ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ

1542827
από . 10/04/2015 7:09 μμ.,

________________________________________
Μετά από εξέταση του, στο ιατρείο της φυλακής Κορυδαλλού ( όπου κρατείτο ),ο απεργός πείνας Μιχαηλίδης Γιάννης ( 19η μέρα απεργίας ), παραπέμφθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο του Ε.Σ.Υ. Ο απεργός έχει χάσει το 8,5% του αρχικού σωματικού του βάρους, εμφανίζει έντονη αδυναμία, καταβολή, ζάλη, ωχρότητα δέρματος και βλεννογόνων, ενώ στην αντικειμενική εξέταση διαπιστώθηκαν: υπόταση, ορθοστατική υπόταση, σχετική βραδυκαρδία και υπογλυκαιμία. Από τον εργαστηριακό έλεγχο παρατηρήθηκαν : ήπια αναιμία, υπερχολερυθρυναιμία και ελαφρά διαταραχή πηκτικότητας.
Πρόσθετο επιβαρυντικό στοιχείο του καταβολισμού του κατά τη διάρκεια της παρούσης απεργίας, αποτελεί η πρόσφατη πολυήμερη απεργία πείνας , που ο Γιάννης έκανε, ως αλληλεγγύη στον απεργό σύντροφό του Ρωμανό Νίκο ( ο οργανισμός του δεν έχει προλάβει να ανανήψει πλήρως από το προηγούμενο μεταβολικό στρες ).
Πιθανό νοσοκομείο στο οποίο μετήχθη ο Γιάννης το Αττικό . Θα ακολουθήσει ακριβής ενημέρωση σύντομα.
Αθήνα 10/04/2015

Η ιατρός :
Λίνα Βεργοπούλου.

Από τον kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *