Κατηγορίες
Αlfredo Cospito Θάνος Χατζηαγγέλου Κώστας Δημαλέξης ΤΟΥΡΚΟΙ - ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Παύση της κυλιόμενης απεργίας πείνας που ξεκινήσαμε στις 27/12/22

https://athens.indymedia.org/post/1623027/

 

από Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών(ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ)

06/01/2023 3:56 μμ.

Παύση της κυλιόμενης απεργίας πείνας που ξεκινήσαμε στις 27/12/22 και παύση της απεργίας πείνας του Κ. Δημαλέξη που γεκίνησε επίσης στις 27/12/22

Μετά από επιβεβαiωμένες πληροφορίες των συνηγόρων του συντρόφου Θάνου Χατζηαγγέλου, μέλους της οργάνωσης “Αναρχική Δράση” απεργού πείνας και δίψας από 19/12/22. Η απεργία πείνας συνεχίζεται ενω η απεργία δείψας διεκόπει στις 5/1/23 αφότου εξασφαλίστηκε η μετακίνηση του στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού. Ενημερώνουμε για την παύση της κυλιόμενης απεργίας πείνας που ξεκινήσαμε στις 27/12/22, μαζί με τον σύντροφο μας πολιτικό κρατούμενο στις φυλακές Τρικάλων Κ. Δημαλέξη, ο οποίος πραγματοποίησε συνεχόμενη απεργία πείνας.

Με την κίνησή μας αυτή επιχειρήσαμε να σταθούμε αλληλέγγυα στον δύσκολο αγώνα του απεργού και να εκφράσουμε επίσης την στήριξή μας στους αλληλέγγυους απεργούς με τον Θ. Χατζηαγγέλου καθώς και με τους επίσης απεργούς πείνας 11 πολιτικούς κρατούμενους από την Τουρκία και τον Alfredo Cospito. Επιχειρήσαμε επίσης να σταθούμε, έστω και με την μικρή μας προσφορά, στους αγώνες που γίνονται στις ελληνικές φυλακές και παγκόσμια.

Με τις μικρές μας δυνάμεις επιλέξαμε στεκόμενοι πλάι του να συγκροτήσουμε μια εστία πληροφόρησης για τον αγώνα που διεξάγει, σε ένα κεντρικό σημείο της Αθήνας επί της Λ Αλεξάνδρας μπροστά από το 1ο μπλοκ της κατειλημμένης γειτονιάς των Προσφυγικών Λ. Αλεξάνδρας. Όλες αυτές τις 10 ημέρες μοιράσαμε γύρω στα 10.000 κείμενα αντιπληροφόρησης, μιλήσαμε με εκατοντάδες ανθρώπους και επιχειρήσαμε να σπάσουμε το καθεστώς απομόνωσης και απόκρυψης της απεργίας του συντρόφου και του αγώνα του, από τα καθεστωτικά και μη μέσα ενημέρωσης.

Παρόλα αυτά ο απεργός δεν σταμάτησε τον αγώνα. Συνεχίζει την απεργία πείνας μέχρι πραγματικά να εξασφαλίσει ότι τα αιτήματά του δικαιώθηκαν. Στέλνουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς και ευχόμαστε η συνέχεια να είναι όσο καλύτερη γίνεται για αυτόν και τον αγώνα που διεξάγει.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΘΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΟΥ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 11 ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 7/10/22

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΚΟΣΠΙΤΟ, ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 20/10/22

 

Από τον/την kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος.

Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *