες του Χριστού Εβραίους, που τους είχαν πάνω από 1000 χρόνια σε διωγμούς και εξοντώσεις.

Η Σαουδική Αραβία ήθελε να φτιάξει αγωγό που θα μετέφερε το πετρέλαιό της στη Μεσόγειο για να αποφύγουν τα τάνκερ τα Στενά του Ορμούζ και τα Στενά του Μπάμπ Αλ-Μαντέμπ, δηλαδή τα στενά του Περσικού Κόλπου και τα Στενά της Ερυθράς θάλασσας.

Τη κατασκευή του αγωγού που λεγόταν Trans-Arabian Pipeline ξεκίνησε το 1947 και διαχειριζόταν κυρίως η αμερικανική εταιρεία Bechtel. Αρχικά ο αγωγός Tapline προοριζόταν να τερματίσει στη παλαιστινιακή πόλη-λιμάνι Χάιφα, η οποία ήταν τότε ήταν υπό βρετανική κατοχή όπως όλη η Παλαιστίνη. Το σιωνιστικό κίνημα όμως πήγε και κατέλαβε την Παλαιστίνη παρά την αντίθετη γνώμη της Σαουδικής Αραβίας που είχε διατυπώσει στις ΗΠΑ επανειλημμένα και μάλιστα κατέλαβε εδάφη και λιμάνι στρατηγικής σημασίας για τη διαδρομή και τερματικό σταθμό του αγωγού. Στα εδάφη αυτά ιδρύθηκε το κράτος του Ισραήλ, ο βασιλιάς Σαούδ τα πήρε στο κρανίο και ζήτησε από την αμερικανική εταιρία να αλλάξει την διαδρομή του αγωγού και έτσι επιλέχθηκε μια εναλλακτική διαδρομή μέσω της Συρίας ( Υψώματα του Γκολάν ) και του Λιβάνου με τερματικό εξαγωγών στη Σιδώνα. Το κράτος του Σιωνισμού όμως είχε άλλες σκέψεις και έτσι για δεύτερη φορά κατέστρεψε και τη εναλλακτική διαδρομή όταν το 1967 κατέλαβε όλη τη Παλαιστίνη και τα Υψήπεδα του Γκολάν από όπου περνούσε ο αγωγός του σαουδαραβικού πετρελαίου, αλλά έκανε το κράτος αυτό ακόμα χειρότερο βήμα κατέλαβε και τη Χερσόνησο του Σινά και έφτασε μέχρι τη Διώρυγα του Σουέζ από όπου περνούσαν τα τάνκερ που μετέφεραν τα πετρέλαια της Σαουδικής Αραβίας. Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε την Αίγυπτο να κλείσει τη Διώρυγα του Σουέζ από το 1967 ως το 1975.

Η νέα αυτή κατοχή των εδαφών της Συρίας και της Αιγύπτου έκανε τη Σαουδική Αραβία να εντάξει το κράτος του Ισραήλ στο στόχαστρο της ως ο μεγαλύτερος και βασικότερος εχθρός των οικονομικών της συμφερόντων και μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που έγραφαν και έλεγαν πως η Σαουδική Αραβία θα είναι η τελευταία χώρα που θα αναγνωρίσει το δικαίωμα ύπαρξης στην αραβική περιοχή ακόμα και να δεχτούν οι Παλαιστίνιοι. Και αυτό εξηγεί το γεγονός πως έφτασε η Σαουδική Αραβία .. ως ο μεγαλύτερος εχθρός των κομμουνιστών να “συμμαχήσει” με τη Σοβιετική Ένωση πληρώνοντας της με ζεστά δισεκατομμύρια δολάρια για να αγοράσουν η Αίγυπτος και η Συρία σοβιετικά όπλα και να πληρώνουν μισθούς 20.000 σοβιετικών ειδικών και εκπαιδευτών για να εκπαιδεύουν στρατιωτικά τους Αιγύπτιους και Σύριους με στόχο να πολεμήσουν τον ισχυρό και εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο από τις ΗΠΑ και χώρες του ΝΑΤΟ σιωνιστικό στρατό….

 

VIDEO 16

9 Φεβρουαρίου

Οι ‘Μοναχικοί λύκοι” ελεύθεροι σκοπευτές Αντάρτες της Γάζας έχουν γίνει ασήκωτο πονοκέφαλο για το στρατό των Ναζί εισβολέων στη Λωρίδα της Γάζας .. δεκάδες υψηλόβαθμους αξιωματικούς των Ναζί έχουν τον τελευταίο μήνα εξουδετερώσει.. Στην αρχή του βίντεο ο Αντάρτης αφιερώνει την εξουδετέρωση ενός κρυμμένου Ναζί ελεύθερου σκοπευτή στην Αντίσταση των λαών στη Υεμένη, Λιβάνου και Ιράκ.. που κινητοποιήθηκαν τα αντιστασιακά τους κινήματα για να εκφράσουν στη πράξη και όχι μόνο στα λόγια αφού διαθέτουν αντάρτικα την αλληλεγγύη τους στον αγώνα που δίνει ο λαός της Γάζας κατά των ναζισιωνιστές.

Σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας πραγματοποιούνται δεκάδες επιθέσεις εναντίον των Ναζί μερικές από αυτές καταγράφονται για να μπορεί να δοθεί μια εικόνα για το τι γίνεται στο πεδίο των μαχών.

Στο βίντεο θα δείτε μερικές από τις επιθέσεις που κατέγραψαν οι Αντάρτες εικονολήπτες χθες.. στη Γάζα …

Στο δεύτερο βίντεο βλέπετε την επίθεση ακριβείας των Λιβανέζων Ανταρτών εναντίον της στρατιωτικής βάσης-αρχηγείο Μεραρχίας στο κατεχόμενο βόρειο κομμάτι της Παλαιστίνης .. που πραγματοποιήθηκε χθες ..

VIDEO 17

11 Φεβρουαρίου

Το ναζιστικό σιωνιστικό κίνημα από την ίδρυση του ως τη παράνομη και αποικιοκρατικής έμπνευσης δημιουργία του εθνικιστικού και ρατσιστικού κράτους του στην κατεχόμενη Παλαιστίνη, θεωρούσε και θεωρεί και θα θεωρεί πάντα κάθε τι εναντιώνεται στη “δημιουργία αυτού του κράτους” “τρομοκράτης” γιατί πιστεύει πως αυτή η γη των Παλαιστινίων πως ένας Αρχιμαλάκας Μεσίτης “”Θεός”” του την παραχώρησε, και πως είναι το τρίγωνο (κίνημα-στρατός-κράτος) μόρφωμα εκείνο που έχει την αποκλειστικότητα να εκπροσωπήσει τον μοναδικό στον κόσμο όλο “εκλεκτό λαό” και να ζήσει στη γη αυτή που λέγεται Παλαιστίνη …

Και πιστεύει ότι αυτός ο Θεός-Μεσίτης του παραχώρησε το οικόπεδο Παλαιστίνης και τον διέταξε να εξοντώσει τους λαούς και ανθρώπους που ζούσαν και ζουν στην “Γη της Επαγγελίας”, και πως αν δεν το κάνει ο Θεός-Μεσίτης θα τον τιμωρήσει και έτσι θεωρεί κάθε τι εναντιώνεται στο σχέδιο του “”Θεού-Μεσίτη” “άσκηση τρομοκρατίας”, όσοι δηλαδή αγωνίζονται εναντίον αυτού του σχεδίου του Μεσίτη Θεού των Σιωνιστών είναι “τρομοκράτες” και όσοι στηρίζουν τον αγώνα των κατοίκων της κατεχόμενης Παλαιστίνης πως υποθάλπουν και χρηματοδοτούν την “τρομοκρατία” .. οπότε ό,τι όπλο και μέσο και έδαφος και υπέδαφος και αέρα χρησιμοποιεί ο λαός της κατεχόμενης Παλαιστίνης είναι μέσα και εργαλεία “άσκησης τρομοκρατίας” .. ποτέ του αυτό το κίνημα δεν θεωρούσε ούτε θεωρεί πως εισβολή σε πατρίδα ενός άλλου λαού ή λαούς είναι ο ορισμός της τρομοκρατίας γιατί πιστεύει πως η πράξη του να εισβάλει είναι θέλημα Θεού-Μεσίτη και η εξόντωση των άλλων λαών είναι θέλημα Θεού-Μεσίτη..

Και ο λεγόμενος πολιτισμένος κόσμος των αποικιοκρατών παλιών και νέων, που ισχυρίζεται πως “”πιστεύει”” στην επιστήμη και την ορθολογιστική σκέψη, στηρίζει με όπλα και χρήματα και πολιτικά μέσα και αποφάσεις την “λογική”- θέλημα ενός Θεού-Μεσίτη.. και χαρακτηρίζει όλους όσους εναντιώνονται στη λογική θέλημα του Θεού Μεσίτη “τρομοκράτες” .. Και θεωρούν όλους τους οργανισμούς και οργανώσεις και χώρες και συνδικάτα και συλλογικότητες και ιδρύματα ..κλπ που στηρίζουν τον δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων να απελευθερώσουν την πατρίδα τους από το στρατό του σιωνιστικού κινήματος πως υποθάλπουν την τρομοκρατία.. στηρίζουν την τρομοκρατία και συνεργάτες με τους τρομοκράτες ..

Τα βίντεο των υποστηρικτών της τρομοκρατίας στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη και από διαμαρτυρία στη Νορβηγία και στη πόλη Μάντσεστερ .. από μια από τις 36 πόλεις στην Αγγλία που βγήκαν σε πορεία αλληλεγγύης στον αγώνα των Παλαιστινίων ..

VIDEO 18

12 Φεβρουαρίου

 

Ναζισμός=Σιωνισμός δυο όψεις του ιδίου νομίσματος .. ίδιο κράτος ίδια ιδεολογία .. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

Το Πανεπιστήμιο Humboldt στο Βερολίνο κάλεσε την δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του κράτους κατοχής της Παλαιστίνης την Daphne Barak Erez, για να μιλήσει για τα ανθρώπινα δικαιώματα .. και τα άκουσε δυνατά από Γερμανούς πολίτες και την κατήγγειλαν ως συνεργός στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που διαπράττει το κράτος της και ο στρατός του εναντίον του λαού της Παλαιστίνης .. και έτσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αίθουσα και να ακυρωθεί η φιέστα ξεπλύματος της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που ήθελαν να κάνουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης για να προωθούν την σιωνιστική ναζιστική ματιά για τα “ανθρώπινα δικαιώματα””

VIDEO 19

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *