Για τη συντρόφισσα Daniela Klette

https://athens.indymedia.org/post/1629935/

από Αλληλέγγυοι/ες στον Ε.Α

14/04/2024 1:14 πμ.

Στηρίζουμε τη συγκέντρωση στη Γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα, διεθνή ημέρα αλληλεγγύης στην αιχμάλωτη συντρόφισσα Daniela Klette και τους συντρόφους E. Volker Staub και B. Garweg που διώκονται ως μέλη της RAF, την Κυριακή, 14/4, στις 18:00.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΑ

ΤΗΣ RAF DANIELA KLETTE

Δύναμη και αλληλεγγύη στην αντάρτισσα Daniela Klette που βρέθηκε φυγόδικη στην «παράνομη» ελευθερία εδώ και 34 χρόνια για τη δράση της στην αντάρτικη οργάνωση Φράξια Κόκκινος Στρατός (RAF). Η αιχμάλωτη συντρόφισσα Daniela Klette με τη ζωή, τους αγώνες και τη δράση της όλα αυτά τα χρόνια τίμησε στο ακέραιο την αντάρτική οργάνωση Φράξια Κόκκινος Στρατός, τους νεκρούς αντάρτες και αντάρτισσες συντρόφους και συντρόφισσες, τους δολοφονημένους αιχμάλωτους στο Stammheim από την κρατικο-καπιταλιστική τρομοκρατία.

Δύναμη και αλληλεγγύη στη συντρόφισσα Daniela που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πλήρη απομόνωση, πολιτική πλέον αιχμάλωτη στις φυλακές του γερμανικού κράτους. Είναι ακόμα μια απόδειξη πως σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης οι κρατικοκαπιταλιστικές οντότητες που αυτοαποκαλούνται αστικές δημοκρατίες, ποτέ δεν ξεχνούν αυτές/αυτούς που επαναστατούν ασκώντας το ελάχιστο ποσοστό μητροπολιτικής βίας ενάντια στο σύστημα, ενώ την ίδια στιγμή στο εσωτερικό των ”φιλελεύθερων αστικών δημοκρατιών” το ίδιο το κρατικοκαπιταλιστικό σύμπλεγμα εξουσίας,  ασκεί ολοένα και σφοδρότερη κοινωνικοταξική βία και τρομοκρατία στην κοινωνική πλειοψηφία.

Δύναμη και αλληλεγγύη στους φυγόδικους συντρόφους Ernst Volker Staub και Burkhard Garweg για τους οποίους οι γερμανικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την αιχμαλωσία τους.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ DANIELA ΚLΕΤΤΕ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ERNST VOLKER STAUB ΚΑΙ BURKHARD GARWEG

SEMPRE CON L’ANARCHIA!

Ⓐλληλέγγυες/οι στον Επαναστατικό Αγώνα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *