ΗΜΕΡΟΛΟΓΕΙΟ NASIM ALATRAS AΠΟ 31-3-2024 ΕΩΣ 14-4-2024

 

31-3-2024

Ο στρατός του Ναζισμού έκαψε το μεγαλύτερο νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας.. ο στρατός του Σιωνισμού έκαψε το νοσοκομείο Al-Shifa .. το ΕΚΑΨΕ με πολιτική απόφαση του εγκληματία πολέμου νετανιαχου, που ήθελε με την απόφαση πυρπόληση του Αλ-Σίφα να στείλει μήνυμα στον ΟΗΕ … που τόλμησε να βγάλει απόφαση το Σ.Α του ΟΗΕ για κατάπαυση του πυρός ..

Το Θεριό του Σιωνισμού είναι πια εκτός ελέγχου και ζει τις τελευταίες μέρες σε διεθνή πλήρη απομόνωση .. έχει καταλάβει καλά καλά ότι η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που διαπράττει πλήρης τεκμηριωμένη αποδεδειγμένη ακόμα από τους στενότερους συμμάχους του .. που αν δεν ήταν συνένοχοι μαζί του, γιατί του έδιναν όπλα και χρήματα και, δεν είχαν διεθνές πολιτικό κόστος θα είχαν παραδώσει τον φάκελο της ενοχής του στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης .. Οι ΗΠΑ γνώριζαν εκ των προτέρων ότι ο πραγματικός στόχος της εκστρατείας του Σιωνισμού εναντίον των 35 νοσοκομείων και πάνω από 110 κέντρα υγείας και της αλυσίδας διανομής φαρμάκων και των ίδιων των φαρμακείων στη Λωρίδα της Γάζας είναι πρόκληση περισσότερων θανάτων Παλαιστινίων όχι μόνο από βόμβες και στρατιωτικά όπλα αλλά και έλλειψη περίθαλψης και φροντίδας .. Οι ΗΠΑ και τα προτεκτοράτα τους εκ των προτέρων γνώριζαν και ήθελαν να εξοντώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Παλαιστινίους γιατί είναι πορωμένοι θρησκευτικά από το σιωνιστικό μύθο και ψέματα για την “γη της επαγγελίας” και πως υπάρχει ένας “”Θεός”” Μεσίτης που παραχωρεί και πουλάει οικόπεδα και πατρίδες σε όποια σκλαβάκια, υπάκουοι και πιστοί του ακολούθοι.. και πως πρέπει να εξοντωθούν όσοι στα “οικόπεδα” και στις πατρίδες αυτές γεννήθηκαν και ζουν καλλιεργούν εκεί..

Το τέλος των ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ πλησιάζει …

31-3-2024

Οι Ναζί σιωνιστές εκτέλεσαν και έθαψαν με μπουλντόζα Παλαιστινίους που είχαν σηκώσει λευκή σημαία και ζητούσαν να περάσουν από σημείο ελέγχου που είχε στήσει ο σιωνιστικός στρατός κατοχής στη περιοχή Αλ-Ναμπούλισι προς τη βόρεια Γάζα.

Όλα αυτά σε βίντεο που έφτασε στα χέρια του Al Jazeera.. μετά την μετάδοση του βίντεο ο στρατός του σιωνισμού όπως πάντα και ως χρόνιος ψεύτης ανακοίνωσε ότι οι δυο Παλαιστίνιοι ήταν υποψήφιοι καμικάζι αλλά μια μέρα αργότερα ομολόγησε ότι ήταν άοπλοι .. είναι πάγια τακτική της μηχανής προπαγάνδας του σιωνισμού να διαδίδει σε μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ το ΨΕΜΑ και μετά σε πολύ περιορισμένη έκταση την ομολογία του στρατού των ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ που έχουν εγκαταστήσει καθεστώς στην κατεχόμενη Παλαιστίνη ..

Αρχή φόρμας

Τέλος φόρμας

 

6 Απριλίου 2024

 

Η Λέιλα Χάλεντ, η θρυλική αντάρτισσα του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, απέστειλε μήνυμα προς όλους τους λαούς της γης και ειδικότερα στους Έλληνες με σκοπό να διαβαστεί στη διαδήλωση της Πέμπτης 4 Απριλίου, κατά της φονικής μηχανής του ΝΑΤΟ, για τα 75 χρόνια από την ίδρυσή του. Πράγματι αυτό έγινε, μέσω της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων.

Η Ναταλί Γλέζου, εκτός από την εξασφάλιση της επικοινωνίας με την εμβληματική “μνηστή της επανάστασης”, Λειλά Χάλεντ (όπως έχει η ίδια αποκαλέσει τον εαυτό της), ανέλαβε να μεταφράσει και το μήνυμά της το οποίο ακολουθεί:

Σύντροφοι και συντρόφισσες,

Φίλες και Φίλοι,

Κυρίες και Κύριοι,

H Γάζα πλήττεται ακατάπαυστα από πυρά,

Η Γάζα γκρεμίστηκε, θάφτηκε κάτω από τα ερείπια,

Στη Γάζα συντελείται γενοκτονία και εθνοκάθαρση.

Είναι μεγάλη η χαρά μου που σας απευθύνω το λόγο σε αυτήν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και σας καλώ να κλιμακώσετε την αλληλεγγύη σας προς τη Γάζα και την Παλαιστίνη, καθώς ο λαός μας ακόμα αντιστέκεται ενάντια στον κατακτητή και στους συμμάχους του και ειδικότερα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, σε άλλες κυβερνήσεις στην Ευρώπη και οπουδήποτε αλλού.

Πιο συγκεκριμένα, το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία και εθνοκάθαρση στη Γάζα χρησιμοποιώντας κάθε είδος οπλικών συστημάτων εναντίον παιδιών, γυναικών και ανδρών.

Έως τώρα ο αριθμός των νεκρών του λαού μας αγγίζει τους 33.037 που συμπεριλαμβάνει τουλάχιστον 9000 γυναίκες και 13.000 παιδιά.

Και θα γνωρίζετε, ήδη, ότι το Ισραήλ επιτίθεται στο λαό μας όχι μόνο στη Γάζα αλλά και στη Δυτική Όχθη προβαίνοντας σε συλλήψεις και σκοτώνοντας επί τόπου Παλαιστίνιους. Επιπρόσθετα κατεδαφίζουν σπίτια σε πόλεις, χωριά και προσφυγικά στρατόπεδα. Οι νεκροί μας ξεπέρασαν τους 7000.

Πριν από 6 μήνες το Ισραήλ επιτέθηκε σε νοσοκομεία, σπίτια, πανεπιστήμια, σχολεία, τεμένη ακόμα και σε εγκαταστάσεις οργανισμών των Ηνωμένων Εθνών.

Προσδοκώ ότι θα εκφράσετε την αλληλεγγύη σας στο λαό μας βγαίνοντας στους δρόμους, για όσο καιρό αυτός ο βάρβαρος πόλεμος θα εξακολουθεί να συμβαίνει.

Σύντροφοι και φίλοι εμείς οι Παλαιστίνοι εκτιμούμε απέραντα τη στάση σας γιατί στέκεστε στο πλευρό μας.

Το Ισραήλ αρνείται να συμμορφωθεί στους νόμους του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου ή σε οποιοδήποτε νόμο. Το Ισραήλ αρνείται να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε έκκληση για τον τερματισμό του πολέμου.

Το Ισραήλ θεωρεί ότι είναι πάνω από νόμους του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.

Για όλους αυτούς τους λόγους σας καλώ να ακουστεί η δική σας φωνή στηρίζοντας το λαό μας στον αγώνα για την απελευθέρωση, για να τερματιστεί η κατοχή των τρομοκρατών του κράτους απαρτχάιντ του Ισραήλ.

Σας ζητώ να κάνετε μποϋκοτάζ στο Ισραήλ με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Σας καλώ να ενταχτείτε σε όλες τις πρωτοβουλίες κινημάτων που υπερασπίζουν την ίδια την ανθρωπότητα, όταν συμβαίνουν τέτοιου είδους θηριωδίες από το Ισραήλ και τους ιμπεριαλιστές. Η Γάζα, όλη η Παλαιστίνη υπερασπίζεται την ανθρωπότητα και τις αξίες της και ας βιώνει τον ανείπωτο πόνο και τα βάσανα που της επιφέρουν οι εχθροί της ανθρώπινης ζωής και των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Πιέστε τις κυβερνήσεις σας να στοιχηθούν στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.

Σύντροφοι και φίλοι οι ιμπεριαλιστές και οι σιωνιστές είναι ενωμένοι ενάντια στους ανθρώπους ολόκληρου το κόσμου. Ας γίνει πανανθρώπινος ο αγώνας μας ενώνοντας τις προσπάθειες μας για να τερματιστεί η κατοχή.

Φωνάξτε αυτά τα συνθήματα:

«Εκεχειρία τώρα»,

«Κάτω τα χέρια από τη Γάζα»,

«Σταματήστε τη γενοκτονία στη Γάζα»,

«Από το ποτάμι ως τη θάλασσα η Παλαιστίνη θα ελευθερωθεί»,

«Ζήτω οι αγώνες των λαών»,

«Κάτω οι σιωνιστές και οι ιμπεριαλιστές».

Σύντροφοι και συντρόφισσες φίλοι και φίλες,

Σας ευχαριστώ πολύ.

Αρχή φόρμας

 

7-4-2024

Το αφεντικό των φείσποοκ μου έχει δώσει “άδεια” που λήγει στις 10/4/2024 όχι από αυτό το προφίλ αλλά από το δεύτερο προφίλ, γιατί λέει έκανα αναρτήσεις που παραβιάζουν τους όρους της “κοινότητας” του.. δεν πειράζει εδώ είμαστε .. δεν κάνουμε πίσω ούτε στις “άδειες” ..

Ο στρατός του Σιωνισμού περνούσε δύσκολες και επώδινες και εφιαλτικές μέρες και εβδομάδες και μήνες στη Λωρίδα της Γάζας .. αυτό το ήξεραν και το ξέρουν οι Αντάρτες της πολύ καλά .. τα αίματα τους .. τα απομεινάρια τους και τα απομένοντα των υπερσύχγρονων και υπερθωρακισμένων οχημάτων των σιωνιστών θα εκτεθούν σύντομα σε μουσείο που θα ονομάζεται “Ποτέ Ξανά Σιωνισμός” ..

Γιατί κυρίες και κύριοι οι νίκες δεν τις φέρνουν οι στοχευμένες δολοφονίες παιδιών και γυναικών και ανήμπορων αδύνμαων ανθρώπων .. ούτε οι βομβαρδισμοί των νοσοκομείων, πανεπιστημίων, σχολείων, τζαμιών, εκκλησιών, φαρμακείων, ιατρικών κέντρων, κομβόι ανθρωπιστικής βοήθειας, σπιτιών άοπλων ανθρώπων.. τίποτα από όλα αυτά δεν φέρνουν τις νίκες .. όπως δεν τις φέρνουν τα γλέντια των σιωνιστών στρατιωτών την ώρα που γελούσαν και χόρευαν ανατινάζοντας σπίτια και δομές και εργοστάσια και χωράφια και θερμοκήπια Παλαιστινίων πολιτών ..

Τις νίκες δεν τις φέρνουν τα ΨΕΜΑΤΑ και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ που εφάρμοζα δεκαετίες οι εγκέφαλοι παιδιά του Γκαίμπελς στο σιωνιστικό κράτος και στα λόμπι του κινήματος του σε όλο τον κόσμο .. Γιατί τα ΨΕΜΑΤΑ έχουν κοντά ποδάρια αλλά που δυστυχώς δίνουν στους φασίστες του χρόνο και το χώρο στην αρχή να εξαπολύσουν την πιο απάνθρωπη γενοκτονική τους στρατηγική .. Τα Μεγάλα ΨΕΜΑΤΑ όπως μας τα έχει μάθει η Ιστορία πως όταν υιοθετούνται.. αμάσητα δίνουν καύσιμο σε κάθε φασίστα και ναζιστή και εθνικιστή να εφαρμόζει κάθε σχέδιο που έχει χρόνια επεξεργαστεί επιμελώς για την εξόντωση των καταπιεσμένων και αδύναμων αυτού του κόσμου..

Οι νίκες τις φέρνουν οι αποτελεσματικοί και καλά οργανωμένοι αγώνες .. αγώνες Ανταρτών και πολιτών όλου του κόσμου που γέμισε τις πλατείες και τους δρόμους .. τις φέρνουν οι μικρές παρεμβάσεις των πολιτών κάθε χρώματος και φυλής που ξεσηκώθηκαν μονομιάς για να σταθούν στον λαό που παρότι βίωνε την απίστευτη σε αγριότητα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ αντιστεκόταν υπομονιτικά και με θάρρος που δεν έκλεινε το στόμα του και δεν σιώπησε παρά τις ασήκωτες απώλειες ..

Ζούμε ιστορικές στιγμές γιατί οι νέοι κάθε φυλής και χρώματος και θρησκεύματος πήραν και σήκωσαν στη πλάτη τους την υπεράπιση του λαού της κατεχόμενης Παλαιστίνης απέναντι στην πιο ναζιστική φονική μηχανή του 21ου αιώνα .. τη μηχανή πολέμων του Σιωνισμού που χρηματοδότησαν και εξόπλισαν τα πιο σιχαμερά αφεντικά αυτού του κόσμου ..

 

8-4-2024

Αυτά τα γεγονότα που συμβάινουν τα “Σάββατα” αρχίζουν να σχηματίζουν το παζλ .. Χθες ο στρατός του Σιωνισμού επιβεβαίωσε ότι η Χεζμπολάχ κατέρριψε το Σάββατο 6/4/2024 το προηγμένο UAV Hermes 900 για πρώτη φορά. Το Hermes 900 είναι ένα UAV πολλαπλών ρόλων με χρόνο πτήσης 36 ωρών. Το Σάββατο της 18ης/11/2023 η Χέζμπολάχ κατέρριψε ένα Hermes 450. Η τελευταία όμως αναχαίτιση έστειλε πολύ δυνατό μήνυμα στο στρατό του Σιωνισμού ότι δεν διαθέτει τίποτα το άτρωτα απέναντι στην Ένοπλή Αντίσταση του Λιβάνου. Και όπως είπε ο Νασράλα χθες .. η Χεζαμπολάχ δεν έβγαλε ακόμα από τη φαρέτρα του τα “βασικά” του όπλα ..

 

8-4-2024

 

Η Νικαράγουα έστειλε το γερμανικό κράτος στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατηγορόντας το για σύμπραξη σε μια συνεχιζόμενη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στη Λωρίδα της Γάζας..

Μα πόσο σιχαμεροί είναι αυτοί οι Γερμανοί βιομήχανοι και οι έμποροι των όπλων που εργάζεται για το λογαριασμό τους το γερμανικό κράτος ..

Πόσο άρρωστο μπορεί να είναι το μυαλό τους όταν ισχυρίζονται ότι οπλίζουν το κράτος του Σιωνισμού, το κράτος έμπορας των δεινών των Εβραίων, για να “αμύνεται” ως δύναμη κατοχής κατά ενός λαού κατεχόμενου .. το οπλίζουν δηλαδή για να σκοτώσει τους εχθρούς του καθεστώτος κατοχής, δηλαδή τους Παλαιστινίους .. τους γνήσιους κατοίκους της Παλαιστίνης, που αγωνίζονται για την απελευθέρωση της πατρίδας τους από σιωνιστές εθνικιστές φασίστες, που ήρθαν για να καταχτήσουν την πατρίδα τους επειδή λέει ένας Θεός-Μεσίτης τους τη χάρισε .. Δηλαδή οι σιωνιστές εθνικιστές και ναζιστές ήρθαν να καταχτήσει την πατρίδα ενός άλλου λαού επειδή τους τη χάρισε ένα Θεός Μεσίτης και όχι επειδή ήθελαν να γλιτώσουν από τους Γερμανούς δολοφόνους.. δηλαδή θα έρχονταν στην Παλαιστίνη ανεξαρτήτως αν είχε συντελεστεί το Ολοκαύτωμα ή όχι ..

Εξάλλου ήταν πια πολύ γνωστό πως το σχέδιο των σιωνιστών εθνικιστών ήταν αποφασισμένο και άρχισε αν εφαρμόζεται στην Παλαιστίνη πριν καν τελειώσει ο Χίτλερ τη 3η Δημοτικού..

Οπλίζουν οι Γερμανοί βιομήχανοι και έμποροι των όπλων τους σιωνιστές για να δολοφονήσουν κατά δεκάδες χιλιάδες Παλαιστινίους .. να δολοφονήσουν 13.000 παιδιά και πάνω από 11.000 γυναίκες και χιλιάδες άλλους γέρους και ανήμπορους και αναπήρους και να εκτοπίσουν εκατομμύρια από τα σπίτια τους και να τα βομβαρδίζουν και να τα ανατινάζουν και να βομβαρδίζουν πανεπιστήμια, νοσοκομεία, σχολεία, φαρμακεία αποθήκες και εγκαταστάσεις διεθνών οργανισμών και να δολοφονούν ακτιβιστές και εθελοντές και γιατρούς και πανεπιστημιακούς επιστήμονες που ήρθαν στη Γάζα για να βοηθήσουν..

Δηλαδή οι Γερμανοί βιομήχανοι όπλων οπλίζουν τους σιωνιστές για να διαπράξουν ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ .. για να αποτάξουν οι βιομήχανοι όπλων από τη πλάτη τους την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που διέπραξαν οι πρόγονοι τους ναζιστές ..

Και πως έτσι ζητάνε πάντα τα καθάρματα “συγνώμη” για τα εγκλήματα των ιδίων και των προγόνων τους .. έτσι πλένουν τα βαμμένα με αίμα χέρια τους για τα εγκλήματα που διέπραξε το κράτος τους εναντίον των Εβραίων στη Γερμανία και στα κατεχόμενα της Ευρώπης εδάφη .. βάφοντας τα με αίμα Παλαιστινίων..

Οι βιομήχανοι των όπλων Γερμανοί οπλίζουν σιωνιστές για να συνεχίζουν την κατοχή των εδαφών των Παλαιστινίων, που το ίδιο το γερμανικό κράτος αναγνωρίζει ότι είναι κατεχόμενα και αναγνωρίζει πως οι αποικίες που κτίζει το κράτος του Σιωνισμού στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη είναι παράνομες και παραβιάζουν τον Διεθνές Δίκαιο και τις αποφάσεις του ΟΗΕ και του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ..

Και αφού είναι παράνομα αυτά που υπερασπίζεται το κράτος του Σιωνισμού πως είναι δυνατόν να τον οπλίζεις για να “αμύνεται” εναντίον αγωνιζόμενο νόμιμα λαό..

Ο δικηγόρος της Νικαράγουας είπε στο ICJ “Ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Αυτό σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται με όλα τα μέσα ακόμα και τα όπλα για να αντισταθεί κατά της εξωτερικής κατοχής”

 

10-4-2024

 

Σήμερα θα δείτε όλη την καλοστημένη και καλά οργανωμένη ενέδρα που έστησαν οι Παλαιστίνιοι Αντάρτες στους Ναζί σιωνιστές .. Σήμερα θα δείτε το ΓΙΑΤΙ αποφάσισε ο στρατός δολοφόνος των 13.000 παιδιών και 11.000 γυναικών να αποχωρήσει εσπευσμένα από τη Χαν Γιούνις..

Σήμερα θα δείτε τον πιο ανόητο στρατό του κόσμου .. τον πιο ηλίθιο στρατό .. γιατί μόνο η ηλιθιότητα είναι ανίκητη .. γιατί αυτός ο στρατός το μόνο πια πράγμα που ξέρει να κάνει είναι να δολοφονεί παιδιά και γυναίκες σκόπιμα και προμελετημένα .. στρατός ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ και ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑΣ .. στρατός που πέφτει σαν πρωτάρης στις ενέδρες Ανταρτών που δεν έχουν κανένα αστέρι και κανένα βαθμό στους ώμους τους.. ούτε “παράσημα” μεταλλικά .. Οι Αντάρτης της Παλαιστίνης και της Γάζας έχουν το θάρρος και την αποφασιστικότητα και τη δίψα για ελεύθερη Παλαιστίνη .. αυτό είναι το μόνο παράσημο και βαθμό και αστέρι επάνω τους χαραγμένο ..

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Θάνατος στο Σιωνισμό…

 

11-4-2024

“Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος” σύνθημα βγαλμένο από τα κινήματα στην Ελλάδα ηχεί δυνατά από ακτιβιστές στο Λονδίνο όλων των φυλών, που έσπασαν κάθε φράγμα και κάγκελα και έφτασαν μέχρι το κτήριο του υπουργείου πολέμων στον Λονδίνο και το έβαψαν με κόκκινη μπογιά, για να δηλώσουν ότι αυτό το υπουργείο είναι βαμμένο με το αίμα των Παλαιστινίων εδώ και 107 χρόνια από τότε που ο σιωνιστής υπουργός των Εξωτερικών Μπάλφουρ πούλησε την Παλαιστίνη στον σιωνιστή τραπεζίτη Ρότσιλντ για να κτίσει δικό του κράτος στην Παλαιστίνη …

14-4-2024

Για τρίτη μέρα το πογκρόμ των ναζί αποίκων του Σιωνισμού συνεχίζεται σε χωριά της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης .. καίνε σπίτια και χωράφια και αυτοκίνητα Παλαιστινίων πολιτών μέρα μεσημέρι με την καθοδήγηση και επίβλεψη του σιωνιστικού στρατού κατοχής .. οι 70.000 ένοπλοι της παλαιστινιακής αρχής ούτε τα χωριά της Ραμάλας μπορούν να φυλάξουν κάθονται και πληρώνονται από χρήματα της ΕΕ και των ΗΠΑ και αραβικών κρατών για να φυλάνε την ασφάλεια του καθεστώτος κατοχής όπως προβλέπουν οι Συμφωνίες του Όσλο .. ναι αυτές το μεγάλο έργο του δημάρχου της Ραμάλα Αμπάς.. αυτή είναι η λύση δυο κρατών που λένε τα αφεντικά και που δεν την δέχεται ούτε αυτήν ο Σιωνισμός και το κράτος του και ο στρατός.. δηλαδή ένα πανίσχυρο σιωνιστικό κράτος και ένα κράτος παλαιστινιακό καρικατούρα χαφιές ασφαλίτη του κράτους του Σιωνισμού.. κράτος που δεν μπορούν οι 70.000 των σωμάτων ασφαλείας να προστατεύουν τους φορολογουμένους τους .. τους πολίτες τους και τις περιουσίες τους και τον κόπο τους ..

14-4-2024

Το Ιράν ανακοίνωσε επίσημα ότι ξεκίνησε την αντεπίθεση του στο κράτος των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ Σιωνιστών, που παραβιάζοντας κάθε διεθνή συνθήκη που προστατεύει τις πρεσβείες και τα προξενεία τρίτων χωρών, βομβάρδισε το προξενείο του Ιράν στη Συρία δηλαδή βομβάρδισε ουσιαστικό το Ιράν και, όχι μόνο αυτό αλλά δολοφόνησε 7 Ιρανούς υψηλόβαθμους αξιωματούχους, που ήταν μέσα στο προξενείο .. Φανταστείτε αυτό να το έκανε άλλο κράτος σε αμερικανικό προξενείο ή πρεσβεία σε μια τρίτη χώρα .. οι ΗΠΑ σίγουρα θα βομβάρδιζαν την επομένη αυτό το άλλο κράτος χωρίς δεύτερες και τρίτες κουβέντες .. Εδώ πήγαν και κατέλαβαν δυο χώρες το Αφγανιστάν και το Ιράκ λέγοντας ΨΕΜΑΤΑ πως είχαν σχέση με την επίθεση της 11η Σεπτεμβρίου …. δολοφόνησαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και κατέστρεψαν δυο χώρες και δημιούργησαν εκατομμύρια πρόσφυγες λέγοντας ΨΕΜΑΤΑ .. ΨΕΜΑΤΑ ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *