Κάλεσμα συμμετοχής στη δομή επικοινωνιακής υποστήριξης του αιχμαλώτου Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη

https://athens.indymedia.org/event/92352/

 

από Ομάδα/δομή επικοινωνιακής υποστήριξης στον αιχμάλωτο Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη

Ημέρα/Ώρα: 12/11/2023 στις 18:00

Τοποθεσία: Αθήνα / Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο Νομικής (ΑΚΝ)

Είμαστε η Ομάδα/δομή επικοινωνιακής υποστήριξης στον αιχμάλωτο αντάρτη Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη που βρίσκεται στη φυλακή, έχοντας αναλάβει την ευθύνη για συμμετοχή στην Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας. Αναγνωρίζοντας ότι η επαναστατική πάλη συνεχίζεται και μέσα από την αιχμαλωσία, οργανώσαμε ετούτη τη Δομή με σκοπό τη διάρρηξη της συνθήκης του αποκλεισμού που επιβάλει η φυλακή στους/τις αγωνιστ(ρι)ες. Η ριζικότερη στέρηση που αντιμετωπίζουν οι αιχμάλωτοι/ες αγωνιστ(ρ)ιες, είναι αυτή της φυσικής παρουσίας τους στα κινήματα εκτός φυλακής. Μια δομή επικοινωνιακής υποστήριξης επιχειρεί να απαντήσει στον αποκλεισμό που υφίσταται ο/η κρατούμενος/η από την άμεση πρόσβαση σε μέσα ενημέρωσης και φυσικής επικοινωνίας. Η υποστήριξη αυτή έχει καθοριστικό ρόλο στη δυνατότητα της όσο το δυνατόν ενεργής συμμετοχής του μέσα στα ανταγωνιστικά-κοινωνικά κινήματα.

Kοινοποιούμε την ύπαρξη και λειτουργία του συλλογικού αυτού σώματος και καλούμε όσους/ες ενδιαφέρονται να την πλαισιώσουν, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 18.00, στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο της Νομικής (ΑΚΝ)

mail επικοινωνίας: dimitris_chatzivasileiadis_support@riseup.net

Για το σπάσιμο των τειχών μεταξύ των έξω και των μέσα!

 

Από τον kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *