Διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση | Τετάρτη 18/10, 7 μ.μ.

https://www.palestineresist.gr/network/anakoinoseis/603-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7-18-10,-7-%CE%BC-%CE%BC.html

 

Την Τρίτη 17 Οκτώβρη, οι σιωνιστές βομβάρδισαν το Νοσοκομείο Αλ Άχλι στην Γάζα δολοφονώντας 500 άμαχους, ανάμεσα τους εκατοντάδες παιδιά. Χιλιάδες Παλαιστίνιοι εκτοπισμένοι από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς βρήκαν καταφύγιο στον χώρο του νοσοκομείου. Οι σιωνιστές δεν δίστασαν να διαπράξουν ένα τόσο μεγάλο έγκλημα.

Συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα είναι τόσο οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές που στηρίζουν το Ισραήλ, οικονομικά και στρατιωτικά από την ίδρυσή του, όσο και τα κράτη, ανάμεσα τους και το ελληνικό, που έσπευσαν να δηλώσουν τη στήριξη τους στους σιωνιστές τις προηγούμενες μέρες και που συνεργάζονται σε οικονομικό, στρατιωτικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Ολες-οι στην διαδήλωση αλληλεγγύης στην παλαιστινιακή αντίσταση προς τις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ.

Πλατεία Συντάγματος, Τετάρτη 18/10, 7 μ.μ.
Προσυγκέντρωση 6:30 μ.μ., πλατεία Κολοκοτρώνη

Η Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση στηρίζει το κάλεσμα της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη
Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης
Αμεσος τερματισμός της συνεργασίας του ελληνικού κράτους με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

 

 

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Παλαιστίνη

Από τον kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *